lepes Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 @ohristou ακριβώς το ίδιο μου έκανα με ενα Q που έχω στη θυγατέρα μου !!! μου πήραν 2 ευρω ένω είχαμε off τα data και μου ελεγάν ************ , αλλα δεν ασχολήθηκα .... βεβαία εαν το ξαναδώ τώρα που βλέπω οτι το έχει και αλλός θα στείλω τα κλασίκα mail και θα περιμένω απάντηση.. (ασε που είναι η μόνη εταιρια που δεν έχει δώσει free Internet για το καλοκαίρι) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχει δώσει η Q 1000 ΜΒ με την πρώτη ανανέωση του μήνα και άλλα 500 αν το κάνεις online. Μπορεί να μην το λέει καλοκαιρινή προσφορά , γιατί απλά δεν περιμένει το καλοκαίρι για να κάνει προσφορές η Q ( αν και έγινε φέτος το καλοκαίρι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχει δώσει η Q 1000 ΜΒ με την πρώτη ανανέωση του μήνα και άλλα 500 αν το κάνεις online. Μπορεί να μην το λέει καλοκαιρινή προσφορά , γιατί απλά δεν περιμένει το καλοκαίρι για να κάνει προσφορές η Q ( αν και έγινε φέτος το καλοκαίρι ) η cosmote και η vodα δεν έχουν δώσει για όλους τους συνδρομητές ή και αυτοι μόνο στις κάρτες ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Απορίας άξιο είναι να αναρωτηθούμε γιατί ανεξαρτήτως δικτύου όλοι παραπονιούνται για το daily internet. Αυτό ας πούμε το έπαθε η μητέρα (cosmokarta) μου και ναι η συσκευή της είναι μια μπακατέλα 100 αιτών που λέει ο λόγος. Και τα αντίκα κινητά μπαίνουν στο ιντερνετ. Γιατί κατά 99% συμβαίνει σε ανθρώπους μη σχετικούς με την τεχνολογία. Και αυτά θέλουν απορύθμιση του APN για να μπλοκαριστεί στα σίγουρα το ιντερνετ. Αλλά ξέχασα εδώ στην Ελλάδα είναι όλοι ειδήμων . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Οταν ολα πλέον τα κινητά έχουν ον/οφ για τα data γιατι μας αναφέρεις άγνωστες λέξεις ??? APN ... δεν με νοιάζει τι είναι αυτο ... εγω ξέρω οτι όταν βάζω στο off τα data δεν πρέπει να έχω χρέωσή Internet εκτός και εαν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί τόσος κόσμος να έχει προβλήματα χωρίς λόγο... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Οταν ολα πλέον τα κινητά έχουν ον/οφ για τα data γιατι μας αναφέρεις άγνωστες λέξεις ??? APN ... δεν με νοιάζει τι είναι αυτο ... εγω ξέρω οτι όταν βάζω στο off τα data δεν πρέπει να έχω χρέωσή Internet εκτός και εαν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί τόσος κόσμος να έχει προβλήματα χωρίς λόγο... Εχεις σκεφτει οτι μπορει να φταιει καμια εφαρμογη που παιζει στο παρασκηνιο ? Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Έφαρμογή στα wp δεν μπορεί να ανοίξει τα data :( δυστηχώς ειναι ενα θέμα που δεν μπορείς να βρείς ευκολά το δίκιο σου με τις εταιρίες. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Οταν ολα πλέον τα κινητά έχουν ον/οφ για τα data γιατι μας αναφέρεις άγνωστες λέξεις ??? APN ... δεν με νοιάζει τι είναι αυτο ... εγω ξέρω οτι όταν βάζω στο off τα data δεν πρέπει να έχω χρέωσή Internet εκτός και εαν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί τόσος κόσμος να έχει προβλήματα χωρίς λόγο... Κάτι έχει ανοιχτό σίγουρα. Εδω άλλη μπακατέλα dual sim της samsung που πήρα για άσχετο συγγενή μου με 17.5 ευρώ (αυτός έχει voda σε κάρτα) τα ίδια και τελικά έκανα το αυτονόητο έβγαλα το apn. Δεν υπάρχει καμία άγνωστη λέξη..... για να βρίσκουν άλλα και άλλα οι περισσότεροι στο διαδίκτυο μπορούν..... για να χτυπήσουν στο google apn ... 99% οι περισσότεροι που έχουν θέμα με το mobile daily internet ανεξαρτήτως εταιρίας είναι αυτοί που δεν έχουν ούτε τις βασικές γνώσεις. Εάν κάποιος ζορίζεται θα έχει κάποιο φίλο, κολλητό, ξάδελφο κτλ που θα μπορέσει να τον βοηθήσει. Εάν όχι απλά ερωτάει μέσα στο forum και κάποιοι που έχουν γνώση του απατάνε. Απλό πολύ απλό... Edited August 13, 2014 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 το έχουμε βγάλει λιγο off topic. το θέμα είναι εν έτη 2014 η εταιρίες πρέπει να σε σέβονται και να μην πρέπει να σκέφτεσαι απο που μπορεί να κατεβάσει 1κβ για να μην χρεωθείς. δυστυχώς μας περιμένουν στη γωνία για να μας πάρουν αβίαστα χρήματα. Δεν μπορεί τόσα άτομα στο Myphone Να έχουν γράψει για περίεργες χρεώσεις και να είναι άσχετα (ανάμεσα τους και εγώ.) Το apn δεν χρειάζεται να το βγάλεις απαξ και έχεις τα data στο off. :offtopic: OFF. :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Offtopic καθόλου δεν είναιαυτό που λένε τα παιδιά για το APN και είναι η καλύτερη λύση για σίγουρο ξεμπερδεμα με τις χρεώσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Offtopic καθόλου δεν είναιαυτό που λένε τα παιδιά για το APN και είναι η καλύτερη λύση για σίγουρο ξεμπερδεμα με τις χρεώσεις. δεν είναι όλοι γκουρου ρε σεις ... ο κόσμος γνωρίζει data on data off ... αντε να πείς σε κάποιον που θέλει Internet στο κινητό του οτι θα πρέπει να βγάζει και να βάζει το apn καθε φορά που θα έχει το αγχος μη περάσει τα μβ του. Δεν ειναι λογική αυτη , έχει τύχει σε κάποιον απο εδω μέσα να ανοίξουν τα data χωρίς να το κάνει αυτος ? και εαν ναι σε τι os ? γιατι σε wp που έχω εγω τα τελευταια 4 χρόνια δεν έχει συμβει πότε. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 το έχουμε βγάλει λιγο off topic. το θέμα είναι εν έτη 2014 η εταιρίες πρέπει να σε σέβονται και να μην πρέπει να σκέφτεσαι απο που μπορεί να κατεβάσει 1κβ για να μην χρεωθείς. δυστυχώς μας περιμένουν στη γωνία για να μας πάρουν αβίαστα χρήματα. Δεν μπορεί τόσα άτομα στο Myphone Να έχουν γράψει για περίεργες χρεώσεις και να είναι άσχετα (ανάμεσα τους και εγώ.) Το apn δεν χρειάζεται να το βγάλεις απαξ και έχεις τα data στο off. :offtopic: OFF. :) Είναι μερικές εφαρμογές που ακόμα και off να έχεις το data κάνουν ενημέρωση.Πρέπει να πας ξεχωριστά στις εφαρμογες και να απενεργοποιησεις τις αυτοματες ενημερωσεις.Γ΄αυτό την πατανε πολλοι και χρεωνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ενημέρωση: Όποιος θέλει να πάει Κουφονήσια και έχει wind καλό είναι να ξέρει οτι θα αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Δε πιάνει τίποτα σε όλο το νησί ούτε τηλέφωνο ούτε φυσικά data. Εκτός δικτύου μία βδομάδα. Καλό;;; :lol: Μια κάρτα Cosmote να χετε και 3G. Για Vodafone δε ξέρω, δεν είχαμε μαζί μας. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παιδιά από το πρωί η WIND κάρτα μου είναι νεκρή... Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα γενικό στη Χαλκιδική; Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coftaras Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Βρισκομαι για διακοπες σε μια περιοχη 7 χλμ εξω απο την Καλαματα ..Την Μικρη Μαντινεια...Εκανα το λαθος και πηρα καρτα sim της wind για να εχω συνδεση ιντερνετ και στο laptop μου... Η ταχυτητα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ..Μονιμα GPRS και ταχυτητα που σπανις ξεπερνα τα 20 - 30 kpbs..,προσπαθησα να κατεβασω 950k κει ενακα 25 λεπτα. ΕΛΕΟΣ Αντιθετα στο κιντο που εχω cosmote σχεδον μονιμος 3G.. και ταχυτητες τρελες... Μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που εδωσα τα 15 ευρω για βα παρν wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 @ohristou ακριβώς το ίδιο μου έκανα με ενα Q που έχω στη θυγατέρα μου !!! μου πήραν 2 ευρω ένω είχαμε off τα data και μου ελεγάν ************ , αλλα δεν ασχολήθηκα .... βεβαία εαν το ξαναδώ τώρα που βλέπω οτι το έχει και αλλός θα στείλω τα κλασίκα mail και θα περιμένω απάντηση.. (ασε που είναι η μόνη εταιρια που δεν έχει δώσει free Internet για το καλοκαίρι) Τα 300ΜΒ καθε βδομαδα τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Άνδρο Μπατσι, 2 κινητά με f2g, ενώ δείχνει φουλ H, σέρνεται το Ίντερνετ. Να χαίρονται το δίκτυο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Βρισκομαι για διακοπες σε μια περιοχη 7 χλμ εξω απο την Καλαματα ..Την Μικρη Μαντινεια...Εκανα το λαθος και πηρα καρτα sim της wind για να εχω συνδεση ιντερνετ και στο laptop μου... Η ταχυτητα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ..Μονιμα GPRS και ταχυτητα που σπανις ξεπερνα τα 20 - 30 kpbs..,προσπαθησα να κατεβασω 950k κει ενακα 25 λεπτα. ΕΛΕΟΣ Αντιθετα στο κιντο που εχω cosmote σχεδον μονιμος 3G.. και ταχυτητες τρελες... Μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που εδωσα τα 15 ευρω για βα παρν wind Άνδρο Μπατσι, 2 κινητά με f2g, ενώ δείχνει φουλ H, σέρνεται το Ίντερνετ. Να χαίρονται το δίκτυο. Ενημέρωση: Όποιος θέλει να πάει Κουφονήσια και έχει wind καλό είναι να ξέρει οτι θα αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Δε πιάνει τίποτα σε όλο το νησί ούτε τηλέφωνο ούτε φυσικά data. Εκτός δικτύου μία βδομάδα. Καλό;;; :lol: Μια κάρτα Cosmote να χετε και 3G. Για Vodafone δε ξέρω, δεν είχαμε μαζί μας. Δεν θέλω να υπερασπιστό το απαράδεκτο δίκτυο της WIND . Ο χάρτης Κάλυψης είναι στην σελίδα http://www.wind.gr/files/1/support/Kalipsi/NO_3G_MAP_GREECE_NEW_KMZ_24-07-14.jpg Όπως βλέπεται , το τρίτο και τελευταίο δίκτυο της Ελλάδος, δεν έχει κάλυψη σε αυτά τα μέρη ..... Σύμφωνα με τηνα ρχική διαφήμιση της WIND το Νέο εεξλιγμένο δίκτυο θα ολοκληρωθεί το 2016 .... Υπομονή λοιπόν και από μακριά και αγαπημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Βρισκομαι για διακοπες σε μια περιοχη 7 χλμ εξω απο την Καλαματα ..Την Μικρη Μαντινεια...Εκανα το λαθος και πηρα καρτα sim της wind για να εχω συνδεση ιντερνετ και στο laptop μου... Η ταχυτητα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ..Μονιμα GPRS και ταχυτητα που σπανις ξεπερνα τα 20 - 30 kpbs..,προσπαθησα να κατεβασω 950k κει ενακα 25 λεπτα. ΕΛΕΟΣ Αντιθετα στο κιντο που εχω cosmote σχεδον μονιμος 3G.. και ταχυτητες τρελες... Μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που εδωσα τα 15 ευρω για βα παρν wind κλείδωσε το μόνο σε 3g μόνο τότε θα δεις πραγματικά τι γίνεται... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα οτι για να παίξει μια κεραία σε edge πρέπει να γίνει μια αναβάθμιση λογισμικού. Αυτό μπορεί να γίνει και remote η πρέπει να ειναι κάποιος στον χώρο? Η αναβάθμιση είναι δωρεάν η πρεπει να πληρώσει κατι η εταιρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα οτι για να παίξει μια κεραία σε edge πρέπει να γίνει μια αναβάθμιση λογισμικού. Αυτό μπορεί να γίνει και remote η πρέπει να ειναι κάποιος στον χώρο? Η αναβάθμιση είναι δωρεάν η πρεπει να πληρώσει κατι η εταιρία? Όλα όσα ρωτάς είναι πολύ δύσκολο να απαντηθούν εκτός Wind. Κάποιες κεραίες μπορούν να δώσουν edge με αναβάθμιση, κάποιες όχι, ανάλογα την ηλικία και τον κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία γίνεται remotely. Το αν πληρώνει ή όχι κάτι η εταιρεία είναι θέμα συμβολαίου με τον κατασκευαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coftaras Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 κλείδωσε το μόνο σε 3g μόνο τότε θα δεις πραγματικά τι γίνεται... Αυτο πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Όλα όσα ρωτάς είναι πολύ δύσκολο να απαντηθούν εκτός Wind. Κάποιες κεραίες μπορούν να δώσουν edge με αναβάθμιση, κάποιες όχι, ανάλογα την ηλικία και τον κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία γίνεται remotely. Το αν πληρώνει ή όχι κάτι η εταιρεία είναι θέμα συμβολαίου με τον κατασκευαστή. αρα να φανταστώ ότι όποια κεραία έπαιρνε αναβάθμιση θα έχει γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Φετος πηγα Κουφονησια και Κυθηρα. Κουφονησια: Σε καποια σημεια δεν ειχε καν σημα για να παρεις ενα τηλεφωνο. Για internet ουτε λογος. Πουθενα. Κυθηρα: Σημα ειχε παντου αλλα internet μονο σε 2-3 σημεια. Cosmote φυσικα παντου ετρεχε σφαιρα. Με λιγα λογια απογοητευση. Δεν παραπονιεμαι (πολυ) ομως γιατι δινω ελαχιστα χρηματα σε σχεση με παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 αρα να φανταστώ ότι όποια κεραία έπαιρνε αναβάθμιση θα έχει γίνει? Μπορείς να το υποθέσεις με σχετική ασφάλεια αυτό. Είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι ανοίγουν παντού το Edge ώστε να μην φαίνεται τόσο άθλια η 3G κάλυψή τους περί το 2009. Έχουμε 2014. Ότι ήταν να κάνουν το έχουν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts