Nikolas14 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Σημερα,ειμαι στη Ν.Ποτιδαια στο 1ο ποδι Χαλκιδικης.Στους αμμολοφους παντως η κατασταση στη παραλια ειναι κλαφτα.Ειχα Gprs και Edge,τα οποια δεν κατεβαζουν σχεδον τιποτα.Τωρα ειμαι εξω απο το χωριο και παιζει απο 3G οριακο σε Edge.Η κοκκινη παιζει με Gprs και στους αμμολοφους με 3G. Sent from mTalk Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Εγώ νομίζω ότι είναι απλά θέμα τύχης. Στάλθηκε από το Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με tapatalk. και εγω έτσι νομισα οτι λόγο οπτικής αλλά τελικά είναι το δεύτερο μεγάλο κύμα αναβαθμίσεων στην Κρήτη. Αυτό δείχνει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά και μάλιστα σε μια τόσο απομακρυσμένη περιοχή. εκ του ασφαλούς και μετά την επικοινωνία με το cc μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Ακόμα και μετά την επισήμανση ότι στο σημείο που με ενδιαφέρει δεν πιάνει 4g, αλλά το θεωρώ αδύνατο. Η κοπέλα στο cc που ηταν ειλικρινής απόρησε οταν είδε 80% κάλυψη στην Κρήτη edit: και πολύ INDOOR ! Ενδεικτικά Σφακιά 4g, Παλαιόχωρα 4g. Το μόνο μεγάλο τμήμα χωρίς είναι το φαράγγι και τα λευκά όροι. Οπότε αναμένουμε καινούργιο χάρτη. Οταν παραπονέθηκα για Βόρεια Ελλάδα μου είπε οτι έχω δίκιο αλλά σε ένα μήνα θα αρχίσει να αλλάζει το τοπίο. Εδώ σε μια νύχτα γέμισε 3g/4g το μισό νησί και μετά απο 2-3 μήνες το άλλο μισό. και δεν μιλάμε για βραχονησίδα... Σίγουρα μέχρι τους πρώτους μήνες του 17 θα αλλάξει πολύ στην Βόρεια Ελλάδα. Αν και εγω μετά από αυτό που είδα εδώ και άκουσα σήμερα πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά μέχρι τέλος του έτους. Παρόλα αυτά θέλω να δω τι συμβαίνει στον βόρειο οδικό άξονα απο Ρέθυμνο Ηράκλειο και πέρα. Edited July 9, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 και εγω έτσι νομισα οτι λόγο οπτικής αλλά τελικά είναι το δεύτερο μεγάλο κύμα αναβαθμίσεων στην Κρήτη. εκ του ασφαλούς και μετά την επικοινωνία με το cc μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Ακόμα και μετά την επισήμανση ότι στο σημείο που με ενδιαφέρει δεν πιάνει 4g, αλλά το θεωρώ αδύνατο. Η κοπέλα στο cc που ηταν ειλικρινής απόρησε οταν είδε 80% κάλυψη στην Κρήτη edit: και πολύ INDOOR ! Ενδεικτικά Σφακιά 4g, Παλαιόχωρα 4g. Το μόνο μεγάλο τμήμα χωρίς είναι το φαράγγι και τα λευκά όροι. Οπότε αναμένουμε καινούργιο χάρτη. Οταν παραπονέθηκα για Βόρεια Ελλάδα μου είπε οτι έχω δίκιο αλλά σε ένα μήνα θα αρχίσει να αλλάζει το τοπίο. Εδώ σε μια νύχτα γέμισε 3g/4g το μισό νησί και μετά απο 2-3 μήνες το άλλο μισό. και δεν μιλάμε για βραχονησίδα... Σίγουρα μέχρι τους πρώτους μήνες του 17 θα αλλάξει πολύ στην Βόρεια Ελλάδα. Αν και εγω μετά από αυτό που είδα εδώ και άκουσα σήμερα πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά μέχρι τέλος του έτους. Παρόλα αυτά θέλω να δω τι συμβαίνει στον βόρειο οδικό άξονα απο Ρέθυμνο Ηράκλειο και πέρα. Καλα όχι και μια νύχτα. Η Victus ήταν στην Κρήτη μήνες. Τώρα αν σου είπε για τους πρώτους μήνες του 17 για βόρεια Ελλάδα , μάλλον δεν ήξερε. Και βάλε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλα όχι και μια νύχτα. Η Victus ήταν στην Κρήτη μήνες. Τώρα αν σου είπε για τους πρώτους μήνες του 17 για βόρεια Ελλάδα , μάλλον δεν ήξερε. Και βάλε.... Και εγώ το ίδιο πιστεύω η αναβάθμιση στην Β. Ελλάδα θα κρατήσει πολύ περισσότερο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6721436#post6721436 Έγινε δουλειά στην Κρήτη από αρχές χρόνου: ΝΑΙ και μπράβο. Έτοιμος να φύγω και να χαρίσω ό,τι υπόλοιπο € στο Χαμόγελο του παιδιού ήμουν αν δε γινόταν κάτι σε νησί που έχει και μεγάλο % σε ευρυζωνική η Wind. Δυτική Κρήτη Νομό Χανίων νότια είναι πολύ δύσκολη να "δουλευτεί" η περιοχή: Δεν είναι τυχαίο που οι σύμμαχοι το '40 έκαναν εκεί ό,τι έκαναν, Το "Σφατσιά" δεν είναι τυχαίο: Να δω 4G Wind στη Γαύδο και "εγκαταλείπω τα όπλα":!!!:lol: Μη δω 4G από Λιβύη:!!! Έτυχε να βρεθώ Μυτιλήνη και είπα να το ψάξω. Όταν βρεθώ Αθήνα θα χτυπήσω μια 4G. BTW εδώ η Wind είναι για κλάματα. Συχνά πυκνά πιάνει Turkcell ενώ η Cosmote είναι απλά άψογη! Μες στη Μυτιλήνη: http://www.speedtest.net/result/5454271098.png Only 3G. Edited July 10, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μες στη Μυτιλήνη: http://www.speedtest.net/result/5454271098.png Only 3G. Αν είναι παλιό δίκτυο τότε μιλάμε για ρεκόρ! Με 3mbps κανείς αρκετά πράγματα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μες στη Μυτιλήνη: http://www.speedtest.net/result/5454271098.png Only 3G. Στο Μόλυβο φούλ σήμα....GPRS και όπου έχανε το σήμα έπιανε φουλ σήμα Turkcell με Η+... Η Vodafone στην ίδια περιοχή είχε Η σκέτο. Η Cosmote χαλαρά 4G/4G+ παντού. Ελπίζω η Wind να παίρνει το μήνυμα... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Στο Μόλυβο φούλ σήμα....GPRS και όπου έχανε το σήμα έπιανε φουλ σήμα Turkcell με Η+... Η Vodafone στην ίδια περιοχή είχε Η σκέτο. Η Cosmote χαλαρά 4G/4G+ παντού. Ελπίζω η Wind να παίρνει το μήνυμα... Και να μην ξεκολλάει από Turkcell ούτε μέσα στο λιμάνι τις Χίου!!!!!:p http://i67.tinypic.com/1g081.png http://i66.tinypic.com/2ign1vt.png http://i66.tinypic.com/2m51ll4.png http://i66.tinypic.com/eg4z02.png Και τα ξύπνια-κουτοπόνηρα εν συνεχεία και για φέτος (αααα και με πολύ μικρότερα ποσά "κέρδη": Μάλλον τους πήρε πρέφα ο κόσμος: ) http://i66.tinypic.com/4jrtqa.png Ασταμάτητα........ Ειδικά το 2πλασιασμό GB (και καλά) για 15 μέρες!!! :lol: σε πανάκριβο πακέτο!!! Edited July 10, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Στο Μόλυβο φούλ σήμα....GPRS και όπου έχανε το σήμα έπιανε φουλ σήμα Turkcell με Η+... Η Vodafone στην ίδια περιοχή είχε Η σκέτο. Η Cosmote χαλαρά 4G/4G+ παντού. Ελπίζω η Wind να παίρνει το μήνυμα... Η Victus ειναι στο νησί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Η Victus ειναι στο νησί... Εντάξει αυτό που βλέπουν λένε. Καλό είναι αυτό γιατι μετα θα δουν και τη διαφορά στην κάλυψη :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Καλα όχι και μια νύχτα. Η Victus ήταν στην Κρήτη μήνες. Τώρα αν σου είπε για τους πρώτους μήνες του 17 για βόρεια Ελλάδα , μάλλον δεν ήξερε. Και βάλε.... Το σε "Μία νύχτα" πιστεύω οτι όλοι καταλαβαίνουμε οτι αναφέρομαι στο switch on. Δεν μου είπε το 17 μου είπε λιγότερο . Εγω υποθέτω ότι κάποια φάση του έργου κάποιο αποτέλεσμα θα το δούμε μέχρι τότε. Και σίγουρα δεν θα γίνει σε μια φάση. Ναι μεν χαμηλές ταχύτητες με 800 αλλά τουλάχιστον INDOOR κάλυψη. Αναμένω να δω τι θα κάνει η cosmote στην Κρήτη.. Αν και δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερα γιατί εχει 3g αρκετό και μάλλον και 4g (δεν έχω τσεκάρει) Ίσως να μην κάνει τίποτα και να επενδύσει στην επόμενη τεχνολογία που θα έρθει σε χαμηλότερη συχνότητα για κλείσει και άλλο τρύπες και indoor κάλυψη. Εμένα αυτή μου φαίνεται η καλύτερη ιδέα. Πότε ξεκινάει το 5g στην πράξη? Edited July 10, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Το σε "Μία νύχτα" πιστεύω οτι όλοι καταλαβαίνουμε οτι αναφέρομαι στο switch on. Δεν μου είπε το 17 μου είπε λιγότερο . Εγω υποθέτω ότι κάποια φάση του έργου κάποιο αποτέλεσμα θα το δούμε μέχρι τότε. Και σίγουρα δεν θα γίνει σε μια φάση. Ναι μεν χαμηλές ταχύτητες με 800 αλλά τουλάχιστον INDOOR κάλυψη. Αναμένω να δω τι θα κάνει η cosmote στην Κρήτη.. Αν και δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερα γιατί εχει 3g αρκετό και μάλλον και 4g (δεν έχω τσεκάρει) Ίσως να μην κάνει τίποτα και να επενδύσει στην επόμενη τεχνολογία που θα έρθει σε χαμηλότερη συχνότητα για κλείσει και άλλο τρύπες και indoor κάλυψη. Εμένα αυτή μου φαίνεται η καλύτερη ιδέα. Πότε ξεκινάει το 5g στην πράξη? Αντε να δουμε 1 νομο μέχρι αρχες 17... Ουτε καν δεν βλεπω να ξεκινανε για τους υπολοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπέρα, τέλη του μήνα πάω Μήλο για μία εβδομάδα. Σύμφωνα με τους χάρτες κάλυψης θα έχω 3G και 4G τόσο στο νησί όσο και στην διαδρομή με το πλοίο. Πρακτικά τι παίζει; Θα έχω 3,5GB από το φοιτητικό και άλλα 2GB από δωρεάν κάρτες λόγω σταθερού. Θα καλυφθώ από άποψη ταχυτήτων (δεν έχω τρελές απαιτήσεις σερφάρισμα κυρίως και λίγο youtube ίσως); Θα χρειαστεί να κάψω mb και από vodafone για να κάνω τη δουλειά μου σε παραλίες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπερα παιδια για λαμια στερεα ελλαδα υπαρχει 4g? Στάλθηκε από το HUAWEI Y360-U61 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Χθες Κυριακή στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. 3G μόνο H+. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/457ce998605a497b4447091b91689f65.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Χθες Κυριακή στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. 3G μόνο H+. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/457ce998605a497b4447091b91689f65.jpg Ημουν το ΣΚ προς Ν.ποτιδαια και πηγα για μπανιο στους αμμολοφους.Στη παραλια επιανα Edge,χθες Gprs και δεν κατεβαζε τιποτα,λιγο πιο πανω ομως 3G.Η κοκκινη 3G καμπανα.Προς Ν.Φωκαια μια χαρα 3G. Σε σπιτια μεσα στα χωραφια αναμεσα σε Φωκιες και Ποτιδαια,η μονη που ειχε 3G ηταν η πρασινη.Οι αλλες 2 ειχαν ελαχιστο.Η κοκκινη οριακα 3G,επαιζε με Edge.Τα ιδια και η Wind,η οποια ηταν καλυτερη και ειχε εστω 1/5 3G.Οσο για 3G ηταν H+.Χθες παντως η παραλια ειχε τοσο κοσμο που κλαταραν τα δικτυα.Με Wind και Edge για να φορτωσει κατι να δεις ηταν μονο zero facebook και αυτο χθες με το ζορι.Η κοκκινη και αυτη χθες αργουσε σε ολα,αλλα το zero facebook το ανοιγε αμεσως. Sent from mTalk Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλησπερα παιδια για λαμια στερεα ελλαδα υπαρχει 4g? Στάλθηκε από το HUAWEI Y360-U61 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. ΤΟ παλιό ελεεινό 3G μόνο που δεν πάει πάνω από 1Mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μονο στο κεντρο εχει στην λαμια H+ με ταχητητες 4-5 mbps! Στάλθηκε από το HUAWEI Y360-U61 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ανεβάζω εδώ το 3G speedtest από τη Μύκονο αυτό το Σάββατο, γιατί στο θέμα του 4G μου το έσβησαν για off-topic. http://www.speedtest.net/android/2052547561.png Παρόλο που είχε πολύ κόσμο το νησί εκείνη την ώρα, το 3G της WIND έπαιζε πολύ καλά. Το 4G έπιανε 17. Πάντως, από τη Ραφήνα που έφυγε το Superferry II, στη μισή διαδρομή περίπου, η WIND έπαιζε με EDGE. Ο χάρτης που φαίνεται σχεδόν όλος μπλε, ειδικά στο 4G, είναι λάθος. Εκτός κι αν πιάνει οριακά 4G μόνο στο μπαλκόνι του πλοίου. Όποιος έχει συσκευή μόνο μέχρι 3G ή χωρίς 800αρα, θα "υποφέρει" περισσότερο, εκτός κι αν συνδεθεί με το WiFi του πλοίου. :rolleyes: Καθόμουν κοντά στο παράθυρο. Όταν πλησιάζαμε την Άνδρο κιόλας, δεν είχε καθόλου σήμα μέσα στο πλοίο. Στο λιμάνι της Τήνου, στην αναμονή, είχε αδύναμο σήμα EDGE μόνο για ομιλία, όπως και η "συνεργάτης" που έχουν τη Victus. Γενικά στην Τήνο, η Victus δε φαίνεται να τα έχει πάει και τόσο καλά... Αδύναμο σήμα και σχετικά χαμηλές ταχύτητες ακόμα και στο 4G, στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ανεβάζω εδώ το 3G speedtest από τη Μύκονο αυτό το Σάββατο, γιατί στο θέμα του 4G μου το έσβησαν για off-topic. http://www.speedtest.net/android/2052547561.png Παρόλο που είχε πολύ κόσμο το νησί εκείνη την ώρα, το 3G της WIND έπαιζε πολύ καλά. Το 4G έπιανε 17. Πάντως, από τη Ραφήνα που έφυγε το Superferry II, στη μισή διαδρομή περίπου, η WIND έπαιζε με EDGE. Ο χάρτης που φαίνεται σχεδόν όλος μπλε, ειδικά στο 4G, είναι λάθος. Εκτός κι αν πιάνει οριακά 4G μόνο στο μπαλκόνι του πλοίου. Όποιος έχει συσκευή μόνο μέχρι 3G ή χωρίς 800αρα, θα "υποφέρει" περισσότερο, εκτός κι αν συνδεθεί με το WiFi του πλοίου. :rolleyes: Καθόμουν κοντά στο παράθυρο. Όταν πλησιάζαμε την Άνδρο κιόλας, δεν είχε καθόλου σήμα μέσα στο πλοίο. Στο λιμάνι της Τήνου, στην αναμονή, είχε αδύναμο σήμα EDGE μόνο για ομιλία, όπως και η "συνεργάτης" που έχουν τη Victus. Γενικά στην Τήνο, η Victus δε φαίνεται να τα έχει πάει και τόσο καλά... Αδύναμο σήμα και σχετικά χαμηλές ταχύτητες ακόμα και στο 4G, στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού. Και μετα σου λενε αναβαθμισαμε...για ανεκδοτο μονο ειναι η λεξη αυτη για την Wind ειδικα.Εχουν ακομα δρομο στη Victus,και ειδικα η Wind. Sent from mTalk Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μιας και είμαι στην Τήνο, θα μετρήσω για τα καλά αλλά σε λίγο. Πρώτα περιμένω να μου τελειώσουν τα δεδομένα από κάρτα άλλου παρόχου, και μετά θα ανανεώσω το f2g. Αν και στο συγκεκριμένο μέρος θεωρώ πως είμαι από τους προνομιούχους, μιας και από ότι είχα δει το Πάσχα παίζει να έχει μια κεραία, τουλάχιστον στο νότιο κομμάτι του νησιού, και μάλλον είμαι πολύ κοντά σε αυτήν. Αλλά να δούμε αν θα έχει και διαφορές από τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Mark_k Τήνο είχες πάει και το Πάσχα;;;νόμιζα απο αλλο νησί είχες ανεβάσει δεδομένα.. Μεγάλη η χάρη της Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Όχι, από εδώ που έχω εξοχικό. Προς το παρόν παίζω με τις άλλες 2. Σε καμία βδομάδα θα ανοίξω και τη Wind. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μιας και είμαι στην Τήνο, θα μετρήσω για τα καλά αλλά σε λίγο. Πρώτα περιμένω να μου τελειώσουν τα δεδομένα από κάρτα άλλου παρόχου, και μετά θα ανανεώσω το f2g. Αν και στο συγκεκριμένο μέρος θεωρώ πως είμαι από τους προνομιούχους, μιας και από ότι είχα δει το Πάσχα παίζει να έχει μια κεραία, τουλάχιστον στο νότιο κομμάτι του νησιού, και μάλλον είμαι πολύ κοντά σε αυτήν. Αλλά να δούμε αν θα έχει και διαφορές από τότε. Εγώ πάντως μέσα σε 20 ώρες, κινήθηκα αρκετά τριγύρω από το λιμάνι, μέσα στη χώρα της Τήνου κι έφτασα μέχρι τη μονή που ήταν η Αγία Πελαγια. Πολύ αδύναμο σήμα 3G/4G και ταχύτητες που με το ζόρι ξεπερνούσαν τα 20 Mbps στην καλύτερη περίπτωση, όπου είχε 3 σκάλες σήμα το 4G και ώρες με ελάχιστη κίνηση. Τα ίδια είχαν και οι 2 εταιρίες της Victus. Σου δίνεται η εντύπωση ότι πιάνεις σήμα από 800αρα κεραία, που βρίσκεται σε άλλο νησί απέναντι. :blink: Βρε λες;; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Όχι. Έχει κεραία στα 800MHz που κατά πάσα πιθανότητα είναι εδώ κοντά μου(6χλμ νότια από τη χώρα και ακριβώς απέναντι από Μύκονο). Πιάνω 20+ μέσα στο σπίτι, ενώ όταν είχα πάει σε συγκεκριμένο σημείο δίπλα στην παραλία, περίπου 300μ. από το σπίτι μου, είχα δει μέχρι 47mbps. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts