Jump to content

lepes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by lepes

  1. lepes

    Huawei P10 Lite

    έψαξα λίγο το θέμα άλλα δεν βρήκα κάτι .. το ηχείο παίζει αρκετά χαμηλά .. έχω κάνει 2 hard reset άλλα τίποτα. το έχει αντιμετωπίσει κανείς ? :)
  2. +1 στο πακέτο των 8.5 έχει και τα free sms που μέχρι και η κόρη τα χρησιμοποιεί :)
  3. με too ... μετά απο το update μάλλον που έγινε πρίν 2 μέρες.. :( και εγώ το έβγαλα και το έβαλα αλλά τίποτα..
  4. thanks !! δεν δοκίμασα γιατί το ήθελε ο μικρός.. Ερώτηση για να δώ εάν θα προχωρήσω . Με custom rom έχει βάλεις κανείς το fortnite ??
  5. Nope με Pin και δαχτυλικό εάν εννοείς το κλείδωμα..
  6. με βοηθησαν αλλά σιγουρα κάτι κάνω λάθος :( η εμπειρια δυστυχως με ροοτ android είναι 0 :( το σκ θα ξαναπροσπαθήσω ..
  7. downloading now ! (απο vodafone το κινητό.)
  8. επειδή εχω χρόνια να ασχοληθώ με φλασαρισμα (απο qtek9000) ,εαν υπάρχει κάποιος καλός συμφουριστας να με βοηθήσει με πμ. Το μονο που κατάφερα ήταν να κάνω unlock τη συσκευή , όταν πάω όμως να τρέξω το TWRP μου βγάζει οτι είναι κλειδωμένο .. :ninja::ninja: ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  9. Σε ευχαριστώ!!! Αυτό ηταν :)
  10. Εκανα καί εγώ το μεγάλο βήμα :) και πλέον κάτοχος του pro... Σε γενικές γραμμές είναι best value for money... Αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι, θέλω να βάλω διαφορετικούς ήχους κλίσης σε μερικές επαφές και δε το βρίσκω.. Βοήθεια κάνεις;;;;
  11. 11 έβαλα και εγω το πρωι :) Νωρίς για εντυπώσεις αλλά σαν να είναι πιο γρήγορο (νομίζω εγω) θα δείξει ....
  12. και εγώ έτσι θυμάμαι ...μάλιστα τα έστελνα και τα 300mb σε έναν αριθμό
  13. Τελικά πρέπει μέσα από την εφαρμογή του Outlook να του ενεργοποιήσεις να κανει sync τις επαφές. Και μάλιστα δεν τις πήρε με τη 1η φόρα ..ουτε με τη 2η ,χρειάστηκε αρκετή ώρα και αρκετά reset account μέσα από τις ρυθμίσεις του Outlook για να κατέβουν όλες. Τέλος καλό όλα καλά :)
  14. έχει κανείς συναγωνιστής τις επαφές του σε Microsoft ?( @Live,@Hotmail κτλπ..) είναι η 2η φορά που παίρνει update το Outlook και χάνω τις επαφές από το συγχρονισμό (υπάρχουν κανονικά στο λογαριασμό μου @Live) το έχω λυσσάξει από χθες, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν το έχω καταφέρει.:mad::mad: ξεκινάω το googling μήπως και βρω κάτι ... εάν έχει βρεί τη λύση κάποιος ας ενημερώσει
  15. :) μπες στα πακέτα και δες..https://www.whatsup.gr/paketa Εγω με 10 ευρώ το μήνα κάρτα (από την εφαρμογή του κινητού έχω) 400 λεπτά + 400 σμσ προς whatsuo 200 λεπτά + 200 σμς προς ολους (+100 λεπτά δώρο ) Internet : 200 mb + 100mb (παρε μοίρασε) + 1.2GB reload + XXX (πάρε μοίρασε πχ εσυ μπορείς να δίνεις 300 στη γυναίκα σου και η γυναίκα σου 300 προς εσένα) Και τέλος εάν κάνεις ανανέωση πρίν τη λήξη (μια φορά το μήνα δλδ) μεταφέρονται ότι λεπτά και mb δεν έχεις κάνει χρήση. Σπάνια ξεμένω γιατι έχει και άλλα κολπάκια πχ πάρε δώσε , πάρε καβάντζα... (εγώ στην οικογένεια έχω μόνο whatsup 4 κινητά Χ 10 ευρώ και δεν μας λείπει ποτέ τίποτα) Απλά θέλει λίγο ενδιαφέρον από εσένα για να μαθαίνεις προσφορές κτλπ..
  16. εγω πάντως μέχρι το πρωί έκανα...συνολικά 4 κινήτα !! viva la cosmote :)
  17. σήμερα ως δια μαγείας δούλεψε το mail με Exchange !!!! yeah!!!
  18. Thanks... Έβαλα το Aqua να το δοκιμάσω...
  19. ωιμε αλί και τρις αλί... έκανα factory reset .. και είδα ότι πλέον δεν μπορώ στην εφαρμογή mail να προσθέσω Exchange :( το διάβασα και στο google αυτό το πρόβλημα που δεν σε αφήνει να δηλώσεις τον τύπο του λογαριασμού που πρέπει να βάλεις (....) έχει βρει κανείς λύση ? ? ? το reset το έκανα γιατί παρότι είχα κάνει τα πάντα δεν λειτουργούσαν σωστά τα notifications (και είμαι σε αναμονή να δώ έαν τώρα θα δουλεύουν)
  20. το κινητό έκλεισε χρόνο και ακόμα το θεώρω τοπ... τελευταία αντιμετωπίζω ενα περίεργο πρόβλημα όταν είναι κλειστό αργούν/κολλάνε τα notifications :( και αύτο μερικές φορές. Έχω ελεγξει τα πάντα απο ρυθμίσεις μπαταρίας απο ποιές εφαρμογές θα έρχονται κτλπ.. Το έχετε ξαναδεί ? Και σκέφτομαι να το κάνω ενα clean restore ή να βάλω custom rom ? Οπώς είναι με τη μαμα ρομ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός του παραπάνω .
×
×
  • Create New...