Jump to content

strldb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About strldb

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

strldb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μπορώ να αγοράσω κάποια sim χωρίς κάποιο πρόγραμμα? Στην λύση με τις ταυτότητες δεν ξέρω αν θα ισχύει η προσφορά μιάς και εγώ δεν ανήκω σε σώμα ασφαλείας.
  2. Καλημέρα. Έχω ένα καρτοκινητό whats up προσφοράς που είναι 1500 ομιλία και 1500 Internet σε προνομιακή τιμή. Το πρόβλημα είναι ότι είναι στο όνομα του κολλητού μου που είναι σε σώμα ασφαλείας και δεν μπορώ να κάνω συναλλαγές με την τράπεζα και να βγάλω e-banking γιατί μου ζητάνε κινητό στο όνομα μου. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έρθει στο όνομα μου ή είναι μονόδρομος το καινούργιο νούμερο? Αν χρειαστεί να βγεί καινούργιο νούμερο υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μόνο με sms? Ευχαριστώ πολύ.!
  3. Θα το δοκιμάσω καλό ακούγεται. Ευχαριστώ πολύ
  4. Καλησπέρα. Έκανα το κινητό root με το cfroot που έλεγε παραπάνω. Έγινε και μετέφερα κάποιες εφαρμογές στην sd. Δεν κατάφερα να μεταφέρω κάποιες τις Google με Link to sd. Με titamium backup προσπάθησα να σβήσω το Google drive αλλά στην επανεκκίνηση μου το ξανακάνει εγκατάσταση. Δεν σβήνονται αυτές οι εφαρμογές; Έκανε μετά από επανεκκίνηση και μερικά κολλήματα είναι λογικό;
  5. strldb

    Huawei P10 Lite

    Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Αγόρασα χθές το κινητό απο γνωστή αλυσίδα 32gb/3 ram κάπου είδα οτι υπάρχει και με 4 αλλα δεν έχω βγάλει άκρη τι συμβαίνει, αλλά το βασικό που θέλω να ρωτήσω ερχόμενος απο samsung j5 είναι πως μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd? Ευχαριστώ πολυ.
  6. ναι αλλά είναι σε εγγύηση αν το πάω Samsung θα βγάλω άκρη;
  7. βοήθεια εχω κολλήσει ένα ιό από πορνογραφικό site και όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου πετάει μια σελίδα ότι εχω ιούς και να κατεβάσω το τάδε antivirus . Έκανα επαναφορά εργοστασιακων5 ρυθμίσεων και βγαίνει πάλι ΑΝ γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ.
  8. Άπαιχτο για τα λεφτά του το κινητό. Πρίν είχα ενα zte geek με 2g ram και είχα προβληματιστεί αν το j5 με 1,5 g ram θα κάνει κολλήματα, αλλά μου αφήνει όση ram είχα και στο zte και καλύτερα μπορώ να πω. Η οθόνη τι προστασία έχει; Χρειάζεται κάτι έξτρα για προστασία;
  9. όχι αυτό που βρίσκεται φίλε μου? γιατι δεν το βρήκα.4.4.2 ειναι .Ευχαριστώ
  10. Εμένα με τη μαμά εφαρμογή δεν με αφήνει να γράφω με μικρά για αυτό ρωτάω, μήπως είναι κάποιο πρόβλημα?
  11. Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα χθές το s4 mini 9195 από κάιζερ. Όλα καλά αλλά δεν μπορώ να γράψω μήνυμα με μικρούς χαρακτήρες στα Ελληνικά. Μου δείχνει το κουμπί μόνιμα πατημένο μπλέ για να είναι κεφαλαία. Κάτι πρέπει να παίζει με τους 160 χαρακτήρες αλλά δεν έχω βρει απο που αλλάζει η ρύθμιση για τους χαρακτήρες. Με go sms και hangout δουλεύει μια χαρά. Αν γνωρίζει κανείς θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώωωω
  12. strldb

    ZTE V975 geek

    έχει συμβεί σε κάποιον άλλο..ευχαριστώ
  13. strldb

    ZTE V975 geek

    Καλησπέρα. Έχω ενα θεματάκι με το κινητό. Μετά απο λίγη ώρα που είναι αναμμένη η οθόνη ή σε σερφάρισμα ή οπουδήποτε πέφτει μόνη της η φωτεινότητα. Εγώ το έχω ρυθμίσει στα 3/4 και όταν γίνεται αυτό πάει στην μέση περίπου. Όταν πάω στις ρυθμίσεις είναι η στα 3/4 ο δείκτης αλλά όσο και να το ανεβοκατεβάζω αλλάζει μόνο απο την μέση και κάτω. Μετά απο λίγο αν του κλείσω την οθόνη επανέρχεται όπως ήταν. Είναι λογικό αυτό; Αυτό μου το έκανε απο την αρχή.
  14. strldb

    ZTE V975 geek

    Φίλε μου ευχαριστώ μου το είχε βγάλει η μικρή μου και είχα φάει τον κόσμο να το βγάλω. :-)
  15. strldb

    ZTE V975 geek

    Καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως φεύγει το κυκλάκι με το S; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...