cmvr Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ας της την κάνει με τα πακέτα δεδομένων όπως της έκανε και με τα προνομιακά καρτοκινητα και θα μας βλέπει με το κιάλι με αυτές τις γελοιότητες.... Ήδη από το ειδικό f2g πήγαμε σε προνομιακό whats up... Άντε και από το simple fi 30gb να βγάλει κανένα ποιο κουλό πακέτο η cosmote να την αδιασουμε τελείως. :) Εκτός αν τα κάνουν για άλλους σκοπούς :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εδώ και καιρό ανέχομαι τα τερτίπια της WIND, με τις συνεχείς αυξήσεις και μονομερείς αλλαγές των όρων (πακέτων, προσφορών κλπ.), και σαν απάντηση έχω ελαχιστοποιήσει τη χρήση του F2G μου (βασικό και μοναδικό μου νούμερο) στην ενεργοποίηση ενός πακέτου των €6 με 300' προς όλους και 200' προς WIND/Q. Ούτε data ούτε τίποτε άλλο. Έχω χρεωθεί αρκετές φορές €1 για daily internet ακόμη και όταν έχω πακέτο data, έχω δεί να λείπουν χρήματα από το υπόλοιπό μου από αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων (χωρίς την θέλησή μου), έχω φάει ώρες σε επικοινωνία με το CC για να λύσω προβλήματα που δεν θα έπρεπε και βγάζω τα μάτια μου για να διαβάζω τις συχνές ανακοινώσεις της WIND για τις συνεχείς αυξήσεις των υπηρεσιών της (χωρίς αντίστοιχη βελτίωση). Την ίδια στιγμή μας κατακλύζει με διαφημίσεις για γρήγορο internet όταν πληρώνω για 24Mbps στο σπίτι και κλειδώνει στα 4-6 (στο κέντρο της Αθήνας), και για πανελλαδική κάλυψη, όταν π.χ. στη διαδρομή Κάρυστο-Χαλκίδα (αρκετά χιλιόμετρα και στον κεντρικό δρόμο) δεν είχα σήμα ούτε για κλήση. Είμαι κι εγώ οριακά να κοιτάξω για πρώτη φορά μετά από 15+ χρόνια για άλλο πάροχο. Πραγματικά δεν έχουν καταλάβει τα χάλια τους και νομίζουν πως παίζουν σε άλλη κατηγορία... Χαχαχα,στη Βορεια Ελλαδα τα ίδια. Πλέον κρατάω τις αλλες,κάνω και ένα φοιτητικο σε μια από τις 2 και τέλος.Μονο για εισερχόμενες και για καμία προσφορά τις έχουν οι γονείς μου.Αν δεν επέβαλαν μαζικώς το 30αρικο για τη φορητότητα θα τους είχα στείλει What's Up. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας της την κάνει με τα πακέτα δεδομένων όπως της έκανε και με τα προνομιακά καρτοκινητα και θα μας βλέπει με το κιάλι με αυτές τις γελοιότητες.... Ήδη από το ειδικό f2g πήγαμε σε προνομιακό whats up... Άντε και από το simple fi 30gb να βγάλει κανένα ποιο κουλό πακέτο η cosmote να την αδιασουμε τελείως. :) Εκτός αν τα κάνουν για άλλους σκοπούς :lol: Εγώ από το φοιτητικο F2G πήγα στα απλά What's Up/CU.Του χρόνου τα κάνω φοιτητικά,τέλος.Οσο για τα 30GB/20€ ίσως να το κάνω,γιατί πιο πολυ συμφέρει ακόμα και άπο τα πακέτα broadband για φοιτητές. Αν φτιάξει τις τιμές όπως παλιά και φτάσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο κάλυψης ευχαρίστως να γυρίσω. Κουράστηκα να περιμένω και να σπάω τα νεύρα μου με το σημα. Για μένα πετά το F2G και κρατά τα 30GB. Εκτός αν παίζεις με το νυχτερινό. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Και να δούμε αν όντως πρακτικά θα το εφαρμόσει το 4μηνο η Wind....Και "βλέπω" την Κ-Οτε μετάαα.....ΟΚ. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=469 Μην "αρχίσετε" πάλι: Γνωστές όλες οι απαντήσεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εντελώς άστοχη κίνηση αυτή τη φορά οι τελευταίες αυξήσεις. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοια πράγματα, αλλά δεν θυμάμαι τέτοιο "ατόπημα" και μάλιστα με τόσο κακό timing (και οι 2 άλλες έχουν πέσει με τα μούτρα στις προσφορές πλέον) από καμία εταιρεία τα τελευταία 23 χρόνια που έχω κινητό. Προβλέπω μεγάλη πανωλεθρία της Wind. Προτείνω να πρυτανεύσει η λογική και να ανακαλέσουν (προλαβαίνουν ακόμα). Και να απολύσουν ασφαλώς τους "φωστήρες" που εισηγήθηκαν αυτές τις αυξήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Δηλαδη απο τα 10€ ποιο θα ειναι το ακριβες ποσο που θα μενει στο τελος ? Μια απαντηση? Και αν δεν κανω λαθος αυτο 8α γινει και στην wind και στην Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Και να δούμε αν όντως πρακτικά θα το εφαρμόσει το 4μηνο η Wind....Και "βλέπω" την Κ-Οτε μετάαα.....ΟΚ. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=469 Μην "αρχίσετε" πάλι: Γνωστές όλες οι απαντήσεις....... Ευτυχώς το υπόλοιπο μου λήγει σήμερα :lol: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μια απαντηση? Και αν δεν κανω λαθος αυτο 8α γινει και στην wind και στην Q? Ακριβώς δηλαδή στο προνομιακό πακέτο θα μένουν ή όχι 8.57 να κάνουμε ανανέωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μια απαντηση? Και αν δεν κανω λαθος αυτο 8α γινει και στην wind και στην Q? Ακριβώς δηλαδή στο προνομιακό πακέτο θα μένουν ή όχι 8.57 να κάνουμε ανανέωση?? 8,93-0,30= 8,63 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Και να δούμε αν όντως πρακτικά θα το εφαρμόσει το 4μηνο η Wind....Και "βλέπω" την Κ-Οτε μετάαα.....ΟΚ. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=469 Μην "αρχίσετε" πάλι: Γνωστές όλες οι απαντήσεις....... η cosmote το έχει κάνει ήδη το τετράμηνο...... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 παιδια καλημέρα, εχει κανει καποιος προσφατα (τις προηγουμενες μέρες) ανανεωση σε κατάστημα; πόσο είναι το ελάχιστο για την ανανεωση; 5 ή 10 ευρω; γνωστοι μου ειπαν οτι εγινε 10€ η ελάχιστη ανανεωση σε καταστημα...ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Και με 5 € μπορεί να γίνει ανανέωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 παιδια καλημέρα, εχει κανει καποιος προσφατα (τις προηγουμενες μέρες) ανανεωση σε κατάστημα; πόσο είναι το ελάχιστο για την ανανεωση; 5 ή 10 ευρω; γνωστοι μου ειπαν οτι εγινε 10€ η ελάχιστη ανανεωση σε καταστημα...ευχαριστω Κανονικα είναι 5. Για να αυξήσουν το τζίρο ορισμένα καταστήματα ζητάνε από μόνα τους 10 ή 11€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εγώ προσωπικά, όταν κάνω ανανέωση σε κατάστημα, ζητώ από πριν να μου αποδοθεί το μπόνους προς σταθερά, τα 120 λεπτά δηλαδή με κόστος 0,30 ευρώ και να μη μου ενεργοποιήσουν κάποιο πακέτο. Αυτό το κάνω μέσα από την εφαρμογή ή τη σελίδα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εγώ προσωπικά, όταν κάνω ανανέωση σε κατάστημα, ζητώ από πριν να μου αποδοθεί το μπόνους προς σταθερά, τα 120 λεπτά δηλαδή με κόστος 0,30 ευρώ και να μη μου ενεργοποιήσουν κάποιο πακέτο. Αυτό το κάνω μέσα από την εφαρμογή ή τη σελίδα. Εγώ για αυτό το λόγο (αλλά και για να γλυτώσω χρόνο) κάνω εδώ και καιρό τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας από τη σελίδα της Wind. Βάζω ακριβώς το ποσό που θέλω (από €5), ενεργοποιώ τα πακέτα που θέλω και αποφεύγω γκρίνια και μπαγαποντιές από τους υπαλλήλους (π.χ. ελάχιστη ανανέωση €10, αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων που δεν έχω ζητήσει/δεν θέλω κλπ.). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εγώ προσωπικά, όταν κάνω ανανέωση σε κατάστημα, ζητώ από πριν να μου αποδοθεί το μπόνους προς σταθερά, τα 120 λεπτά δηλαδή με κόστος 0,30 ευρώ και να μη μου ενεργοποιήσουν κάποιο πακέτο. Αυτό το κάνω μέσα από την εφαρμογή ή τη σελίδα. Πως ακριβώς το κάνεις μέσα από την σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/kartes-ananeosis/ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δεν βλέπω κάτι καινούριο. Οι κάρτες των 5 ευρώ έχουν καταργηθεί χρόνια τώρα. Μόνο από κατάστημα ή online το ελάχιστο είναι 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 η κοκκινη το εκοωε το 5 ευρω ανανεωση απο καταστηματα..μονο online...ας ελπισουμε οτι δε θα ειναι κολλητικο...χααχαχαχ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Πως ακριβώς το κάνεις μέσα από την σελίδα; Εννοώ ότι ενεργοποιώ πακέτα μέσα από τη σελίδα ή μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εντελώς άστοχη κίνηση αυτή τη φορά οι τελευταίες αυξήσεις. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοια πράγματα, αλλά δεν θυμάμαι τέτοιο "ατόπημα" και μάλιστα με τόσο κακό timing (και οι 2 άλλες έχουν πέσει με τα μούτρα στις προσφορές πλέον) από καμία εταιρεία τα τελευταία 23 χρόνια που έχω κινητό. Προβλέπω μεγάλη πανωλεθρία της Wind. Προτείνω να πρυτανεύσει η λογική και να ανακαλέσουν (προλαβαίνουν ακόμα). Και να απολύσουν ασφαλώς τους "φωστήρες" που εισηγήθηκαν αυτές τις αυξήσεις... Πανωλεθρια δεν θα ειναι διοτι ουσιαστικα οι φορητοτητες " εκλεισαν" εντεχνα σε μεγαλο βαθμο (με τα 30€) . Εξαλλου μονο τυχαιο δεν ειναι οτι τα 30€αρια στις φορητοτητες εφαρμοστηκαν τη περιοδο των ανατιμησεων των καρτοκινητων (ολων των δικτυων). Αυτο που ενδεχομενως θα συμβει ειναι να ληξουν πολλοι αριθμοι της (πχ απο δικαρτα κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Θα χαθούν ολα τα νούμερα του "συρταριου" είναι ασύμφορο να συντηρούνται κάρτες με τόσες αυξήσεις και μειώσεις διάρκειας χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Θα χαθούν ολα τα νούμερα του "συρταριου" είναι ασύμφορο να συντηρούνται κάρτες με τόσες αυξήσεις και μειώσεις διάρκειας χρόνου. γνώμη μου η αγορά κινητής θα συρρικνωθεί,.... ήδη τα sms που στέλνει κάποιος ειναι σπάνια..... προτιμάει viber, messenger, whatup.... αν ο κόσμος στραφεί στα voip οι παροχοι κινητής θα προσφέρουν μόνο ίντερνετ..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) γνώμη μου η αγορά κινητής θα συρρικνωθεί,.... Ηδη γινεται πολλα χρονια αυτο, ο συνολικος τζιρος ειναι περιπου στο μισο σε συγκριση με 10ετη πριν. Αν ηδη δεν ειναι στον πατο η αγορα, σιγουρα εχει αρχισει να τον ξυνει (ειναι πολυ κοντα). Edited September 13, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 και τα λειτουργικά κόστη είναι μικρότερα. Μικρότερα τέλη τερματισμού (εντάξει ρίχνει και τις εισπράξεις) φτηνότερος εξοπλισμός, φτηνότερες γραμμές για backbone. Έχει ήδη αποσβεστεί παλαιά επένδυση. μικρότερος τζίρος δεν είναι πάντα μικρότερα κέρδη αν και δεν αμφιβάλω ότι και τα κέρδη έπεσαν. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 και τα λειτουργικά κόστη είναι μικρότερα. Μικρότερα τέλη τερματισμού (εντάξει ρίχνει και τις εισπράξεις) φτηνότερος εξοπλισμός, φτηνότερες γραμμές για backbone. Έχει ήδη αποσβεστεί παλαιά επένδυση. μικρότερος τζίρος δεν είναι πάντα μικρότερα κέρδη αν και δεν αμφιβάλω ότι και τα κέρδη έπεσαν. Συνεχώς πρέπει να αγοράζουν εξοπλισμό γιατί τα δίκτυα εξελίσσονται. Δεν έχουμε GPRS. Τα συμβόλαια συντήρησης και υποστήριξης του εξοπλισμού έρχονται από εξωτερικό, δεν υπολογίζουν κρίση. Τα νοίκια για κεραίες δεν έχουν καταλάβει και πολλά. Οι μιζούλες σε τοπικούς παράγοντες για να προχωρήσουν οι άδειες ζουν και βασιλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts