CoyoteD Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Βλέπω που γράφουν μερικοί φίλοι ότι θα καταργηθεί το 2G κλπ Το έχουν διαβάσει κάπου και το γράφουν? Αν καταργηθεί, υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα πχ Πήλιο που θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα κάλυψης Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Βλέπω που γράφουν μερικοί φίλοι ότι θα καταργηθεί το 2G κλπ Το έχουν διαβάσει κάπου και το γράφουν? Αν καταργηθεί, υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα πχ Πήλιο που θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα κάλυψης Έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για κάτι τέτοιο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Βλέπω που γράφουν μερικοί φίλοι ότι θα καταργηθεί το 2G κλπ Το έχουν διαβάσει κάπου και το γράφουν? Αν καταργηθεί, υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα πχ Πήλιο που θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα κάλυψηςΔεν θα καταργηθεί αύριο η μεθαύριο, είναι κάτι που θα πάρει κάποια χρόνια αλλά είναι αναπόφευκτο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Η απόφαση έχει ληφθεί από Cosmote και Vodafone να κλείσει το 3G. Αυτό σημαίνει ότι το 2G θα μείνει μαζί μας μέχρι τουλάχιστον το 2025. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Βλέπω που γράφουν μερικοί φίλοι ότι θα καταργηθεί το 2G κλπ Το έχουν διαβάσει κάπου και το γράφουν? Αν καταργηθεί, υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα πχ Πήλιο που θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα κάλυψης Να πω και τη δική μου εμπειρία, με καρτοκινητό Wind: Σε συγκεκριμένη περιοχή της Νάξου δεν μπορούσα να βγάλω καθόλου κλήσεις με 3G/4G, και τη συσκευή μου δεν υποστήριζε 2G (ναι, Windows Phone). Τελικά ευτυχώς είχα μαζί μου μια πιο καινούργια συσκευή (Android) που υποστήριζε 2G και κατάφερα να μιλήσω κανονικά, χωρίς προβλήματα. Χωρίς 2G στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει κανείς με Wind. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Δεν υποστήριζαν 2g τα Windows phones ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Δεν υποστήριζαν 2g τα Windows phones ; Μια χαρά υποστήριζαν. Δεν νομίζω να υπάρχει συσκευή κινητής τηλεφωνίας χωρίς 2G. Και επίσης το 2G θα μείνει μαζί με το 4G και 5G. Δεν θα καταργηθεί. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 ΡΕ παιδιά τι στον κόρακα συμβαίνει με την εφαρμογή myf2go σε Android (συγκεκριμένα έχω galaxy S7). Πλέον ανά 3-4 login ζητάει κωδικό εισαγωγής επιβεβαιώσης σμσ. Ενώ παλαιότερα ούτε ζητούσε η μία στο τόσο ανά έτος. Υπάρχει καμία μέθοδος να το απενεργοποιησω? Βλέπω στα σχόλια στο playstore αρκετές αρνητικές αξιολόγησεις με αυτή την αιτιολογία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Να πω και τη δική μου εμπειρία, με καρτοκινητό Wind: Σε συγκεκριμένη περιοχή της Νάξου δεν μπορούσα να βγάλω καθόλου κλήσεις με 3G/4G, και τη συσκευή μου δεν υποστήριζε 2G (ναι, Windows Phone). Τελικά ευτυχώς είχα μαζί μου μια πιο καινούργια συσκευή (Android) που υποστήριζε 2G και κατάφερα να μιλήσω κανονικά, χωρίς προβλήματα. Χωρίς 2G στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει κανείς με Wind. το κινητο σου το windows phone μαλλον εχει σημα στο 3g και δεν παει στο 2g θα πρεπει να το κανεις χειροκινητα δες οδηγιες εδω http://www.helpforsmartphone.com/public/en/microsoft/windows-phone/windows-phone-8-1/guides/24/Bytte-mellom-2G-3G-4G-Microsoft-Windows-Phone ξερω οτι ολα τα κινητα εχουνε και 2g δεν εχω δει καποιο κινητο που να μην εχει 2g σημα , αλλα ειναι προεπιλεγμενα στην επιλογη 4g οποτε συνδεονται ειτε στο 4g ειτε στο 3g για αυτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 ΡΕ παιδιά τι στον κόρακα συμβαίνει με την εφαρμογή myf2go σε Android (συγκεκριμένα έχω galaxy S7). Πλέον ανά 3-4 login ζητάει κωδικό εισαγωγής επιβεβαιώσης σμσ. Ενώ παλαιότερα ούτε ζητούσε η μία στο τόσο ανά έτος. Υπάρχει καμία μέθοδος να το απενεργοποιησω? Βλέπω στα σχόλια στο playstore αρκετές αρνητικές αξιολόγησεις με αυτή την αιτιολογία Η λύση είναι να μπαίνεις με username και password, έτσι δεν θα συμβαίνει αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 δηλαδη στην αμερικη αμα εχεις κινητο με κουμπια παλιο δεν θα μπορσεις να παρεις τηλεφωνο και θα πρεπει να αγορασεις νεα συσκευη; τραγικο !!! . το 2g θα μπορουσε ακομα να υπαρχε διοτι υπαρχουνε ατομα ηλικιας μεγαλης ( ηλικιωμενοι ) που δεν ξερουνε τα αφης κινητα αντε να τα συνηθισουνε στην ΗΠΑ. Δεν καταργήθηκε στις ΗΠΑ το 2G. Τουλάχιστον η T-Mobile το έχει ακόμα (1900 MHz). Ούτως ή άλλως, εκεί πέρα βλέπεις γιαγιάδες 70-80 χρόνων να έχουν iPhone. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Δεν καταργήθηκε στις ΗΠΑ το 2G. Τουλάχιστον η T-Mobile το έχει ακόμα (1900 MHz). Ούτως ή άλλως, εκεί πέρα βλέπεις γιαγιάδες 70-80 χρόνων να έχουν iPhone. :pΑν θυμάμαι καλά η ανακοίνωση έλεγε Ιανουαρίο 2021 κλείνει το 2g, δεν γνωρίζω αν άλλαξε κατι. Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Για τα flames που αναφέρθηκε, έχει εδώ και κάνα χρόνο που σε κάθε εβδομαδιαίο login δίνει 1 flame δώρο. Μια εβδομάδα πιάνεται απ'όταν σας έρθει το μήνυμα ότι το κερδίσατε. [...] Εγώ θυμάμαι όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα των flames κέρδιζα από ένα κάθε εβδομάδα με το login, αλλά έχει λίγο καιρό τώρα που σταμάτησε. Μάλλον το ξεκίνησαν πάλι από σήμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Όπως έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές, η μεταφορά συμβόλαιου σε καρτοκινητή στην wind χρεώνεται (η καρτοσύνδεση συμβόλαιο θεωρείται). Σωστά σου είπαν στην εξυπηρέτηση και τα ίδια θα σου πουν και στο κατάστημα. Αντιγράφω από PDF όρων συμβολαίου: "Για αιτήσεις µετατροπής από σύνδεση συµβολαίου σε καρτοκινητό, εφαρµόζεται τέλος µετατροπής 30€ (µε ΦΠΑ 24%)." Αν σε ενοχλεί, πήγαινε σε άλλη εταιρεία και μετά γύρνα σε καρτοκινητή wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 (edited) το κινητο σου το windows phone μαλλον εχει σημα στο 3g και δεν παει στο 2g θα πρεπει να το κανεις χειροκινητα δες οδηγιες εδω http://www.helpforsmartphone.com/public/en/microsoft/windows-phone/windows-phone-8-1/guides/24/Bytte-mellom-2G-3G-4G-Microsoft-Windows-Phone ξερω οτι ολα τα κινητα εχουνε και 2g δεν εχω δει καποιο κινητο που να μην εχει 2g σημα , αλλα ειναι προεπιλεγμενα στην επιλογη 4g οποτε συνδεονται ειτε στο 4g ειτε στο 3g για αυτο . Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και ελπίζω να μη βγαίνουμε πολύ off-topic, αλλά απλά δεν υπήρχε αυτή η επιλογή για 2G στη δική μου συσκευή (Lumia 735), κάπου είχα κρατήσει και screenshot τότε. Χρήστης windows phone για πολλά χρόνια, τα είχα μάθει απέξω και ανακατωτά. Βρήκα αυτό για του λόγου το αληθές: https://community.giffgaff.com/d/15993388-force-lumia-735-to-use-2g Edited January 29, 2021 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Όπως έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές, η μεταφορά συμβόλαιου σε καρτοκινητή στην wind χρεώνεται (η καρτοσύνδεση συμβόλαιο θεωρείται). Σωστά σου είπαν στην εξυπηρέτηση και τα ίδια θα σου πουν και στο κατάστημα. Αντιγράφω από PDF όρων συμβολαίου: "Για αιτήσεις µετατροπής από σύνδεση συµβολαίου σε καρτοκινητό, εφαρµόζεται τέλος µετατροπής 30€ (µε ΦΠΑ 24%)." Αν σε ενοχλεί, πήγαινε σε άλλη εταιρεία και μετά γύρνα σε καρτοκινητή wind. Σημαντικότατη επισήμανση! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Σημαντικότατη επισήμανση! Σε ευχαριστώ πολύ!H φορητοτητα δλδ απο συνδεση σε κάρτα σε αλλο παροχο δεν χρεώνει; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Μου ήρθε σήμερα το κλασικό μήνυμα ότι αν ανανεώσω μέσα στις επόμενες 2 μέρες από €12 και πάνω θα πάρω χρόνο ομιλίας και δεδομένα δωρεάν. Όταν λέει "επόμενες 2 ημέρες" εννοεί σήμερα και αύριο ή οι επόμενες 2 από σήμερα (δηλαδή μεθαύριο)? Έχει δοκιμάσει κανείς να το πει με βεβαιότητα? Επίσης ισχύει ότι παίρνεις τα ίδια δώρα και με ανανέωση €10 (όχι €12) μέσα στο ίδιο διάστημα? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Και με 10 ευρώ τα πήρα τα δώρα πολλές φορές επίσης ακόμα και 3 και 4 και 5 μέρες μετά τα δώρα τα έχω πάρει.. Βέβαια δεν θέλω να παρεξηγηθω Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι θα ισχύσουν και για σενα, wind είναι αυτή και τα αλλάζει όπως θέλει Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Μου ήρθε σήμερα το κλασικό μήνυμα ότι αν ανανεώσω μέσα στις επόμενες 2 μέρες από €12 και πάνω θα πάρω χρόνο ομιλίας και δεδομένα δωρεάν. Όταν λέει "επόμενες 2 ημέρες" εννοεί σήμερα και αύριο ή οι επόμενες 2 από σήμερα (δηλαδή μεθαύριο)? Έχει δοκιμάσει κανείς να το πει με βεβαιότητα? Επίσης ισχύει ότι παίρνεις τα ίδια δώρα και με ανανέωση €10 (όχι €12) μέσα στο ίδιο διάστημα? Εννοεί μέχρι και την Κυριακή, όποτε μου έχει έρθει κι εμένα τέτοια ειδοποίηση- προσφορά είναι πάντα Παρασκευή και δυο φορές που την έχω ενεργοποιήσει την έχω κάνει Κυριακή. (500' προς όλους και 2 γίγα δίνει συνήθως). ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @nebtios έτσι ✌️ υποτίθεται ότι επειδή πας σε άλλο πάροχο σου δίνεται δωρεάν η φορητότητα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Από όσο θυμάμαι η φορητότητα απαγορεύεται να χρεώνεται ανεξάρτητα του είδους του προϊόντος που καταλήγεις με εντολή της ΕΕΤΤ. Αντίθετα η αλλαγή προϊόντος στην ίδια εταιρεία (σύνδεση σε κάρτα, κάρτα σε σύνδεση, σύνδεση σε σύνδεση) μπορούν να χρεώνονται όπως θέλει η εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Και με 10 ευρώ τα πήρα τα δώρα πολλές φορές επίσης ακόμα και 3 και 4 και 5 μέρες μετά τα δώρα τα έχω πάρει.. [...]Κι εγώ με ανανέωση €10 τουλάχιστον 3 ημέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Και με 10 ευρώ τα πήρα τα δώρα πολλές φορές επίσης ακόμα και 3 και 4 και 5 μέρες μετά τα δώρα τα έχω πάρει.. Βέβαια δεν θέλω να παρεξηγηθω: Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι θα ισχύσουν και για σενα, wind είναι αυτή και τα αλλάζει όπως θέλει Εννοεί μέχρι και την Κυριακή, όποτε μου έχει έρθει κι εμένα τέτοια ειδοποίηση- προσφορά είναι πάντα Παρασκευή και δυο φορές που την έχω ενεργοποιήσει την έχω κάνει Κυριακή. (500' προς όλους και 2 γίγα δίνει συνήθως). Κι εγώ με ανανέωση €10 τουλάχιστον 3 ημέρες μετά. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω αύριο ανανέωση με €10 και θα επιστρέψω με τα αποτελέσματα :D Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Μου ήρθε σήμερα το κλασικό μήνυμα ότι αν ανανεώσω μέσα στις επόμενες 2 μέρες από €12 και πάνω θα πάρω χρόνο ομιλίας και δεδομένα δωρεάν. Πριν λίγο την έβαλα αυτήν την προσφορά που ήρθε με sms στο F2G και μου έδωσε: Ομιλία: Προς όλους 900' από πακέτα λήγουν στις 01.03.2021 Προς WIND & Q400' από πακέτα λήγουν στις 01.03.2021 3072 MB από πακέτα λήγουν στις 01.03.2021 Τα κλασικά 1500 magic numbers SMS: Προς WIND & Q 400 SMS λήγουν στις 01.03.2021 Προς όλους 40 SMS από πακέτα λήγουν στις 01.03.2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Σε εμένα ποτε μα ποτε δεν μου εχει ερθει καμμία προσφορά ,δεν είναι περίεργο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts