Jump to content

akar2015

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akar2015

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

akar2015's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

8

Φήμη

  1. Στις ρυθμίσεις της συσκευής και συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις κάρτας SIM της Nova, έχεις επιλέξει "πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω wi-fi"; Έκανα ερώτημα στην εξυπηρέτηση πελατών για το αν θα ισχύουν τα 1000 λεπτά της υπηρεσίας buy more σε περίπτωση που θα ήθελα να μετατρέψω το καρτοκινητό από Q στο νέο Free2go και έλαβα την απάντηση: "Αγαπητέ κύριε ......., Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό ............... θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι , προκειμένου να γίνει η μεταβολή της υπηρεσίας σας θα χρειαστεί να μεταβείτε σε κατάστημα με τη ταυτότητα σας . Επίπροσθέτως, η προσφορά θα συνεχίσει και στη νεα υπηρεσία σας καρτοκινητής."
  2. Ήρθε sms σε αριθμό που ανανεώνει κάθε δίμηνο και δεν ενεργοποιεί πακέτα. "Απεριόριστα GB για έξι μήνες μόνο με €2,7 ανά μήνα! Στείλε 22 στο 12000 και ενεργοποίησέ το για τον πρώτο μήνα"
  3. Δοκίμασε το εξής : Βάλε τη συσκευή σε λειτουργία πτήσης και άνοιξε το wifi. Εμφανίζεται το VOWIFI και οι κλήσεις γίνονται κανονικά.
  4. Σωστά. Το σταθερό και το καρτοκινητό πρέπει να είναι στον ίδιο ΑΦΜ. Αυτόματα όχι. Πρέπει να πας σε κατάστημα ή να το ζητήσεις από την φόρμα επικοινωνίας.
  5. Τα 1000 λεπτά του buy more δίνονται σε καρτοκινητό Q. Αν μετατρέψω το καρτοκινητό από Q σε Free2go γνωρίζετε αν θα συνεχίσουν να αποδίδονται τα 1000 ή θα διακοπούν; Ευχαριστώ.
  6. Πόσο κοστίζει το νούμερο στο περίπτερο;
  7. Στην εφαρμογή του νέου Free2go και στην ανανέωση υπολοίπου βάζουμε τον διακόπτη των προκαθορισμένων ποσών αριστερά.
  8. Το ίδιο έλεγε και σε μένα με μηδενικό υπόλοιπο. Ανανέωσα 1€, έστειλα το μήνυμα και έλαβα τα απεριόριστα!
  9. Βέβαια η μετάβαση είτε στο What's Up είτε στο Cocmokarta έχει χρέωση 10€!
  10. Αυτό πώς το "έλυσες"; "• Συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 35€ και άνω τους τελευταίους 6 μήνες." Οι ανανεώσεις πρέπει να γίνουν ως Frog ή ως WU;
  11. Αν το σταθερό είναι στο όνομα του συζύγου, τα 1000 λεπτά δίνονται στο καρτοκινητό της συζύγου; Πόσο καιρό πρέπει να είναι το καρτοκινητό στη Nova για να αποδοθούν τα 1000 λεπτά; Ευχαριστώ.
  12. Έχω περίπου 26€ υπόλοιπο. Σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Πριν ζητήσω φορητότητα και για να μη μπλέξω με αιτήματα επιστροφής χρημάτων, αν το μετατρέψω σε What's Up θα μπορέσω να μεταφέρω (με το easy tranfer) χρήματα σε άλλο καρτοκινητό What's Up ή υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί;
  13. Έχω ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να κάνω ανανέωση με Paypal. Στο check out της paypal το ποσό είναι 1€ και όχι το ποσό που επιλέγω, συνεπώς η ανανέωση παρουσιάζει σφάλμα. Αν συμβαίνει και σε άλλους υπάρχει τρόπος να λυθεί; Ευχαριστώ.
  14. Μπορείς να κάνεις ανανέωση σε οποιοδήποτε καρτοκινητό Cosmote από εδώ: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp
×
×
  • Create New...