rs280ps Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Έχω κάνει εγώ το ετήσιο της φρογκ εδώ και 1 βδομάδα περίπου. Φορητότητα από Νόβα μιας και βρίσκομαι εκτός Θεσσαλονίκης (Κατερίνη), πήγα πρώτα σε κατάστημα COSMOTE στη περιοχή μου (όχι Γερμανό), έκανα αίτηση φορητότητας σε φρογκ και μετά πήγα Θεσσαλονίκη για ενεργοποίηση του ετησίου πακέτου 144€. Οπότε πήγα 1 φορά μόνο για την ενεργοποίηση του πακέτου η οποία έγινε ταχύτατα. 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 1 hour ago, rs280ps said: Έχω κάνει εγώ το ετήσιο της φρογκ εδώ και 1 βδομάδα περίπου. Φορητότητα από Νόβα μιας και βρίσκομαι εκτός Θεσσαλονίκης (Κατερίνη), πήγα πρώτα σε κατάστημα COSMOTE στη περιοχή μου (όχι Γερμανό), έκανα αίτηση φορητότητας σε φρογκ και μετά πήγα Θεσσαλονίκη για ενεργοποίηση του ετησίου πακέτου 144€. Οπότε πήγα 1 φορά μόνο για την ενεργοποίηση του πακέτου η οποία έγινε ταχύτατα. Δηλαδή έβαλες μέσα την frog sim και έκανες ενέργειες ενεργοποίησης της σιμ. Μετά, περίμενες να γυρίσει το σήμα σε frog ή πήγες στο κατάστημα πριν ακόμη παει το νουμερο σου στο δίκτυο Cosmote; @cu2goup Λογικά ισχύει το 2ο από αυτό που γράφω παραπάνω αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφού το κάνουν έτσι γιατί αν είμαι ήδη frog δε δίνουν το ετήσιο. Δηλαδή τι σημασία έχει αν έκανα την φορητότητα 1 εβδομάδα πριν ή 1 χρόνο πριν; Τεσπα... Edited 1 ώρα πριν by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts