Jump to content

sothoms

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sothoms

  1. Άδειασε η μπαταρία από το spen. Δουλεύει αλλά όχι ασύρματα. Απενεργοποιησε το από το menu για να μην σου βγάζει αυτο το μηνυμα
  2. Η επίσημη πολιτική της samsung είναι να δίνει αναβαθμίσεις λειτουργικού OS για 4 χρόνια και αναβαθμίσεις ασφαλείας για 5 χρόνια. Το δικό μας τηλέφωνο έκλεισε πλέον τα 4 χρόνια κυκλοφορίας 2019-2022 οποτε οριστικά τέλος τα os updates. Μεχρι τέλος του 2023 μόνο security updates
  3. Πολύ απλά, γιατί το lite είναι πιο καινούργιο, κυκλοφορησε μετά. Όπως θα πάρουν αναβάθμιση τηλέφωνα του 2022 που είναι πολύ υποδεέστερα απο το note 10 plus.
  4. Η samsung λέει 10 ώρες standby στο spen. Δεν παίζει λοιπόν να εχει πυκνωτές. Εγώ ξέρω για 100mAh μπαταρια
  5. Δεν νομίζω. Μου είπαν από samsung ότι το πενάκι έχει όριο ζωής 2-5 χρόνια. Όσοι το χρησιμοποιούν αρκετά θα τους πάει στα 5 χρόνια. Εγώ που δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου μου έβγαλε 2,5 χρόνια. Εφόσον είναι συνέχεια στην φόρτιση, λογικό είναι να χαλάσει η μπαταρία πιο γρηγορα.
  6. Ρυθμίσεις -> Σύνθετες Λειτουργίες -> S Pen -> Ενέργειες χωρίς επαφή και το απενεργοποιείς.
  7. Δεν το άλλαξα γιατί απλά δεν χρησιμοποιώ καθόλου τα air gestures, δηλαδή να βγάζω φωτο πατώντας το κουμπί κλπ 2 χρόνια δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έκλεισα την επιλογή να μην μου εμφανιζει το μήνυμα ότι αποσυνδεθηκε και όλα καλά. Το λειτουργώ απλά σαν γραφίδα όπως και πριν. Αν έκανε 10 ευρώ θα το άλλαζα μόνο και μόνο για την ψυχολογία. Και καλα να λειτουργούν όλα τέλεια. 35 ευρώ δεν δίνω για κάτι που δεν χρειαζομαι
  8. Στο δικό μου πάντως δεν έστρωσε μετά απο format και γενικά δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι στρώνει. Μακάρι να παίξει το δικό σου.
  9. Ε, ναι σίγουρα θα το καλύψει η εγγύηση.
  10. Απλά η μπαταρία του spen είναι off Είτε παίρνεις καινούργιο είτε απενεργοποιεις τα air gestures για να μην σου βγάζει το μήνυμα.
  11. Γράφει και voip κλησεις; Χρησιμοποιώ wifi calling και θυμάμαι ότι δεν έγραφε. Το ίδιο συνέβαινε και με κλήσεις viber
  12. Δοκίμασε το vradio. Ειναι και ελληνικη εφαρμογή.
  13. Εγώ που το δοκίμασα μόλις τώρα δεν καταγράφεται η φωνή του άλλου ακόμα και χωρίς bluetooth. Μόνο η δική μου φωνή ακούγεται
  14. Το έκανα και αυτό. Στο YouTube μου δουλεύουν τα πλήκτρα εφόσον βέβαια επιλέξω την εφαρμογή στα settings. Φυσικά δεν μου εμφανίζει το background και τον τίτλο του video όπως έπρεπε. Υπολειτουργει δηλαδή γιατί όταν πατάω το play δεν μου εμφανίζει μετα το pause. Παραμένει το play ασχέτως αν εγώ όταν το πατήσω θα κάνει pause το κομμάτι. Στο tune in radio και στο vradio δεν αλλάζει σταθμό. Απλά μου βγάζει μήνυμα σε κάθε επιλογη "ακούστε πρώτα το κομμάτι στο τηλεφωνο" Σαν να έχω δώσει εντολή να κάνει κάτι άλλο και απλα με ενημερώνει ότι τώρα παίζει μουσική.
  15. Με σώζεις με αυτά που λες και όντως πιστεύω ότι κάτι μου έχει ξεφύγει αλλά δεν ξέρω τι. Η ευρεση κοντινων συσκευων είναι ενεργοποιημένη και στην σύνδεση Bluetooth είναι ενεργοποιημένο μόνο οι κλήσεις. Η συσκευή εισόδου είναι off και δεν με αφήνει να την ανοίξω. Την ανοίγω και κλείνει εμέσως. Από το wearable έχω βάλει χωρίς περιορισμό την μπαταρία Η πλακα είναι ότι σύνδεσα το ρολοι και σε εναν συνάδελφο με το ίδιο τηλέφωνο ακριβώς και του έκανε το ίδιο πραγμα. Όταν συνέδεσε το δικό του ρολόι galaxy watch δεν του το έκανε.
  16. Εϊμαι καινούργιος όπως καταλαβατε στο note 10+ και χρειάζομαι βοήθεια γιατί έχω κάνει ότι μπορείς να φανταστείς αλλά δεν παίζει με τίποτα.Αναφέρομαι στο galaxy watch active 2. Με το note 8 που είχα πριν, όλα δούλευαν ρολόι 😉 Τώρα με το note 10+ όλα λειτουργούν μια χαρά εκτός από τον έλεγχο της μουσικής που είναι πολύ βασικό όταν πηγαίνω για τρεξιμο. Τι εννοώ. Όταν κάνω restart το κινητό και είναι δίπλα το ρολόι, παίζει μια χαρα. Ανοίγω το spotify στο κινητό ή το vradio ή το youtube (οποιαδήποτε εφαρμογή μουσκής) και μου εμφανίζει στο κάτω μέρος του ρολογιού την μπλε νότα μουσικής. Αν πατήσεις πάνω στην νότα σε πάει στο player, όπου και μπορείς να χειριστείς την μουσική πατωντας next pause volume κλπ Απομακρύνομαι τώρα από το τηλέφωνο χάνω την ζεύξη bluetooth, πλησιάζω πάλι συνδέεται αυτόματα μια χαρά, λειτουργούν όλες οι ειδοποιήσεις εκτός από music player. Πλέον δεν εμφανίζεται η μπλε νότα και δεν μπορώ να χειριστώ τον player. Για να λειτουργήσει αυτή η δυνατότητα, πρέπει να κάνω restart το τηλέφωνο και μόνο. Φυσικά αν βρεθεί παλι εκτός εμβέλειας και ξανασυνδεθεί, πάλι restart το τηλέφωνο. Επειδή έπαιζε μια χαρά με το Note 8 που είχε android 9, σκέφτομαι μήπως έχει κάποια ιδιαιτερότητα το note 10+ Επίσης αν έχει κάποιο μέλος ρολοι tizen, και μπορούσε να το δοκιμάσει να μου πει αν συμβαίνει και στον ίδιο. Απλά το Youtube να ανοίξει και θα του εμφανιστεί η νότα στο κάτω μέρος.
  17. Άρα είναι η μοναδική λύση γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο. Δηλαδή τζάμι χωρίς τρύπα για το δαχτυλικό και χωρίς κόλλα.
  18. Καλησπέρα Η μεβράνη που βάζει η smartec είναι σαν αυτήν που βάζει το mediamarkt, η zagg;
  19. Δεν υπάρχει τρόπος να παίζουν οι υπότιτλοι που έχω κατεβάσει αυτοματα; Ενώ έχω επιλέξει τα ελληνικά, πάντα παίζει τα αγγλικά και μέσα στην ταινία επιλέγω τον εξωτερικό εξωτερικό υπότιτλο. (Τον εμφανίζει ως nov)
  20. Τώρα είδα τον Nova player και είναι ίδιος με τον archos player που συνεχίζω να χρησιμοποιώ λόγω smb αλλά δυστυχώς δεν κάνει update εγω και 5 χρόνια Πιθανόν ο Nova να είναι συνεχιστής του.
  21. Οι ειδήμονες όποτε μπορέσουν ας μας πούνε τον τρόπο κι αν γίνεται ακόμα γιατί σε ένα οδηγό που είχα βρει στο net, αφορούσε παλαιότερα firmware
  22. Σωστα εχεις καταλάβει. Κι εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου. Άλλη μια "γκάφα" της samsung. Πραγματικά αυτή η εταιρεία έχει βαλθεί να με διώξει από πελάτη.
  23. Το samsung pay παιζει ελλαδα; Ή μονο το watch 3 το υποστηριζει;
×
×
  • Create New...