Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως αν κάνει μόνιμο το πακέτο 5GB με 10 ευρώ θα έχουμε ένα πολύ καλό λόγο για να τα σκάσουμε κάθε μήνα καθώς δε θα αξίζει να πάρει κανείς 1GB με 6 ευρώ. Θα λες δε γ@μιεται, για 4 ευρώ θα ξεσκιστώ στο ίντερνετ όλο το μήνα.

Για αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν σ'αυτή την τιμή, θα μπουκώσει το δίκτυό τους αμέσως.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

δηλαδή πας κατάστημα κάνεις 40 ευρώ ανανέωση και επιτόπου σου δίνουν smart watch?

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Το συγκεκριμένο smartwatch στο ebay κάνει 10€ ...

Μη νομίζετε ότι κάνουν και κανένα τρελό δώρο...

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p4712.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdz09.TRS0&_nkw=dz09&_sacat=0

May The Force Be With You...

προσπαθησα να γραψω το κινητο του πατερα μου στο myf2g για να του κανω αννανενωσεις και να αγοραζω πακετα απο το κινητο μου γι'αυτον αλλα μου λεει οτι δεν μπορει γιατι ειναι καρτα WIND CARD. δεν το ειχα ξανακουσει. με 10ευρω μου ειπε οτι του δινουν 300' προς ολους και τριπλασιαζουν τα 10ευρω για χρηση σε ομιλια και sms για 30μερες. συμφερει αραγε κατι αλλο? να το μετατρεψει σε f2go ? γινεται η μετατροπη? αλλα μηπως χασει αυτη τη προσφορα που εχει ηδη? τι θεωρειτε εσεις που ξερετε τα πακετα που παιζουν πιο συμφερουσα επιλογη?

προσπαθησα να γραψω το κινητο του πατερα μου στο myf2g για να του κανω αννανενωσεις και να αγοραζω πακετα απο το κινητο μου γι'αυτον αλλα μου λεει οτι δεν μπορει γιατι ειναι καρτα WIND CARD. δεν το ειχα ξανακουσει. με 10ευρω μου ειπε οτι του δινουν 300' προς ολους και τριπλασιαζουν τα 10ευρω για χρηση σε ομιλια και sms για 30μερες. συμφερει αραγε κατι αλλο? να το μετατρεψει σε f2go ? γινεται η μετατροπη? αλλα μηπως χασει αυτη τη προσφορα που εχει ηδη? τι θεωρειτε εσεις που ξερετε τα πακετα που παιζουν πιο συμφερουσα επιλογη?
και εγω την ιδια απορια εχω αλλ μαλλον δε συμφερει αν δε θελει καποιος να βαζει καρτα κάθε 3μηνο...

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

δηλαδή φιλε μου πρεπει κάθε μηνα να βαζω χρηματα και μαλιστα 10 ε? τωρα βαζω καρτα κάθε 3 μηνες και τελος...για πες?

εγώ σε περιόδους που δεν έχω κατανάλωση, βάζω μία κάρτα 10€-12€ από μαγαζί σχεδόν ανα δίμηνο. τον πρώτο μήνα έχω τα 300 λεπτά προς όλους + τα 500ΜΒ δυστυχώς που έγινε με την μείωση, και ότι βολεύει από lognwin συνήθως data, μαζί με τα magic numbers δεν μου τελειώνει ο χρόνος. Λίγο πριν τον δεύτερο "τρώω" το υπόλοιπο σε πακέτα, συνήθως blender 400 προς όλους και 1 γιγα και περνάει ο δεύτερος μήνας. έτσι βγαίνει πρακτικά ο κάθε μήνας με 5-6 ευρώ. Ντάξει πόσο πιο χαμηλά να πάει. Πραγματικά δεν έχω κανένα λόγο που κάθομαι σε wind, αλλά δεν έχω μπορέσει να βρω σε άλλες κάποιο καλύτερο σενάριο.

Σε περιόδους με μεγάλη κατανάλωση ενδιάμεσα στο μήνα βάζω πακέτα. έτσι συνήθως βγαίνει 1-1,5 μήνας.

Edited by Ofis

κανε μια ερωτηση στο τσατ του f2g.gr πιστευω ομως οτι μπορεί να χάσει την προσφορά με τα 300'. Για τον 3πλασιασμό δεν το συζητάμε,θα κοπεί σίγουρα αν αλλάξει σε f2g.

και εγω την ιδια απορια εχω αλλ μαλλον δε συμφερει αν δε θελει καποιος να βαζει καρτα κάθε 3μηνο...

κανε μια ερωτηση στο τσατ του f2g.gr πιστευω ομως οτι μπορεί να χάσει την προσφορά με τα 300'. Για τον 3πλασιασμό δεν το συζητάμε,θα κοπεί σίγουρα αν αλλάξει σε f2g.

μαλλον καλυτερα να μεινει οπως ειναι. μιας και δεν ασχολειται και πολυ με το κινητο εκτος απο τις γιορτες που ειναι εδω και δεν εχει σταθερο.

και εγω εχω τα 300', αλλά δε μιλαω σχεδον καθολου στο τηλεφωνο. 'Ομως τετοια προσφορα δεν υπαρχει αλλου και δεν κανω φορητοτητα.

Έχω μια κάρτα mobile broadband με 1gb δωρεάν κάθε μήνα ως προσφορά για μια σταθερή γραμμή που έχω στην wind. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν απενεργοποιείται η προσφορά σε περίπτωση που περάσει τρίμηνο χωρίς να ανανεώσω;

Νομίζω πως η συγκεκριμένη λήγει στο χρόνο. Ή βάζεις χρήματα τότε, ή αν λήξει παίρνεις καινούρια. Είχα μια που έληξε, πήγα σε κατάστημα να ζητήσω καινούρια, και ενώ αρχικά μου είπαν ότι κόστιζε 5€ τελικά μου την έδωσαν χωρίς χρέωση.

μολις γυρισα απο καταστημα αφου εληξε ακριβως επανω στο χρονο η σιμ.

μου εβγαλαν νεα καρτουλα δωρεαν αλλα πλεον λεει θελει να βαζεις 5ε το 3μηνο για να μην ακυρωθει.

δηλ το δωρεαν 1γιγα δωρο με συμβολαιο σταθερου ουσιαστικα παπαλα.αφου θα θες 4τριμηνα επι 5ε το τριμηνο ενα 20ρι το χρονο για να εχεις αυτα τα 12γιγα συνολικα ετησιος.

εκτος αν πηγαινεις καθε τριμηνο κ βγαζεις νεα σιμ.

επειδη υπηρχε μια μικρη επιφυλαξη απο μερος των υπαλληλων θα τσεκαρω τι θα συμβει στο 3μηνο.

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Από ότι θυμάμαι, μου είπαν στο κατάστημα ότι λήγει στο χρόνο. Για αυτό έγραψα νομίζω, γιατί έχει περάσει κοντά ένας μήνας και δεν το θυμάμαι και πολύ καλά. Θα το δούμε σύντομα.

μολις γυρισα απο καταστημα αφου εληξε ακριβως επανω στο χρονο η σιμ.

μου εβγαλαν νεα καρτουλα δωρεαν αλλα πλεον λεει θελει να βαζεις 5ε το 3μηνο για να μην ακυρωθει.

δηλ το δωρεαν 1γιγα δωρο με συμβολαιο σταθερου ουσιαστικα παπαλα.αφου θα θες 4τριμηνα επι 5ε το τριμηνο ενα 20ρι το χρονο για να εχεις αυτα τα 12γιγα συνολικα ετησιος.

εκτος αν πηγαινεις καθε τριμηνο κ βγαζεις νεα σιμ.

επειδη υπηρχε μια μικρη επιφυλαξη απο μερος των υπαλληλων θα τσεκαρω τι θα συμβει στο 3μηνο.

Από ότι θυμάμαι, μου είπαν στο κατάστημα ότι λήγει στο χρόνο. Για αυτό έγραψα νομίζω, γιατί έχει περάσει κοντά ένας μήνας και δεν το θυμάμαι και πολύ καλά. Θα το δούμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν θυμάμαι καλά μετά μετά την ανανέωση χρόνου υπάρχει αυτόματη αγορά πακέτου δεδομένων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ποτέ χρηματικό υπόλοιπο στην κάρτα. Ίσως λοιπόν να μην ισχύει η υποχρέωση ανανέωσης ανα τρίμηνο αφου δεν υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο για να χαθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα το δούμε στην πράξη.

Έχω μια κάρτα mobile broadband με 1gb δωρεάν κάθε μήνα ως προσφορά για μια σταθερή γραμμή που έχω στην wind. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν απενεργοποιείται η προσφορά σε περίπτωση που περάσει τρίμηνο χωρίς να ανανεώσω;

Έκανα ερώτηση μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της Wind και έλαβα την εξής απάντηση:

"Σε συνέχεια του αιτήματός σας με κωδικό *****, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως συγκεκριμένα για το πρόγραμμα broadband καρτοκινητό ισχύει το εξής: η διάρκεια της ζωής του mobile broadband με κάρτα από την ημερομηνία ενεργοποίησης ή τελευταίας ανανέωσης είναι 12 μήνες. Η διάρκεια του χρόνου ανανέωσης είναι 12 μήνες.

Το 12μήνο παρήλθε , συνεπώς είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε ανανέωση και στη συνέχεια ενημερώστε μας να σας αποδώσουμε την προσφορά.

Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στη διάρκεια, θα ενημερωθείτε σχετικά. "

Συνεπώς μπορεί κάποιος να βάζει 5€ κάθε 12 μήνες online εδώ: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ και να έχει για 12 μήνες 1Gb κάθε μήνα (+ 1 Gb από την ανανέωση των 5€).

Edited by akar2015

Γειά σου ρε wind έδωσαν δώρο τα άλλα δίκτυα και εσύ τίποτα όταν είναι για αύξηση τιμών είσαι πρώτη όταν είναι για δώρα κάνεις την χαζη νομίζεις δεν το βλέπουν η πελάτες αυτό κούνια που σας κούναγε ρε από εταιρεία προσφορών έχεις καταντήσει μην πω τι.....

Και που σε δεν το λέω για μένα γιατί απλά έχω βάλει την ειδική προσφορά αυτό το μήνα 1500 προς ολους 1500 mb αλλά αφού το έκαναν η άλλες δύο πρέπει να το έκανες και εσύ. Γύρισε την πλάτη στο κόσμο και θα δεις το 22% που έχεις που θα πάει ο πελάτης τα μετράει όλα πλέον

Αυτά τα λίγα από έναν πελάτη που ειναι 10 χρόνια στο δίκτυο σας που αναρωτιέμαι που το πάτε το τρένο με το άνεμο που σας έχει βαρέσει στο εγκέφαλο

Edited by impreza_sti

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Έκανα ερώτηση μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της Wind και έλαβα την εξής απάντηση:

"Σε συνέχεια του αιτήματός σας με κωδικό *****, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως συγκεκριμένα για το πρόγραμμα broadband καρτοκινητό ισχύει το εξής: η διάρκεια της ζωής του mobile broadband με κάρτα από την ημερομηνία ενεργοποίησης ή τελευταίας ανανέωσης είναι 12 μήνες. Η διάρκεια του χρόνου ανανέωσης είναι 12 μήνες.

Το 12μήνο παρήλθε , συνεπώς είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε ανανέωση και στη συνέχεια ενημερώστε μας να σας αποδώσουμε την προσφορά.

Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στη διάρκεια, θα ενημερωθείτε σχετικά. "

Συνεπώς μπορεί κάποιος να βάζει 5€ κάθε 12 μήνες online εδώ: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ και να έχει για 12 μήνες 1Gb κάθε μήνα (+ 1 Gb από την ανανέωση των 5€).

ωραιος!

αντε να δουμε τι θα γινει μετα το τριμηνο,μακαρι να ειναι ετσι.

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Δίνουν δωρεάν ΜΒ τα Σ/Κ, για να μαζεύουν στα καπάκια τα ευρώ από τις χρεώσεις daily internet...δωρεάν χρόνο ομιλίας για τις γιορτές όχι όμως. Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πριν τα Χριστούγεννα , το Public έδινε καρτονούμερα της wind με χρόνο μέσα την αξία της αγοράς που έκανες.

Πχ αν εγώ είχα αξία αγοράς 50€ θα μου έβαζαν μέσα 50€ χρόνο ομιλίας.

Υποπτεύομαι όμως πως τα χρήματα αυτά ισχύουν για 1 μήνα και μετά παπαλα εαν δεν προλάβεις να τα φας.

Στην περίπτωση που βάλεις πχ 5 ευρώ χρόνο ομιλίας μεσα, γνωρίζει κανείς εαν τα 55€ θα παρουν 3μηνη παράταση;

[ f i l i p p o s ]

Απο 10-12 νουμερα στην wind, εχω πλεον μονο ενα, κι αυτο λογω προσφορας απο σταθερο. Βεβαια το 1GB/μηνα δωρεαν, που τελικα κοστιζει 5€/χρονο, μου την εχει σπασει πολυ.

Θα τα πουμε με την wind απο Ιουλιο, που οπως φαινεται παει για καταργηση η περιαγωγη.

Οτι αρπαξουν τωρα, ειναι λιγα τα ψωμια τους ακομα στην αρπαχτη.

Για να μην παρεξηγηθω ομως, οτι οτι οι αλλοι δυο ειναι καλυτεροι, ο καθενας για τους δικους του λογους, αλλα η wind δεν εχει προηγουμενο.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Edited by impreza_sti

Πριν τα Χριστούγεννα , το Public έδινε καρτονούμερα της wind με χρόνο μέσα την αξία της αγοράς που έκανες.

Πχ αν εγώ είχα αξία αγοράς 50€ θα μου έβαζαν μέσα 50€ χρόνο ομιλίας.

Υποπτεύομαι όμως πως τα χρήματα αυτά ισχύουν για 1 μήνα και μετά παπαλα εαν δεν προλάβεις να τα φας.

Στην περίπτωση που βάλεις πχ 5 ευρώ χρόνο ομιλίας μεσα, γνωρίζει κανείς εαν τα 55€ θα παρουν 3μηνη παράταση;

Όχι: Τα 50€ πχ απ'την Public αγορά λήγουν στις 30 μέρες απ'όταν φορτωθούν {δλδ την επόμενη μέρα απ΄την αγορά που μπαίνουν}, ό,τι και να κάνεις.

Τα δίνει ακόμα

και απ'ό,τι μου'πε υπάλληλος στο Public, θα διαρκέσει αυτή η προσφορά sim με υπόλοιπο € όσα αγόρασες (για 30 μέρες) και μετά τις γιορτές. Δεν ξέρω αν μου'λεγε βλακείες..:lol:

Δεν ξέρω πως συνδυάζεται αυτό με την επιβολή τέλους ενεργοποίησης καρτοκινητού 30€ με το νέο έτος (Δλδ μήπως ζητάνε κ αυτά για να στο δώσουν από τα Public).

Πάντως οι #sim από τα Public αναφέρονται στα sms που τους στέλνονται ως "Συνδρομητές F2G PUBLIC".

Όχι: Τα 50€ πχ απ'την Public αγορά λήγουν στις 30 μέρες απ'όταν φορτωθούν {δλδ την επόμενη μέρα απ΄την αγορά που μπαίνουν}, ό,τι και να κάνεις.

Τα δίνει ακόμα

και απ'ό,τι μου'πε υπάλληλος στο Public, θα διαρκέσει αυτή η προσφορά sim με υπόλοιπο € όσα αγόρασες (για 30 μέρες) και μετά τις γιορτές. Δεν ξέρω αν μου'λεγε βλακείες..:lol:

Δεν ξέρω πως συνδυάζεται αυτό με την επιβολή τέλους ενεργοποίησης καρτοκινητού 30€ με το νέο έτος (Δλδ μήπως ζητάνε κ αυτά για να στο δώσουν από τα Public).

Πάντως οι #sim από τα Public αναφέρονται στα sms που τους στέλνονται ως "Συνδρομητές F2G PUBLIC".

Λογικά σε αυτά τα πακέτα δεν θα ισχύει το τέλος ενεργοποίησης των 30 ευρώ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

το θέμα ειναι οτι εαν θες να κάνεις κλήσεις θα πρέπει να κάνεις την πρώτη ανανέωση διότι με τα χρήματα αυτά μονο πακέτα μπορείς να αγοράσεις και όχι να κάνεις κλήσεις. Βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει υπόλοιπο παρόλο που εχει μεσα.

[ f i l i p p o s ]

Γεια σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας σχετικά με τα πακέτα ανανέωσης χρόνου. Έχω την προσφορά με τα 300 λεπτά/500MB με ανανέωση 10 ευρώ. Τον ένα μήνα τον βγάζω έτσι και τον άλλο αγοράζω κάποιο πακέτο. Παλαιότερα είχα τη γνωστή «φοιτητική» προσφορά, αλλά μετά τις μειώσεις που έκαναν την εγκατέλειψα και αγόραζα πάλι το blender, το οποίο χρησιμοποιούσα και πριν την «ειδική προσφορά». Όμως μετά ανακάλυψα το mobile πακέτο με τα 5 ευρώ και συμπλήρωνα και ένα surf more με 2 ευρώ και έβγαζα τέλεια και τον δεύτερο μήνα. Μετά τις τελευταίες όμως αυξήσεις, έχω την εντύπωση πως το blender συμφέρει, πάλι γιατί μου έρχεται 40 περίπου λεπτά φθηνότερο. Η χρήση που κάνω είναι περισσότερο σε ομιλία και λιγότερο σε internet μιας και τις περισσότερες ώρες της ημέρας είμαι σε wifi, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία μου. Μηνύματα δεν στέλνω σχεδόν καθόλου.

Γεια σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας σχετικά με τα πακέτα ανανέωσης χρόνου. Έχω την προσφορά με τα 300 λεπτά/500MB με ανανέωση 10 ευρώ. Τον ένα μήνα τον βγάζω έτσι και τον άλλο αγοράζω κάποιο πακέτο. Παλαιότερα είχα τη γνωστή «φοιτητική» προσφορά, αλλά μετά τις μειώσεις που έκαναν την εγκατέλειψα και αγόραζα πάλι το blender, το οποίο χρησιμοποιούσα και πριν την «ειδική προσφορά». Όμως μετά ανακάλυψα το mobile πακέτο με τα 5 ευρώ και συμπλήρωνα και ένα surf more με 2 ευρώ και έβγαζα τέλεια και τον δεύτερο μήνα. Μετά τις τελευταίες όμως αυξήσεις, έχω την εντύπωση πως το blender συμφέρει, πάλι γιατί μου έρχεται 40 περίπου λεπτά φθηνότερο. Η χρήση που κάνω είναι περισσότερο σε ομιλία και λιγότερο σε internet μιας και τις περισσότερες ώρες της ημέρας είμαι σε wifi, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία μου. Μηνύματα δεν στέλνω σχεδόν καθόλου.

μιλας προσ ολα τα δικτυα ή μονο προς wind ;

εμενα με μπερδευει παρα πολυ το blender διοτι αμα ξεφυγεις στην ομιλια δεν εχεις μετα τα αλλα 2 sms και ιντερνετ!

πιστευω οτι και παλι με το φοιτητικο/ειδικο f2g με 0,43 ευρω παραπανω δηλαδη με 8,50 ευρω εχεις 1500 λεπτα προς ολους και 1,5gb internet που σχεδον απεριοριστα λεπτα προς ολους και αρκετο ιντερνετ για μενα δεν επρεπε να το καταργησεις .

επισης μπορεις με το πακετο Smart Combo Surf με παλι 8,50 ευρω ιδια λεφτα με το πακετο του φοιτητικο να εχεις 300 λεπτα προς ολους και 500mb internet

βολευουνε πολυ τα πακετα more με εξτρα λεπτα ή mb .

Επισης μπορεις πχ βαζωντας μια καρτα των 10 ευρω να παρεις δωρεαν 300 λεπτα προς ολους ( που θα επαιρνες ετσι και αλλιως με ανανεωση 10 ευρω ,το μπονους που αλλαζεις μεσω του my free to go ! ) , αλλα και 500 mb internet αμα κανεις την ανανεωση μεσω καταστηματων ! ή με online με χρεωση καρτας πιστωτικης ή χρεωστικης , και δεν θα χρεωθεις τιποτα παραπανω! και τον επομενο μηνα να ενεργοποιησεις το πακετο που σε ενδιαφερει!

μετα εχεις δικαιωμα να ενεργοποιησεις καθε εβδομαδα το πακετο log and win που σε ενδιαφερει!

δηλαδη πχ αμα θελεις internet το δωρο 150mb ή τα 20 λεπτα προς ολους ή τα 20sms προς ολους και οτι αλλο εχει εδω https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/me-to-f2g-den-hreiazetai-na-giortazeis-gia-na-pareis-doro/ , και ετσι αμα ενεργοποιεις για 4 εβδομαδες πχ το πακετο μετα δωραν λεπτα προς ολους τοτε εχεις συνολο 80 λεπτα τον μηνα ή αμα ενεργοποιεις το πακετο 150mb internet συνολο 600mb internet τον μηνα!

και παλι τζαμπα! ( επισης αμα εχεις σταθερο τηλεφωνο με ιντερνετ double play στην wind μπορεις να σου βαζει 120 λεπτα τον μηνα δωρεαν! και να σου δωσει και ενα στικακι καρτοιντερνετ με 1gb internet καθε μηνα δωρεαν και να το αξιοποιεις και αυτο δωρεαν!

επισης αμα καλες εως 3 νουμερα wind μπορεις να δηλωσεις εως 3 νουμερα magic numbers και να σου δινει 1500 λεπτα να τα καταναλωσεις μαζικα και στα 3 νουμερα ! ( καθε νουμερο αμα δεν εχεις δηλωσει θα πρεπει να κανεις μια ανανεωση , να δηλωσεις το ενα νουμερο , μετα τον επομενο (2) μηνα το ιδιο και μετα τον επομενο (#) μηνα το ιδιο για να δηλωθει και ο 3 αριθμος! ) ,.

μην ξεχνας οτι τα 1500 λεπτα προς magic numbers που εχεις δηλωσει και τα δωρα log and win τα παιρνεις και με ανανεωση 5 ευρω δεν απαιτειται ανανεωση 10 ευρω !

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

το θέμα ειναι οτι εαν θες να κάνεις κλήσεις θα πρέπει να κάνεις την πρώτη ανανέωση διότι με τα χρήματα αυτά μονο πακέτα μπορείς να αγοράσεις και όχι να κάνεις κλήσεις. Βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει υπόλοιπο παρόλο που εχει μεσα.

Ανοησίες… 120 ευρώ αγορά τηλεφώνου και νέα σιμ από την wind στο public και τώρα διανύω τον 2ον μήνα με αγορασμένα πακέτα απ το μπόνους και κανονικά κάνω κλήσεις και ιντερνέτ και σμσ. Όταν μου έδωσε την σιμ είχε πιστώσει μέσα κ 21 λεπτά που λήγουν σε 3 μήνες, το μπόνους λήγει σε 30 ήμερες και δεν ανανεώνεται αν βάλεις λεφτά μέσα, καθόλη την διάρκεια των 30 ημερών μπορείς να ενεργοποιείς πακέτα, την 30η ημέρα έβαλα πακέτα όλο το υπόλοιπο μπόνους που δεν κατανάλωσα τον 1ο μήνα, κάνω χρήση με τα 21 λεπτά που λήγουν μετά από 3 μήνες από την ημέρα ενεργοποίησης.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο οι τυχεροί που έχετε την ειδική προσφορά / φοιτητικό ότι σας φαίνεται ακριβό.

Με 125 ευρώ ευρώ τον χρόνο παίρνεις παροχή που έχουν συμβόλαια των 50 -70 ευρώ τον μήνα (600 - 800 χρόνο + τους φόρους κινητής που δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές) .