Jump to content

yanastas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

yanastas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μιας και δείχνεις hardcore χρήστης, να σε ρωτήσω κάτι. Hands free χρησιμοποιείς; Αν ναι, είσαι ευχαριστημένος από την ένταση του; Αν ναι, τι μάρκα handsfree χρησιμοποιείς; Ευχαριστώ
  2. Πάντως εμένα που είχε διάφορα προβλήματα μου άλλαξαν σε διαφορετικούς χρόνους: 1) Πλακέτα (διαφορετικό IMEI) 2) Keypad (όχι πληκτρολόγιο αλλά το κύκλωμα πάνω στο οποίο πατάει το πληκτρολόγιο) 3) Οθόνη ίσως και κάτι άλλο που δε θυμάμαι, αλλά συσκευή δεν μου αντικατέστησαν. Ουσιαστικά είναι άλλο κινητό, όμως πιστεύω ότι το να σου αλλάξουν ολόκληρη τη συσκευή, για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι πολύ δύσκολο.
  3. Έχει να προτείνει κάποιος ένα ενσύρματο handsfree με μονό ακουστικό που να έχει καλή και δυνατή απόδοση (πλην αυτό της Nokia που έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά και η απόδοσή τους είναι κακή);
  4. Μέχρι και 3 εβδομάδες τη φορά. Η πλάκα όμως είναι αλλού! Συνολικά το πήγα 5 φορές! Μετά από 2 αλλαγές ΙΜΕΙ, μία αλλαγή οθόνης, και δυο, τρεις αναβαθμίσεις (παρότι του είχα περασμένη την τελευταία έκδοση όλες τις φορές που τους το έδωσα) πήρα στα χέρια μου μία συσκευή που δούλευε σωστά, τουλάχιστον για τα προβλήματα που την είχα δώσει. Είχε όμως άλλο ελάττωμα: το backspace και το πάνω δεξιά πλήκτρο δεν πατούσαν καλά. Αμελητέο, αλλά το έδωσα πίσω για 6η (!) φορά και περιμένω. Ήταν θέμα αρχής να έχω ένα κινητό έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν από την αρχή που το αγόρασα. Συνολικά πλησιάζω τους 3 μήνες χωρίς το συγκεκριμένο κινητό.
  5. Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Το θέμα αρχικής οθόνης που χρησιμοποιώ δεν είναι το Ενεργό αλλά το Βασικό οπότε εκεί δεν εμφανίζει τις εγγραφές του ημερολογίου καθόλου. Στο Βασικό που έλεγξα, μάλλον δεν είναι έτσι όπως περιγράφεις. Εμφανίζει τη σύσκεψη μέχρι και μισή ώρα μετά την έναρξή της (αν είναι μεγαλύτερης διάρκειας από μισή ώρα) αλλά στη συνέχεια εξαφανίζεται ανεξάρτητα αν έχει παρέλθει η ώρα της λήξης της. Το ίδιο συμβαίνει και με το ολοήμερο συμβάν. Αυτό που είδα όμως είναι πως ενώ εξαφανίζεται από την οθόνη η υπενθύμιση, επανέρχεται μετά από τακτά χρονικά διαστήματα (χωρίς ήχο όμως!), η διάρκεια των οποίων καθορίζεται στην ρύθμιση του ημερολογίου "Χρόνος αναβ. αφύπνισης". Και αυτό όμως δεν είναι ακριβώς το επιθυμητό. Από την άλλη μεριά, η διάρκεια της σύσκεψης δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με τη διάρκεια εμφάνισης της υπενθύμισης. Τέλος, παραπάνω από ένα συμβάντα δεν εμφανίζονται στην οθόνη. Για να δούμε τι θα γίνει και με την αναβάθμιση...
  6. Αν χρησιμοποιεί κανείς τις υπενθυμίσεις του ημερολογίου μπορεί να μου πει αν ξέρει κάποιο τρόπο να παραμένουν οι υπενθυμίσεις στην οθόνη μέχρι να τις "διώξω" εγώ και να μη φεύγουν όποτε θέλουν αυτές; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση αν δεν ακούσεις τον ήχο για κάποιο λόγο και πιάσεις το κινητό στα χέρια σου μετά από καμιά ώρα υπενθύμιση δεν βλέπεις. Υπάρχει κάτι που παραβλέπω ή που μπορώ να κάνω για να αλλάξει αυτή η συμπεριφορά των "υπενθυμίσεων";
  7. Μετά από software upgrades βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά και πάλι αντιμετώπιζα προβλήματα με τις κλήσεις και τα restart ειδικά μετά από χρήση wifi. Γι' αυτό το λόγο το πήγα σε nokia care 2 φορές και μετά από την αντικατάσταση του IMEI το έχω πάλι στα χέρια μου και το τεστάρω. Δεν έχω βγάλει ακόμα ασφαλή συμπεράσματα, αλλά δείχνει να έχει λυθεί η κατάσταση στο συγκεκριμένο θέμα. Τελική άποψη όμως θα έχω σχηματίσει σε μερικές μέρες γιατί το πρόβλημα είναι και λίγο τυχαίο, δεν γίνεται συνέχεια ούτε αναπαράγεται όποτε θέλω εγώ για να το ελέγξω.
  8. Εμένα μετά από δεύτερη συνεχόμενη φορά που το έδωσα σε Nokia care για πρόβλημα στο Wi-Fi και κάποια άλλα, μου το άλλαξαν με άλλο (διαφορετικό ΙΜΕΙ), το οποίο είχε όμως άλλο πρόβλημα (δεν λειτουργούσε καθόλου ο αισθητήρας φωτός) και το έχω δώσει πίσω άλλες δύο φορές (την πρώτη δεν έκαναν τίποτα) και περιμένω.
  9. Το καπάκι πράγματι παίζει. Όμως δε θα έλεγα ότι είναι ακριβώς πρόβλημα. Μάλλον είναι σχεδιασμένο έτσι... Οπότε δε νομίζω να φτιαχτεί αν το πας πίσω.
  10. Έχω χρησιμοποιήσει το skype με wifi και δουλεύει κανονικά. Έλεγξε αν υπάρχει σύνδεση wifi ή αν το έχεις ρυθμίσει να συνδέεται σωστά στο wifi, γιατί η εφαρμογή δεν σου βγάζει μήνυμα αν δεν έχει δίκτυο, απλά επιστρέφει στην οθόνη login. Αν τα καταφέρεις και αφού κάνεις κάποιες κλήσεις, γράψε μας αν θες τις εντυπώσεις σου γιατί εμένα σε πολλές περιπτώσεις μου κόλλαγε το κινητό στη χρήση του wifi.
  11. Προσωπικά τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζα από την αρχή της συμβίωσής μου (από το Σεπτέμβριο 2009) με το Ε52, συνέχιζα να τα αντιμετωπίζω μέχρι και με την έκδοση 34. Το βασικότερο ήταν η αναξιοπιστία του κινητού στις κλήσεις (όπως πολλοί περιγράφουν πρόσφατα), όπου άλλες "έπεφταν", ορισμένες φορές δεν άκουγα το άλλο μέρος και άλλες έκανε επανεκκίνηση. Τα προβλήματα με τις κλήσεις αν και περιορίστηκαν λίγο με κάποιες αναβαθμίσεις, ποτέ δεν επιλύθηκαν τελείως και κάθε φορά κάτι γινόταν (μη προβλέψιμο και μη σταθερό) και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Αποτέλεσμα, να επιστρέψω στο παλιό μου κινητό εδώ και αρκετό καιρό, όπου τουλάχιστον μπορώ και κάνω κλήσεις αξιόπιστα και έχω ένα παραγωγικό Τ9 και ας μην έχω GPS, Video call, Internet Video και δε συμμαζεύεται. Πριν από 2μιση εβδομάδες βρήκα χρόνο να το πάω σε Nokia care για να το ελέγξουν. Θα το έστελναν στο εξωτερικό μιας και η Alpha Copy (επιτέλους) "αποδεσμέυτηκε" από την εμπλοκή της, τουλάχιστον, με τα κινητά Nokia. 12 εργάσιμες και ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση.
  12. Επιβεβαιώνω ότι με την καινούρια έκδοση η αναζήτηση των επαφών από την αρχική οθόνη έγινε σαφώς γρηγορότερη. Είναι ιδέα μου ή με την καινούρια έκδοση το τηλέφωνο κάνει περισσότερα reboot και τρώει περισσότερα κολλήματα;
  13. Πληκτρολογείς: *#0000# Ή: Μενού --> Πίνακας ελέγχου --> Τηλέφωνο --> Διαχ. συσκ.
  14. Μετά από χρήση κάποιων ημερών της νέας έκδοσης, 33.002, διορθώθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την χαμηλή ένταση του ήχου σε ακουστικό blue tooth!
  15. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο για να βελτιωθεί το Τ9; Μετά και την τελευταία αναβάθμιση, η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα.
×
×
  • Create New...