hercoulis Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 hour ago, Lyngas1 said: Το αυτοματο δεν εχω, αλλα μου κραταει την πρωτη καρτα ως ανανεωση. Δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου ^ ναι γιατι εστειλα στο 1264 ΟΧΙ, και μου εστειλε αυτο: 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 3 minutes ago, Lyngas1 said: ^ ναι γιατι εστειλα στο 1264 ΟΧΙ, και μου εστειλε αυτο: Αν είναι παλιό το f2g δες αν έχεις την υπηρεσία free to talk (θα σου εμφανίζει και τα αντίστοιχα πακέτα free to talk ). Αν είναι αυτό πρέπει να πάρεις την εξυπηρέτηση να στο απενεργοποιήσουν 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 10 minutes ago, smetcfu said: Αν είναι παλιό το f2g δες αν έχεις την υπηρεσία free to talk (θα σου εμφανίζει και τα αντίστοιχα πακέτα free to talk ). Αν είναι αυτό πρέπει να πάρεις την εξυπηρέτηση να στο απενεργοποιήσουν Ωραιος, θα τους παρω να ρωτησω .. 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 31 minutes ago, smetcfu said: Αν είναι παλιό το f2g δες αν έχεις την υπηρεσία free to talk (θα σου εμφανίζει και τα αντίστοιχα πακέτα free to talk ). Αν είναι αυτό πρέπει να πάρεις την εξυπηρέτηση να στο απενεργοποιήσουν Βρήκα εδώ: Απενεργοποίηση αυτόματου πακέτου - Nova - myPhone, μια οδηγία, αξίζει δοκιμή. "Στείλε "ΟΧΙ" στο 1237". 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Ξερει κανείς πως ενεργοποιώ ειδοποιηση χαμενης κλησης (σμσ) σε f2g; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Ακυρωνεις ολες τις προωθησεις και έπειτα στέλνεις ΝΑΙ στο 1265 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 10 ώρες πριν, epolala said: Βρήκα εδώ: Απενεργοποίηση αυτόματου πακέτου - Nova - myPhone, μια οδηγία, αξίζει δοκιμή. "Στείλε "ΟΧΙ" στο 1237". Δούλεψε αδερφέ. ! Ευχαριστώ. 8 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Πάντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί χαζευα τις προσφορές στο Lidl plus και πλέον δίνει στο F2G Mε κάθε ανανέωση 15€ και ταυτόχρονη ενεργοποίηση πακέτου, έχεις αυτόματα κι εντελώς δωρεάν επιπλέον 50GB για 30 ημέρες, με διάρκεια 12 μήνες και επιπλέον 10GB για 30 ημέρες από το Lidl Plus. Τα δωρεάν GBs δεν ισχύουν για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με την 1η ανανέωση του μήνα από 15€ και ταυτόχρονη ενεργοποίηση του πακέτου που σου ταιριάζει, λαμβάνεις αυτόματα και εντελώς δωρεάν 150GB με ROLLOVER για 30 ημέρες. Τα δωρεάν GBs δεν ισχύουν για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δεν αναφέρεται χρονική διάρκεια για τα 150GB 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 6 ώρες πριν, kmpatra said: Ακυρωνεις ολες τις προωθησεις και έπειτα στέλνεις ΝΑΙ στο 1265 Άμα δεν θες να ενημερώνεται αυτός που σε παίρνει ότι θα ειδοποιηθείς με μήνυμα στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 6 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Κατι αλλο σημαντικο να ρωτησω ωστε να μη με πιασει στον υπνο ο πωλητης. 1.Να του ζητησω ως παλιος πελατης να με βαλει στα 300 MB με τα 1000 λεπτα που εχω τωρα + 15 GB = Buy More η 2. Να φυγω για λιγο πχ cosmote κινητο + σταθερο και να γυρισω μετα και να το κανω αυτο ..? 3. Να τους το ζητησω εφοσον εχω γυρισει σ αυτος η οσο ειμαι στην cosmote πχ ..? 2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 5 minutes ago, Lyngas1 said: Κατι αλλο σημαντικο να ρωτησω ωστε να μη με πιασει στον υπνο ο πωλητης. 1.Να του ζητησω ως παλιος πελατης να με βαλει στα 300 MB με τα 1000 λεπτα που εχω τωρα + 15 GB = Buy More η 2. Να φυγω για λιγο πχ cosmote κινητο + σταθερο και να γυρισω μετα και να το κανω αυτο ..? 3. Να τους το ζητησω εφοσον εχω γυρισει σ αυτος η οσο ειμαι στην cosmote πχ ..? Πες τους οτι ως παλιος πελατης θα ηθελες κατ εξαιρεση τα 1000+15, αλλιως φεύγεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 7 minutes ago, Lyngas1 said: Κατι αλλο σημαντικο να ρωτησω ωστε να μη με πιασει στον υπνο ο πωλητης. 1.Να του ζητησω ως παλιος πελατης να με βαλει στα 300 MB με τα 1000 λεπτα που εχω τωρα + 15 GB = Buy More η 2. Να φυγω για λιγο πχ cosmote κινητο + σταθερο και να γυρισω μετα και να το κανω αυτο ..? 3. Να τους το ζητησω εφοσον εχω γυρισει σ αυτος η οσο ειμαι στην cosmote πχ ..? Εφόσον κάνεις αναβάθμιση στο σταθερό σου και υπογράψει διετές συμβόλαιο θα απαιτήσεις να σου δώσουν ολόκληρο το buy more 1000+ 15 gb.Θα πεις ότι έχεις προσφορά και δωρεάν καρτοκινητό στις άλλες εταιρείες.Που ειναι και αλήθεια Πηγαινε και σε κατάστημα αν έχεις στην περιοχή σου. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 59 minutes ago, Lyngas1 said: 2. Να φυγω για λιγο πχ cosmote κινητο + σταθερο και να γυρισω μετα και να το κανω αυτο ..? Σταθερό μην αλλάξεις επ'ουδενί. Δεν είναι σαν το καρτοκινητό, όπου αλλού πας θα πρέπει να κάτσεις 2 χρόνια. Παράμεινε στη Νόβα στο σταθερό, είτε όπως είσαι, είτε με αναβάθμιση. Πιστεύω επίσης ότι με "εκβιασμό" (θα φύγω κ.λπ.) δε θα βγάλεις άκρη, γιατί δε θα βρεις άτομο με την εξουσιοδότηση να σ'το δώσει κατ'εξαίρεσιν, ούτε κι έχει κανείς προσωπικό όφελος να σ'το κάνει (όπως π.χ. μπόνους νέου συμβολαίου). Στη θέση σου, σ'το ξαναλέω, θα'φευγα για καρτοκινητό άλλης εταιρείας για λίγο και με την επιστροφή στη Νόβα θα'σαι "νέο" καρτοκινητό στην εταιρεία και η απόδοση του πακέτου 1000+15 θα'ναι προβλεπόμενη (δε θα χρειαστεί πρωτοβουλία ή ελεημοσύνη υπαλλήλου). Θα το ζητήσεις βέβαια ακριβώς έτσι (1000+15GB). Θα σε ρωτήσουν αν σε ενημέρωσε υπάλληλος της εταιρείας γι'αυτό και θα τους απαντήσεις ότι "το διάβασες στο ίντερνετ". Πάντα έτσι κάνω και το παίρνω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 1 hour ago, Lyngas1 said: Κατι αλλο σημαντικο να ρωτησω ωστε να μη με πιασει στον υπνο ο πωλητης. 1.Να του ζητησω ως παλιος πελατης να με βαλει στα 300 MB με τα 1000 λεπτα που εχω τωρα + 15 GB = Buy More η 2. Να φυγω για λιγο πχ cosmote κινητο + σταθερο και να γυρισω μετα και να το κανω αυτο ..? 3. Να τους το ζητησω εφοσον εχω γυρισει σ αυτος η οσο ειμαι στην cosmote πχ ..? Επειδή το έχω κάνει για το κινητό του παππού μου ο οποίος δε κάνει ιδιαίτερη χρήση, αλλά χρειάζεται 1-2 gb/μήνα, πολύ απλά κατεβάζεις την εφαρμογή της κοσμοτε, παραγγέλνεις μία καρτά whatsup (για να φέρεις το κινητό σου από νόβα) και πληρώνεις 3 ευρώ, όταν η κάρτα σου έρθει πηγαίνεις πάλι στην εφαρμογή και κάνεις ενεργοποιήση της κάρτας. Μέσα σε μία εργάσιμη το κινητό σου θα ανήκει στην κοσμοτε. Αφού μεταφερθείς στην κοσμοτε, δεν θα έχεις μονάδες δηλαδή δεν θα έχεις καθόλου ομιλία , sms, δεδομένα παρά μόνο θα δέχεσαι κλήσεις. Αν δε μπορείς να μείνεις για καμία βδομάδα χωρίς μονάδες, βάζεις 14 ευρώ στη κοσμοτέ και μένεις για περίπου 23 μέρες για να μη πάνε χαμένα. 23 μέρες γιατί το πακέτο λήγει στις 30 μέρες οπότε να προλάβεις να επιστρέψεις στη νόβα προτού λήξουν οι μονάδες έτσι ώστε να μη μείνεις χωρίς κινητό. Αφού λοιπόν αποφασίσεις μπορείς κατευθείαν ή μετα από 23 μέρες να πας στη σελίδα του free to go https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ και να κάνεις αίτηση για φορητότητα αριθμού (να φέρεις δηλαδή το νούμερο σου πάλι στη νόβα από κοσμοτέ). Εκεί θα τους πληρώσεις 15 ευρώ για τη πρώτη κάρτα στη νόβα την οποία δυστυχώς δε μπορείς να αποφύγεις. Αφού λοιπόν σου έρθει η κάρτα και ενεργοποιηθείς στη νόβα, τους λες μέσω τσατ ότι θέλεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία buy more με 1000 λεπτά και 15gb και τους λες και τον αριθμό του σταθερού σου, τίποτα άλλο. Κατά 99% των περιπτώσεων θα σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία χώρις μα μου. Αν σου πουν ότι δε το δικαούσαι λόγω του σταθερού, πας σε κατάστημα και προσπαθείς. Αν πάλι σου πουν όχι κάνεις ένα αίτημα εδώ https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos και βάζεις θέμα επίλυση διαφοράς, και περιμένεις απάντηση. Αν η απάντηση που λάβεις είναι πάλι αρνητική τότε απλά ανανεώνεις το σταθερό σου για 2 χρόνια και μέτα σίγουρα θα σε αφήσουν να προχωρήσεις. Ελπίζω να τα εξήγησα αναλυτικά, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε όλοι να σε βοηθήσουμε! 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 8 minutes ago, spoukos said: Επειδή το έχω κάνει για το κινητό του παππού μου ο οποίος δε κάνει ιδιαίτερη χρήση, αλλά χρειάζεται 1-2 gb/μήνα, πολύ απλά κατεβάζεις την εφαρμογή της κοσμοτε, παραγγέλνεις μία καρτά whatsup (για να φέρεις το κινητό σου από νόβα) και πληρώνεις 3 ευρώ, όταν η κάρτα σου έρθει πηγαίνεις πάλι στην εφαρμογή και κάνεις ενεργοποιήση της κάρτας. Μέσα σε μία εργάσιμη το κινητό σου θα ανήκει στην κοσμοτε. Αφού μεταφερθείς στην κοσμοτε, δεν θα έχεις μονάδες δηλαδή δεν θα έχεις καθόλου ομιλία , sms, δεδομένα παρά μόνο θα δέχεσαι κλήσεις. Αν δε μπορείς να μείνεις για καμία βδομάδα χωρίς μονάδες, βάζεις 14 ευρώ στη κοσμοτέ και μένεις για περίπου 23 μέρες για να μη πάνε χαμένα. 23 μέρες γιατί το πακέτο λήγει στις 30 μέρες οπότε να προλάβεις να επιστρέψεις στη νόβα προτού λήξουν οι μονάδες έτσι ώστε να μη μείνεις χωρίς κινητό. Αφού λοιπόν αποφασίσεις μπορείς κατευθείαν ή μετα από 23 μέρες να πας στη σελίδα του free to go https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ και να κάνεις αίτηση για φορητότητα αριθμού (να φέρεις δηλαδή το νούμερο σου πάλι στη νόβα από κοσμοτέ). Εκεί θα τους πληρώσεις 15 ευρώ για τη πρώτη κάρτα στη νόβα την οποία δυστυχώς δε μπορείς να αποφύγεις. Αφού λοιπόν σου έρθει η κάρτα και ενεργοποιηθείς στη νόβα, τους λες μέσω τσατ ότι θέλεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία buy more με 1000 λεπτά και 15gb και τους λες και τον αριθμό του σταθερού σου, τίποτα άλλο. Κατά 99% των περιπτώσεων θα σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία χώρις μα μου. Αν σου πουν ότι δε το δικαούσαι λόγω του σταθερού, πας σε κατάστημα και προσπαθείς. Αν πάλι σου πουν όχι κάνεις ένα αίτημα εδώ https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos και βάζεις θέμα επίλυση διαφοράς, και περιμένεις απάντηση. Αν η απάντηση που λάβεις είναι πάλι αρνητική τότε απλά ανανεώνεις το σταθερό σου για 2 χρόνια και μέτα σίγουρα θα σε αφήσουν να προχωρήσεις. Ελπίζω να τα εξήγησα αναλυτικά, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε όλοι να σε βοηθήσουμε! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την καλή σου πρόθεση, δεν έχει νόημα όλη αυτή η διαδικασία αφού δεν ειναι σίγουρο. Δε νομίζω ότι έχει κανένας τη διάθεση να κάνει φορητότητα, καπάκι φορητότητα και αν δεν πετύχει να μπλέκει με τους καραγκιοζηδες των καταστημάτων. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 19 minutes ago, gpapas640 said: Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την καλή σου πρόθεση, δεν έχει νόημα όλη αυτή η διαδικασία αφού δεν ειναι σίγουρο. Δε νομίζω ότι έχει κανένας τη διάθεση να κάνει φορητότητα, καπάκι φορητότητα και αν δεν πετύχει να μπλέκει με τους καραγκιοζηδες των καταστημάτων. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά έχει νόημα γιατί αν δε προσπαθήσεις δε θα μάθεις, αν δε προσπαθήσει θα αναγκάζεται να ψάχνει εναλλακτικές για δεδομένα. Αν πάλι πετύχει (που κατα 99% ξαναλέω θα πετύχει) θα έχει το κεφάλι του ήσυχο βάζοντας κάρτα ανά δίμηνο ή και ανά τρίμηνο πολλές φορές και θα μάθουν και οι συμφορουμίτες. Για να πάρεις κάτι οικονομικότερο προσπαθείς με τέτοιες "πατέντες" αλλιώς πας σε συμβόλαιο και πληρώνεις ένα ποσό ανά μήνα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τέλος σε κατάστημα δεν θα χρειαστεί να πάει, εφόσον όλα όσα έχω αναφέρει γίνονται από το σπίτι, τώρα αν λες για εκεί που είπα πως αν δε γίνει η ενεργοποίηση να πάει σε κατάστημα να προσπαθήσει, μπορεί να το αποφύγει και απλώς αν αρνηθούν μέσω τσατ να του ενεργοποιήσουν την υπηρεσία απλώς να ανανεώσει το "μη εμπορικά διαθέσιμο¨ συμβόλαιο της σταθερής που τότε σίγουρα θα του το δώσουν. Δηλαδή κάνοντας αυτό με τη φορητότητα θα είναι έτοιμος για αν ανανεώσει το συμβόλαιο της σταθερής. Τώρα αν ανανεώσει το σταθερό, χωρίς φορητότητα πάλι δε θα πάρει τα 15γίγα καθώς είναι παλιός ο αριθμός στο σύστημα και τα δεδομένα τα δίνουν σε νούμερα που νομίζω είναι από το καλοκαίρι του 24 και μετά 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Και τα 5 Buy More 2.0 που έχω στην οικογένεια, με μια ημέρα φορητότητα τα έκανα... Κανένας εκβιασμός ΔΕΝ έπιασε... ΔΕΝ τους αφήνει το σύστημα... ••••••Το σταθερό ΔΕΝ το πειράζεις•••••• 3 ημέρες έμεινα συνολικά αλλά άξιζε κάθε προσπάθεια γιατί έχω για Πάντα 15γιγας😏 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 15 ώρες πριν, AlexM2 said: Πάντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί χαζευα τις προσφορές στο Lidl plus και πλέον δίνει στο F2G Mε κάθε ανανέωση 15€ και ταυτόχρονη ενεργοποίηση πακέτου, έχεις αυτόματα κι εντελώς δωρεάν επιπλέον 50GB για 30 ημέρες, με διάρκεια 12 μήνες και επιπλέον 10GB για 30 ημέρες από το Lidl Plus. Τα δωρεάν GBs δεν ισχύουν για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με την 1η ανανέωση του μήνα από 15€ και ταυτόχρονη ενεργοποίηση του πακέτου που σου ταιριάζει, λαμβάνεις αυτόματα και εντελώς δωρεάν 150GB με ROLLOVER για 30 ημέρες. Τα δωρεάν GBs δεν ισχύουν για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δεν αναφέρεται χρονική διάρκεια για τα 150GB Quote https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) 1 hour ago, hercoulis said: Μόνο με "ανανέωση"; Για 30 μερες. Αραγε προστίθονται τον επόμενο μήνα; παντως το qvip ειναι φτηνοτερο. Edited 2 Μαΐου by VIPdriver 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Τι να προσθέσει τα γίγα? Αφού λέει στο quote που έβαλα rollover. To Q είναι το καλύτερο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου On 2/5/2026 at 7:38 ΠΜ, mips said: Άμα δεν θες να ενημερώνεται αυτός που σε παίρνει ότι θα ειδοποιηθείς με μήνυμα στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 Μας εσωσες! 😀 5 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) On 2/5/2026 at 2:41 ΜΜ, Fns1 said: Εφόσον κάνεις αναβάθμιση στο σταθερό σου και υπογράψει διετές συμβόλαιο θα απαιτήσεις να σου δώσουν ολόκληρο το buy more 1000+ 15 gb.Θα πεις ότι έχεις προσφορά και δωρεάν καρτοκινητό στις άλλες εταιρείες.Που ειναι και αλήθεια Πηγαινε και σε κατάστημα αν έχεις στην περιοχή σου. Αρα λες να κανω αναβαθμιση πρωτα στο σταθερο, και μετα να τους πω για το buy more 1000+ 15 gb ..? Τα παιδια απο κατω λενε οτι φυγανε απο το καρτοκινητο με φορητοτητα , γυρίσανε και μετα απαιτήσανε το buy more (1000+ 15 gb) Λοιπον να πω και τι εχω συγκεντρωμένα: Πελατης στη Forhtnet σταθερο+ ιντερνετ απο το 2007 και απο το 2017 στη NOVA. Πελατης στη NOVA καρτοκινητή (TIM, Wind κλπ) απο το 2008 που εμφανίζονται στοιχεία (και με καρτα απο telestet απο το 2002 αν θυμαμαι ) Τωρα ειμαι στο σταθερο στο προγραμμα Double Play (old) που δινει 50MB VDSL + 1000 λεπτα στο κινητο F2G Στο κινητο ειμαι στο F2G Στο κτηριο υπαρχει υποδομη για οπτικη ινα (Fiber) Τωρα πληρωνω 27,09 για 50MB VDSL + 1000 λεπτα στο κινητο F2G Και μεσα στο προφιλ μου εχω προσφορα για 500MB Fiber με 27,12 € /μήνα Οποτε με αυτα τα δεδομενα ποιες ειναι οι κινησεις ωστε να παρω αυτα που επιδιώκω χωρις να κατσει καποια "στραβη ".. Οπως το εχω καταλαβει , 1, Ανανεωση συμβολαιου σταθερης στα 500MB με 27,12 € /μήνα 2. Μεταφορα προσωρινα το F2G με φορητοτητα στην cosmote για 1 μερα, η εως 1 βδομαδα 3. επιστροφη στη Nova, και τους ζηταω να ενεργοποιησουν το πληρες buy more 1000+ 15 gb .. γιατι ειμαι νεος πελατης στο F2G και το συνδυαζω με νεο συμβολαιο σταθερης στην ιδια εταιρια ..? Το εχω καταλαβει σωστα ..? αυτα ειναι τα βηματα ..? Edited 3 Μαΐου by Lyngas1 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 hour ago, Lyngas1 said: Αρα λες να κανω αναβαθμιση πρωτα στο σταθερο, και μετα να τους πω για το buy more 1000+ 15 gb ..? Τα παιδια απο κατω λενε οτι φυγανε απο το καρτοκινητο με φορητοτητα , γυρίσανε και μετα απαιτήσανε το buy more (1000+ 15 gb) Λοιπον να πω και τι εχω συγκεντρωμένα: Πελατης στη Forhtnet σταθερο+ ιντερνετ απο το 2007 και απο το 2017 στη NOVA. Πελατης στη NOVA καρτοκινητή (TIM, Wind κλπ) απο το 2008 που εμφανίζονται στοιχεία (και με καρτα απο telestet απο το 2002 αν θυμαμαι ) Τωρα ειμαι στο σταθερο στο προγραμμα Double Play (old) που δινει 50MB VDSL + 1000 λεπτα στο κινητο F2G Στο κινητο ειμαι στο F2G Στο κτηριο υπαρχει υποδομη για οπτικη ινα (Fiber) Τωρα πληρωνω 27,09 για 50MB VDSL + 1000 λεπτα στο κινητο F2G Και μεσα στο προφιλ μου εχω προσφορα για 500MB Fiber με 27,12 € /μήνα Οποτε με αυτα τα δεδομενα ποιες ειναι οι κινησεις ωστε να παρω αυτα που επιδιώκω χωρις να κατσει καποια "στραβη ".. Οπως το εχω καταλαβει , 1, Ανανεωση συμβολαιου σταθερης στα 500MB με 27,12 € /μήνα 2. Μεταφορα προσωρινα το F2G με φορητοτητα στην cosmote για 1 μερα, η εως 1 βδομαδα 3. επιστροφη στη Nova, και τους ζηταω να ενεργοποιησουν το πληρες buy more 1000+ 15 gb .. γιατι ειμαι νεος πελατης στο F2G και το συνδυαζω με νεο συμβολαιο σταθερης στην ιδια εταιρια ..? Το εχω καταλαβει σωστα ..? αυτα ειναι τα βηματα ..? Ακριβώς με αυτήν την σειρά. Με όποιον μιλήσεις κρατάς το όνομα τού μέχρι να έρθει το μύνημα 1000'+15gb. Εάν κανείς την φορητότητα σε κατάστημα Νόβα των ενημερώνεις ότι έχεις σταθερό κ το καρτοκινητο σού θέλει το νέο Buy More 2.0 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 36 minutes ago, damianos said: Ακριβώς με αυτήν την σειρά. Με όποιον μιλήσεις κρατάς το όνομα τού μέχρι να έρθει το μύνημα 1000'+15gb. Εάν κανείς την φορητότητα σε κατάστημα Νόβα των ενημερώνεις ότι έχεις σταθερό κ το καρτοκινητο σού θέλει το νέο Buy More 2.0 Ωραίος. Προτείνεις να παω σε κατάστημα καλυτέρα οταν γυριστώ στη Nova ..? Edited 3 Μαΐου by Lyngas1 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts