paanos Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Σωστά, δεν έχουν σε καμία χώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 5 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 2 ώρες πριν, paanos said: Σωστά, δεν έχουν σε καμία χώρα Η extra sim εδώ όμως για κάποιους είναι απαραίτητη για σύγκριση με τον ανταγωνισμό. 6 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 (edited) Και οι άλλες χώρες δεν έχουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς η United στοχεύει σε άλλα θέματα και δεν ενδιαφέρεται τόσο για την καινοτομία ή για υπηρεσίες που ο μέσος καταναλωτής δεν αναζητά. Δυστυχώς δεν ανακοινώνονται νούμερα συνδρομητών πλέον αλλά αν δείτε η διείσδυση των πρόσθετων καρτών είναι υπερβολικά μικρή. Σε αυτό παίζει ρόλο σημαντικά το ότι μέχρι πρόσφατα είχαμε ελάχιστο όγκο στα προγράμματα μας και οι περισσότεροι βρήκαν λύσεις για τις συσκευές τους με ξεχωριστά συμβόλαια (θυμάστε πχ στην Nova τα 30GB με 20€ αν θυμάμαι σωστά; ). Πλεον, τα συμβόλαια αυτά λήγουν και ενδεχομένως σταδιακά να αρχίσει η επαναπροώθηση αυτών των καρτών. Όμως και παλι κρίνοντας και από την δυνατότητα που ήδη υπάρχει, και από το τι κάνουν στις άλλες χώρες (βλέπετε ότι ακολουθούν πανομοιότυπη πρακτική σε όλους τους τομείς) δεν τη θεωρώ να έρχεται σύντομα. Για την τεχνική διάσταση, που ίσως ενδιαφέρει τους περισσότερους πάντως, υπάρχουν πολλές λύσεις ώστε ένα δίκτυο να υποστηρίξει μια Extra SIM. Η βασικότερη πρακτική είναι να μετατραπεί το πρόγραμμα σε κουβά και να συνδεθεί δεύτερος αριθμος (αυτό που κάνουν οι ανταγωνιστές και παλιότερα γινόταν στην Wind για να μοιράζονται λεπτά μεταξύ κινητού και σταθερού). η άλλη είναι της προσθήκης έξτρα συμβολαιου (πχ το I4S της κόκκινης) το οποίο έχει απεριόριστα δεδομένα μόνο του και το πάγιο εκμηδενίζεται λόγω του συνδυασμού με άλλο κινητό/ σταθερό. Το δεύτερο αν και ακούγεται πιο μπελαλίδικο είναι η πιο εύκολη διαδικασία για να υλοποιηθεί μια έξτρα κάρτα. Αυτός ο μηχανισμός έκπτωσης χρησιμοποιείται τώρα όπου έχουμε τις εκπτώσεις (πχ αντί για 33€ γίνεται 27) όταν συνδυάζεις συμβόλαια. Edited April 15, 2023 by paanos Τυπογραφικά 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Εγω eSIM θέλω οπωσδήποτε. Χρησιμοποίω απ όταν βγήκε στην κοσμοτε και ειναι πολυ βολική. Αν εχω και τη νοβα και την κοσμοτε με eSIM θα μου είναι ιδανικό τώρα που είμαι με δικαρτο. 3 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 5 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 (edited) 😁 Edited April 16, 2023 by hercoulis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 Τζάμπα θα το δώσουν στο τέλος 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 Τζάμπα, κ όσο καις χρεώνεσαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 44 minutes ago, hercoulis said: 😁 Έλα έλα διαλεγα 5μηνες δωρεάν έλα διαλέγα 🤣🤣🤣🤣🤣 Απόσπασμα από την λαϊκή αγορά 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Τους εχει βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι ο νεος εργοδότης να γράψουν νούμερα.. αλλιως bye bye franchising Σύντομα θα δίνουν και τις γυναίκες τους για 1-2-3-4 νύχτες (όσα και τα πάγια δώρο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 34 minutes ago, babakos said: Τους εχει βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι ο νεος εργοδότης να γράψουν νούμερα.. αλλιως bye bye franchising Σύντομα θα δίνουν και τις γυναίκες τους για 1-2-3-4 νύχτες (όσα και τα πάγια δώρο) Βάστα, με τι μισθό*; Α και να τις δούμε πρώτα! 😜 * μόνο αν με πληρώνουν (και μάλιστα καλά) θα ξανακάνω συμβόλαιο με τον καρπό των 2 εταιρειών, καμένος και από τις 2. Edited April 18, 2023 by andreasomageiras 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 On 15/4/2023 at 7:24 ΜΜ, Mobileras said: Το είδα και εγώ, διότι δίπλα έχει η Nova κατάστημα στη Τσιμισκη. Και μάλλον τους πιέζουν να κάνουν νέες συνδέσεις. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Δεν δίνουν πλέον το iPhone 11 δωρεάν με νέα συμβόλαια unlimited? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 4 ώρες πριν, panos43 said: Δεν δίνουν πλέον το iPhone 11 δωρεάν με νέα συμβόλαια unlimited? Όχι πλέον, τελείωσε η προσφορά. Για λίγες μέρες ήταν. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Ο πατέρας μου έχει καρτοκινητό F2go. Επειδή βαριέται κάθε μήνα να ασχολείται να βάζει κάρτα μου είπε να δω για συμβόλαιο. Μπήκα και είδα Unlimited Ομιλία&SMS+ 2GB με 15E με πρακτικά απεριόριστα τα πάντα. Και τα data είναι απεριόριστα λέει μετά τα 2GB με μειωμένη ταχύτητα. Είναι πολύ καλό ή κάτι μου διαφεύγει; Οι άλλες εταιρίες είναι σαφώς πιο ακριβές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 1 hour ago, kgian said: Ο πατέρας μου έχει καρτοκινητό F2go. Επειδή βαριέται κάθε μήνα να ασχολείται να βάζει κάρτα μου είπε να δω για συμβόλαιο. Μπήκα και είδα Unlimited Ομιλία&SMS+ 2GB με 15E με πρακτικά απεριόριστα τα πάντα. Και τα data είναι απεριόριστα λέει μετά τα 2GB με μειωμένη ταχύτητα. Είναι πολύ καλό ή κάτι μου διαφεύγει; Οι άλλες εταιρίες είναι σαφώς πιο ακριβές. Η μειωμένη ταχύτητα δεν είναι λειτουργική, κανένα μήνυμα θα μπορεί να λάβει και να στείλει και ίσως να ανοίξει και κανένα e-mail με κείμενο ή να στείλει. Αν του φτάνουν τα 2 gb ίσως να είναι καλό αλλιώς δεν νομίζω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 2 minutes ago, Arinos said: Η μειωμένη ταχύτητα δεν είναι λειτουργική, κανένα μήνυμα θα μπορεί να λάβει και να στείλει και ίσως να ανοίξει και κανένα e-mail με κείμενο ή να στείλει. Αν του φτάνουν τα 2 gb ίσως να είναι καλό αλλιώς δεν νομίζω. Μια χαρά είναι τα 2GB. Βασικά να μιλάει θέλει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 1 minute ago, kgian said: Μια χαρά είναι τα 2GB. Βασικά να μιλάει θέλει. Αν είναι για ομιλία κοιτάτε και τα νέα πακέτα που έχει το F2G που έχουν αυτόματη ανανέωση κιόλας, ίσως να βολέψει έτσι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Επιστροφή σε nova πριν από λίγο.Πρώτη αλλαγή.Σχεδόν άμεση ενεργοποίηση του wifi calling μετά από μήνυμα στο 1202.. Την άλλη φορά ήθελε και τηλέφωνο για να ξεμπλοκαρει η κατάσταση και να δουλέψειSent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Ναι το φτιάξαν αυτό, πριν μήνα έστειλα για γνωστό με q το μήνυμα κ ενεργοποιήθηκε, ενώ το περσινό καλοκαίρι ήταν διαφορετικά κ ήθελε τηλέφωνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Δούλεψε με q το wifi calling? Με νέα κάρτα sim ή παλιά,από αυτές με το roaming? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Ναι. Με κάρτα που έδιναν παλιά 1500’ και 1,5γιγα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Καλημερα ξέρει κανείς εαν, κάνοντας ονλαιν αιτηση νεας σύνδεσης συμβολαιου κινητης, δινει επιλογή αριθμού; Ως wind εδινε επιλογη να διαλεξεις εως 5 ψηφια που θελεις να εχει ο αριθμος. 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 2 ώρες πριν, Mobileras said: Καλημερα ξέρει κανείς εαν, κάνοντας ονλαιν αιτηση νεας σύνδεσης συμβολαιου κινητης, δινει επιλογή αριθμού; Ως wind εδινε επιλογη να διαλεξεις εως 5 ψηφια που θελεις να εχει ο αριθμος. Όχι δεν δίνει πλέον. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts