Jump to content

dimlou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    332
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimlou

  1. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? :(
  2. Καλησπέρα! Έχω το τελευταίο διάστημα το S6 και μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... :) Εκείνο το οποίο έχω παρατηρήσει και θα ήθελα λίγο βοήθεια είναι η λειτουργία "Μην ενοχλείτε". Πιο συγκεκριμένα, όταν την ενεργοποιώ έχω βάλει στις εξαιρέσεις τις κλήσεις και τα μηνύματα. Παρ'όλα αυτά όμως φαίνεται να λαμβάνω ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές χωρίς να τις έχω ορίσει σαν υψηλής προτεραιότητας.:wacko: Θα περίμενα αυτές να αποκλείονται όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η υπηρεσία. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ :)
  3. καλησπέρα σε όλους! όχι ότι δεν σας πιστεύω αλλά είπα να πάρω τη σαμυ να ρωτήσω αν τους δώσω ένα imei αν μπορούν να μου πουν αν είναι branded ή όχι! Προς έκπληξη μου, μου είπαν ότι μπορούν να μου πουν μόνο χώρα προέλευσης, όχι αν είναι branded ή όχι! Να πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ παράξενο γιατί όπου εχω διαβάσει αυτή την πληροφορία σου την δίνουν ! Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο;
  4. Ναι! Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου αλλά γίνεται άρα στην cosmote? ... μάλλον πρέπει να πάω να ρωτήσω.
  5. Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω/αγοράσω μια nano sim χωρίς να κόψω ή να καταργήσω την κανονική sim? Επίσης ποιο είναι το κόστος...? Ευχαριστώ :)
  6. Ευχαριστώ. Αλλά είναι εύκολο αυτό να γίνει πριν το αγοράσεις? Σε αφήνει ο πωλητής να το κάνεις εύκολα? :(
  7. Μιας και δεν έλαβα απαντηση είπα να ξανακάνω την ερώτηση...:)
  8. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν από το κουτί κάποιος καταλαβαίνει αν το τηλέφωνο είναι branded (έχει κάποιο λογότυπο κάποιου παρόχου) και αν γράφει το κουτί το "G920F" ή ενδεχομένως κάποιον άλλο κωδικό. Ευχαριστώ. :)
  9. Γεια σε όλους σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορά του 4G που υπάρχει στο public με τα υπόλοιπα που πουλάνε στα skroutzoμάγαζα... Και αυτά δεν υποστηρίζουν LTE? :wacko: Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ για το S5 δυστυχώς έχω μπερδευτεί. Άλλοι αναφέρουν ότι το πρόβλημα της μπαταρίας ή της κάμερας υπάρχει και οφείλεται στο viber (άλλες εκδόσεις δουλεύουν άλλες όχι). Άλλοι λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Άλλοι πάλι ότι δεν μπορούν να το λύσουν και αναγκάζονται να κάνουν restart κάθε τρεις και λίγο :dizzy: Μπορείτε όσοι έχετε την σχετική εμπειρία από το τηλέφωνο να με διαφωτίσετε τι ακριβώς ισχύει??? Είναι και θέμα έκδοσης του android μήπως? Υπάρχει πρόβλημα σε αναβαθμίσεις?? Επιμένω και ρωτάω μην τυχόν βρεθώ προ εκπλήξεων.... :X Ευχαριστώ όσους απαντήσουν.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμη η lollipop και αν ναι, εάν έχουν παρατηρηθεί τυχόν προβλήματα στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση. Ευχαριστώ!
  12. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση... Κι' άλλος ένας "προβληματισμός": Αξίζει τον κόπο κάποιος να προτιμήσει το Α7 ή το S5 αν και θεωρητικά έχει αποσυρθεί? Καταλαβαίνω ότι το ένα ήταν "ναυαρχίδα" και το άλλο ανήκει στη μεσαία κατηγορία, αλλά και τα 2 έχουν πάνω-κάτω την ίδια τιμή...:X Ευχαριστώ!
  13. Αφού είναι Γαλλικό δεν έχει εγγύηση? Αφού προορίζεται για Ευρωπαϊκή αγορά! Ή μήπως όχι? Ρώτησα αν έρθει επισήμως στην Ελλάδα (σε αλυσίδες καταστημάτων), καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, φαντάζομαι ότι θα πέσει κι 'άλλο η τιμή του στα skroutzομάγαζα! Αλλά και αυτή του Α5.
  14. Γεια σας παιδιά, Μήπως υπάρχει καμία πληροφορία πότε θα έρθει στις αλυσίδες καταστημάτων? Ευχαριστώ. :)
  15. dimlou

    Sony Xperia Z2

    Καλησπέρα παιδιά, Τελευταία άρχισα να κοιτάζω το Ζ2, κάποια spcs, reviews κλπ.. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν εσάς που το δουλεύετε, κατά πόσον είστε ευχαριστημένοι από το κινητό. Ειδικά σε ότι αφορά την κάμερα, πόσο ενοχλητικό ή συχνό είναι το πρόβλημα της θερμοκρασίας που ανεβάζει, μετά από πόση ώρα χρήσης της κλπ.. Είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση στο επόμενο version του software? Έχω διαβάσει αρκετές κριτικές και σελίδες σε αυτό το φόρουμ και αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι value for money στην τιμή που πωλείται σήμερα. Επίσης υπάρχει κάποιο rumor για κάποιο επόμενο μοντέλο? Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ...:)
  16. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Μια διευκρίνιση μόνο. Όταν λέει "Όταν είστε εκτός σύνδεσης, μπορείτε να μετακινηθείτε και να εστιάσετε σε χάρτες εκτός σύνδεσης, αλλά δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση ή να λάβετε οδηγίες" δεν μπορώ να ψάξω μια τοποθεσία και μετά να το βάλω για πλοήγηση στο σημείο αυτό? Ή υπάρχουν/χρησιμοποιείς άλλα apps για την πλοήγηση? Ευχαριστώ.:)
  17. Είπα να ξαναρωτήσω μιας και αρχικά δεν έλαβα απάντηση... Sorry για το multi-posting! :(
  18. Καλησπέρα σε όλους! Κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζεται η προ-εγκατασταση χαρτών. Ισχύει? Δηλ. υποτίθεται το smartphone είναι φτιαγμένο με τη λογική ότι πρέπει να τους κατεβάζει επιτόπου? Επίσης υπάρχουν apps στο Play που κάνουν αυτή τη δουλειά? Και αν ναι χρησιμοποιούν το google maps ή τίποτα άλλο. Ευχαριστώ! :)
  19. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας. Άρα λοιπόν από όσα καταλαβαίνω, αν υποθέσουμε ότι πάμε στην περίπτωση που πετύχουμε το root χωρίς να πειράξουμε το KNOX, για να βάλουμε κάποιο updated firmware πρέπει να κάνουμε un-root, update και μετά πάλι root.:O Και επίσης όσοι εχουν κάνει root και έχει πειραχτεί το ΚΝΟΧ, αυτόματα αποκλείονται από τη δυνατότητα νέας αναβάθμισης......Αναρωτιέμαι αν είναι επιθυμητό αυτό....δηλ, να μην μπορείς να έχεις αναβαθμίσεις και εγγύηση μόνο και μόνο αποκτώντας έξτρα πρόσβαση σαν super user? :blink: Και κάτι τελευταίο: Κοιτάζοντας στο επίσημο θρεντ με την αναβάθμιση για το 05, βλέπω ότι υπάρχουν διαφορετικά firmware για EU,cosmote, vodafone κλπ. Τι διαφορά έχουν όλα αυτά μεταξύ τους. Έστω παράδειγμα ότι το κινητό είναι απο σκρουτζομάγαζο και έχει vodafone..:(
  20. Καλησπέρα σε όλους. Μιας και είμαι αρχάριος σε ότι εχει να κάνει με το andoid και samsung, όντας για χρόνια fun άλλης/ξεπερασμένης πια πλατφόρμας κινητών, συμβιβάζομαι στην ιδέα να ασχοληθώ ποιο ενεργά με το συγκεκριμένο τηλ. μιας και βλέπω ότι τα specs είναι αρκετά καλά και οι εντυπώσεις σας ικανοποιητικές. Ξοδεύοντας αρκετό χρόνο στις σελίδες και τους οδηγούς του φορουμ, τελικά πιστεύω πως μπερδευτικα με τα τοσα threds και posts που υπάρχουν.:( Γι'αυτό και αποφάσισα να θέσω τις απορίες μου (τις πιο βασικες για αρχή) και να απευθυνθώ στην πολύτιμη βοήθεια/εμπειρία σας. Στο δια ταύτα λοιπόν, θα ήθελα να πληροφορηθώ πιο συγκεκριμένα: 1.Αν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των firmwares του 9505 με το 9506. Αν όχι που υπάρχουν για το 06? 2.Τι πρέπει να προηγείται πρώτα, η αναβαθμιση του λογισμικού ή το root? 3.Αν ο οδηγός αυτός ισχύει και για το 06 ή όχι (π.χ. ως προς το CF-Αuto-Root κλπ.) 4.Ποιά η διαφορά αν το αγοράσω από κάποιο skroutzομάγαζο σε σχέση με κάποιο άλλο γνωστό/επίσημο, αφού λογικά θα αναβαθμίσω το firmware στο ελληνικό. Root λογικά και στα δύο χρειάζεται.. 5.Για να γίνω un-root σημαίνει ότι πρέπει να κάνω και downgrade to firmware παράλληλα? (Δεν ξέρω, γίνεται αυτό?) 6.Επίσης διαβάζοντας το επίσημο θέμα για το KNOX... μάλλον μπερδεύτηκα. Πρακτικά χρειάζεται ή όχι και στη διαδικασία αυτή γίνεται rollback ή όχι. Πάει μαζί με το rout ή γίνεται με άλλη διαδικασία? Τι κερδίζω με αυτό? Μην θεωρήσετε ότι περιμένω τις απαντήσεις έτοιμες. :( Αυτά για αρχή... ευχαριστώ όσους απαντήσουν!
  21. Πραγματικά έχεις δίκιο φίλε... Νομίζω τα επιγεια τα χρεώνει 20ευρω για συνδρομητες φορθνετ 25 για τους υπολοιπους! Ευχαριστω για την απαντηση :)
  22. Ενταξει, απο πλήθος καναλιών και μονο αν το παρεις δεν συγκρινονται οι επιλογες που εχεις στην δορυφορική με την επιγεια. ;)
  23. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις σας. Για το usb αυτο έχει εξτρα χρεωση, και άλλα για την υπηρεσία? Με την ευκαιρια, ξερω οτι εξαρταται τι αρεσει στον καθενα να βλέπει, αλλά τι πιστευετε οτι αξίζει, επιγεια ή δορυφορική ?
  24. Καλησπέρα, Ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει καποιος τροπος με τον εξοπλισμο της nova (ή τι εξοπλισμος χρειαζεται) να υπάρχει πρόσβαση σε καναλια τοπικης εμβελειας που εκπέμπουν ψηφιακά. Ευχαριστώ. :)
  25. Ναι! κατι τετοιο σκεφτηκα και εγώ.. Thanks! :) Με την ευκαιρία άλλη μια ερωτηση. Δεν ξέρω αν εχει ξανα-αναφερθει αλλά μήπως εχετε δοκιμασει να δειτε αν δουλευει το trucaller... Εμενα παντως δεν κανει αυτο που λέει... :(
×
×
  • Create New...