mips Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Εμ τόσα εκατομμύρια επενδύσεων δικτύου έπιασαν τόπο! Για να μην τους κυνήγησαν οι αρμόδιες αρχές, θα πηραν και εκείνοι το τυράκι τους... Δεν νομίζω να είναι τυράκι. Από ροκφόρ και πάνω μου φαίνεται . 2 2 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, dimitroula10 said: 5,90€ τα 10γβ εκ των οποίων τα 6γβ είναι για εξωτερικό και 9,95 τα 40 γβ εκ των οποίων το 60% είναι για ΕΕ. Εσύ αποφασίζεις, δεν μου πέφτει λόγος, απλώς είχα περιέργεια για τα απεριόριστα για 5 ημέρες. Καλά να περάσεις. Εμένα αυτό μου βγάζει στο wifi on the spot... Anyway θα το ψάξω.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Τόσα εκατομμύρια για να αυξήσουν την ένταση της εκπομπής... Οχι μπράβο τους! Με αυτήν την εταιρία (των 4 ονομάτων) το ξέπλυμα και η μίζα έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, thansof_7 said: Καλησπέρα! Τον επόμενο μήνα θα κάνω ένα ταξίδι Ουγγαρία για 5 μέρες κ επειδή τα δεδομένα που έχω (από διάφορες προσφορές, πέραν του κλασικού πακέτου) δεν διατίθενται για χρήση στην ΕΕ τι προτείνετε να κάνω για δεδομένα;; Έχω δει διαφορά site με πακέτα δεδομένων + sim από 5ber για χρήση με esim αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Πχ αυτό https://esimdb.com/hungary/roamify που δίνει απεριόριστα δεδομενα για 5 μέρες με 15$.... Τι λέτε;; έχει κάποιος εμπειρία σχετικά;; 5ber εχω εμπειρεια σε Ελβετια, Τουρκια και Αλβανια, χρησιμοποιω ομως BNESIM στην 5ber μου Στην Ουγγαρια και στην ΕΕ χρησιμοποιω voda φοιτιτικο, οποτε δεν μπορω να βοηθησω καλα να περασεις στην αγαπημενη Ουγγαρια και να μου φιλησεις τις ουγγαρεζες 🙂 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Η nova πάει κατά διαόλου. Πάνε τα αληθινά απεριόριστα Data σε καρτοκινητή και συμβόλαια, οι τυχεροί είναι οι υφιστάμενοι που δεν τους πιάνει ο κοφτης στα απεριόριστα συμβόλαια. Αλλά κάποια στιγμή θα λήξουν. 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 35 minutes ago, elkons said: Η nova πάει κατά διαόλου. Πάνε τα αληθινά απεριόριστα Data σε καρτοκινητή και συμβόλαια, οι τυχεροί είναι οι υφιστάμενοι που δεν τους πιάνει ο κοφτης στα απεριόριστα συμβόλαια. Αλλά κάποια στιγμή θα λήξουν. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία ευκαιρία... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, Bas said: Ελπίζω να μην είναι η τελευταία ευκαιρία... Το θέμα είναι όλη μέρα όχι βράδυ, η μεγαλύτερη πλειοψηφία δεν χρησιμοποιεί το βράδυ data,τα δίκτυα αδειάζουν και γκαζώνουν . Στο μεταξύ 2€ το δίνει η Cosmote το ημερήσιο πακέτο αλλά απεριόριστα μέχρι στιγμής . Μακάρι μην το καταργήσουν και αυτοί. Edited 18 Οκτωβρίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: Στο μεταξύ 2€ το δίνει η Cosmote αλλά απεριόριστα μέχρι στιγμής . Μακάρι μην το καταργήσουν και αυτοί. Δεν το έχω προσέξει! Ποιο πακετο στην καρτοκινητή Cosmote είνα αυτό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Στο ημερήσιο αναφέρομαι, Giga day. Εάν το κάνουν και αυτοί 50GB τι να πω.. Συγνώμη εάν σε μπέρδεψα που απάντησα στη φωτογραφία. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά να κάνω μία ερώτηση; θέλω να κάνω φορητότητα στο free to go με Lidl plus προσφορά. Έβαλα τα στοιχεία μου στην φόρμα επικοινωνίας σήμερα, ξέρετε πότε θα με καλέσουν; Δουλεύουν το σκ ή θα με παρουν απο Δευτερα; Πήρα στο εμπορικό τηλ αλλά αυτοί κάνουν μόνο συμβόλαια από ότι κατάλαβα 6 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) Τελικά το πακέτο 1000'+250γβ έχει χρέωση 3' και μετά ανά δευτερόλεπτο, οπότε χαλάει άσχημα. Μέγιστο 10 τηλέφωνα την ημέρα. Στην Q δεν γράφει όρους αλλά στην πράξη ήταν ανά δευτερόλεπτο, μέχρι χθες. Θα δω σήμερα και θα ενημερώσω. Ισχύει ακόμα. Edited 18 Οκτωβρίου by dimitroula10 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Εμείς μάλλον κατουρισαμε στο πηγάδι 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 8 minutes ago, damianos said: Εμείς μάλλον κατουρισαμε στο πηγάδι 😂 Τι εννοείς; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) Μάλλον ότι δεν πήρε 0,01 από την nova και την προσφορά 600 + 600. Δεν τη δίνουν άμεσα πάντα. Κάποιες φορές περνάνε και μήνες. Όπως με ένα δικό μου νούμερο. Edited 19 Οκτωβρίου by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, dimitroula10 said: Τελικά το πακέτο 1000'+250γβ έχει χρέωση 3' και μετά ανά δευτερόλεπτο, οπότε χαλάει άσχημα. Μέγιστο 10 τηλέφωνα την ημέρα. Στην Q δεν γράφει όρους αλλά στην πράξη ήταν ανά δευτερόλεπτο, μέχρι χθες. Θα δω σήμερα και θα ενημερώσω. Ισχύει ακόμα. Ναι το λέει, αλλά δεν το βρίσκω τόσο τραγικό 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) @sou_d ωχ το κόψανε και στην Q σήμερα? Θα το επιβεβαιώσω. Είναι κακό γιατί μειώνεται πολύ ο συνολικός αριθμός κλήσεων ειδικά σε εμένα που κάνω κλήσεις κάτω από τρίλεπτο. Έκανα έλεγχο τώρα σε 2 αριθμούς που έχω το ΠΑΚΕΤΟ και 600+600 και η χρέωση παραμένει ανά δευτερόλεπτο. Ίσως επειδή είναι παλιά πακέτα και να άλλαξε τη χρέωση σε καινούργιες ενεργοποιήσεις. Edited 19 Οκτωβρίου by dimitroula10 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Ποσο κοστιζει η φορητοτητα στην nova καρτοκινη free2go (απο cosmote) . Στο whats up ειναι 3€ μονο για την καρτα sim online ki 13€ στο καταστημα μαζι με χρονο ομιλιας.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Ο,τι βαλεις για ανανέωση. Δεν υπάρχει extra χρέωση. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) 57 minutes ago, powerup said: Ποσο κοστιζει η φορητοτητα στην nova καρτοκινη free2go (απο cosmote) . Στο whats up ειναι 3€ μονο για την καρτα sim online ki 13€ στο καταστημα μαζι με χρονο ομιλιας.. 15€ online και μπαίνει όλο το ποσό στην κάρτα. Στα καταστήματα καλύτερα μην πηγαίνεις γιατί θα σου λένε πως δεν έχουν κάρτες σιμ. Edited 19 Οκτωβρίου by Teiresias_ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Έχω το buy more λόγω σταθερού και το υπόλοιπο είναι κάτω από 1 ευρώ αλλά δεν λήγει αμεσα.Θα μπούνε το Νοέμβριο τα 1000 ας μην επαρκεί το υπόλοιπο; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, kmpatra said: Ο,τι βαλεις για ανανέωση. Δεν υπάρχει extra χρέωση. Στη φορητοτητα δεν εχει ανανεωση με 8€ προγραμμα με sim ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 5 minutes ago, powerup said: Στη φορητοτητα δεν εχει ανανεωση με 8€ προγραμμα με sim ? Η online φορητότητα στη Nova καρτοκινητή είναι 15€. Δεν υπάρχει άλλο ποσό ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) Και το δικαίωμα για ανανέωση από 8 έως 12€ στο κατάστημα,το δίνει αφου εχεις κάνει αρχικη ανανέωση από 13€ και αν δεν κάνω λάθος και μία online ανανέωση. Edited 19 Οκτωβρίου by kmpatra 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Fns1 said: Έχω το buy more λόγω σταθερού και το υπόλοιπο είναι κάτω από 1 ευρώ αλλά δεν λήγει αμεσα.Θα μπούνε το Νοέμβριο τα 1000 ας μην επαρκεί το υπόλοιπο; Ναι, κανονικά. Όσο έχεις ακόμα υπόλοιπο ημερών, με οποιονδήποτε τρόπο, το Buy More λειτουργεί. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 4 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts