Jump to content

tsarm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsarm

  • Ημ. Γέννησης 04/11/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tsarm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου φίλου που ίσως ξέρει κάτι παραπάνω. Μένω στον Άγιο Αρτέμιο στα σύνορα με τον Υμηττό. Υπάγομαι στον ΟΤΕ παγκρατίου. Η καμπίνα μου είναι η 364. Πριν ένα χρόνο έσκαψαν και πέρασαν οπτική ίνα. Η αρχική χαρά μετατράπηκε σε οργή όταν μετά από 6 μήνες διαπίστωσα ότι τα έργα εκτελούσε η Vodafone, η οποία τοποθέτησε καφαο απέναντι από αυτό του ΟΤΕ , οποίος άλλαξε το παλιό δικό του καφαο με ενα νέο φρεσκοβαμενο, ακριβώς ίδιο όμως και όχι σαν τα νέα vdsl καφαο των άλλων περιοχών. Εδώ και 3 μήνες η vodafone διαθέτει κανονικά υπηρεσία vdsl 50 ενώ ο ΟΤΕ όχι. Έχετε κάποια πληροφορία πότε ο ΟΤΕ θα μας δώσει vdsl????
  2. Δυστυχώς η nova εχει μπλοκάρει στο application novago (iPhone και iPad) την έξοδο της εικονας είτε με καλώδιο είτε μεσω Apple TV. Ζητήστε όλοι όσοι θεωρείτε οτι ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, με email στη nova την ενεργοποίηση της εξόδου της εικονας.
  3. Ναι ειναι γεγονός. Πλέον το αναλογικό σήμα, εκπέμπεται ψηφιακα καθώς η nova μοίρασε νέους αποκωδικοποιητες ( του δορυφορικους pace μαζι με κάρτες συνδρομής παντρεμενες) καθώς και στικακι USB για λήψη mpeg 4 .
  4. Νέες εικόνες !!! http://www.flickr.com/photos/6825676...in/photostream http://www.flickr.com/photos/6825676...in/photostream
  5. Οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους. http://rexsat.blogspot.com/2011/09/full-pack-ote-tv.html#more
  6. Το ΔΙΚΤΥΟ της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σήμερα το μεσημέρι έχει εκπαίδευση με αντικείμενο ΟΤΕ ΤV SAT!!!
  7. Ξεκινά….επιτέλους την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η εμπορική διάθεση του δορυφορικού πακέτου του ΟΤΕ από τα καταστήματα Oteshop-Γερμανός. Σε πρώτη φάση δεν θα γίνει διαφημιστική καμπάνια (στα πλαίσια του soft launch) ενώ ήδη άρχισαν να καταφθάνουν δέκτες σε επιλεγμένους πιλοτικούς συνδρομητές. Τα τιμολόγια των υποπακέτων έχουν καθοριστεί και είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, ειδικά για όσους είναι ταυτόχρονα και συνδρομητές ΟΤΕ (τηλεφωνίας ή ίντερνετ). Έτσι το εισαγωγικό πακέτο Family Pack τιμάται 9.90 ευρώ τον μήνα, τιμή που πέφτει στα 7.90 για τους ήδη συνδρομητές ΟΤΕ Το Entertainement Pack τιμάται 19 ευρώ (15.2 για συνδρομητές ΟΤΕ) Το Sport Pack τιμάται 25 ευρώ (20 για συνδρομητές ΟΤΕ) Τέλος το Full Pack φτάνει στα 28 ευρώ (22.4 για συνδρομητές ΟΤΕ) Οι παραπάνω τιμές προυποθέτουν 12μηνη δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία και στην περίπτωση αυτή ο δέκτης και η (παντρεμένη) κάρτα δίνονται δωρεάν. Παραθέτουμε και τα κανάλια των διαφόρων υποπακέτων (δεν εμπεριέχεται τελικά στην αρχική έναρξη το MTV HD που είναι ακόμη στα κανάλια τεστ). Πηγή: http://www.digitaltvinfo.gr
  8. Οποίος τελικά κληθεί απο ΔΕΥΤΈΡΑ για Beta tester του ΟΤΕ TV , ΚΑΛΟ είναι να ενημέρωσει το forum με λεπτομεριες τοσο για τη διαδικασία σύνδεσης όσο και για το κόστος και την ποιότητα των υπηρεσιών. Αναμένουμε απο Δευτέρας τα σπουδαία.
  9. ΟΤΕ TV από τη Δευτέρα. Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης θα ξεκινήσει από αυτή τη Δευτέρα τη διάθεση του μπουκέτου του OTE TV σε επιλεγμένους πελάτες. Η έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας προς το κοινό θα γίνει το επόμενο δεκαήμερο. (Τυπολογίες – Παρόν)
  10. ΟΤΕ TV δορυφορικά στις αρχές Οκτωβρίου: Τέλος στο μονοπώλιο της Nova Αρχές Οκτωβρίου ξεκινά το δορυφορικό πακέτο του OTE, με την ονομασία OTE TV, το οποίο αναμένεται εδώ και πολύ καιρό, αλλά μόλις αυτές τις μέρες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται. Το πακέτο εκπέμπει από το δορυφόρο Eurobird 9A με εύκολη λήψη σε όλη τη χώρα, σε σύστημα πρόσβασης Videoguard. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαμε επίσημες ανακοινώσεις, ούτε οι διαδικασίες είχαν ολοκληρωθεί 100%, συνεπώς σας μεταφέρουμε τα στοιχεία που έχουμε και αυτά που αναμένονται. Το πακέτο αναμένεται να περιέχει μια σειρά υποπακέτων, όπως το βασικό, για την οικογένεια, για διασκέδαση, για σπορ, καθώς και το πλήρες πακέτο. Η τιμή του πακέτου αναμένεται ιδιαίτερα δελεαστική, κάτι που σαφώς θα χαροποιήσει τους τηλεθεατές, ενώ από πλευράς εκπομπής είναι ενεργοποιημένοι 3 αναμεταδότες, οι οποίοι περιέχουν τα κανάλια NET / ET1 / ET3 / H BOYΛΗ / *Universal Eastern Europe / Fox Life Greece / FX Greece / OTE Sport 1 / OTE Sport 2 */ OTE Sport 3 / Disney Channel / Alter / Σινεσπορ+ / Πρισμα+ / ESPN America / *Extreme Sports / ESPN Classic / Discovery Channel / Discovery Science Channel / *Investigation Discovery Europe / Discovery World / Discovery Travel & Living Europe / C-Music / Style Network EMEA / ZoneReality / Fashion TV / World Fashion Channel / Kids Co / Baby TV / Euronews / Deutsche Welle / France 24 (αγγλικά) / France 24 (γαλλικά) / Al Jazeera Int. / Russia Today / Bloomberg / Blue Hustler / Sundance Channel HD / MTV HD (Greece) / Eurosport / Eurosport 2 / VH1 (MTV Music 24) / SD Test / MAD Hits / Al Jazeera (Ar.) / Hustler TV / Dorcel TV / * Test HD 5 / Nat Geo Wild / *OTE Sport HD (Test HD) / Test HD 2 / Test HD 3. Ο δέκτης του πακέτου θα είναι της εταιρείας Kaon και θα είναι Combo HD, δηλαδή θα λαμβάνει και τα επίγεια ψηφιακά! Αναμένουμε με ενθουσιασμό το νέο πακέτο! Για οποιοσδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Ενημέρωση: 2011-09-20 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΆ ΝΕΑ
  11. OTE TV: Οκτώβριο η εμπορική διάθεση! Η ΟΤΕ TV δεν θα βγει τελικά το Σεπτέμβριο. Δηλαδή από τις 15 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν κάποια demo units και τον Οκτώβρη θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προσφέρεται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (15 με 20 ευρώ περίπου), με σκοπό να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε σχέση με τη Nova. Θα παίρνει δηλαδή ο άλλος τη Nova για τη Super League θα παίρνει και το άλλο πακέτο με το κύπελο, τη Football League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και το Copa Libertadores. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος της επιλογής του Eutelsat, ώστε με ένα πιάτο να μπορεί ο συνδρομητής να δει «τα πάντα όλα». Με δύο συνδρομές φυσικά. (Weekly Telecom)
  12. Το ΔΙΚΤΥΟ των τεχνικών που θα αναλαμβάνουν την τεχνική υποστήριξη και την τοποθέτηση του εξοπλισμού του OTE , είναι ήδη ΈΤΟΙΜΟ!!! Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΔΙΚΤΥΟ αυτο δεν περιλαμβάνονται τεχνικοί που έχουν ενεργή σχέση με τη NOVA. Στην τιμη αγοράς του πακέτου του εξοπλισμού , θα περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση. (αφορά μόνο την τηλεθεαση ΟΤΕ. Για τις περιπτώσεις OTE+ NOVA θα απαιτείται επιπλέον κόστος. )
  13. Σίγουρα πολυ καλή επιλογή αλλα δε νομίζω ότι χρειάζεται τόσο ακριβή επιλογή. Το 80αρι που θα δίνει ο ΟΤΕ στο βασικό εξοπλισμό είναι αρκετό ( με την προσθήκη ενός δεύτερου lnb ) και για την ταυτόχρονη λήψη Ote+NOVA.
  14. πες μας ποια είναι η διάσταση του πιατου. Έχεις και nova ταυτόχρονα;
×
×
  • Create New...