Jump to content

strass32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by strass32

  1. Πολύ πιθανών, σκέπτομαι να κάνω καταγγελία... Έτσι για το γαμ@@τ@..
  2. Αγόρασα μια νέα κάρτα κιου από πωλητή στην ομόνοια στις 27/06/2019 και μου είπε ότι έχει καλοκαιρινό πρόγραμμα η κιου στο όποιο με 10 ευρώ παίρνω διπλασιασμό στην κάρτα στα χρήματα και γίνονται 20, και με αυτά μπορώ να αγοράσω ότι πακέτο θέλω, είχε και αναρτημένη την προσφορά με μεγάλα γράμματα μάλιστα μου την ενεργοποίησε ο ίδιος για τον 1ο μήνα , μου έδωσε την κάρτα και μου είπε ότι η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για 3 μήνες , την επομένη φορά που θα βάλω 10 ευρώ θα πάρω 20 και θα ξαναπάρω την προσφορά, έβαλα τα χρήματα χθες, αλλά διπλασιασμό δεν πήρα, σε συνομιλία με το 13800 , μου απάντησαν ότι μου βάζουν 1 γιγα δώρο, δεν θέλω δώρα θέλω την προσφορά που μου υποσχεθήκαν.. σε 2η επικοινωνία μου με το 13800 η κοπέλα μου έκλεισε το τηλέφωνο..... , τι γίνεται;;;;
  3. Ισχύει ακόμα που στέλναμε sms 1000 στο 1264 για να ενεργοποιήσουμε το ειδικό πακέτο με τα 1500 λεπτά και 1500μβ? Ή άλλαξε κάτι? Και πόσο στοιχίζει τώρα?
  4. Ναι έχω φοιτητικό τι πρέπει να κάνω για να το πάρω?
  5. Ποιο είναι αυτό το πακέτο που δίνει 90 GB το μήνα? Και αν δεν είναι πακέτο, τι είναι? Και πως το παίρνω?
  6. http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18052&id=m3 και εδώ τι λέει παιδιά, δεν ισχύει πια?
  7. Καλησπέρα παιδιά . Έχω ένα νούμερο frog και ενώ έχω χρηματικό υπόλοιπο στην κάρτα και καθόλου mb δεν μπορώ να συνδεθώ στο 0.facebook.com το οποίο και είναι δωρεάν , τι λέτε να φταίει? κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών 13838 και ενώ αφαίρεσε από την κάρτα μου 19 λεπτά δεν μπόρεσα να μιλήσω με εκπρόσωπο γιατί ήταν απασχολημένο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ εκ των πρότερων .
  8. τα δεδομένα είναι ανοικτά άλλα δεν συνδέετε' με ανοικτο wifi αργει πολυ και με πεταει
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς δεν δουλεύει, βγάζει μια καρτέλα που λέει είστε έκτος σύνδεσης από κρομ που μπαίνω στο κντ
  10. Έχω 1 κάρτα φρογκ που δεν τη έχω χρησιμοποίηση για 9 μήνες και δεν θυμάμαι τον αριθμό της και θέλω να της βάλω λεφτά πως μπορώ να το μάθω? υπάρχει τίποτα?
  11. ανανέωση μεσω σαιτ 5 euro. και σε μενα κράτησε 0,30 μέ PayPal
  12. Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7292743#post7292743
  13. Καλησπέρα παιδιά. Πριν από 10 ή 15 μέρες δεν θυμάμαι καλά είχε έρθει ένα σμς που έλεγε να στείλουμε το ΄κεινο στο τάδε νούμερο και θα πάρουμε 5000 λεπτά προς φρογκ που θα ισχύουν για 1 μήνα χωρίς χρέωση και ενεργοποίηση έως και 26/6. Μήπως θυμάστε που στέλνουμε τι; γιατί κατά λάθος έσβησα το σμς και θέλω να το ενεργοποιήσω στις 26/6. Ευχαριστώ.
  14. Έτσι όπως τα λες είναι. Α... και για να μην ξεχνιόμαστε την επομένη φορά που θα κάνεις μια κατανάλωση σε οτιδήποτε (κρέας, τσιγάρα, ψωμί κτλ) πλήρωσε και για τα έξοδα κατασκευής του περιπτέρου, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλείου κτλ, έτσι για να μην αδικούμε και κανέναν... μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου εμείς πρέπει να πληρώσουμε για να κτίσει η κάθε εταιρία ένα δίκτυο για… εμάς τους άχρηστους που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την καημένη την εταιρία.
  15. Και εσύ τι ζόρι τραβάς με την γκρίνια; αν μας αρέσει να γκρινιάζουμε σε ένα "τυχάρπαστο" όπως προείπες φόρουμ γούστο μας και καπέλο μας, γιατί μας την λες; γιατί σε καίει τόσο;
  16. και σε μένα επίσης αν υπάρχει νουμ τηλ για κιου σιτι
  17. Ναι πόσο δίκιο έχεις. Μην τυχόν και ξεχαστούμε, να έχουμε το προβάδισμα έναντι της καλοπροαίρετης και αθώας εταιρίας για να μην μας χρεώνει. Θα βάλουμε ξυπνητήρι και χρονόμετρο για να ενεργοποιήσουμε πακέτο ιντερνέτ ακόμα και αν δεν το θέλουμε για μικρό η μεγάλο διάστημα, τέλεια λύση, χα χα ποσό αστείοι είστε μερικοί.
  18. ποιο πακέτο ίντερνετ να αγοράσω για να μεταφέρω τα υπόλοιπά μου ΜΒ σε μελλοντικό χρόνο; Υπόψιν οτι δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω πολλά ΜΒ άλλα απλώς να μεταφέρω την λήξη τους. Ευχαριστώ.
  19. Μπορώ να κάνω μεταφορά υπολοίπου απο φρογκ σε φρογκ;
  20. για να μεταφέρω τα υπάρχοντα μβ σε μελλοντικό χρόνο λήξης θα πρέπει να αγοράσω πακέτο μβ. Ποιο πακέτο με συνφερει να αγοράσω; Έχω φρογκ.
×
×
  • Create New...