panosss567 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Η mobile broadband δεν δουλεύει σε περιαγωγή . Δοκιμασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Η mobile broadband δεν δουλεύει σε περιαγωγή . Δοκιμασμένο. Νομίζω ότι [Και με το γεγονός ότι ΔΕΝ ισχύουν ακριβώς όσα αναφέρουν οι εταιρίες στις ανακοινώσεις τους και για όσο χρονικό διάστημα μέχρι να αλλάξουν/ισχύσουν/επαναφερθούν]: ΚΑΙ ειδικά για τη Wind/Q: Πρέπει στη χώρα ΕΕ που θα βρεθεί κάποιος/-α με την ό,ποια sim με data (πακέτο ή ό,τι άλλο με ΜΒ): Να δοκιμάζει όλα τα εκεί δίκτυα. Για την πιθανότητα: α) Μη λειτουργίας των data στο εκεί συγκεκριμένο δίκτυο κινητής (Ενώ να λειτουργεί σε εκεί άλλο δίκτυο κινητής) β) Διαφοράς στην "ποιότητα" ανάμεσα στις εκεί εταιρίες κινητής όσο είμαστε σε περιαγωγή σε χώρα της ΕΕ. Και μετά μπορεί να εκφέρει αντικειμενική άποψη. Και για τη συγκεκριμένη χώρα της ΕΕ (ΑΝ όχι συγκεκριμένη περιοχή της χώρας ΕΕ)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 ειναι επιστροφη χρηματων ως μπονους στην καρτα, απο αγορες στα public,εχει αναφερθει κι αλλη φορά εδω. Το rollover,γιατι το αναφέρει ως feature στην εφαρμογη? Μπας και θα γινεται χειροκινητα η μεταφορα μεσα απο το app?Για το rollover, εδώ... https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/data-rollover/ Ισχύει μόνο για δύο πακέτα Στάλθηκε από το CUBOT DINOSAUR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ισχύει ότι η ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα wind είναι πλέον 10 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ισχύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Οσοι εχετε το myf2g και καρτες,εστω και μια χρεωστικη μονο online ανανεωση.Αλλιως στην αναγκη σε καταστημα/περιπτερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Οσοι εχετε το myf2g και καρτες,εστω και μια χρεωστικη μονο online ανανεωση.Αλλιως στην αναγκη σε καταστημα/περιπτερο. Να δούμε ΩΣ πότε θα "κρατήσουν": α) 5€ min β) Χωρίς -0,30€ {ή 0,50 ή....αλλά άαασσσεεεε}. It's UP to us? Think so OR NOT? The 2nd {. or ?} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Νομίζω ότι [Και με το γεγονός ότι ΔΕΝ ισχύουν ακριβώς όσα αναφέρουν οι εταιρίες στις ανακοινώσεις τους και για όσο χρονικό διάστημα μέχρι να αλλάξουν/ισχύσουν/επαναφερθούν]: ΚΑΙ ειδικά για τη Wind/Q: Πρέπει στη χώρα ΕΕ που θα βρεθεί κάποιος/-α με την ό,ποια sim με data (πακέτο ή ό,τι άλλο με ΜΒ): Να δοκιμάζει όλα τα εκεί δίκτυα. Για την πιθανότητα: α) Μη λειτουργίας των data στο εκεί συγκεκριμένο δίκτυο κινητής (Ενώ να λειτουργεί σε εκεί άλλο δίκτυο κινητής) β) Διαφοράς στην "ποιότητα" ανάμεσα στις εκεί εταιρίες κινητής όσο είμαστε σε περιαγωγή σε χώρα της ΕΕ. Και μετά μπορεί να εκφέρει αντικειμενική άποψη. Και για τη συγκεκριμένη χώρα της ΕΕ (ΑΝ όχι συγκεκριμένη περιοχή της χώρας ΕΕ)). Ξεχνάς το γεγονός ότι το τηλέφωνο όταν βρίσκεται σε περιαγωγή αυτόματα προσπαθεί να συνδεθεί σε κάποιο από τα δίκτυα που είναι διαθέσιμα στην περιοχή. Το δικό μου στην Γερμανία και Ολλανδία δεν κατάφερε να γραφτεί σε κανένα δίκτυο. Off topic. Δεν δέχομαι να γράφεις ότι δεν εκφέρω αντικειμενική άποψη χωρίς στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ξεχνάς το γεγονός ότι το τηλέφωνο όταν βρίσκεται σε περιαγωγή αυτόματα προσπαθεί να συνδεθεί σε κάποιο από τα δίκτυα που είναι διαθέσιμα στην περιοχή. Το δικό μου στην Γερμανία και Ολλανδία δεν κατάφερε να γραφτεί σε κανένα δίκτυο. Off topic. Δεν δέχομαι να γράφεις ότι δεν εκφέρω αντικειμενική άποψη χωρίς στοιχεία. Δε το είπα για σένα. Όποιος θέλει να μας πει εδώ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, πρέπει να κάνει αυτό που είπα χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Για να μην χάσω 4€ σε ένα νούμερο που δεν δουλεύω συχνά, τι μπορώ να κάνω; Αν ενεργοποιήσω ένα Data πακέτο των 2€, θα κάνει ανανέωση για άλλο ένα τρίμηνο; Ή μόνο με προσθήκη χρημάτων γίνεται; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Νομίζω ότι μόνο με ανανέωση παίρνεις παράταση για ένα τρίμηνο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Νομίζω ότι μόνο με ανανέωση παίρνεις παράταση για ένα τρίμηνο. Ακριβως,ανανεωση χρονου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Χαίρετε 1. Όταν μου βγάζει μήνυμα ότι ο χρόνος ομιλίας μου (~40 ευρώ) θα λήξει στις 24/10, αυτό σημαίνει ότι αν κάνω ανανέωση 5 ευρώ μέσω myf2g web payment στις 24/10 το πρωί θα είμαι ΟΚ; Ή πρέπει να κάνω μέχρι 23/10 για να μην χάσω τα χρήματά μου; 2. 5 ευρώ αρκούν για να σώσω το υπόλοιπο ή θέλει 10 ευρώ; 3. Θα έχω lognwin δώρα αν βάλω 5 ευρώ ή θέλει 10 ευρώ και πάνω; 4. Αν βάλω μόνο 5 ευρώ, πώς θα ανανεωθεί η προσφορά των 300' ομιλίας με 10 ευρώ (η οποία έχει πάγιο κόστος 6 ευρώ ανά 6μηνο αν θυμάμαι καλά; ). Θα χάσω το προνόμιο αυτό; Μπορώ να πληρώσω το πάγιο των 6 ευρώ ανά 6μηνο με το υπάρχον υπόλοιπο χρημάτων ή πρέπει να τα πάρει υποχρεωτικά από νέο cash από ανανέωση; Ευχαριστώ Edited October 21, 2017 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 1. Στις 24/10 αν μπουν ειναι οκ 2. & 3. Τα 5€ αρκούν 4. Δεν τη χάνεις. Τα 6€ θα αφαιρεθούν στην επόμενη ανανέωση από 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Ευχαριστώ.. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Νομίζω ότι μόνο με ανανέωση παίρνεις παράταση για ένα τρίμηνο.Ακριβως,ανανεωση χρονου.Ευχαριστώ Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Ωραία η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής, σου δείχνει με μία κίνηση λιγότερη την ημερομηνία λήξης των πακέτων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UrBaN Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Στο rollover τα 35sms ειναι προς ολους ή προς wind/q? Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τι εννοει "εως" 300' ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Το πακέτο ειναι το new talk and data. Το rollover που βλέπεις αφορά μονο τα mb (μεταφορά των υπόλοιπων για ακόμα 30 μέρες με ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου). Τα sms είναι προς όλους. Που γράφει έως 300' ? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ειδα,στο site,σε όλα τα πακέτα και σε όλες τις παροχές λέει "έως" δεν ξέρω γιατί. Για τα λεπτά εχει νόημα λόγω της ελάχιστης 3',δεν είναι καθαρα 300' εκτος αν κανεις παντα κλήσεις ανω των 3'. Στο online bonus έχουν παραλείψει τους προορισμούς. Είναι 50' προς όλους,350' προς wind/q,35 sms προς όλους. Στην εφαρμογή φαίνονται αναλυτικά. Edited October 21, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Για όποιον δεν έχει το ειδικό/φοιτητικό πακέτο, νομίζω είναι η πρώτη φορά που ένα πακέτο τα έχει όλα και συμφέρει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Παίδες καλησπέρα..Να ρωτήσω...Με ανανέωση 10€ συνεχίζονται τα 500mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Καλημέρα φίλε, ναι. Συνεχίζουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Καλημέρα φίλε, ναι. Συνεχίζουν. Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση..Ρώτησα γιατί ενώ Σάββατο βράδυ έκανα ανανέωση τα 500 άφαντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση..Ρώτησα γιατί ενώ Σάββατο βράδυ έκανα ανανέωση τα 500 άφαντα Νομίζω είναι για ανανέωση online ή από κατάστημα. Εσύ πώς την έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts