Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με ενεργοποιημένη αυτή τη ρύθμιση έρχονται προσφορές ανεξάρτητα αν μου κάνουν ή όχι.

Παίδες, πραγματικά δεν ξέρω τί σκ@τά γίνεται με τις προσφορές.

Αυτό με το "τότε δίνουν προσφορές" πρώτη φορά το βλέπω εδώ και μήνες. Το χειμώνα του 19 που ήμουν στρατό θυμάμαι ότι είχα από προσφορά από την εφαρμογή 10gb με 8€, την ενεργοποίησα και μετά από 2 μέρες είχα άλλη. Την ενεργοποίησα και την άλλη (ήταν ακριβώς η ίδια και τότε τα gb φεύγανε νερό) και μετά από 2 μέρες ξανά νέα προσφορά.

Τώρα πήγαμε σε 1 προσφορά/μήνα και σε κάποιους αριθμούς, ακόμα και αν δεν ενεργοποιούν τις προσφορές που τους δίνονται, συνεχίζουν να τους δίνουν την ίδια και απλά αλλάζει η ημερομηνία λήξης.

Δε λέω, δίνει δυνατές προσφορές και χάρις αυτήν την έβγαλα ΑΝΕΤΟΣ στο στρατό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτή την εταιρεία

Και επίσης, είναι σα να μην θέλουν οι ίδιοι να πάρουν χρήματα. Έχω επικοινωνήσει άπειρες φορές μαζί τους για να μου δώσουν καμιά άλλη προσφορά πέραν από την "200 λεπτά και 1gb με 5€" και μου λένε και οι ίδιοι ότι βλέπουν ότι παλιά έβαζα πολλές κάρτες κτλ, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να μου δώσουν κάτι άλλο.

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Όπως όμως όλοι ξέρουμε, αυτή είναι και η έννοια της προσφοράς. Δεν είναι δηλαδή κάτι δεδομένο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όπως όμως όλοι ξέρουμε, αυτή είναι και η έννοια της προσφοράς. Δεν είναι δηλαδή κάτι δεδομένο.

Συμφωνώ απόλυτα, δεν περιμένω από ένα καρτοκινητό να μου προσφέρει συνεχώς αυτά που θέλω εγώ, δεν είναι συμβόλαιο για να έχω απαιτήσεις. Απλά αναφέρω ότι προσφορές (τουλάχιστον σε κάποιους) και σε ποιότητα και σε ποσότητα έχουν πέσει κατά πολύ σε σύγκριση μέ ένα - 1,5 χρόνο πριν και επιβεβαιώνω ότι υπάρχουν συνδρομητές "δύο ταχυτήτων".

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με ενεργοποιημένη αυτή τη ρύθμιση έρχονται προσφορές ανεξάρτητα αν μου κάνουν ή όχι.

Έχω ένα δικό μου νούμερο F2G και διαχειρίζομαι και ακόμα 3.

Το δικό μου έχει την προσφορά F2G Bonus και κάποια στιγμή είχα ζητήσει μέσω email και την ενεργοποίηση του πακέτου 1500', 2GB (Πακέτο "Μόνο για Φοιτητες"), το οποία και ενεργοποιήθηκε. Είχα πάρα πολλά χρόνια να πάρω προσφορά. Τα τελευταία 2 χρόνια και χωρίς να κάνω τίποτα έρχεται μία προσφορά κάθε μήνα, συνήθως μέσα στο app.

Στα υπόλοιπα 3, συνήθως έρχονται 2 προσφορές το μήνα και συνήθως ενεργοποιώ κάποια από τις 2 κάθε μήνα.

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Μακάρι να έρχονται προσφορές, ειδικά σε δεδομένα.

Παύλος Παυλίδης 

Μόλις ενεργοποίησα για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πακέτο more και δεν έδωσε αυτό που περιμέναμε (με το υπόλοιπο μου να λήγει σε 11 ημέρες).

Πριν λήξει ο χρόνος ομιλίας θα ενεργοποιήσω το μαύρο πρόβατο στο καπάκι το more για να δω αν θα δουλέψει έτσι.

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έχω ένα δικό μου νούμερο F2G και διαχειρίζομαι και ακόμα 3.

Το δικό μου έχει την προσφορά F2G Bonus και κάποια στιγμή είχα ζητήσει μέσω email και την ενεργοποίηση του πακέτου 1500', 2GB (Πακέτο "Μόνο για Φοιτητες"), το οποία και ενεργοποιήθηκε. Είχα πάρα πολλά χρόνια να πάρω προσφορά. Τα τελευταία 2 χρόνια και χωρίς να κάνω τίποτα έρχεται μία προσφορά κάθε μήνα, συνήθως μέσα στο app.

Στα υπόλοιπα 3, συνήθως έρχονται 2 προσφορές το μήνα και συνήθως ενεργοποιώ κάποια από τις 2 κάθε μήνα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για μένα. Τα 4 εταιρικά που είχα, με συμβόλαιο, τα μετέτρψα σε καρτοκινητά πριν 10 χρόνια, τα 2 f2g και τα άλλα 2 σε Q, και τα διαχειρίζομαι ακόμη.

Τώρα σκέπτομαι να γυρίζω το δικό μου (f2g προνομιακό) σε Q, αφού δεν χρειάζομαι πλέον το προνομιακό πακέτο, και θα συνεχίσω με την ήρεμη και φτηνότερη κατάσταση που μας προσφέρει η Q. Είμαι στη φάση εξάντλησης του υπολοίπου με τη γνωστή μέθοδο (έχω φτάσει πλέον στα 1,61€) και την άλλη βδομάδα θα τα χαρίσω στην Wind και θα γίνει η αλλαγή.

Καλημέρα σε όλους.

Στο γνωστό δωράκι πάνω δεξιά μου εχει βγάλει 1500 προς όλους κι 1,5 γιγα για 25 ημέρες με 8,57 ευρώ ξέρετε εάν δίνει παράταση στην διάρκεια τού χρηματικού υπολοίπου?

Καλημέρα σε όλους.

Στο γνωστό δωράκι πάνω δεξιά μου εχει βγάλει 1500 προς όλους κι 1,5 γιγα για 25 ημέρες με 8,57 ευρώ ξέρετε εάν δίνει παράταση στην διάρκεια τού χρηματικού υπολοίπου?

Εγω που το εβαλα μου εδωσε παραταση για 25 μερες.

Προχθές ήθελα να δώ πόσες φορές μπορώ να ενεργοποιήσω το ημερήσιο πακέτο data και πήγα στις παρατηρήσεις. Έγραφε ότι αν το ενεργοποιήσω μόνο με εξαργύρωση flames ή € + flames μπορώ μόνο μία φορά τον μήνα ενώ αν το αγοράσω κανονικά δεν υπάρχει περιορισμός . Για αυτό ρώτησα. Αυτή η διευκρίνιση ήταν μόνο στα πακέτα smart data. Μπήκα ξανά τώρα να δω και την έχουν αφαιρέσει αυτήν τη διευκρίνιση όπως θα δείτε παρακάτω. Μήπως ετοιμάζουν κάτι μελλοντικά ή ήταν καμιά προσφορά με περιορισμένη χρονική διάρκεια;

Screenshot-2021-04-05-16-22-02-140.jpg

Το βρήκα τελικά αυτό που είχα διαβάσει προχθές

Screenshot-2021-04-05-17-20-20-731.jpg

Screenshot-2021-04-05-17-31-04-085.jpg

Αυτό γιατί δεν κατάφερα να το δω πουθενά?

I am the FireStarter

Άρχισα σήμερα να διαχειρίζομαι και το καρτοκινητό της μάνας μου (μετατροπή από Cosmote συμβόλαιο) και μόλις μπήκα στην εφαρμογή, τσουπ 2 δωράκια (10gb με 8€ και το φοιτητικό πακέτο στα 8.5€ ενώ είναι απλό F2G).

Επίτηδες το κάνουν που μ'έχουν αφήσει με την ίδια προσφορά :cry:

Πήρα επέκταση με τα 500 λεπτά και 50 σμς
Μιλά για το πακέτο των 4.44;; αυτό είναι άσπρο πρόβατο εδώ και καιρό :)

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μιλά για το πακέτο των 4.44;; αυτό είναι άσπρο πρόβατο εδώ και καιρό :)

απλά το ανέφερα
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Έκανες πολύ καλά διότι πολλά πράγματα αλλάζουν στο φτερό

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αυτό γιατί δεν κατάφερα να το δω πουθενά?

https://www.wind.gr/gr/f2g/flames/store/smart-day/

TCL 40 NXTPAPER

καλά μιλάμε τραγική η εφαρμογή. πρώτον εδώ και 2 μήνες δεν ανανεώνεται ούτε χειροκίνητα ούτε αυτόματα το widget εκτός εάν μπω στην εφαρμογή!

και σήμερα για μια ακόμα φορά ούτε στην εφαρμογή ούτε στο widget δεν δείχνει πότε λήγουν λεπτά, δεδομένα κλπ! στέλνω μήνυμα στην υποστήριξη και δεν έχουν ιδέα! 2 μήνες το προωθούν!

Μήπως είναι κάτι πιλοτικό και δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα επίσημα; το βγάζει σε κανεναν στην εφαρμογή τελικά;

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω τα 120' λόγω σταθερού τηλεφώνου που λήγουν 01 Μαϊου.

Έβαλα το πακέτο data 4 που δίνει bonus 100 και λήγει 20 Μαίου.

Βλέπω ότι καταναλώνει από αυτό παρότι λήγει αργότερα.

Είναι σωστο αυτό ?

Έτσι πάει ?

Μήπως είναι κάτι πιλοτικό και δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα επίσημα; το βγάζει σε κανεναν στην εφαρμογή τελικά;

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μακάρι να λανσαριστεί και επίσημα.

Καλή περίπτωση να εξαργυρωνεις flames με gb.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova