Jump to content

dimlou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    332
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dimlou's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? :(
  2. Καλησπέρα! Έχω το τελευταίο διάστημα το S6 και μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... :) Εκείνο το οποίο έχω παρατηρήσει και θα ήθελα λίγο βοήθεια είναι η λειτουργία "Μην ενοχλείτε". Πιο συγκεκριμένα, όταν την ενεργοποιώ έχω βάλει στις εξαιρέσεις τις κλήσεις και τα μηνύματα. Παρ'όλα αυτά όμως φαίνεται να λαμβάνω ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές χωρίς να τις έχω ορίσει σαν υψηλής προτεραιότητας.:wacko: Θα περίμενα αυτές να αποκλείονται όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η υπηρεσία. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ :)
  3. καλησπέρα σε όλους! όχι ότι δεν σας πιστεύω αλλά είπα να πάρω τη σαμυ να ρωτήσω αν τους δώσω ένα imei αν μπορούν να μου πουν αν είναι branded ή όχι! Προς έκπληξη μου, μου είπαν ότι μπορούν να μου πουν μόνο χώρα προέλευσης, όχι αν είναι branded ή όχι! Να πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ παράξενο γιατί όπου εχω διαβάσει αυτή την πληροφορία σου την δίνουν ! Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο;
  4. Ναι! Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου αλλά γίνεται άρα στην cosmote? ... μάλλον πρέπει να πάω να ρωτήσω.
  5. Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω/αγοράσω μια nano sim χωρίς να κόψω ή να καταργήσω την κανονική sim? Επίσης ποιο είναι το κόστος...? Ευχαριστώ :)
  6. Ευχαριστώ. Αλλά είναι εύκολο αυτό να γίνει πριν το αγοράσεις? Σε αφήνει ο πωλητής να το κάνεις εύκολα? :(
  7. Μιας και δεν έλαβα απαντηση είπα να ξανακάνω την ερώτηση...:)
  8. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν από το κουτί κάποιος καταλαβαίνει αν το τηλέφωνο είναι branded (έχει κάποιο λογότυπο κάποιου παρόχου) και αν γράφει το κουτί το "G920F" ή ενδεχομένως κάποιον άλλο κωδικό. Ευχαριστώ. :)
  9. Γεια σε όλους σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορά του 4G που υπάρχει στο public με τα υπόλοιπα που πουλάνε στα skroutzoμάγαζα... Και αυτά δεν υποστηρίζουν LTE? :wacko: Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ για το S5 δυστυχώς έχω μπερδευτεί. Άλλοι αναφέρουν ότι το πρόβλημα της μπαταρίας ή της κάμερας υπάρχει και οφείλεται στο viber (άλλες εκδόσεις δουλεύουν άλλες όχι). Άλλοι λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Άλλοι πάλι ότι δεν μπορούν να το λύσουν και αναγκάζονται να κάνουν restart κάθε τρεις και λίγο :dizzy: Μπορείτε όσοι έχετε την σχετική εμπειρία από το τηλέφωνο να με διαφωτίσετε τι ακριβώς ισχύει??? Είναι και θέμα έκδοσης του android μήπως? Υπάρχει πρόβλημα σε αναβαθμίσεις?? Επιμένω και ρωτάω μην τυχόν βρεθώ προ εκπλήξεων.... :X Ευχαριστώ όσους απαντήσουν.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμη η lollipop και αν ναι, εάν έχουν παρατηρηθεί τυχόν προβλήματα στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση. Ευχαριστώ!
  12. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση... Κι' άλλος ένας "προβληματισμός": Αξίζει τον κόπο κάποιος να προτιμήσει το Α7 ή το S5 αν και θεωρητικά έχει αποσυρθεί? Καταλαβαίνω ότι το ένα ήταν "ναυαρχίδα" και το άλλο ανήκει στη μεσαία κατηγορία, αλλά και τα 2 έχουν πάνω-κάτω την ίδια τιμή...:X Ευχαριστώ!
  13. Αφού είναι Γαλλικό δεν έχει εγγύηση? Αφού προορίζεται για Ευρωπαϊκή αγορά! Ή μήπως όχι? Ρώτησα αν έρθει επισήμως στην Ελλάδα (σε αλυσίδες καταστημάτων), καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, φαντάζομαι ότι θα πέσει κι 'άλλο η τιμή του στα skroutzομάγαζα! Αλλά και αυτή του Α5.
  14. Γεια σας παιδιά, Μήπως υπάρχει καμία πληροφορία πότε θα έρθει στις αλυσίδες καταστημάτων? Ευχαριστώ. :)
  15. dimlou

    Sony Xperia Z2

    Καλησπέρα παιδιά, Τελευταία άρχισα να κοιτάζω το Ζ2, κάποια spcs, reviews κλπ.. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν εσάς που το δουλεύετε, κατά πόσον είστε ευχαριστημένοι από το κινητό. Ειδικά σε ότι αφορά την κάμερα, πόσο ενοχλητικό ή συχνό είναι το πρόβλημα της θερμοκρασίας που ανεβάζει, μετά από πόση ώρα χρήσης της κλπ.. Είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση στο επόμενο version του software? Έχω διαβάσει αρκετές κριτικές και σελίδες σε αυτό το φόρουμ και αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι value for money στην τιμή που πωλείται σήμερα. Επίσης υπάρχει κάποιο rumor για κάποιο επόμενο μοντέλο? Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ...:)
×
×
  • Create New...