dasnowy Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 21 minutes ago, ilka71 said: 54 minutes ago, dasnowy said: Αν δε βρεις κάτι με δύο εξόδους μπορείς να πάρεις ένα switch και να συνδέσεις και το pc και το ps5. πως το ψάχνω το switch στο σκρουτζ; Ψάξε για network switch 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 ενταξει βρηκα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 17 ώρες πριν, p_k said: Ένα repeater πηρα tp-link, δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο, γύρω στα 18 με 20 ευρώ κάνει και έχει θύρα ethernet. Από εκει ξεκινάει ένα καλώδιο και πάει στην θύρα ethernet στο PC. πηρα ενα το δοκιμασε τωρα ο μικρος δεν κολλαει απο οτι φαινεται για αρχη! αλλα οταν πηγα να κατεβασω ενα τορρεντ συν να παιζει streaming ενας αγωνας του εβγαζε το εικονιδιο οτι εχει πεσει λιγο η ταχυτητα και ειχε lag. υποτιθεται στις διαφημισεις των εταιρειων δειχνουν μια οικογενεια να ανεβοκατεβαζει αρχεια να παιζει παιχνιδια και να μην καταλαβαινει τιποτα η γραμμη!εδω μολις κανω κατι εγω κοβει απο το game!μηπως η 100αρα ειναι λιγη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Λογικό είναι να κόβει με τέτοια χρήση που γίνεται, κατεβάζοντας ταυτόχρονα torrent και παίζοντας ο μικρός. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 πηρα ενα το δοκιμασε τωρα ο μικρος δεν κολλαει απο οτι φαινεται για αρχη! αλλα οταν πηγα να κατεβασω ενα τορρεντ συν να παιζει streaming ενας αγωνας του εβγαζε το εικονιδιο οτι εχει πεσει λιγο η ταχυτητα και ειχε lag. υποτιθεται στις διαφημισεις των εταιρειων δειχνουν μια οικογενεια να ανεβοκατεβαζει αρχεια να παιζει παιχνιδια και να μην καταλαβαινει τιποτα η γραμμη!εδω μολις κανω κατι εγω κοβει απο το game!μηπως η 100αρα ειναι λιγη?H 100αρα είναι 12.5 mb/sec ....Οπότε υπολόγισε.Χρόνο με το χρόνο, όπως αυξάνεται η ανάγκη για data, λόγω video ποιότητας εικόνας κλπ, θα χρειαστεί αύξηση ταχύτητας.Κάποτε όταν είχαμε 384, νιώθαμε άρχοντες, μετά τα 64 με ISDN...Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 (edited) Λογικό είναι τα torrents να γονατίζουν τις γραμμές λόγω πολλαπλών συνδέσεων. Θα πρότεινα στις ρυθμίσεις του torrent client να χαμηλώσεις λίγο το όριο ταχύτητας ώστε να μην επιβαρύνεται η χρήση από τους υπόλοιπους που συνδέονται στο δίκτυο. Edited March 13, 2023 by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 θέλω να δω μια δυο μέρες εάν θα λαγκαρει ακόμα και με απλό streaming αγώνων που πριν βάλω τον repeater λαγκαρε ο μικρός στα παιχνίδια.. εκεί δεν νομίζω να είναι λογικό έτσι δεν είναι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Στο torrent client δοκίμασε να βάλεις όριο ταχύτητας κατεβάσματος στο 95% της γραμμής και όριο ταχύτητας ανεβάσματος στο 80% της γραμμής. Με απλό streaming δε θα πρέπει να κολλάνε τα παιχνίδια. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Οταν εχεις torrent ανοιχτό ΔΕΝ παίζεις online το ping θα είναι στο θεο ακόμα και στις minimum connection settings!Η Torrents η online gaming!Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Μετά απο τηλεφωνική ανανέωση συμβολαίου εχθές το βράδυ στο 2111001831 (αποδέχθηκα την αντιπροσφορά τους μετά απο φορητότητα) μπαίνω σήμερα στο nova.gr και δε βλέπω τη νέα διάρκεια συμβολαίου, είναι λογικό; Να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα που λήγει τυπικά το υφιστάμενο συμβόλαιο; Εκτός αυτού ο εκπρόσωπος εχθές δεν μου ανέφερε ότι πρέπει να κάνω υπαναχώρηση απο τη Vodafone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 οι άνθρωποι δεν παίζονται εκεί στην wind. έχουμε οπτική 100 που το συμβόλαιο λήγει τον Νοέμβρη και έχουμε πάρει 3 φορές τηλ εδώ και μια εβδομάδα να μας κάνουν μια ρημαδοπροσφορα να ανεβούμε στα 200.μας λένε θα σας πάρει κάποιος πίσω και δεν μας παίρνουν! δεν θέλουν παραπάνω χρήματα ήθελα να ήξερα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Δεν υπάρχει πια Wind 😛 Η πιο σημαντική παρενέργεια της συγχώνευσης, παραμένει η δυσκολία τηλεφωνικής επικοινωνίας. Πιθανόν να σταθείς πιο τυχερός σε κατάστημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 (edited) Η μετατροπή Nova δορυφορικού σε EON πως γινεται; Με έχουν τρελάνει οι μισοι λενε τηλεφωνικά οι αλλοι μισοι μόνο σε κατάστημα. Επίσης τηλεφωνικά εννοούν να τους πεις να σε καλεσουν δηλαδή ποτε. Μέσω τσατ ειχαν πει ότι θα με καλεσουν, περασε μια εβδομάδα και τιποτα. Κάλεσα εγω και μου λενε να το προωθήσουν . Καλα σωθήκαμε. Πιστευω ότι αυτα τα έφερε η Wind. Παλιά στην σκέτη Nova δεν νομιζω ότι ηταν τοσο άσχημη η εξυπηρέτηση. Ένας υπάλληλος μαλιστα με διαβεβαίωσε ότι γινεται μόνο σε κατάστημα. Το επομενο λεπτο κάλεσα ξανα και μου ειπαν ότι γινεται τηλεφωνικά… Edited March 17, 2023 by panos43 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Έχει ακουστεί τίποτα για καμιά extra sim να δίνουν με απεριόριστα δεδομένα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 58 minutes ago, Arinos said: Έχει ακουστεί τίποτα για καμιά extra sim να δίνουν με απεριόριστα δεδομένα; Τίποτα προς το παρόν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 παιδια αναβαθμιστηκε η γραμμη σε 200αρα και τωρα (μαλλον ετσι ηταν και στην 100αρα βεβαια) οτι στο ps5 στις ρυθμισεις της συνδεσης λεει ΝΑΤ 3 και απο κατω λεει οτι αυτο μπορει να ευθυνεται στο να μη δουλευουν σωστα καποια πραγματα στο ps5.αυτο ειναι θεμα ρουτερ? ειναι λεει strict το NAT 3 .αλλαζει αυτο?technicolor ειναι το πρωτο ασπρο ρουτερ που μας ειχαν βαλει στην 100αρα αν και τωρα μας ειπαν θα μας στειλουν αλλο(δεν ξερω ποιο ακομα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 8 minutes ago, ilka71 said: παιδια αναβαθμιστηκε η γραμμη σε 200αρα και τωρα (μαλλον ετσι ηταν και στην 100αρα βεβαια) οτι στο ps5 στις ρυθμισεις της συνδεσης λεει ΝΑΤ 3 και απο κατω λεει οτι αυτο μπορει να ευθυνεται στο να μη δουλευουν σωστα καποια πραγματα στο ps5.αυτο ειναι θεμα ρουτερ? ειναι λεει strict το NAT 3 .αλλαζει αυτο?technicolor ειναι το πρωτο ασπρο ρουτερ που μας ειχαν βαλει στην 100αρα αν και τωρα μας ειπαν θα μας στειλουν αλλο(δεν ξερω ποιο ακομα) Βάλε στατική ip στο ps5 και βάλε το ps5 σε dmz. Έτσι έκανα και εγώ στο ps4 όταν είχα προβλήματα σε κάποια παιχνίδια με disconnects και δεν είχα κανένα πρόβλημα. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Βάλε στατική ip στο ps5 και βάλε το ps5 σε dmz. Έτσι έκανα και εγώ στο ps4 όταν είχα προβλήματα σε κάποια παιχνίδια με disconnects και δεν είχα κανένα πρόβλημα. στατική εννοείς μέσω DHCP από το μενού του ρουτερ; καρφώνω την ip που έχει τώρα το ps5 πχ;αυτό με το dmz δεν ξέρω! που το κάνω; τι κάνω; δες φώτο! το NAT πως το αλλάζω; (πρέπει;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Δοκίμασα το σερφάρισμα μετά το πέρας των 2GB στο πρόγραμμα των 13€... Ουσιαστικά είναι σαν να μην έχεις ίντερνετ. Είναι αρκετό μόνο για ανταλλαγή μηνυμάτων.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 46 minutes ago, ilka71 said: στατική εννοείς μέσω DHCP από το μενού του ρουτερ; καρφώνω την ip που έχει τώρα το ps5 πχ; Ναι 47 minutes ago, ilka71 said: αυτό με το dmz δεν ξέρω! που το κάνω; τι κάνω; δες φώτο! το NAT πως το αλλάζω; (πρέπει;) Κάνε enable το dmz στην 4η φώτο και βάλε την ip του ps5 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Κάνε enable το dmz στην 4η φώτο και βάλε την ip του ps5οκ το βράδυ θα κάνω το dmz.τώρα με το ΝΑΤ που από 2 έγινε 3 πειράζει;στο connection status στο ps5 λέω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 15 minutes ago, ilka71 said: οκ το βράδυ θα κάνω το dmz. τώρα με το ΝΑΤ που από 2 έγινε 3 πειράζει;στο connection status στο ps5 λέω Ναι, ειδικά για το voice chat. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Ναι, ειδικά για το voice chat. τώρα τι θα κάνουμε δεν θα μπορεί να μιλήσει ο γιος με τους φίλους του; πως αλλάζει; σήμερα έγινε με την αλλαγή από 100αρα σε 200αρα. πήρα την nova και μου είπαν θα το δουν. αυτοί πρέπει να το ξανά αλλάξουν σε NAT 2; Η ΝΑΤ 1 ;νομίζω 2 ήταν πριν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 2 minutes ago, ilka71 said: 10 minutes ago, dasnowy said: Ναι, ειδικά για το voice chat. τώρα τι θα κάνουμε δεν θα μπορεί να μιλήσει ο γιος με τους φίλους του; πως αλλάζει; σήμερα έγινε με την αλλαγή από 100αρα σε 200αρα. πήρα την nova και μου είπαν θα το δουν. αυτοί πρέπει να το ξανά αλλάξουν σε NAT 2; Η ΝΑΤ 1 ;νομίζω 2 ήταν πριν Σε nat 2. Δοκίμασε πρώτα dmz. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 στατική εννοείς μέσω DHCP από το μενού του ρουτερ; καρφώνω την ip που έχει τώρα το ps5 πχ;αυτό με το dmz δεν ξέρω! που το κάνω; τι κάνω; δες φώτο! το NAT πως το αλλάζω; (πρέπει;) Έχεις WAN IP που ξεκινάει από 100. Σε έβαλαν πίσω από CG-NAT. Εκεί είναι το πρόβλημα. Να ζητήσεις να σε βγάλουν.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts