Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο με τα 3 ευρω δεν καταλαβα την απαντηση σου αλλα με αυτα καθε μηνα μαζευονται και μεταφερονται απο μηνα σε μηνα ....

Το κάνει με τα 3€ "δικά" σου {να τα κάνεις "ό,τι θέλεις";} το μήνα;

http://www.hamogelo.gr/155.1/Me-klhsh-koi-SMS

54020 Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS)

Δε νομίζω....

Καλημέρα. Μπορείς να δείς στο site της wind το νέο συμβόλαιο 19,έτσι το ονομάζει. Σε αυτό δίνει 10gb internet ,100 λεπτά προς όλους και 10 sms. Η τελική του τιμή με Φ.Π.Α φτάνει γύρω στα 21€.

Αν μιλα μονο προς q και wind τοτε συμφαιρει η κιου γιατι με 10 ευρω εχει δωρο 1000 λεπτα προς κιου και 500 μβ ιντερνετ.Ενεργοποιει με 3 ευρω 350 μβ και δωρο αλλα 500μβ μεσα απο την εφαρμογη του myq.Αν το βαλει 2 φορες θα εχει 850 επι 2 αρα 1700 συν 500μβ της ανανεωσης συνολο 2200μβ.Με τα 2 ευρω που μενουν μεσα απο το myq μπορει να βαλει 600 λεπτα προς wind,q και δωρο αλλα 200 λεπτα η αλλιως να βαλει αντι λεπτων προς wind,q με 2 ευρω 250 μβ συν δωρο 150 μβ ιντερνετ.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Αν μιλα μονο προς q και wind τοτε συμφαιρει η κιου γιατι με 10 ευρω εχει δωρο 1000 λεπτα προς κιου και 500 μβ ιντερνετ.Ενεργοποιει με 3 ευρω 350 μβ και δωρο αλλα 500μβ μεσα απο την εφαρμογη του myq.Αν το βαλει 2 φορες θα εχει 850 επι 2 αρα 1700 συν 500μβ της ανανεωσης συνολο 2200μβ.Με τα 2 ευρω που μενουν μεσα απο το myq μπορει να βαλει 600 λεπτα προς wind,q και δωρο αλλα 200 λεπτα η αλλιως να βαλει αντι λεπτων προς wind,q με 2 ευρω 250 μβ συν δωρο 150 μβ ιντερνετ.

Μπορει να βαλει 10€ online με 1GB και 1000' προς Q.Βαζει 2 πακετα των 3€ με 350+500MB.Και ενα με 800' σε Wind/Q με 2€. Συνολο 1600+1024=2,624MB τα οποια ειναι 2,56GB.Λιγο παραπανω απο 2,5GB.Εγω προσωπικα βγαζω το μηνα με 600-1GB.Απλα δεν χρησιμοποιω youtube και radio streaming.Youtube χρηησιμοποιω μονο για να κατεβασω τραγουδια.

Αλλα μπαινω σε sites και φυσικα εδω,στο myphone απο tapatalk..

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μολις μου ααφαιρεσαν 8 ευρω χωρις να με ενημερωσουν και χωρις να μου ενεργοποιησουν καποιο πακετο που ουτως η' αλλως δεν χρειαζομουν....για μενα wind=ΤΕΛΟΣ....Προκειται περι κλοπης και κοροιδιας....Επιστροφη και παλι στο Φρογκ...τουλαχιστον εκει ειναι πιο τιμιοι!...υπαρχει καποιο νουμερο να επικοινωνησω δωρεαν μαζι τους γιατι δεν προκειται ουτε τα 0,25 της κλησης να τους χαρισω

Πριν 2 εβδομάδες το έκαναν και σε φίλο.

Μίλησα και μου είπαν οτι είναι ένα ετήσιο πάγιο κάτι σαν το 5ευρω για τα 300.

Απλα σε αυτόν έδωσαν κάτι άλλο .

Δεν θυμάμαι τι ήταν μάλλον 200 κάθε μήνα προς όλους.

Θυμάμαι ότι άξιζε αυτό που μου είπαν και δεν τους εκραξα.

αυτο με τα 3 ευρω δεν καταλαβα την απαντηση σου αλλα με αυτα καθε μηνα μαζευονται και μεταφερονται απο μηνα σε μηνα .... τωρα για τα υπολοιπα που λες δεν συμφωνω αλλα δικαιωμα σου και δεκτο.. ισως ομως ενδιαφερει αλλους και την βρουν χρησιμη ..εκτος αν καποιος εχει επιχειρηματα για το αντιθετο..

Τα 3€/μήνα που σου δίνει ως ποσό χρήσης, δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Κάθε μήνα ό,τι σου μένει από αυτά μηδενίζει και τον επόμενο μήνα έχεις εκ νέου άλλα 3 ευρώ. Αυτά μπορείς να τα καταναλώσεις για ομιλία με χρονοχρέωση (αν και αφού λήξει ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας που έχεις δηλαδή) ή για αποστολή sms. Για το αν γίνονται δωρεά στο "χαμόγελο του παιδιού" δεν γνωρίζω. Υπήρξα χρήστης καρτοσύνδεσης μέχρι πριν 1 μήνα, με 500 λεπτά/μήνα, 300 GB/μήνα, 30 SMS/μήνα και 5,60€/μήνα ποσό προς τη χρήση που σου προανέφερα (από 10€/μήνα που είχα ξεκινήσει αρχικά και μονομερώς κάποια στιγμή και χωρίς να με ρωτήσουν μου μείωσαν στα 5,60€). Με αυτά τα 5,60€ το μόνο που μπορούσα να αγοράσω -εκτός του να τα καταναλώσω για ομιλία/sms μετά τη χρήση των ενσωματωμένων- ήταν αν ήθελα πακέτο DATA (όχι όμως επιπλέον πακέτο ομιλίας ή sms). Στην καρτοσύνδεση ανανεώνεις κανονικά με κωδικούς ανανέωσης f2g όμως ο χρόνος αυτός μπορεί να καταναλωθεί μόνο όπως περιέγραψα (είναι "υβριδική" καρτοκινητή/συμβόλαιο).

Υ.Γ. Επίσης έχε υπόψη σου ότι αν ισχύει αυτό που είδες περί προσφοράς, αν αποφασίσεις να διακόψεις πριν τη λήξη του σουμβολαίου που θα κάνεις, θα σε χρεώσουν ως "πρόστιμο" όλο το ποσό της επιδότησης που επωφελήθηκες από την 1η μέρα (και όχι όσο απομένει). Αν είσαι βέβαιος ότι μπορείς/θέλεις να παραμείνεις για τους 18 ή 24 μήνες που θα υπογράψεις, ξέρεις ότι τα παρεχόμενα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σου και βαριέσαι να ασχολείσαι με ανανεώσεις χρόνου, παρακολούθηση χρήσης κλπ. προχώρα. Αλλιώς άστο. Συμφέρει περισσότερο ένα καθαρό καρτοκινητό όπως το f2g.

Εμενα μου ειχαν πει πριν 2 - 3 βδομαδες οτι θα ερθουν νεες προσφορες. Αντε να δουμε γιατι μονο αυξησεις κανουν.

Μακαρι...!

αυτο με τα 3 ευρωπου δεν μεταφερονται.δεν το ξερω δεν γραφει κατι στους ορους..μονο για λεπτα σμς και ΜΒ οτι δεν μεταφερονται..

αλλα δεν αμφισβητω αυτο που λες..εγω αναφερα την προσφορα αυτη πιο πολυ για ενημερωτικους λογους μηπως ενδιαφερει καποιον να το αποκτησει ..και μας ενημερωσει και εμας εδω το τι παιζει..

..εγω ειμαι υπερκαλυμενος με την χρηση που κανω ..για ιντερνετ και χρονο ομιλιας με πρασινη και μπλε εταιρια..

αυτο με τα 3 ευρωπου δεν μεταφερονται.δεν το ξερω δεν γραφει κατι στους ορους..μονο για λεπτα σμς και ΜΒ οτι δεν μεταφερονται..

αλλα δεν αμφισβητω αυτο που λες..εγω αναφερα την προσφορα αυτη πιο πολυ για ενημερωτικους λογους μηπως ενδιαφερει καποιον να το αποκτησει ..και μας ενημερωσει και εμας εδω το τι παιζει..

..εγω ειμαι υπερκαλυμενος με την χρηση που κανω ..για ιντερνετ και χρονο ομιλιας με πρασινη και μπλε εταιρια..

Δε διαφωνώ για την καλή σου διάθεση.

Απλά θα ήθελα απάντηση για τα καρτοπρογράμματα και σε αυτό:

Το κάνει με τα 3€ "δικά" σου {να τα κάνεις "ό,τι θέλεις";} το μήνα;

http://www.hamogelo.gr/155.1/Me-klhsh-koi-SMS

54020 Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS)

Από την απάντηση θα "καταλάβω"....

Δε νομίζω....

Δε διαφωνώ για την καλή σου διάθεση.

Απλά θα ήθελα απάντηση για τα καρτοπρογράμματα και σε αυτό:

Από την απάντηση θα "καταλάβω"....

Δε νομίζω....

Ε στειλτου όμως και με paypal τα €2.46 αφού είναι δική σου απορία και θέλεις να καταλάβεις :D

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Ε στειλτου όμως και με paypal τα €2.46 αφού είναι δική σου απορία και θέλεις να καταλάβεις :D

ΟΚ

"Κατάλαβα"!

Είναι "δικά μου" τα 3€ να τα "κάνω ό,τι θέλω"!!

Αν απενεργοποιήσεις το free talker μπορείς να πετάξεις την κάρτα στα σκουπίδια

Κάρτα μη φοιτητική χωρις το free talker ειναι άχρηστη

Κι αν κάνεις 2-3 ανανεώσεις το χρόνο, απλά για να κρατήσεις υπόλοιπο και αριθμό όπως εγώ που έχω μεγάλο υπόλοιπο ακόμα και το ροκανίζω σιγά-σιγά? Αυτά τα 5 ευρώ πάγιο δεν είναι λίγο άκυρα και ακυρώνουν την έννοια της προσφοράς?

Καλά τα λέτε και οι δύο.

Κι εγώ που έχω 2 f2g (πρώην f2g2), ένα με υπόλοιπο 18€ και ένα με υπόλοιπο 40€ που έχουν και τα 2 την προσφορά των 300' με κάθε ανανέωση 10€ και δεν έχουν την "ειδική προσφορά" (φοιτητική), τα οποία f2g μου έχουν ξεμείνει και δεν τα χρησιμοποιώ παρά για κανένα περιστασιακό internet στις διακοπές, γιατί στο μεταξύ έχω πάρει το CU student, τι να κάνω; Να βάζω κάρτα κάθε 6 (ή 3 μόλις εφαρμοστεί η αλλάγή) μήνες [5€ επί 2 επί 6 ή 3], και να πληρώνω και 5€ επί 2 το χρόνο για να διατηρώ την προσφορά free talker μήπως και μου κόψουν κάποτε το CU student; Χαζό μου φαίνεται. Άρα πρέπει να τις πουλήσω (πουλιούνται; ), να τις χαρίσω ή να τις πετάξω (αφού χαρίσω το υπόλοιπο στον ANIMA) που λέει και ο Vasileios; Τι άλλο;

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-turbo-button/

Καταρχήν να πω οτι το turbo ισχύει ακόμα αν κ η παραπάνω ανακοίνωση λέει ως 15/11/15.

Να ενημερώσω λοιπόν (για να μην την πατήσετε αν εμένα:wacko:) πως ...

αν πάρετε πακέτο 5€ στο app της wind (και για 24 ώρες) δεν μπορείτε να πάρετε more από το app. Πρέπει να πάτε στο site f2g.gr κ να πάρετε το turbo more.

Εγώ παίρνω 200 λεπτά με 5 € κ στο καπάκι internet με more2 € από την εφαρμογή. Επειδή δεν μου έδινε την επιλογή στο app χρεώθηκα 1 € για ιντερνετ κ 2*0,24 για τηλ εξυπηρέτηση (πήρα 2 φορές ... την 1η έπεσε η γραμμή:ninja:).

Στην εφαρμογή εμφανίζεται το more2 μετά 24 ώρες που παύει η προσφορά του turbo.

Σε μένα η εφαρμογή το εμφάνισε κανονικά.Αγόρασα το πακέτο για το 1gb και μετά απο λίγο μέσω της εφαρμογής το turbo talk to all

Οταν εκανα συνδεση wind μου εδωσαν και μια καρτα sim δωρο με 120 λεπτα σε όλα τα δικτυα.

Προχθες ελαβα μηνυμα ότι θα ακυρωθεί η καρτα αν δεν βαλω καποιο ποσο.

Αυτό με το 6μηνο ισχυει και την καρτα δωρο;

Ετυχε σε καποιον για να ξερω πριν τους παρω τηλεφωνο;

Επισης το ιδιο θα συμβει και σε καρτα broadband;

Edited by sothoms

Οταν εκανα συνδεση wind μου εδωσαν και μια καρτα sim δωρο με 120 λεπτα σε όλα τα δικτυα.

Προχθες ελαβα μηνυμα ότι θα ακυρωθεί η καρτα αν δεν βαλω καποιο ποσο.

Αυτό με το 6μηνο ισχυει και την καρτα δωρο;

Ετυχε σε καποιον για να ξερω πριν τους παρω τηλεφωνο;

Επισης το ιδιο θα συμβει και σε καρτα broadband;

Για την κάρτα sim πρέπει να κάνεις ανανέωση είναι φυσιολογικό.

Ισχύει για 6 μήνες ακόμη αν κάνεις ανανέωση 5 ευρώ και άνω.

Για την κάρτα broadband δεν ισχύει το ίδιο... θα ανανεώνεται μονή της όσο έχεις τη σύνδεση wind.

H κάρτα των 120 και εκείνη του broadband ισχύουν και ανανεώνονται κάθε μήνα, χωρίς να βάλεις χρήματα, για όσο διάστημα έχεις σύνδεση σταθερού με την Wind Edited by makap

Τωρα με μπερδεψατε, τι ισχυει τελικα;

Makap κι εγω σε αυτην την περιπτωση υπάγομαι.

Εχω wind σταθερο και μου εδωσαν αυτά τα 2 δωρα

Για την broadband δεν ξέρω, αλλά για αυτή που σου δίνει τα 120', γιατί να μην λήγει; Το πακέτο με τα δωρεάν λεπτά ναι μεν ανανεώνεται κάθε αρχή του μήνα, αλλά κατά τα άλλα έχω την εντύπωση πως για να μην λήξει το νούμερο, στο χρόνο θα χρειαστεί μια κάρτα.

Το καλοκαίρι που έβαλα double play, μπορούσες να δηλώσεις οποιονδήποτε αριθμό wind/q για να πάρεις τα 120' ή το 1gb, απλά δεν μπορούσες να βάλεις και τα 2 στον ίδιο. Αυτό ίσως βολεύει αν κάποιος έχει ένα νουμεράκι wind που χρησιμοποιεί. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε.

Τωρα με μπερδεψατε, τι ισχυει τελικα;

Makap κι εγω σε αυτην την περιπτωση υπάγομαι.

Εχω wind σταθερο και μου εδωσαν αυτά τα 2 δωρα

Ισχύει αυτό που έγραψα.

Έχω vdsl από KV 2 χρόνια και πήρα από τότε δήλωσα μια sim για 120΄και αργότερα πήρα μια broadband, αρχικά για 300ΜΒ, μετά 500ΜΒ και στη συνέχεια 1GB/μήνα.

Αυτές ανανεώνονται κάθε 1η του μήνα συνέχεια.

Ισχύει αυτό που έγραψα.

Έχω vdsl από KV 2 χρόνια και πήρα από τότε δήλωσα μια sim για 120΄και αργότερα πήρα μια broadband, αρχικά για 300ΜΒ, μετά 500ΜΒ και στη συνέχεια 1GB/μήνα.

Αυτές ανανεώνονται κάθε 1η του μήνα συνέχεια.

Έτσι ακριβώς

Eγώ κατά την αίτηση, αφού με ρωτήσαν, είπα πως έχω ένα Q νούμερο και μου βάλανε εκεί τα 120'. Μου έστειλαν μια κάρτα για το 1GB στο εξοχικό που ήμουν για διακοπές. Η συγκεκριμένη είχε 500ΜΒ για 1 μήνα, και δεν ήξερα ότι πρέπει να πάω να μου ενεργοποιήσουν την προσφορά να πηγαίνει εκεί το 1gb. Όταν πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για να το διευκρινίσω, μου είπε πως μπορώ να βάλω όποιο από τα 2 πακέτο θέλω σε οποιο νούμερο θέλω, αρκεί να μην είναι και τα 2 στον ίδιο αριθμό. Και πήγα στο τοπικό κατάστημα της Wind, και ενώ στην αρχή δεν είχε ιδέα ο καταστηματάρχης για το πως γινόταν, το έψαξε λίγο στο σύστημα και βρήκε πως αντιστοιχείς κάθε προσφορά στο νούμερο που θες. Μάλιστα άλλαξα και τα 120' από το Q που το είχα βάλει σε ένα F2G.

Όσο για το αν χρειάζεται ανανέωση, μπορεί να παίζει και κάτι άλλο. Αν πρέπει να έχεις ένα ελάχιστο υπόλοιπο μέσα για να πραγματοποιήσει κλήση. Αν ισχύει αυτό, μετά από 6 μήνες αν σου μηδενίσει ίσως είναι λογικό να μην μπορείς να χρησιμοποιείς τα δωρεάν λεπτά μέχρι να ανανεώσεις.

Για την broadband δεν ξέρω, αλλά για αυτή που σου δίνει τα 120', γιατί να μην λήγει; Το πακέτο με τα δωρεάν λεπτά ναι μεν ανανεώνεται κάθε αρχή του μήνα, αλλά κατά τα άλλα έχω την εντύπωση πως για να μην λήξει το νούμερο, στο χρόνο θα χρειαστεί μια κάρτα.

Το καλοκαίρι που έβαλα double play, μπορούσες να δηλώσεις οποιονδήποτε αριθμό wind/q για να πάρεις τα 120' ή το 1gb, απλά δεν μπορούσες να βάλεις και τα 2 στον ίδιο. Αυτό ίσως βολεύει αν κάποιος έχει ένα νουμεράκι wind που χρησιμοποιεί. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε.

Έχεις μπερδέψει λίγο το θέμα.

Τα 120΄τα δηλώνεις σε κάποια sim και φορτώνονται σ' αυτήν κάθε μήνα ενώ το broadband στο δίνει σε ξεχωριστή κάρτα που την βάζεις, με άλλη κάρτα, σε dual sim κινητό. Δεν μπορούν να μπουν στην ίδια sim.

Makap κάθε μηνα μου γινεται ανανεωση.

Απλα εγω δεν εχω βαλει καποιο ποσο.

Τωρα με το περας του 6μηνου μου εστειλαν μηνυμα ότι θα την κοψουν.

Σου ετυχε εσενα αυτό;

Φυσικά, και όχι, 2 χρόνια τώρα.

Τηλεφώνησε στο 8005000200 και ξεκαθάρισε το θέμα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova