Jump to content

orestis28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    607
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About orestis28

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung S21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

orestis28's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

16

Φήμη

  1. Και σε μενα ετσι ηταν το πρωι και τωρα αλλαξε και εγινε 08/04/24
  2. Την ενεργοποιησα εγω τωρα. Εστειλα μηνυμα. Απο 6-2-24 που εληγε το υπολοιπο μου, τωρα εχει παει 1-3-24.
  3. Νομιζα οτι στην κραταει για ενα μηνα ακομα. Ειχα καταλαβει λαθος.
  4. Εγω ελαβα αυτη την προσφορα τον προηγουμενο μηνα με ληξη 6/7. Την εβαλα με SMS στις 5/7. Σημερα δεν υπαρχει στο app , μου την αλλαξαν με αλλη προσφορα, 800' +80sms+800 mb με 6,90. Αρα δεν την κραταει αν την παρεις με sms στο 12410: UD. Τουλαχιστον σε μενα δεν την κρατησε.
  5. Σε μενα στο παλιο f2g εβγαλε αυτη την προσφορα και αλλη μια , 20 gb για 30 ημερες με 10,40 και η προσφορα ληγει στις 31/12/23.
  6. Κι εγω πρωτη φορα το παρατηρησα γι αυτο μου εκανε εντυπωση και το εγραψα. Παντως και σημερα ενεργοποιημενα μου τα δειχνει. Θα δειξει αν ειναι προβλημα του συστηματος.
  7. Καλημερα. Ειμαι στο παλιο f2g. Τον προηγούμενο μηνα ειχα κανει ανανέωση με 12 ευρω και μου ειχε ενεργοποιήσει το tap & get it και το log & win. Αυτο το μηνα μιας και έληξαν τα mb που ειχα, ενεργοποίησα απο το χρηματικο υπόλοιπο που ειχα, ενα πακέτο απο προσωπική προσφορά που εδεινε δεδομένα, data και sms με 6,80 περίπου ευρω. Μετα την ενεργοποίηση του πακέτου παρατήρησα οτι μου άνοιξε και τα log & win πακέτα. Αυτο ειναι καινούργιο η γινόταν και παλια? Γιατι ειχα την αίσθηση οτι ανοίγουν μονο μετα απο ανανέωση με 12 ευρω και πανω, και οχι με αγορα πακέτου απο ηδη υπάρχων υπόλοιπο.
  8. Δεν λήγει το πακέτο σου. Λήγει η συγκεκριμένη προσφορά μέσα στο f2g. Σε σένα θα συνεχίσει κανονικά(υποθέτω) μέχρι τη ημερομηνία λήξης της. Ήρθε και σε μενα αυτό το μήνυμα, αλλα εγω δεν ειχα ενεργοποίηση αυτό το πακέτο. Απλα ενημερώνει οτι στο f2g αυτη η προσφορά λήγει. Εγω αυτο κατάλαβα. Αν μπεις σήμερα θα δεις οτι την έχουν αφαιρέσει απο το app.
  9. εγω ειμαι στο παλιο ακομα. Ουτε καν το update δεν εχω κανει.
  10. Και σε μενα εβγαλε σημερα δυο προσφορες. 20gb για 30 μερες με 10,40 και η δευτερη 800 λεπτα προς ολους +80sms+800mb για 30 μερες με 6,90.
  11. Λογικα ειναι οι νεες προσφορες που σου εβαλαν και τις βλεπεις αν πατησεις το κοκκινο εικονιδιο πανω δεξια.
  12. Τελαυταια επικοινωνια που ειχα πριν μερικες μερες και εφοσον εχει αναλαβει επισημα η NOBA , μου ειπαν οτι οντως υπαρχει προβλημα με το router σε πολλους πελατες, οτι το γνωριζουν και το εχουν γνωστοποιηση στην εταιρια(ZYXEL) και περιμενουν απαντηση απο αυτους. Μου προτείναν να μου κανουν δωρεαν εκτροπη στο κινητο για να δεχομαι εκει τις κλησεις με αναγνωριση, αλλα αρνηθηκα και τους ειπα οτι εγω θελω να λυθει το προβλημα στο σταθερο. Ακομα βεβαια δεν εχει γινει τιποτα.
  13. Το ιδιο router εχω κι εγω. Σου ειπαν τιποτα για να σου αλλαξουν router?
  14. Οχι , δεν πείραξα τίποτα. Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων. Εχω κανει επανεκκινήσεις τόσο στη βάση του σταθερού οσο και στο router αλλά τίποτα. Μέσα στο διάστημα της εβδομάδας μόνο 2 φορες λειτούργησε η αναγνώριση τυχαία. Ολες τις υπόλοιπες κλήσεις που είχα τις βγάζει χωρίς αναγνώριση. Η συσκευή του σταθερού ( Gigaset S850A GO) ειναι σχετικά καινούργια ενα χρόνο την εχω , συνδεδεμένη με 2 ασύρματα ακουστικά, και σε κανενα απο τα δυο δεν λειτουργεί η αναγνώριση. Στη Gigaset που πηρα τηλέφωνο , μόλις τους είπα το πρόβλημα, μου λένε : Wind έχετε? λεω ναι. και μου απάντησαν οτι το πρόβλημα είναι της wind γιατί τους έχουν πάρει κι αλλοι με το ιδιο πρόβλημα. Ολοι με wind.
  15. Καλημέρα , εχω fiber 100 στο δίκτυο της wind. Εδω και μια εβδομάδα σταμάτησε στο σταθερο η αναγνώριση κλήσεων. Πηρα στην wind και τους το ειπα και μου ειπαν οτι προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα το δουν. Εδω και μια εβδομάδα όμως δεν έχουν κανει τίποτα. Στη σελίδα που βλέπω την εξέλιξη του θέματος κάθε μερα αλλάζουν την ημερομηνία που υποτιθετε οτι θα με ενημερώσουν , χωρίς να γίνετε επίλυση του προβλήματος. Εχει τύχει σε κάποιον άλλο κατι ανάλογο? ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...