taliban Δημ. February 18, 2021 Δημ. February 18, 2021 Το βλέπω να κόβεται και αυτό το κολπάκι σιγά σιγά (το οποίο έχει καταβολέψει) Για να καταλάβω, ενεργοποιείς έτσι more εκτός χρονικής διάρκειας, όποτε θες δηλαδή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003
HEO Δημ. February 18, 2021 Δημ. February 18, 2021 Έτσι φαίνεται, πόσο θα διαρκέσει άγνωστο. Όπως έλεγε και ο παππούς μου, περιπέτεια είναι η ζωή :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
bardull Δημ. February 18, 2021 Δημ. February 18, 2021 Να ρωτήσω,οι διαγωνισμοί με τα flames είναι αλήθεια ή μουφα;και που βλέπεις τους νικητές; Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση
Sapadak Δημ. February 18, 2021 Δημ. February 18, 2021 Για να καταλάβω, ενεργοποιείς έτσι more εκτός χρονικής διάρκειας, όποτε θες δηλαδή ? Ναι, σωστά Παράθεση I am the FireStarter
GraveDigger Δημ. February 18, 2021 Δημ. February 18, 2021 Να ρωτήσω,οι διαγωνισμοί με τα flames είναι αλήθεια ή μουφα;και που βλέπεις τους νικητές; https://www.wind.gr/gr/f2g/flames/winners/ Παράθεση
damianos Δημ. February 18, 2021 Δημ. February 18, 2021 Το δωρακι πανω δεξιά στο app 15 GB για 30 ημέρες με 10,40 δίνει παράταση για 30 μέρες το συγκεκριμένο...??? Παράθεση
myphone-fan Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Το βλέπω να κόβεται και αυτό το κολπάκι σιγά σιγά (το οποίο έχει καταβολέψει) Εθχές προσπάθησα να ενεργοποιήσω για 2η συνεχή φορά το εν λόγω πακέτο σε αριθμό που έληγε το υπόλοιπό του σε ~1 μήνα. Δεν μου επέτρεπε (ούτε από το myg2g app ούτε μέσω browser), παρά μόνο μετά από την ανανέωση 12€ που έκανα "ξεκλείδωσε" και πάλι:blink:... Παράθεση
p_k Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Το είχες βάλει στα αγαπημένα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης
jonniex Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Έχει κουράσει αυτό πλέον με το αγαπημένο το οποίο έχω βρει και εγώ χωρίς να διαβάσω το φόρουμ αλλά όσο πιο γνωστό γίνεται καταλάβαινετε τις συνέπειες... Παράθεση MI4C
konakis Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Θα απενεργοποιηθεί κάποια στιγμή αναμενόμενο... Παράθεση Konakis.
Bayern4 Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 για ακομη μια φορα δε μπορω να μπω στο λογαριασμου μου ειτε απο το site ειτε απο το app. ποσες φορες πρεπει να ενεργοποιησω τον ιδιο λογαριασμο με το ιδιο mail και το ιδιο username τοσα χρονια :mad: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger
pexths Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Έχει κουράσει αυτό πλέον με το αγαπημένο το οποίο έχω βρει και εγώ χωρίς να διαβάσω το φόρουμ αλλά όσο πιο γνωστό γίνεται καταλάβαινετε τις συνέπειες... να μας συγχωρεις που σε κουρασαμε, δεν θα το ξανακανουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]
jonniex Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 να μας συγχωρεις που σε κουρασαμε, δεν θα το ξανακανουμεΕπειδή το έχω ξαναδεί το έργο σε κενά ασφαλείας είτε εφαρμογών είτε των δικτύων τους μόνο You tube δεν το έχει βάλει κάποιος...μάθε μπαλίτσα και άσε τις ειρωνείες Παράθεση MI4C
bbbb Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Επιτέλους κάποιος είπε το αυτονόητο.. Παράθεση [/url]
snapp Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Επειδή το έχω ξαναδεί το έργο σε κενά ασφαλείας είτε εφαρμογών είτε των δικτύων τους μόνο You tube δεν το έχει βάλει κάποιος...μάθε μπαλίτσα και άσε τις ειρωνείες Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Απορώ και με μερικούς που μόνο την εξυπηρέτηση δεν έχουν καλέσει ώστε να το διορθώσουν κιόλας. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά κάνεις την πάπια. Δεν γίνεσαι ντελάλης. Παράθεση TCL 50 NXTPAPER 5G
HEO Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Παιδιά ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό άλλοι τα κρατάνε για πάρτυ τούς άλλοι τα μοιράζουν Εμένα μου έμαθαν το δεύτερο και αυτό κάνω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
snapp Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Παιδιά ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό άλλοι τα κρατάνε για πάρτυ τούς άλλοι τα μοιράζουν Εμένα μου έμαθαν το δεύτερο και αυτό κάνω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Θα πρέπει να υπολογίζουμε και τις συνέπειες των πράξεών μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αν γίνει ευρέως γνωστό σε όλους τους κατόχους καρτοκινητής τότε κόπηκε την άλλη μέρα. Δεν νομίζω να είναι χαζοί εκεί στη Wind. Ίσως το αφήνουν και επίτηδες ως ένα κρυφό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δες τα κρυφά πακέτα πχ. Ας τελειώσει εδώ αυτό το θέμα. Παράθεση TCL 50 NXTPAPER 5G
HEO Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Εννοείται φίλε μου αλλά οι συνεπείς των πράξεών στην προκειμένη περίπτωση αφορούν εμένα που το είχα ανακαλύψει.καιντο ανέφερα αρχικα ... οπότε εγώ να χάσω 2 δεν με ενδιαφέρει φτάνει να κερδίσουν κάποιον άλλον 100 Έτσι το βλέπω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
pexths Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 Θα πρέπει να υπολογίζουμε και τις συνέπειες των πράξεών μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αν γίνει ευρέως γνωστό σε όλους τους κατόχους καρτοκινητής τότε κόπηκε την άλλη μέρα. Δεν νομίζω να είναι χαζοί εκεί στη Wind. Ίσως το αφήνουν και επίτηδες ως ένα κρυφό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δες τα κρυφά πακέτα πχ. Ας τελειώσει εδώ αυτό το θέμα. ας το κοψουν και το επομενο λεπτο. επωφεληθηκες εσυ και ποσοι ακομα εστω και μια φορα; αυτο ειναι το κερδος. αυτη ειναι η ουσια υπαρξης του φορουμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]
snapp Δημ. February 19, 2021 Δημ. February 19, 2021 ας το κοψουν και το επομενο λεπτο. επωφεληθηκες εσυ και ποσοι ακομα εστω και μια φορα; αυτο ειναι το κερδος. αυτη ειναι η ουσια υπαρξης του φορουμ Η ύπαρξη του φόρουμ δεν είναι να γράφεις ανά 3 ποστ κάτι που υπάρχει ενώ δεν θα έπρεπε. Πες το μία δύο φορές και τέλος. Και προσωπικά δεν περίμενα το φόρουμ να ενημερωθώ για αυτό. Το ανακάλυψα τυχαία μόνος από την πρώτη μέρα που άλλαξε η εφαρμογή. Παράθεση TCL 50 NXTPAPER 5G
GR.04 Δημ. February 20, 2021 Δημ. February 20, 2021 Να ρωτήσω,οι διαγωνισμοί με τα flames είναι αλήθεια ή μουφα;και που βλέπεις τους νικητές; Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα κερδίσει το καλοκαίρι 1 TB για 3 μήνες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE
balkos Δημ. February 20, 2021 Δημ. February 20, 2021 (edited) Υπάρχει και μια άλλη διάσταση στο θέμα Όσοι έχουν απορίες ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τις τελευταίες 4-5 σελίδες πριν γράψουν την ερώτησή τους. Είναι κουραστικό να διαβάζουμε όλο τα ίδια και τα ίδια επειδή κάποιος βαριέται να διαβάσει και προτιμάει τον εύκολο δρόμο της ερώτησης. Εγώ προσωπικά δεν απαντώ ποτέ σε μια ερώτηση που είχε υποθεί λίγες μέρες πιο πριν και το ίδιο συνιστώ σε όλους όσους απαντάνε εδώ μέσα. Στη σελίδα 3048, δηλ 3 σελίδες πριν γράφει κάποιος "δεν έχω το χρόνο να διαβάσω". Μάλιστα. Και εμείς τι είμαστε οι αργόσχολοι (άλλη λέξη ταιριάζει αλλά θα το κόψει ο Βασίλειος) που έχουμε το χρόνο να απαντάμε κ να ξανααπαντάμε τα ίδια; Edited February 20, 2021 by balkos Παράθεση
Vasileios Δημ. February 20, 2021 Δημ. February 20, 2021 Επίσης μπορει κανείς να στειλει ένα PM . Και να μην γράφονται τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση
p_k Δημ. February 20, 2021 Δημ. February 20, 2021 Όποιος δεν επιθυμεί να απαντήσει, απλώς δεν απαντά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης
Recommended Posts