Jump to content

MCGITYS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About MCGITYS

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MCGITYS's Achievements

  1. Αυτή θα είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει. https://techmaniacs.gr/ayta-ta-xiaomi-smartphones-poy-pairnoyn-to-hyper-os-update/ αλήθεια ψέματα δεν ξέρω.
  2. https://itechnews.gr/2022/02/wind-katargisi-programmatos-kartokinitis/ Ακούσατε ακούσατε ..
  3. Μάλλον όσες φορές έπαιξα πήρα .... Άντε να μην πω.
  4. Το flames to go σας δουλεύει εμένα καθόλου.
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μάλλον πως σε αυτό θα καταλήξω γιατί βλέπω τα υπόλοιπα προγράμματα και δεν με βολεύουν. Λόγω φορητότητας από τον Cosmote στην Wind θα έχω κάποια λεπτά προς όλους έτσι με αυτό θα έχω αυτό που θέλω. Εξάλλου η ομιλία πλέον μετράει και το ίντερνετ.
  6. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργεί το blender 2 ; Αν έχει απαντηθεί όλα καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά λυπάμαι που δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τα προηγούμενα λήμματα και θέτω ερωτήσεις που απλά γεμίζουν το thread.
  8. Θέλω να κάνω φορητότητα σε f2go θα ενεργοποιήσω το πρώτο πακέτο των 10.40 και στην λήξη του μπορώ να ενεργοποιήσω το more ;
  9. Καλησπέρα σε όλους θα έρθω από what's up σε f2go λόγω φορητότητας από cosmote. Επειδή θα μου δώσουν 120 λεπτά προς όλους σκέφτηκα να βάλω μια κάρτα με το πρόγραμμα 400 προς όλους και 400 προς wind/q και τα υπόλοιπα και όταν πάει να λήξει να ενεργοποιήσω το more κάθε 15 μέρες. Τα υπόλοιπα λεπτά και mb από το πρώτο πακέτο θα συνεχίσουν να υπάρχουν όταν θα ενεργοποιήσω το πακέτο more ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. MCGITYS

    Redmi 6

    https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_6-9237.php ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικά έχω το 4/64 σε μπλε χρωμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κανείς παρατηρήσει μετά το προηγούμενο update η μπαταρία να καταναλώνεται γρήγορα ;
  11. MCGITYS

    Lg G4c

    Σημερα μου ηρθε και εμενα θα δω διαφορες και θα σας τις αναφερω.
  12. MCGITYS

    Lg G4c

    Εγω το εχω αγορασει απο Vodafone το καλοκαιρι ... αναβαθμιση τιποτα ακομα.
  13. MCGITYS

    Lg G4c

    Καλησπερα στην ομαδα, εχει αντιμετωπισει καποιος να του στελνουν μνμ και να μην ακουγεται στο κινητο ; Τωρα τελευταια το εχω παθει.Μια βοηθεια καποιος.
×
×
  • Create New...