zananiro Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Τα ίδια ισχύουν και για Αγγλία να φανταστώ? Επειδή θα ταξιδέψω στο Λονδίνο για ένα ΣΚ το Φεβρουάριο θα πρέπει να έχω κάνει από την Παρασκευή μετατροπή του υπολοίπου μου σε Ευρώ σε GBP έτσι ώστε να χρεώνεται αυτός ο λογαριασμός κατά τις συναλλαγές μου με την κάρτα και να μην έχω προμήθεια?Η προμήθεια τα ΣΚ είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει να αφιερώσεις ούτε τα 10 δευτερόλεπτα που χρειάζεται για να κάνεις τη μετατροπή μέσα από την εφαρμογή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Τις καθημερινές απο ευρω σε δηναρια ας πουμε αν εχω ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ στο λογαριασμο μου και απλα γινεται η αλλαγη στο POS ή απο την Revolut απευθειας, εχει μεγαλη προμηθεια ? θα χαλασω σε μια βδομαδα που θα ταξιδεψω περιπου 800€ αν εχω ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ στο λογαριασμο και δινω τη καρτα και αυτοι παιρνουν το νομισμα τους απο τα ευρω μου... τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 (edited) Τις καθημερινές απο ευρω σε δηναρια ας πουμε αν εχω ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ στο λογαριασμο μου και απλα γινεται η αλλαγη στο POS ή απο την Revolut απευθειας, εχει μεγαλη προμηθεια ? θα χαλασω σε μια βδομαδα που θα ταξιδεψω περιπου 800€ Από άποψη συναλλάγματος αν η μετατροπή γίνεται τη στιγμή της αγοράς, είναι το ίδιο με το να μετατρέψεις ευρώ σε δηνάρια τη Δευτέρα ας πούμε και κάνεις αγορές μέχρι και την Παρασκευή σε δηνάρια. Εκτός και αν έχει κάποια τεράστια διακύμανση το συνάλλαγμα εκείνες τις ημέρες αν εχω ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ στο λογαριασμο και δινω τη καρτα και αυτοι παιρνουν το νομισμα τους απο τα ευρω μου... τι παιζει ? Το ότι αυτοί θα παίρνουν το νόμισμα τους (από τα ευρώ σου), σημαίνει ότι την μετατροπή την κάνει η κάρτα σου, το οποίο είναι και το ζητούμενο. @JohnLi Αν κάνω μετατροπή σε λίρες Αγγλίας, η κάρτα καταλαβαίνει "αυτόματα" και πληρώνει σε λίρες μέχρι να μηδενιστεί το υπολοιπο των λιρων; Edited January 28, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ας συνοψίσουμε... 1. Είτε κάνω εγώ το νόμισμα από πριν, είτε έχω ευρώ μέσα και αυτοί τραβάνε το νόμισμα τους είναι το ίδιο διότι την συναλλαγή την κάνει επιτόπου η Revolut στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία που πάντα είναι σούπερ σύμφωνα με το Google. Σωστά; 2. Στα Σκόπια τι κάνω; δεν τα έχει η Revolut σαν νόμισμα καθόλου.. Δεν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ας συνοψίσουμε... 1. Είτε κάνω εγώ το νόμισμα από πριν, είτε έχω ευρώ μέσα και αυτοί τραβάνε το νόμισμα τους είναι το ίδιο διότι την συναλλαγή την κάνει επιτόπου η Revolut στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία που πάντα είναι σούπερ σύμφωνα με το Google. Σωστά; Ακριβώς. Απλά αν κανεις αγορές χωρίς να έχεις κάνει το νόμισμα από πριν, πρέπει να βγάλει επιλογή στο POS και να επιλέξεις η συναλλαγή να γίνει στο νόμισμα τους. 2. Στα Σκόπια τι κάνω; δεν τα έχει η Revolut σαν νόμισμα καθόλου.. Δεν δουλεύει; https://community.revolut.com/t/macedonia/35512/6 Από ότι είδα στην εφαρμογή, πράγματι δεν το έχει. Οπότε κάνεις αγορές με τα ευρώ σου και μετατροπή από την revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 (edited) Η κάρτα είναι mastercard και δουλευει σε οποιοδήποτε κατάστημα οπουδήποτε στον κόσμο γίνεται δεκτή η Mastercard. Τό ότι δεν τηρεί λογαριασμό σε MKD δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται αποδεκτή. https://community.revolut.com/t/macedonia/35512 Edited January 28, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Οπότε και στα Σκόπια θα γίνει η μετατροπή πιστεύω στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLi Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Αν κάνω μετατροπή σε λίρες Αγγλίας, η κάρτα καταλαβαίνει "αυτόματα" και πληρώνει σε λίρες μέχρι να μηδενιστεί το υπολοιπο των λιρων; Συγκεκριμένα μέχρι το υπόλοιπο των λιρών να είναι μικρότερο από το ποσό της συναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Συγκεκριμένα μέχρι το υπόλοιπο των λιρών να είναι μικρότερο από το ποσό της συναλλαγής. Ήθελα να το ρωτήσω και αυτό σαν λεπτομέρεια, αλλά είπα να μη σε "πρήζω" και να το έψαχνα στη σελίδα τους. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Ναι, αλλά εκτός και αν θες να κάνεις καμιά μεγάλη αγορά, προσωπικά δε θα σσχολούμουν με μετατροπή σε GBP και USD επειδή η προμήθεια είναι μόνο 0,5%. 0,5% για κάθε συναλλαγή όμως! Και για χρήση από 2 άτομα άρα ότι και ποσό να είναι γιατί να το δώσεις αν μπορείς με 0% έχοντας κάνει από την Παρασκευή μετατροπή Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλημέρα σε όλους,έχω στην κατοχή μου αρκετές πιστωτικές σχεδόν από όλες τις τράπεζες μιας και κάνω όλες τις συναλλαγές μου με αυτές βάση του προγράμματος"επιστροφών" της κάθε μίας. Πρόσφατα απέκτησα και εγώ την revolut (από HellasDirect) και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια ειδικά σε αγορές εξωτερικου(PayPal). Επίσης βλέπω ότι η eurobank επανέφερε την ανάλυση των συναλλαγών στο επιστροφή app!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 τι σχεση μπορει να εχει το paypal με τη revolut για αγορες εξωτερικου; Δεν υπαρχει site που αγοραζεις η δυνατοτητα για τιμες σε ευρω; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Την κάρτα της revolut την δέχεται το PayPal σαν κανονικό τρόπο πληρωμής στον λογαριασμό σου οπότε γλυτώνεις και από την μετατροπή συναλλάγματος του εκάστοτε καταστήματος εξωτερικού αλλά και από την μετατροπή του PayPal αλλά και από τις προμήθειες για συνάλλαγμα των τραπεζών. Ενα πρόσφατο πολύ μικρό δείγμα από eBay σε μια αγορά 4,40 λίρες Αγγλίας,σε ευρώ από ebay-paypal έβγαινε 5,43 ευρώ,στην revolut χρεώθηκαν 5,22. θα μου πείτε τώρα ποιος ασχολείται με 20 λεπτά αλλά αν κάνεις αρκετές αγορές νομίζω αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Και κάθε φορά φορτώνεις την revolut με μικροποσά , η βάζεις για να έχεις. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλημέρα σε όλους,έχω στην κατοχή μου αρκετές πιστωτικές σχεδόν από όλες τις τράπεζες μιας και κάνω όλες τις συναλλαγές μου με αυτές βάση του προγράμματος"επιστροφών" της κάθε μίας. Πρόσφατα απέκτησα και εγώ την revolut (από HellasDirect) και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια ειδικά σε αγορές εξωτερικου(PayPal). Επίσης βλέπω ότι η eurobank επανέφερε την ανάλυση των συναλλαγών στο επιστροφή app!!! Ποιά σχήματα επιβράβευσης έχεις; Εγώ €πιστροφή και Yes από Eurobank, Bonus από Alpha, και με χρωστικές (διότι δεν μου δίνουν δωρεάν πιστωτικές) go4more και Yellow από Εθική και Πειραιώς αντίστοιχα. Σε όποια επιχείρηση δεν συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης (π.χ. top-up σε Revolut) χρησιμοποιώ την Yes και με το 1% (πέραν των συνεργαζόμενων στα malls) βγαίνει ένα αξιοπρεπές ποσό για εξαργύρωση σε καύσιμα στην ΕΚΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Την revolut την φορτίζω συνήθως με όσα χρειάζομαι πάνω κάτω, αλλά μπορεί και να έχω ένα μικρό ποσό μέσα για να υπάρχει γίνετε πραγματικά πολύ γρήγορα με την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Ποιά σχήματα επιβράβευσης έχεις; Εγώ €πιστροφή και Yes από Eurobank, Bonus από Alpha, και με χρωστικές (διότι δεν μου δίνουν δωρεάν πιστωτικές) go4more και Yellow από Εθική και Πειραιώς αντίστοιχα. Σε όποια επιχείρηση δεν συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης (π.χ. top-up σε Revolut) χρησιμοποιώ την Yes και με το 1% (πέραν των συνεργαζόμενων στα malls) βγαίνει ένα αξιοπρεπές ποσό για εξαργύρωση σε καύσιμα στην ΕΚΟ. Έχω μια miles and more (είναι και η πρώτη μου πιστωτική από το 2009 νομίζω) την οποία χρησιμοποιώ τελευταία για τις πληρωμές στο δημόσιο με άτοκες δόσεις και γενικά σε ότι δεν συμμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα επιστροφής. Military club της eurobank σε πρατήρια ΕΚΟ και Σκλαβενίτη όπου έχω 5% επιστροφή, Μασούτης visa για Μασούτη 4% και 1% παντου την οποία έβγαλα όταν έδεινε διπλή δώροεπιταγή(40€),ΑΒ plus από Πειρεως για αγορές από ΑΒ και αυτή είχε δώροεπιταγή όταν την έβγαλα, την Dinners (αντικατάσταση της Dynamic American express ) την χρησιμοποιούσα μέχρι και τέλους του χρόνου σε όλα τα Σούπερ μάρκετ γιατί έδεινε εκτός από τους διπλούς πόντους και κάθε μήνα έξτρα πόντους για αγορές από Σούπερ μάρκετ,τώρα μόνο αν χρειαστεί κάτι από κανέναν Κωτσόβολο. Προσφατα μου έβγαλε και η Εθνική μια χρυσή mastercard χωρίς να κάνω κάποια αίτηση, απλά τηλεφωνικά (έχω ένα στεγαστικό εκεί) κάτι που με ξάφνιασε να πω την αλήθεια και θα την χρησιμοποιώ κυρίως στα πρατήρια Shell τις μέρες των προσφορών. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι συναλλαγές της οικογένειας μου γίνονται με κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Έχω μια miles and more (είναι και η πρώτη μου πιστωτική από το 2009 νομίζω) την οποία χρησιμοποιώ τελευταία για τις πληρωμές στο δημόσιο με άτοκες δόσεις και γενικά σε ότι δεν συμμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα επιστροφής. Military club της eurobank σε πρατήρια ΕΚΟ και Σκλαβενίτη όπου έχω 5% επιστροφή, Μασούτης visa για Μασούτη 4% και 1% παντου την οποία έβγαλα όταν έδεινε διπλή δώροεπιταγή(40€),ΑΒ plus από Πειρεως για αγορές από ΑΒ και αυτή είχε δώροεπιταγή όταν την έβγαλα, την Dinners (αντικατάσταση της Dynamic American express ) την χρησιμοποιούσα μέχρι και τέλους του χρόνου σε όλα τα Σούπερ μάρκετ γιατί έδεινε εκτός από τους διπλούς πόντους και κάθε μήνα έξτρα πόντους για αγορές από Σούπερ μάρκετ,τώρα μόνο αν χρειαστεί κάτι από κανέναν Κωτσόβολο. Προσφατα μου έβγαλε και η Εθνική μια χρυσή mastercard χωρίς να κάνω κάποια αίτηση, απλά τηλεφωνικά (έχω ένα στεγαστικό εκεί) κάτι που με ξάφνιασε να πω την αλήθεια και θα την χρησιμοποιώ κυρίως στα πρατήρια Shell τις μέρες των προσφορών. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι συναλλαγές της οικογένειας μου γίνονται με κάρτες. Για συναλλαγές σε μη συνεργαζόμενα να υποθέσω χρησιμοποιείς την κάρτα του Μασούτη; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλημέρα,ναι την Μασουτη χρησιμοποιώ γιατί και το 1% παντού κέρδος είναι (εξαργύρωση μόνο στα καταστήματα του Μασούτη). Βέβαια κοιτάω να έχω τις ανάλογες κινήσεις σε όλες για να τις έχω με δωρεαν συνδρομή εκτός την dinners και την military club που είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλημερα σε ολους! Εχω 99 διαθεσιμα για αγορες ( λογω πλυντηριου που πηρα πριν 2 μηνες) και -60 μεσα υπολοιπο που ειναι για την δοση που θα κρατησουν τωρα. Αν παρω να παρω κατι τωρα με 70Ε πχ ( χωρις δοσεις εννοειται) θα δεσμευτούν τα 60 αυτα που ειναι για την δοση; Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλημέρα,ναι την Μασουτη χρησιμοποιώ γιατί και το 1% παντού κέρδος είναι (εξαργύρωση μόνο στα καταστήματα του Μασούτη). Βέβαια κοιτάω να έχω τις ανάλογες κινήσεις σε όλες για να τις έχω με δωρεαν συνδρομή εκτός την dinners και την military club που είναι δωρεάν Εχω και εγω την military club απο Eurobank.. τι παροχες εχει σαν καρτα military? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Εχω και εγω την military club απο Eurobank.. τι παροχες εχει σαν καρτα military? Έχοντας την κάρτα είσαι και αυτόματα μέλος του military club. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς επιταγών στα ΑΒ με έκπτωση 10%, 5%εκπτωση στα public σε προϊόντα τεχνολογίας και 10% σε όλα τα άλλα(με ειδική καρτουλα που σου στέλνουν) και διάφορα ακόμα προνόμια τα οποία τα αναφέρει στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα! Θέλω να δημιουργήσω e-banking σε εθνική και πειραιώς. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επιβάρυνση ή συνδρομή σε αυτά; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα! Θέλω να δημιουργήσω e-banking σε εθνική και πειραιώς. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επιβάρυνση ή συνδρομή σε αυτά;Καμία επιβάρυνση . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Σε alpha έχει χρέωση 8 ευρώ εφάπαξ Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts