Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, Bas said:

2003;;

λολ.....ετσι εβγαλε το λινκ
ειναι μαλλον προβλημα του myphone, δειτε το μηνυμα μου

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

10 ώρες πριν, paanos said:

Αφού κάνεις κατάργηση από την προηγούμενη συσκευή, την σκαναρεις στην επόμενη. 

Φίλε, τι γίνεται στην περίπτωση που για κάποιον λόγο σου καταστραφεί η προηγούμενη συσκευή και δεν έχεις πρόσβαση να την καταργήσεις;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

8 ώρες πριν, HEO said:

μηπως 

Η αλλαγή SIM κάρτας Cosmote στοιχίζει 9,90€. Αυτή η χρέωση ισχύει για την αντικατάσταση της κάρτας SIM και την ακύρωση της προηγούμενης.

Αισχος!! 😞

Προς διόρθωση η αλλαγή από esim σε esim καθώς και από απλή Sim σε esim Cosmote κοστίζει 5 Ευρώ. Η αλλαγή απλής Sim σε απλή Sim καθώς και η αλλαγή από esim σε sim κοστίζει 9,90. Όπως και να έχει η Cosmote ακολουθεί την πολιτική της Telekom. Το ίδιο κάνει και στην Γερμανία

Edited by AlexM2

1 ώρα πριν, chios said:

Φίλε, τι γίνεται στην περίπτωση που για κάποιον λόγο σου καταστραφεί η προηγούμενη συσκευή και δεν έχεις πρόσβαση να την καταργήσεις;

Δεν το έχω ψάξει. Ενδεχομένως να θέλει επανέκδοση ξανά, αφού στον σέρβερ δε θα έχει πάει το αίτημα αποσύνδεσης 

10 ώρες πριν, Bas said:

2003;;

9 ώρες πριν, HEO said:

λολ.....ετσι εβγαλε το λινκ
ειναι μαλλον προβλημα του myphone, δειτε το μηνυμα μου

To 2003 δημιουργήθηκε το τοπικ. 

Μάλλον 16/07 θα μπούνε τα 8 σαββατοκύριακα με 100 ΓΊΓΑΣ στα 4,5€???

IMG_20250712_222440.jpg

3 ώρες πριν, advantix said:

Μάλλον μας διαβάζουν εκεί στην NOVA που περιμένουμε τα 8 ΣΚ 🤣

Πάλι κουβάς 😛

14 minutes ago, damianos said:

Πάλι κουβάς 😛

Εσένα κουβάς, εμένα καπάκι... 😛

H ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA ΛHΓEI AΠOΨE! ΓIA NA MHN ΞEMEINEIΣ MΠEΣ ΣTO https://f2g.gr/f2gappdl

4 ώρες πριν, Bas said:

Εσένα κουβάς, εμένα καπάκι... 😛

H ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA ΛHΓEI AΠOΨE! ΓIA NA MHN ΞEMEINEIΣ MΠEΣ ΣTO https://f2g.gr/f2gappdl

Μόλις βάλω χρήματα, θα το βάλουν το πακέτο αλλά τότε θα μου είναι άχρηστο, ΑΦΟΥ θα έχω μόλις ανανέωση για 60 ημέρες....🤬

FB_IMG_1752679756278.jpg

μεση λυση: βαζεις με 4.5 ευρω το πακετο που δινει για 1 μηνα ιντερνετ

και κανεις υπομονη

100GB ΜΕ ROLLOVER+ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ + 3000 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ UNLIMITED TALK ULTRA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 26,90€! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΔΩ https://nvgr.gr/FBG15 Η ΣΤΕΙΛΕ 550 ΣΤΟ 1264! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ nvgr.gr/epik

30GB ΜΕ ROLLOVER+ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ + 1000 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ UNLIMITED TALK MEGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 22,40€! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΔΩ https://nvgr.gr/FBG15 Η ΣΤΕΙΛΕ 500 ΣΤΟ 1264! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ nvgr.gr/epik

Χθες πήρα μέσω του site μια νέα κάρτα f2g με την προσφορά απεριόριστα data & ομιλία με 13 ευρώ. 

Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει καμία ενημέρωση για το τί γίνεται με την παραγγελία.

Αργούν να στείλουν τις κάρτες; Στέλνουν tracking number; Η προσφορά είναι μέχρι 20/7 σύμφωνα με το site. Αυτό αφορά την αγορά (που έγινε χθες) ή την ενεργοποίηση που θα γίνει όταν και αν παραλάβω;

35 minutes ago, pan05 said:

Χθες πήρα μέσω του site μια νέα κάρτα f2g με την προσφορά απεριόριστα data & ομιλία με 13 ευρώ. 

Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει καμία ενημέρωση για το τί γίνεται με την παραγγελία.

Αργούν να στείλουν τις κάρτες; Στέλνουν tracking number; Η προσφορά είναι μέχρι 20/7 σύμφωνα με το site. Αυτό αφορά την αγορά (που έγινε χθες) ή την ενεργοποίηση που θα γίνει όταν και αν παραλάβω;

Για νέο αριθμό (όχι φορητότητα) μου έστειλαν email και sms. Δεν σου ήρθε τίποτα? Δες μήπως είναι στα ανεπιθύμητα email.

Δεν αργούν, με acs τη στέλνουν (αυτή τη φορά μου έστειλαν tracking, Δευτέρα απόγευμα παρήγγειλα, Τετάρτη απόγευμα είδα ότι ήρθε στο κατάστημα).

Έχεις κρατήσει τον αριθμό παραγγελίας? Μήπως να τους ρωτήσεις στο chat για την εξέλιξη.

Όταν τους είχα ρωτήσει, μου είπαν ότι η ημερομηνία αφορά την αγορά της sim.

Ρητορική ερώτηση: Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο να προτιμήσει τη NOVA σε σχέση με τις άλλες δύο εταιρείες; Για μένα δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος που να υπερτερεί η NOVA και μιλάω ως χρήστης και των τριών δικτύων εδώ και πολλά χρόνια. Τη Nova sim την κρατώ μόνο από περιέργεια για να βλέπω την εξέλιξη της εταιρείας...

45 minutes ago, damierom said:

Ρητορική ερώτηση: Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο να προτιμήσει τη NOVA σε σχέση με τις άλλες δύο εταιρείες; Για μένα δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος που να υπερτερεί η NOVA και μιλάω ως χρήστης και των τριών δικτύων εδώ και πολλά χρόνια. Τη Nova sim την κρατώ μόνο από περιέργεια για να βλέπω την εξέλιξη της εταιρείας...

Για μένα: βάζεις μια κάρτα τον χρόνο και κανείς την δουλειά σου μια χαρα....

1 ώρα πριν, damierom said:

Βασικός λόγος για μένα είναι ότι συνδυάζοντας με σταθερό έχω 1000λεπτα και 15gbyte ανά μήνα 

10 ώρες πριν, Fns1 said:

Βασικός λόγος για μένα είναι ότι συνδυάζοντας με σταθερό έχω 1000λεπτα και 15gbyte ανά μήνα 

+ η αγορα πακέτου μεταθέτει τον χρόνο λήξης.

Σημαντικό εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις 

19 ώρες πριν, pan05 said:

Μπορείς να κατεβάσεις το acs courier app απο app store/playstore και να κάνεις είσοδο με τον αριθμό του κινητού που έδωσες ως τηλέφωνο επικοινωνίας εκεί στις αποστολές προς εσένα θα σου βγάλει την αποστολή εφόσον έχει σταλεί απο τα κεντρικά προς εσένα. Ετσι, ακόμα και αν δε σου δώσει tracking number η nova μπορείς να το βλέπεις απο το acs app

8 ώρες πριν, HEO said:

+ η αγορα πακέτου μεταθέτει τον χρόνο λήξης.

Σημαντικό εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις 

Ναι εννοείται ότι κάνω και αυτό.

Λίγο off topic αλλά βρήκα κάτι παρόμοιο συνδυασμός σταθερού και στην vf 

https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer

Screenshot_20250718-174123~2.png

Για παραλαβή νέας sim απο acs (νέο νουμερο) ζητάνε απο την κουριερ υπογραφες και ταυτοτητα ή κανεις τη διαδικασία online; Μπορει να παραλάβει και κάποιος άλλος την αποστολή;

19 minutes ago, spoukos said:

Για παραλαβή νέας sim απο acs (νέο νουμερο) ζητάνε απο την κουριερ υπογραφες και ταυτοτητα ή κανεις τη διαδικασία online; Μπορει να παραλάβει και κάποιος άλλος την αποστολή;

Όχι, δε ζητάνε τίποτα. Απλά πληρώνεις (αν έχεις επιλέξει αντικαταβολή) και παίρνεις το πακέτο. 

Η ενεργοποίηση για νέο νούμερο γίνεται online.

Μόνο στη φορητότητα δίνεις φωτοτυπία ταυτότητας.

Edited by vslk

1 ώρα πριν, Fns1 said:

απλα παρατηρηση, επειδη το εψαξα: ειναι μονο για νεες συνδεσεις

54 minutes ago, HEO said:

απλα παρατηρηση, επειδη το εψαξα: ειναι μονο για νεες συνδεσεις

Εάν έχεις σταθερό τηλέφωνο Vodafone δικαιούμαι σε έναν αριθμό από φορητότητα 1000'+5 GB+10€ ????🤔