mixtri Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ετοιμάζουν αναβάθμιση για τη περιοχή σου. Τρικαλα και Βόλο αναβαθμίζουν οι τεχνικοί της Wind.Βολο όμως κάνει από κοινού με άλλη εταιρεια (να ναι καλά η Victus). Το χειμώνα πιστεύω ότι θα ανέβουν σε Πιερία και Ημαθία. Ελπιζω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που θα πάω Πιερία να έχουν αναβαθμίσει. Άμα η Wind κολλήσει μεσω Victus με την άλλη εταιρεία θα κάνει απίστευτη κάλυψη. Επειδή παρουσιάζεις μια κατάσταση η οποία σε καμία περίπτωση δεν ισχύει θα σου πω τα εξής: 1) Στο Βόλο (όχι στη Μαγνησία, στην πόλη αναφέρομαι καθαρά) δεν είναι δουλειά της Victus. Στις πόλεις η κάθε μία δουλεύει ξεχωριστά. Οι κοινές κεραίες αφορούν τις εκτός πόλης περιοχές, και μόνο όταν δε καλύπτει η μία "κολλάει" στην άλλη. Σε άλλες περιπτώσεις ο καθένας χωριστά. 2) Η κοινοπραξία αφορά μόνο το δίκτυο 2ης και 3ης γενιάς. Κοινό δίκτυο για 4η γενιά δεν υπάρχει. 3) Στα Τρίκαλα από που προκύπτει ότι αναβαθμίζει; Οκ, έγινε αναφορά για downtime αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αναβαθμίζουν κι όλας. Ας είμαστε σίγουροι για ό,τι λέμε. Μακάρι να ισχύει αυτό που λες 4) Ο αριθμός των κεραιών που "ανταλάσσονται" είναι λογιστικά ίδιος. Επομένως η κοινοπραξία ευνοεί εξίσου τις εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτήν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Επειδή παρουσιάζεις μια κατάσταση η οποία σε καμία περίπτωση δεν ισχύει θα σου πω τα εξής: 1) Στο Βόλο (όχι στη Μαγνησία, στην πόλη αναφέρομαι καθαρά) δεν είναι δουλειά της Victus. Στις πόλεις η κάθε μία δουλεύει ξεχωριστά. Οι κοινές κεραίες αφορούν τις εκτός πόλης περιοχές, και μόνο όταν δε καλύπτει η μία "κολλάει" στην άλλη. Σε άλλες περιπτώσεις ο καθένας χωριστά. 2) Η κοινοπραξία αφορά μόνο το δίκτυο 2ης και 3ης γενιάς. Κοινό δίκτυο για 4η γενιά δεν υπάρχει. 3) Στα Τρίκαλα από που προκύπτει ότι αναβαθμίζει; Οκ, έγινε αναφορά για downtime αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αναβαθμίζουν κι όλας. Ας είμαστε σίγουροι για ό,τι λέμε. Μακάρι να ισχύει αυτό που λες 4) Ο αριθμός των κεραιών που "ανταλάσσονται" είναι λογιστικά ίδιος. Επομένως η κοινοπραξία ευνοεί εξίσου τις εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτήν. Συμφωνώ απλά στο μόνο που διαφωνώ ειναι στο No 2 που έγραψες. Παραδείγματος χάριν στην Κομοτηνή και νοτιά Κρήτη κάνανε πολλές συνεγκαταστάσεις και 4G σε αρκετά σημεία. Στην Κομοτηνή πχ Η Vodafone είχε καλύτερη κάλυψη περιμετρικά και η wind ποιο κεντρικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον εξοπλισμό lte τον βάζει ο καθένας χόρια. Πρέπει να το ψάξουμε να δούμε εάν άλλαξαν οι οροί συνεργασίας μεταξύ τους. Εκτός αν εννοείς ότι χρησιμοποιούν κοινό εξοπλισμό εκπομπής 3g σε κάποια σημεία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Συμφωνώ απλά στο μόνο που διαφωνώ ειναι στο No 2 που έγραψες. Παραδείγματος χάριν στην Κομοτηνή και νοτιά Κρήτη κάνανε πολλές συνεγκαταστάσεις και 4G σε αρκετά σημεία. Στην Κομοτηνή πχ Η Vodafone είχε καλύτερη κάλυψη περιμετρικά και η wind ποιο κεντρικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον εξοπλισμό lte τον βάζει ο καθένας χόρια. Πρέπει να το ψάξουμε να δούμε εάν άλλαξαν οι οροί συνεργασίας μεταξύ τους. Εκτός αν εννοείς ότι χρησιμοποιούν κοινό εξοπλισμό εκπομπής 3g σε κάποια σημεία. Κάνανε συνεγκατάσταση 3ης γενιάς. Τώρα αν μπήκε και 4η γενιά αυτό δε συμπεριλαμβάνεται στην κοινοπραξία-κοινό δίκτυο. For the time being :) Αργότερα μπορεί να συμπεριληφθεί. Προς το παρόν έτσι δουλεύουν, μετά από τελευταία ενημέρωση που είχα: - Βάζουν μαζί 3η και 2η γενιά σε πολλές περιοχές - Όπου έχουν χώρια σταθμούς τους αφήνουν ως έχει και απλά αναβαθμίζει η Victus στον καθένα χωριστά - Αν η μια από τις δύο έχει πρόβλημα τότε κολλάει η μια στην άλλη και δε τοποθετείται νέος σταθμός (οικονομία χρόνου και χρήματος) - η 4η γενιά τοποθετείται κατά βούληση της κάθε εταιρείας. Συνήθως τοποθετείται άμεσα. Στην Κρήτη για παράδειγμα ενώ έχουν και οι δύο αναβαθμισμένο δίκτυο 3ης σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει 4η η μια από τις δυο γιατί απλά δεν έβαλε εξοπλισμό 4ης γενιάς. Αυτά :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 3) Στα Τρίκαλα από που προκύπτει ότι αναβαθμίζει; Οκ, έγινε αναφορά για downtime αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αναβαθμίζουν κι όλας. Ας είμαστε σίγουροι για ό,τι λέμε. Μακάρι να ισχύει αυτό που λες Η αλήθεια είναι πως στα Τρίκαλα, μόνο συγγενής μου με Q ήταν εκτός δικτύου. Άλλος συγγενής μου με Wind (εννοώ, F2G) είχε κανονικά σήμα. Δεν τίθεται θέμα για βλάβη συσκευής, γιατί εκτός ν. Τρικάλων (πχ Λάρισα) υπήρχε κανονικά κάλυψη. Ο συγγενής μου με Q είχε και χτες το πρωί θέμα με το σήμα στον Βόλο. Φεύγοντας, είχε κανονικά σήμα προς Λάρισα και μετά στα Τρίκαλα πάλι εκτός δικτύου. Μπορεί να είχαν θέμα με κανέναν κόμβο, οκ, αλλά δεν είναι λίγο περίεργη η συγκυρία να συμβεί τώρα με την αναβάθμιση προς Θεσσαλία μεριά;:shifty: Ας ελπίσουμε λοιπόν και στα Τρίκαλα και Καρδίτσα να ξεκινά η αναβάθμιση, γιατί το δίκτυο είναι παμπάλαιο (ιδίως Τρίκαλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Η αλήθεια είναι πως στα Τρίκαλα, μόνο συγγενής μου με Q ήταν εκτός δικτύου. Άλλος συγγενής μου με Wind (εννοώ, F2G) είχε κανονικά σήμα. Δεν τίθεται θέμα για βλάβη συσκευής, γιατί εκτός ν. Τρικάλων (πχ Λάρισα) υπήρχε κανονικά κάλυψη. Ο συγγενής μου με Q είχε και χτες το πρωί θέμα με το σήμα στον Βόλο. Φεύγοντας, είχε κανονικά σήμα προς Λάρισα και μετά στα Τρίκαλα πάλι εκτός δικτύου. Μπορεί να είχαν θέμα με κανέναν κόμβο, οκ, αλλά δεν είναι λίγο περίεργη η συγκυρία να συμβεί τώρα με την αναβάθμιση προς Θεσσαλία μεριά;:shifty: Ας ελπίσουμε λοιπόν και στα Τρίκαλα και Καρδίτσα να ξεκινά η αναβάθμιση, γιατί το δίκτυο είναι παμπάλαιο (ιδίως Τρίκαλα) Αντε να δουμε κι εμεις καλυψη 4G. Το μονο που φοβαμαι ειναι να μη βαλουν 4G μονο μια κεραια για να πουν οτι εβαλαν και ασχοληθουν αργοτερα με το δικτυο στην περιοχη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κάνανε συνεγκατάσταση 3ης γενιάς. Τώρα αν μπήκε και 4η γενιά αυτό δε συμπεριλαμβάνεται στην κοινοπραξία-κοινό δίκτυο. For the time being :) Αργότερα μπορεί να συμπεριληφθεί. Προς το παρόν έτσι δουλεύουν, μετά από τελευταία ενημέρωση που είχα: - Βάζουν μαζί 3η και 2η γενιά σε πολλές περιοχές - Όπου έχουν χώρια σταθμούς τους αφήνουν ως έχει και απλά αναβαθμίζει η Victus στον καθένα χωριστά - Αν η μια από τις δύο έχει πρόβλημα τότε κολλάει η μια στην άλλη και δε τοποθετείται νέος σταθμός (οικονομία χρόνου και χρήματος) - η 4η γενιά τοποθετείται κατά βούληση της κάθε εταιρείας. Συνήθως τοποθετείται άμεσα. Στην Κρήτη για παράδειγμα ενώ έχουν και οι δύο αναβαθμισμένο δίκτυο 3ης σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει 4η η μια από τις δυο γιατί απλά δεν έβαλε εξοπλισμό 4ης γενιάς. Αυτά :) Πάντως στην περιοχή που μένω στην Κρήτη δεν είχε κεραία η Wind, ενώ οι άλλες δύο είχαν κεραίες σε δικούς τους ιστούς και μάλιστα η πράσινη με 4G σήμα. Μετά την αναβάθμιση, η Wind "κόλλησε" τις κεραίες της στον ιστό της κόκκινης και τώρα πιάνουν και οι τρεις σήμα 2g/3g/4g. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Η αλήθεια είναι πως στα Τρίκαλα, μόνο συγγενής μου με Q ήταν εκτός δικτύου. Άλλος συγγενής μου με Wind (εννοώ, F2G) είχε κανονικά σήμα. Δεν τίθεται θέμα για βλάβη συσκευής, γιατί εκτός ν. Τρικάλων (πχ Λάρισα) υπήρχε κανονικά κάλυψη. Ο συγγενής μου με Q είχε και χτες το πρωί θέμα με το σήμα στον Βόλο. Φεύγοντας, είχε κανονικά σήμα προς Λάρισα και μετά στα Τρίκαλα πάλι εκτός δικτύου. Μπορεί να είχαν θέμα με κανέναν κόμβο, οκ, αλλά δεν είναι λίγο περίεργη η συγκυρία να συμβεί τώρα με την αναβάθμιση προς Θεσσαλία μεριά;:shifty: Ας ελπίσουμε λοιπόν και στα Τρίκαλα και Καρδίτσα να ξεκινά η αναβάθμιση, γιατί το δίκτυο είναι παμπάλαιο (ιδίως Τρίκαλα) Η τελευταία σου πρόταση εύχομαι με κάποιον τρόπο να φτάσει άμεσα στα αυτιά της Wind γιατί υπάρχει μεγάλο θέμα στα Τρίκαλα.(φυσικά και στην Καρδίτσα και ακόμα μεγαλύτερο στη Βόρεια Ελλάδα).Ετσι και κάνεις να βγεις έξω από την πόλη καλό θα ήταν να έχεις απλό κινητό χωρίς 3G για να είσαι σίγουρος ή απλά να γυρίσεις σε 2G..Αν και εδώ που τα λέμε πριν μερικούς μήνες σε 30' ομιλία στο χωριό μου (7ο χλμ Τρικάλων-Λαρισης) έπεσε το σήμα 2 φορές σε απλο κινητο.Ολα αυτά είναι κουραστικα να τα λέμε συνέχεια αλλά έτσι έχει η κατάσταση και προς Θεού δεν συγκρίνω την Β. Ελλάδα όπου έχει πολλά πολλά θέματα.Η ενημέρωση που είχα πριν λίγους μήνες ήταν ότι η αναβάθμιση στα Τρίκαλα θα έρθει τον Σεπτέμβριο.Μακαρι..το χω σαν άπιαστο όνειρο να χρησιμοποιώ φθηνό ίντερνετ και ελπίζω να το ζήσουμε όλοι πριν ανέβουν οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κάνανε συνεγκατάσταση 3ης γενιάς. Τώρα αν μπήκε και 4η γενιά αυτό δε συμπεριλαμβάνεται στην κοινοπραξία-κοινό δίκτυο. For the time being :) Αργότερα μπορεί να συμπεριληφθεί. Προς το παρόν έτσι δουλεύουν, μετά από τελευταία ενημέρωση που είχα: - Βάζουν μαζί 3η και 2η γενιά σε πολλές περιοχές - Όπου έχουν χώρια σταθμούς τους αφήνουν ως έχει και απλά αναβαθμίζει η Victus στον καθένα χωριστά - Αν η μια από τις δύο έχει πρόβλημα τότε κολλάει η μια στην άλλη και δε τοποθετείται νέος σταθμός (οικονομία χρόνου και χρήματος) - η 4η γενιά τοποθετείται κατά βούληση της κάθε εταιρείας. Συνήθως τοποθετείται άμεσα. Στην Κρήτη για παράδειγμα ενώ έχουν και οι δύο αναβαθμισμένο δίκτυο 3ης σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει 4η η μια από τις δυο γιατί απλά δεν έβαλε εξοπλισμό 4ης γενιάς. Αυτά :) Αν η μια από τις δύο έχει πρόβλημα τότε κολλάει η μια στην άλλη και δε τοποθετείται νέος σταθμός (οικονομία χρόνου και χρήματος) Δηλαδή στην ''δική μου '' την περίπτωση επειδή πήγα στις κεραίες (cosmote+vodafone) δεν είδα κάτι έξτρα σε κεραιοσύστημα στο ιστό της voda,η κάλυψη της περιοχής απο την μέχρι πρότινος ανύπαρκτη wind έγινε στο κοντεϊνερ που βρίσκονται τα ''μηχανήματα'' της vodafone? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Η τελευταία σου πρόταση εύχομαι με κάποιον τρόπο να φτάσει άμεσα στα αυτιά της Wind γιατί υπάρχει μεγάλο θέμα στα Τρίκαλα.(φυσικά και στην Καρδίτσα και ακόμα μεγαλύτερο στη Βόρεια Ελλάδα).Ετσι και κάνεις να βγεις έξω από την πόλη καλό θα ήταν να έχεις απλό κινητό χωρίς 3G για να είσαι σίγουρος ή απλά να γυρίσεις σε 2G..Αν και εδώ που τα λέμε πριν μερικούς μήνες σε 30' ομιλία στο χωριό μου (7ο χλμ Τρικάλων-Λαρισης) έπεσε το σήμα 2 φορές σε απλο κινητο.Ολα αυτά είναι κουραστικα να τα λέμε συνέχεια αλλά έτσι έχει η κατάσταση και προς Θεού δεν συγκρίνω την Β. Ελλάδα όπου έχει πολλά πολλά θέματα.Η ενημέρωση που είχα πριν λίγους μήνες ήταν ότι η αναβάθμιση στα Τρίκαλα θα έρθει τον Σεπτέμβριο.Μακαρι..το χω σαν άπιαστο όνειρο να χρησιμοποιώ φθηνό ίντερνετ και ελπίζω να το ζήσουμε όλοι πριν ανέβουν οι τιμές. Εγω που πηγα διακοπες Κρητη παντως το καταχαρηκα το ιντερνετ απο τα 5gb που διαθετει το προγραμμα μου. Αν κανουν την ιδια δουλεια και Καρδιτσα -Τρικαλα και γενικα βορεια ελλαδα μας βλεπω ολους ικανοποιημενους. Απλα να μην περιμενετε ταχυτητες. Αλλα για surfαρισμα και γενικα utube και social media αποστολη φωτογραφιων κλπ super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Για να παίζουν τα πιτσιρικια δλδ. Εμείς που κάνουμε βαριά χρήση και ειδικά στο upload πάλι cosmote πρεπει να χουμε. Sent from my MX4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Για να παίζουν τα πιτσιρικια δλδ. Εμείς που κάνουμε βαριά χρήση και ειδικά στο upload πάλι cosmote πρεπει να χουμε. Sent from my MX4 Δεν ειναι έτσι ακριβώς. Είμαι στα 60+gb τον μήνα λόγο δουλειάς και το ένα ειναι 30άρι πακέτο της wind Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τα δίκτυα. Αν δεις τις συγκριτικές μετρήσεις που ανεβάζω στο link της υπογραφής μου δεν πολύ απέχουν οι επιδόσεις στην πραγματικότητα ιδιαίτερα στην επαρχία που έχουν όλα τα δίκτυα 4g. Τα τρέλα γκαζιά και τα CA ειναι μονό σε πολύ κεντρικά σημεία και ιδιαίτερα στην επαρχία ελάχιστα από όλες τις εταιρίες όταν φεύγεις από το κέντρο των πόλεων. Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι να τελειώσει η αναβάθμιση παντού και στην wind και να δουν τι θα κάνουν όλα τα δίκτυα με το unlimited που ειναι ο μονός πραγματικός ανασταλτικός παράγοντας για εμάς τους heavy users που είμαστε συνεχεία on the road. Ας μου δώσουν εμένα απεριόριστο tethering σε οποίο δίκτυο να ειναι και θα δεις πως θα τα φάω ακόμα και με 2g.... :lol: Edited September 2, 2016 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Για να παίζουν τα πιτσιρικια δλδ. Εμείς που κάνουμε βαριά χρήση και ειδικά στο upload πάλι cosmote πρεπει να χουμε. Sent from my MX4 Σε πληροφορω οτι κανεις λαθος,τα μιαα πιτσιρικια εχουν λιωσει το 3G για το 0.facebook.com στην πρασινη.Και εχω γνωστους και φιλους που ειναι αναπαντητες και 0. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι έτσι ακριβώς. Είμαι στα 60+gb τον μήνα λόγο δουλειάς και το ένα ειναι 30άρι πακέτο της wind Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τα δίκτυα. Αν δεις τις συγκριτικές μετρήσεις που ανεβάζω στο link της υπογραφής μου δεν πολύ απέχουν οι επιδόσεις στην πραγματικότητα ιδιαίτερα στην επαρχία που έχουν όλα τα δίκτυα 4g. Τα τρέλα γκαζιά και τα CA ειναι μονό σε πολύ κεντρικά σημεία και ιδιαίτερα στην επαρχία ελάχιστα από όλες τις εταιρίες όταν φεύγεις από το κέντρο των πόλεων. Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι να τελειώσει η αναβάθμιση παντού και στην wind και να δουν τι θα κάνουν όλα τα δίκτυα με το unlimited που ειναι ο μονός πραγματικός ανασταλτικός παράγοντας για εμάς τους heavy users που είμαστε συνεχεία on the road. Ας μου δώσουν εμένα απεριόριστο tethering σε οποίο δίκτυο να ειναι και θα δεις πως θα τα φάω ακόμα και με 2g.... :lol: Εχεις δικαιο σε ολα και η Wind εχει λιγοτερα πιτσιρικια απο τις αλλες.Οσο για τα τρελα γκαζια τα βλεπουμε οπου υπαρχει πολυ κινηση δεδομενων και σε πυκνοκατοικημενες περιοχες.Οσο για τους χρηστες on te go,πρεπει επιτελους να δοθει unlimited δεδομενα με κοφτη στη ταχυτητα. Edited September 2, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ήμουν χθες σε ένα χωριό του Νομού Σερρών. Στην Σκοτούσσα, καμιά 15-20 χλμ από τις Σέρρες. Μόνο 2g, gprs. Ούτε καν edge.... Φυσικά internet δεν μπορούσες να μπεις ούτε με σφαίρες.:mad: Ευτυχώς είχα το mifi με άλλη εταιρία που έπιανε 3/5 σήμα 4g και ταχύτητες πάνω από 50Mbps.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ήμουν χθες σε ένα χωριό του Νομού Σερρών. Στην Σκοτούσσα, καμιά 15-20 χλμ από τις Σέρρες. Μόνο 2g, gprs. Ούτε καν edge.... Φυσικά internet δεν μπορούσες να μπεις ούτε με σφαίρες.:mad: Ευτυχώς είχα το mifi με άλλη εταιρία που έπιανε 3/5 σήμα 4g και ταχύτητες πάνω από 50Mbps.:rolleyes: Σέρρες δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα. Περίμενες να δεις κάτι διαφορετικό; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Σέρρες δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα. Περίμενες να δεις κάτι διαφορετικό; :) Ναι. Το παλιό 3g ή έστω edge...... Δεν είναι δύσκολη η κάλυψη. Πεδιάδα είναι. Επίπεδη περιοχή τελείως, σε ευθεία οπτική επαφή με Σέρρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Ναι. Το παλιό 3g ή έστω edge...... Δεν είναι δύσκολη η κάλυψη. Πεδιάδα είναι. Επίπεδη περιοχή τελείως, σε ευθεία οπτική επαφή με Σέρρες.... Το ιδιο και Ημαθια,στη περιοχη του Πλατυ ειναι το χωριο μου και Edge πιανω ελαχιστο στην εξοδο του χωριου μου.Το αλλο κομματι Gprs μονο.Και μιλαμε για αποσταση 5-6 χλμ. Edited September 4, 2016 by Mark_K off topic Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ρε παιδιά στην Αθήνα παρατηρείτε προβλήματα στο σήμα; Γιατί μου το λένε αρκετοί και είμαι σε διαδικασία μετάβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ρε παιδιά στην Αθήνα παρατηρείτε προβλήματα στο σήμα; Γιατί μου το λένε αρκετοί και είμαι σε διαδικασία μετάβασης. Μια χαρα ειναι σε γενικες γραμμες η καλυψη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Wind H+ στα Ιωαννινα.Πολυ καλη ταχυτητα για Η+ http://www.speedtest.net/my-result/a/2203117798 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ρε παιδιά στην Αθήνα παρατηρείτε προβλήματα στο σήμα; Γιατί μου το λένε αρκετοί και είμαι σε διαδικασία μετάβασης. Αθήνα γενικώς είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Wind H+ στον Αποκόρωνα Χανίων. http://i1064.photobucket.com/albums/u370/Dimos_Vav/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-09-06-08-06-04_zpsqe7pzgnc.png Να επισημάνω απλώς ότι στην ίδια περιοχή το 4G της Wind ήταν με ταχύτητα 10Mbps download και 24Mbps upload... Edited September 13, 2016 by Dimos_Vav Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Απο Θεσσαλονικη και γυρω περιοχες εχει κανεις νεωτερα για το σημα; Βελτιωθηκε καθολου η παλι με GPRS και EDGE ειναι; Σκεφτομαι να μεταφερθω απο την πρασινη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Μεσα στη Θεσσαλονίκη δεν έχεις θέμα. Εκτός είναι μία από τα ίδια. Μία τραγωδία και μισή. Sent from my MX4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Απο Θεσσαλονικη και γυρω περιοχες εχει κανεις νεωτερα για το σημα; Βελτιωθηκε καθολου η παλι με GPRS και EDGE ειναι; Σκεφτομαι να μεταφερθω απο την πρασινη... Μετα απο Σινδο εχει θεματα.Πολλες φορες πηγα Ημαθια μεσω Χαλκηδονας και μετα τη Σινδο το 3G ειχε θεματα.Στη Σιδενορ χανονταν και μετα Gprs και Edge εως Νεα Χαλκηδονα.Μεσα στην Περαια πολλες εναλλαγες απο 3G σε Edge στον πεζοδρομο διπλα στην θαλασσα.Θερμη επισης το ιδιο πραγμα,εναλλαγες συνεχως απο 3G σε Edge και το αντιστροφο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αλεξανδρουπολη το σημα ειναι πολυ χαλια σε πολλες περιοχες... και οχι μονο για internet αλλα και για ομιλια μου βγαζει σημα 0 ...:wacko: σε παραλια ΟΥΤΕ για αστειο να μπεις σε σελιδες!!! Οχι δεν φταιει το κινητο μου καθως η καρτα δοκιμαστηκε και σε αλλα κινητα!! WIND = Χαλια σημα!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts