Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Υπαρχουν διαφορες τι ακριβως θες?

2. Δοκιμασε το NiceCalc3 και το solution.

3. Βrightlight

4. Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο δυστυχως.

1. Έχω δει μία που το κουνάς το κινητό και κλειδώνει/ξεκλειδώνει.

Μία άλλη που χρησιμοποιείς το κινητό σαν κλισιόμετρο στο αυτοκίνητο.

Μία άλλη που σου δείχνει τις επιταχύνσεις στο αυτοκίνητο.

Καμία από τις παραπάνω δεν μου δούλεψαν.

Ότι άλλο ξέρεις αν θες γράψτο έτσι να παίζουμε. Τρελλό gadget!

2, 3. Ευχαριστώ θα τις δοκιμάσω!!! Παίζουν στο Ε52 σίγουρα (ρωτάω γιατί είναι καινούριο κινητό)

4. Το φαντάστηκα... Μία από τις μεγαλύτερες παραλήψεις της Nokia χρόνια τώρα!!!

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι θεωρείτε "φτωχή" την οθόνη αναμονής στην συσκευή σας μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή vHome.

vHome – Homescreen app for Symbian device

http://dailymobile.se/2009/10/30/vhome-homescreen-app-for-symbian-device/

vHome Propels Your Symbian Homescreen To New Levels

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/10/vhome-propels-your-symbian-homescreen-to-new-levels.html

Σημείωση λειτουργεί μόνο στα S60 3rd Edition.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

1. Υπαρχουν διαφορες τι ακριβως θες?

2. Δοκιμασε το NiceCalc3 και το solution.

3. Βrightlight

4. Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο δυστυχως.

Τελικά το 3. Brightlight, δεν δουλεύει (για το Ε52 μιλάμε πάντα, S60 Ed3 FP2).

Για το 1 κανείς, κάτι που να δουλεύει;

Καλησπέρα..Ηθελα να ρωτησω το εξής μιας και ψάχνοντας δεν κατάφερα να βρώ κατι.Μπορούμε κάπως να βάλουμε emoticons στα sms μιας και μου φαινεται αδύνατο να το υποστηρίζουν σχεδόν όλα τα κινητά και όχι το E66??Ευχαριστώ πολύ!!

καλημέρα σε όλους σας και καλό μήνα.

Κάποια εφαμογή που να βγάζει λίστες ή στατιστικά που αφορούν τις κλήσεις και τα sms που έχουμε κάνει ή δεχτεί? (π.χ ανα ημερα ανα μηνα, ανα αριθμό) .

Επίσης κάποια εφαμογή που να βγάζει όλο το ιστορικο επικοινωνίας μας με κάποιο χρήστη(κλήσεις, sms)?

Ευχαριστώ

Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή για αυτό. Πατάς

Μητρώο - Πας δεξιά - Επιλογές - Φίλτρο - Επιλεγμένος αριθμός.

Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή για αυτό. Πατάς

Μητρώο - Πας δεξιά - Επιλογές - Φίλτρο - Επιλεγμένος αριθμός.

το μητρώο όμως είναι για 30 μέρες και από την άλλη δεν σου δίνει εικόνα πχ για το που έκανες τις περισσότερες κλήσεις η sms δηλαδή μια στατιστική μελέτη

Υπάρχει πρόγραμμα το οποίο σε text αρχείο σου βγάζει το μητρώο.Αν θυμάμαι καλά λέγεται log export,αν φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Αυτό όμως που ζητάς,μια στατιστική μελέτη,δεν νομίζω να υπάρχει.Βέβαια αν θες να ενημερώνεσαι για το τι προγράμματα κυκλοφορούν ρίξε μια ματιά στο http://my-symbian.com/main/index.php

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Υπαρχει κανενα προγραμμα ηχογραφησεις χωρις το ενοχλητικο μπιπ για το 6710 Navigator??

Οσα δοκιμασα το κανουν δυστυχως,ακομα και αυτο που προτεινε ο Zaharakis για τα Ν86 δε δουλευει στο Navigator χωρις το μπιπ!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

το μητρώο όμως είναι για 30 μέρες και από την άλλη δεν σου δίνει εικόνα πχ για το που έκανες τις περισσότερες κλήσεις η sms δηλαδή μια στατιστική μελέτη

Aν δεν κανω λαθος καπου ειχα δει ενα patch που σου κραταει το μητρωο για 12 μηνες.

Δεν ξερω βεβαια αν θα παιζει στο κινητο σου.

Καλημέρα κ καλό μήνα...Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να ελέγχω κάθε τόσο αν κρατάει στη μνήμη του αρχεία σαβούρας;Στα pc για παράδειγμα έχει τα προγράμματα που κάνουν τις εκκαθαρίσεις άχρηστων αρχείων.Για τα κινητά υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
:shifty: try again...

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τέτοιο εργαλείο.

Τα μηνύματα μας, μεταφέρθηκαν στο παρόν θέμα.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα, το sms diary αν θυμάμαι καλά. Είναι πληρέστατο, αλλά μόνο για sms

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι σαν και αυτό ..? :O

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Καλησπέρα, απόκτησα πρόσφατα ένα Ν82 και ήθελα να περάσω μέσα το windows live messenger αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποια έκδοση που να θέλει να δουλέψει με αυτό, και ούτε στο forum κατάφερα να εντοπίσω κάτι συγκεκριμένο, κάποια μυνήματα που είδα λένε να το κατεβάσουμε από το download! αλλά πλέον το μόνο πράγμα που κατεβάζεις από το download! είναι το ovi store. Έχει κάποιος την τελευταία έκδοση για κατέβασμα; Δοκίμασα και το fring, αλλά με εκνευρίζει που δεν έχει voice message και έτσι κι αλλιώς εκτός από msn δεν χρησιμοποιώ κάποιο άλλο messenger αυτό το καιρό...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τέτοιο εργαλείο.

Τα μηνύματα μας, μεταφέρθηκαν στο παρόν θέμα.

Μήπως θα γινόταν μέσω υπολογιστή συνδέοντας το κινητό; ...κ εχω άλλη μια ερώτηση:τι γίνεται με τις σελίδες που έχουν flash μέσα;στις περισσότερες μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση του flash player.

:shifty: try again...

Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι σαν και αυτό ..? :O

Κάτι τέτοιο περίπου. Πήγα να βάλω το τριαλ, αλλά μου λέει οτι ι εγκατάσταση δεν υποστίζεται από το 5630 Νοκια μου

Κάτι τέτοιο περίπου. Πήγα να βάλω το τριαλ, αλλά μου λέει οτι ι εγκατάσταση δεν υποστίζεται από το 5630 Νοκια μου

Δεν υποστηρίζεται, γιατί η συσκευή σου είναι Symbian S60 3rd Edition και η εφαρμογή αυτή είναι για συσκευές Symbian S60 1st & 2nd Edition. To αναφέρει και στην δεξιά στήλη με ποιες συσκευές είναι συμβατή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν υποστηρίζεται, γιατί η συσκευή σου είναι Symbian S60 3rd Edition και η εφαρμογή αυτή είναι για συσκευές Symbian S60 1st & 2nd Edition. To αναφέρει και στην δεξιά στήλη με ποιες συσκευές είναι συμβατή.

και είχα "τέσσερα μάτια" και κανένα από αυτά δεν το είδε. !!! άμα περάσουν τα χρόνια!!!

πέρασα το μεσημέρι την καινούργια έκδοση του google mobile app (search), αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δε θέλει να ξεκινήσει(Νοκια Ε55)...το εικονίδιο είναι κανονικά στις εφαρμογές αλλά πατώντας το δε κάνει τίποτα...:(

εννοείται ότι το 'εβγαλα, το ξαναέβαλα .....τσάμπα κόπος...οπότε προς το παρόν, μια εφαρμογή λιγότερη...

Βγήκε το opera mobile 10. είναι στο ίδιο στυλ με το opera mini 5....

περισσότερα εδώ...

http://www.opera.com/mobile/next/

http://img264.imageshack.us/img264/1957/opera00.th.jpg

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

πέρασα το μεσημέρι την καινούργια έκδοση του google mobile app (search), αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δε θέλει να ξεκινήσει(Νοκια Ε55)...το εικονίδιο είναι κανονικά στις εφαρμογές αλλά πατώντας το δε κάνει τίποτα...:(

εννοείται ότι το 'εβγαλα, το ξαναέβαλα .....τσάμπα κόπος...οπότε προς το παρόν, μια εφαρμογή λιγότερη...

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και στο Ε71 που το δοκιμασα ενω η προηγουμενη εκδοση δουλευει κανονικα. Μαλλον εχει να κανει με την χωρα γιατι ενα αλλο παληκαρι απο εξωτερικο καταφερε και δουλεψε.

Βγήκε το opera mobile 10. είναι στο ίδιο στυλ με το opera mini 5....

περισσότερα εδώ...

http://www.opera.com/mobile/next/

Και ποια διαφορά από το Mini? πρεπει να εχουμε και τους δύο?