konakis Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Εγώ αυτό που ρωτάω είναι ότι επειδή είναι προνομιακό μου είχαν πει ότι δεν μπορεί να γίνει φορητότητα σε άλλο πάροχο. Αν λοιπόν επιλέξω ένα συμβόλαιο που μου προτάθηκε και γράφω παραπάνω , μετά την λήξη του, μπορώ να μεταβώ για α,β λόγο σε άλλο πάροχο? Μιας και το νούμερο μου δεν θα θεωρείται προνομιακό... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 κανε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και θα κανεις πολυ γρηγορα φορητότητα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Επειδή δεν γνωρίζω ρωτάω. Είμαι σε αυτό το νούμερο 3 χρόνια περίπου. Είχα Vodafone παλιότερα για μια 15ετια με συμβόλαιο το οποίο άφησα όταν τελείωσε το τελευταίο μου Red one. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Δεν νομίζω ότι αυτό που σου είπαν ευσταθεί... Ίσα ίσα μου φαίνεται τρελό αν όχι αστείο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Όλα τα νούμερα μπορεί να κα΄νουν φορητότητα σε άλλο πάροχο. Αρκεί να είναι στο όνομα σου. Αν δεν είναι , κάντο συμβόλαιο στο όνομα σου και μετά πας όπου θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Μάλλον η παρεξήγηση έγινε γιατί δε μπορείς να κάνεις φορητότητα από άλλο δίκτυο ΣΕ φοιτητικό/προνομιακό, χρειάζεται να πάρεις νέο νούμερο (ή να στο δώσουν μόνοι τους σε υπάρχον νούμερο αν τύχεις στην σπάνια περίπτωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Ζητώντας το από τη φορμα επικοινωνίας, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αποδοθεί το συγκεκριμένο πακέτο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Καλά, δεν θα το έλεγα αυξημένες. Δεδομένου ότι 2 φορές που το δοκίμασα έφαγα πόρτα. Μπορεί να υπάρχει κάποια πιθανότητα, αλλά μην το δέσουμε κιόλας... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Μάλλον η παρεξήγηση έγινε γιατί δε μπορείς να κάνεις φορητότητα από άλλο δίκτυο ΣΕ φοιτητικό/προνομιακό, χρειάζεται να πάρεις νέο νούμερο (ή να στο δώσουν μόνοι τους σε υπάρχον νούμερο αν τύχεις στην σπάνια περίπτωση). Φυσικά καμία παρεξήγηση! Αυτό όμως εννοούσα! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Ζητώντας το από τη φορμα επικοινωνίας, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αποδοθεί το συγκεκριμένο πακέτο. Καλά, δεν θα το έλεγα αυξημένες. Δεδομένου ότι 2 φορές που το δοκίμασα έφαγα πόρτα. Μπορεί να υπάρχει κάποια πιθανότητα, αλλά μην το δέσουμε κιόλας... Sent from my Galaxy S10e Δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει. Είχα ζητήσει παλιότερα μέσω φόρμας να πάρω το προνομιακό παρόλο που είχα το Bonus F2G (Free2talk και Free2surf). Ανέφερα ότι γίνεται "προσπάθεια" προώθησης αντίστοιχου προνομιακού στο νούμερό μου από άλλο πάροχο. Σε 2 εργάσιμες ημέρες μου ήρθε μήνυμα... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Έτσι. Κι εγώ γνωρίζω πολλές περιπτώσεις που το πήραν εύκολα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Όπως ανέφερα το δίνουν το προνομιακό/φοιτητικό χωρίς να τό ζητήσεις :) Το ζήτημα είναι το μήνυμα να πέσει στο σωστό άνθρωπο, και βέβαια όχι από το τηλέφωνο η από το messenger (= άσχετοι) αλλά από την φόρμα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 (edited) Όπως ανέφερα το δίνουν το προνομιακό/φοιτητικό χωρίς να τό ζητήσεις :) Το ζήτημα είναι το μήνυμα να πέσει στο σωστό άνθρωπο, και βέβαια όχι από το τηλέφωνο η από το messenger (= άσχετοι) αλλά από την φόρμα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Εμένα μου το κάναν προσφορά μέσω του app για αλλό νουμερο πάλι στο όνομα μου..Μάλλον το προωθούν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Edited February 7, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 με τη διαφορα οτι στα νομερα αυτα θα δουλευει η προσφορα για 12 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 με τη διαφορα οτι στα νομερα αυτα θα δουλευει η προσφορα για 12 μηνες.Όχι δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον στα δικά μου Είναι φοιτητικά πάνω από 12 μήνες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 μιλαω για τα νεα νουμερα που παιρνεις στο ονομα σου βασει της προσφορας που βγαινει στην εφαρμογη. Το (αρχικό) νουμερο που εχεις ηδη ναι,το εχει για αόριστο χρόνο,ή για όσο δεήσει εν παση περιπτωσει η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 μιλαω για τα νεα νουμερα που παιρνεις στο ονομα σου βασει της προσφορας που βγαινει στην εφαρμογη. Το (αρχικό) νουμερο που εχεις ηδη ναι,το εχει για αόριστο χρόνο,ή για όσο δεήσει εν παση περιπτωσει η wind.OK δεν το είχα πιάσει Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Το απίστευτο είναι το ότι το αντιλήφθηκες τώρα. Γιατί δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Συγνώμη κύριε Βασίλειε, να γράψω στον πίνακα 50 ή 100 φορές την πρόταση, δεν θα το ξανακάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Το βασικό ερώτημα παραμένει. Αφού είσαι χρήστης καρτοκινητής πως κατάφερνες και χρησιμοποιούσες το τηλέφωνό σου όλο το 2020 χωρίς να βάζεις τουλάχιστον 12€/δίμηνο ;;; Είναι μια κατάσταση που διαμορφώθηκε από τις εταιρείες συντονισμένα το 2019. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Καλησπέρα σε όλους θα έρθω από what's up σε f2go λόγω φορητότητας από cosmote. Επειδή θα μου δώσουν 120 λεπτά προς όλους σκέφτηκα να βάλω μια κάρτα με το πρόγραμμα 400 προς όλους και 400 προς wind/q και τα υπόλοιπα και όταν πάει να λήξει να ενεργοποιήσω το more κάθε 15 μέρες. Τα υπόλοιπα λεπτά και mb από το πρώτο πακέτο θα συνεχίσουν να υπάρχουν όταν θα ενεργοποιήσω το πακέτο more ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Καλησπέρα σε όλους θα έρθω από what's up σε f2go λόγω φορητότητας από cosmote. Επειδή θα μου δώσουν 120 λεπτά προς όλους σκέφτηκα να βάλω μια κάρτα με το πρόγραμμα 400 προς όλους και 400 προς wind/q και τα υπόλοιπα και όταν πάει να λήξει να ενεργοποιήσω το more κάθε 15 μέρες. Τα υπόλοιπα λεπτά και mb από το πρώτο πακέτο θα συνεχίσουν να υπάρχουν όταν θα ενεργοποιήσω το πακέτο more ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι, δεν χάνονται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Νομίζω πως τα δεδομένα παραμένουν ( μεταφέρονται) μόνο εφόσον γίνει ανανέωση του ίδιου προγράμματος που υποστηρίζει rollover το συγκεκριμένο που αναφέρεται παραπάνω το talk to all & data plus. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Δεν χάνονται, αλλά νομίζω δεν ανανεώνεται (δεν παρατείνεται) η ημερομηνία λήξης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts