Jump to content

yanastas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yanastas

  1. Μιας και δείχνεις hardcore χρήστης, να σε ρωτήσω κάτι. Hands free χρησιμοποιείς; Αν ναι, είσαι ευχαριστημένος από την ένταση του; Αν ναι, τι μάρκα handsfree χρησιμοποιείς; Ευχαριστώ
  2. Πάντως εμένα που είχε διάφορα προβλήματα μου άλλαξαν σε διαφορετικούς χρόνους: 1) Πλακέτα (διαφορετικό IMEI) 2) Keypad (όχι πληκτρολόγιο αλλά το κύκλωμα πάνω στο οποίο πατάει το πληκτρολόγιο) 3) Οθόνη ίσως και κάτι άλλο που δε θυμάμαι, αλλά συσκευή δεν μου αντικατέστησαν. Ουσιαστικά είναι άλλο κινητό, όμως πιστεύω ότι το να σου αλλάξουν ολόκληρη τη συσκευή, για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι πολύ δύσκολο.
  3. Έχει να προτείνει κάποιος ένα ενσύρματο handsfree με μονό ακουστικό που να έχει καλή και δυνατή απόδοση (πλην αυτό της Nokia που έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά και η απόδοσή τους είναι κακή);
  4. Μέχρι και 3 εβδομάδες τη φορά. Η πλάκα όμως είναι αλλού! Συνολικά το πήγα 5 φορές! Μετά από 2 αλλαγές ΙΜΕΙ, μία αλλαγή οθόνης, και δυο, τρεις αναβαθμίσεις (παρότι του είχα περασμένη την τελευταία έκδοση όλες τις φορές που τους το έδωσα) πήρα στα χέρια μου μία συσκευή που δούλευε σωστά, τουλάχιστον για τα προβλήματα που την είχα δώσει. Είχε όμως άλλο ελάττωμα: το backspace και το πάνω δεξιά πλήκτρο δεν πατούσαν καλά. Αμελητέο, αλλά το έδωσα πίσω για 6η (!) φορά και περιμένω. Ήταν θέμα αρχής να έχω ένα κινητό έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν από την αρχή που το αγόρασα. Συνολικά πλησιάζω τους 3 μήνες χωρίς το συγκεκριμένο κινητό.
  5. Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Το θέμα αρχικής οθόνης που χρησιμοποιώ δεν είναι το Ενεργό αλλά το Βασικό οπότε εκεί δεν εμφανίζει τις εγγραφές του ημερολογίου καθόλου. Στο Βασικό που έλεγξα, μάλλον δεν είναι έτσι όπως περιγράφεις. Εμφανίζει τη σύσκεψη μέχρι και μισή ώρα μετά την έναρξή της (αν είναι μεγαλύτερης διάρκειας από μισή ώρα) αλλά στη συνέχεια εξαφανίζεται ανεξάρτητα αν έχει παρέλθει η ώρα της λήξης της. Το ίδιο συμβαίνει και με το ολοήμερο συμβάν. Αυτό που είδα όμως είναι πως ενώ εξαφανίζεται από την οθόνη η υπενθύμιση, επανέρχεται μετά από τακτά χρονικά διαστήματα (χωρίς ήχο όμως!), η διάρκεια των οποίων καθορίζεται στην ρύθμιση του ημερολογίου "Χρόνος αναβ. αφύπνισης". Και αυτό όμως δεν είναι ακριβώς το επιθυμητό. Από την άλλη μεριά, η διάρκεια της σύσκεψης δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με τη διάρκεια εμφάνισης της υπενθύμισης. Τέλος, παραπάνω από ένα συμβάντα δεν εμφανίζονται στην οθόνη. Για να δούμε τι θα γίνει και με την αναβάθμιση...
  6. Αν χρησιμοποιεί κανείς τις υπενθυμίσεις του ημερολογίου μπορεί να μου πει αν ξέρει κάποιο τρόπο να παραμένουν οι υπενθυμίσεις στην οθόνη μέχρι να τις "διώξω" εγώ και να μη φεύγουν όποτε θέλουν αυτές; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση αν δεν ακούσεις τον ήχο για κάποιο λόγο και πιάσεις το κινητό στα χέρια σου μετά από καμιά ώρα υπενθύμιση δεν βλέπεις. Υπάρχει κάτι που παραβλέπω ή που μπορώ να κάνω για να αλλάξει αυτή η συμπεριφορά των "υπενθυμίσεων";
  7. Μετά από software upgrades βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά και πάλι αντιμετώπιζα προβλήματα με τις κλήσεις και τα restart ειδικά μετά από χρήση wifi. Γι' αυτό το λόγο το πήγα σε nokia care 2 φορές και μετά από την αντικατάσταση του IMEI το έχω πάλι στα χέρια μου και το τεστάρω. Δεν έχω βγάλει ακόμα ασφαλή συμπεράσματα, αλλά δείχνει να έχει λυθεί η κατάσταση στο συγκεκριμένο θέμα. Τελική άποψη όμως θα έχω σχηματίσει σε μερικές μέρες γιατί το πρόβλημα είναι και λίγο τυχαίο, δεν γίνεται συνέχεια ούτε αναπαράγεται όποτε θέλω εγώ για να το ελέγξω.
  8. Εμένα μετά από δεύτερη συνεχόμενη φορά που το έδωσα σε Nokia care για πρόβλημα στο Wi-Fi και κάποια άλλα, μου το άλλαξαν με άλλο (διαφορετικό ΙΜΕΙ), το οποίο είχε όμως άλλο πρόβλημα (δεν λειτουργούσε καθόλου ο αισθητήρας φωτός) και το έχω δώσει πίσω άλλες δύο φορές (την πρώτη δεν έκαναν τίποτα) και περιμένω.
  9. Το καπάκι πράγματι παίζει. Όμως δε θα έλεγα ότι είναι ακριβώς πρόβλημα. Μάλλον είναι σχεδιασμένο έτσι... Οπότε δε νομίζω να φτιαχτεί αν το πας πίσω.
  10. Έχω χρησιμοποιήσει το skype με wifi και δουλεύει κανονικά. Έλεγξε αν υπάρχει σύνδεση wifi ή αν το έχεις ρυθμίσει να συνδέεται σωστά στο wifi, γιατί η εφαρμογή δεν σου βγάζει μήνυμα αν δεν έχει δίκτυο, απλά επιστρέφει στην οθόνη login. Αν τα καταφέρεις και αφού κάνεις κάποιες κλήσεις, γράψε μας αν θες τις εντυπώσεις σου γιατί εμένα σε πολλές περιπτώσεις μου κόλλαγε το κινητό στη χρήση του wifi.
  11. Προσωπικά τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζα από την αρχή της συμβίωσής μου (από το Σεπτέμβριο 2009) με το Ε52, συνέχιζα να τα αντιμετωπίζω μέχρι και με την έκδοση 34. Το βασικότερο ήταν η αναξιοπιστία του κινητού στις κλήσεις (όπως πολλοί περιγράφουν πρόσφατα), όπου άλλες "έπεφταν", ορισμένες φορές δεν άκουγα το άλλο μέρος και άλλες έκανε επανεκκίνηση. Τα προβλήματα με τις κλήσεις αν και περιορίστηκαν λίγο με κάποιες αναβαθμίσεις, ποτέ δεν επιλύθηκαν τελείως και κάθε φορά κάτι γινόταν (μη προβλέψιμο και μη σταθερό) και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Αποτέλεσμα, να επιστρέψω στο παλιό μου κινητό εδώ και αρκετό καιρό, όπου τουλάχιστον μπορώ και κάνω κλήσεις αξιόπιστα και έχω ένα παραγωγικό Τ9 και ας μην έχω GPS, Video call, Internet Video και δε συμμαζεύεται. Πριν από 2μιση εβδομάδες βρήκα χρόνο να το πάω σε Nokia care για να το ελέγξουν. Θα το έστελναν στο εξωτερικό μιας και η Alpha Copy (επιτέλους) "αποδεσμέυτηκε" από την εμπλοκή της, τουλάχιστον, με τα κινητά Nokia. 12 εργάσιμες και ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση.
  12. Επιβεβαιώνω ότι με την καινούρια έκδοση η αναζήτηση των επαφών από την αρχική οθόνη έγινε σαφώς γρηγορότερη. Είναι ιδέα μου ή με την καινούρια έκδοση το τηλέφωνο κάνει περισσότερα reboot και τρώει περισσότερα κολλήματα;
  13. Πληκτρολογείς: *#0000# Ή: Μενού --> Πίνακας ελέγχου --> Τηλέφωνο --> Διαχ. συσκ.
  14. Μετά από χρήση κάποιων ημερών της νέας έκδοσης, 33.002, διορθώθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την χαμηλή ένταση του ήχου σε ακουστικό blue tooth!
  15. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο για να βελτιωθεί το Τ9; Μετά και την τελευταία αναβάθμιση, η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα.
  16. Έχω την έκδοση 33.002. Έχεις δίκιο. Δεν είχα δοκιμάσει την επεξεργασία ετικέτας σε ΟΛΕΣ τις ετικέτες. Το κοίταξα τώρα και σε μερικές αλλάζει το όνομα της ετικέτας και σε άλλες δεν το αλλάζει. Σε αυτές τις ετικέτες που φαντάζομαι οι περισσότεροι θέλουν να αλλάξουν το όνομα, στα τηλέφωνα δηλαδή, ΔΕΝ αλλάζει. Σε αυτές τις ετικέτες που χρειάστηκε να αλλάξω εγώ, Σημείωση, Τίτλος ή E-mail για παράδειγμα, αλλάζει. Το σίγουρο είναι ότι με παλιότερη έκδοση λογισμικού έχω αλλάξει ετικέτα τηλεφώνου η οποία έχει διατηρηθεί στην υπάρχουσα έκδοση τροποποιημένη, ενώ δεν μπορεί να ξανα-τροποποιηθεί!
  17. Η επεξεργασία της ετικέτας σ' εμένα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Στην αναζήτηση ονόματος υπάρχει μία μικρή αργοπορία σε σχέση με την ταχύτητα που αναζητούσε το κινητό με την αρχική έκδοση λογισμικού. Αντικειμενικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά δεν ταιριάζει η τρέχουσα ταχύτητα αναζήτησης με τα γενικότερα χαρακτηριστικά του κινητού που κατά τα άλλα είναι ταχύτατο! Δεν το συγκρίνω με τίποτα με WM τα οποία θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο από άποψη λειτουργικού έχει περάσει από τα χέρια μου, μακράν!
  18. Αν έχεις ενεργοποιημένη την Αναζήτηση Επαφών κατά την πληκτρολόγηση ενός αριθμού, τότε νομίζω ότι μάλλον πρέπει εσύ να ξαναδιαβάσεις τι γράφω. :lol: Αν όχι, τότε δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό που λέω και ξεχνάς το σχόλιό μου. :X
  19. Έχω το Ε52 και είπα να κοιτάξω και σε αυτό το thread γι' αυτό απαντώ σ' αυτό το μήνυμα σχεδόν 1 μήνα μετά την ανάρτηση. Η καθυστέρηση ίσως να οφείλεται στο ότι με την προηγούμενη έκδοση όταν πληκτρολογούσες αριθμούς το κινητό έψαχνε μόνο μία λέξη (όνομα). Αν ήθελες να βρεις και δεύτερη λέξη, δηλαδή αν πληκτρολογούσες κενό, δεν συνέχιζε το ψάξιμο. Δηλαδή αν έχεις πολλούς Γιάννηδες στον κατάλογό σου και για κάποιο λόγο δεν θέλεις να βρεις αυτούς που το όνομά τους αρχίζει από Καρα- στην προηγούμενη έκδοση δεν μπορούσες να πληκτρολογήσεις "Γιάννης Καρα", δηλαδή 242664705272, και να σου εμφανίσει και τον "Γιάννης Καραδημητρίου" και τον "Γιάννης Καραμπέτσος". Με την καινούρια έκδοση το ψάξιμο του καταλόγου συνεχίζεται και μετά την εισαγωγή κενού (0, μηδέν). Αυτό από μόνο του είναι ικανό να καθυστερεί το ψάξιμο του καταλόγου. Βέβαια η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη και άκρως απογοητευτική για τέτοιο κινητό.
  20. Απ' όσο γνωρίζω, ή αυτό που αναφέρεις, ή Κεντρικό κουμπί --> Επιλογές εισαγωγής κτλ., ή * --> Επιλογές εισαγωγής. Όλα δυστυχώς είναι περίπου εξίσου άβολα. Η αλλαγή γλώσσας κατά την εισαγωγή κειμένου στα Nokia θυμίζει λίγο την κατάσταση με το τελικό ς στα Sony Ericsson, που για χρόνια έλειπε από όλα τους τα κινητά. Το καλό είναι ότι προσέθεσαν και Δεύτερη γλώσσα γραφής για το Τ9, πράγμα που δεν είναι το ίδιο βέβαια.
  21. Μάλιστα! Το είδαμε και αυτό! Γενικά οι συνδέσεις bluetooth έχουν διάφορα θέματα, όχι μόνο στο Ε52 αλλά σε όλες τις συσκευές. Για να γίνει μία σύνδεση bluetooth μεταξύ δύο συσκευών σωστά πρέπει και οι δύο να υποστηρίζουν το ίδιο σετ bluetooth υπηρεσιών και με τον ίδιο τρόπο. Εμένα για παράδειγμα, δεν έχει τη συμπεριφορά που περιγράφεις στο αυτοκίνητό μου. Όταν δέχομαι μήνυμα ακούω τον ήχο από το τηλέφωνο. Όταν πατάω τα πλήκτρα δεν ακούω ήχο από πουθενά! Σε καμία από τις προηγούμενες περιπτώσεις δεν διακόπτεται ο ήχος του ραδιοφώνου ή του CD του αυτοκινήτου. Προσωπικά έχω άλλα προβλήματα με το bluetooth τα οποία έχω ήδη αναφέρει σε άλλα post και τα οποία είναι άλυτα. Δεν γνωρίζω αν στην περίπτωσή σου υπάρχει λύση. Πάντως αμφιβάλλω. Δοκίμασε ίσως να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου σου μήπως έχουν να σου προτείνουν κάτι αυτοί. Μια αναβάθμιση ίσως. Σε εμένα έχει παίξει αυτό το σενάριο.
  22. Να ένα: http://shop.brando.com/search.php?keyword=e52&Submit=Product+Search
  23. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3081306#post3081306
  24. Αν είχες συνηθίσει το ημερολόγιο του E51 τότε θα σε καλύψει πλήρως αυτό του E52. Destinator δεν έχει εγκατεστημένο. Μόνο το OVI maps με το οποίο κάνεις τη πολύ καλα τη δουλειά σου. Να μην πω και καλύτερα.
  25. Η χρήση του GPS, η χρήση του προγράμματος OVI maps το οποίο είναι εγκατεστημένο στη συσκευή και η χρήση της πλοήγησης με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι όλα δωρεάν. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αναβαθμίσεις το OVI maps σε περίπτωση που η εγκατεστημένη έκδοση στο κινητό είναι η προηγούμενη και η οποία δεν είχε δωρεάν πλοήγηση. Η αναβάθμιση ασφαλώς και είναι δωρεάν και αυτή. Όσο για το ημερολόγιο που αναφέρεις, θα σε μπερδέψω... Εμένα δεν με καλύπτει γιατί δεν έχει την ευελιξία που είχα συνηθίσει από συσκευές της Nokia S40 series. Αρκετά υποδεέστερο στο ημερολόγιο και κατά την άποψή μου buggy. Επίσης εμένα δεν μου συγχρονίστηκε σωστά με ένα 6230 που είχα. Δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου. Σου συστήνω να το δεις σε κάποιο κατάστημα πρώτα live και να αποφασίσεις αν εσένα σε καλύπτουν οι λειτουργίες του, γιατί σε σχέση με κινητά άλλων εταιρειών είναι πολύ καλύτερο σε αυτό το θέμα.
×
×
  • Create New...