mp3buddy Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Ούτε ΑΛΠΑΚ στο 1314 μπορείς να στείλεις; Για να λάβεις πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 1 hour ago, mp3buddy said: Ούτε ΑΛΠΑΚ στο 1314 μπορείς να στείλεις; Για να λάβεις πληροφορίες... όχι, μου αναφέρει ανεπαρκές υπόλοιπό 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LewnidasKara Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Καλημέρα σε όλους Γνωρίζει κανείς εάν το sms shop12m για ανανέωση του ετήσιου πακέτο ισχύει ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Συνεχίζουμε.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikou Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου (edited) Καλησπέρα παιδιά, Σημερα το πρωί έγινε η φορητότητα από CU σε Frog και έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το RCS Chats στο Google messages. Μετά από 3 προσπάθειες επανεκκινήσεις διαγραφή cashe στην εφαρμογή. Επικοινώνησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι δεν είναι δικό τους θέμα αλλά της Google. Στη Vodafone 7 χρόνια λειτουργούσε κανονικά. Ξερει κανείς τι πρέπει να κάνω; Edited 14 Ιουλίου by spikou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Αν δεν κλείσεις το RCS πριν την αλλαγή δικτύου και να το ανοίξεις πάλι στο νέο, πρέπει να περιμένεις κάμποσο ώστε το σύστημα να σε δεχθεί στο νέο δίκτυο. Πριν καιρό είχα δώσει ένα link της google που επέτρεπε να ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης στο νέο δίκτυο άμεσα εφόσον έμπαινες με τον ίδιο λογαριασμό google που είχες και στο τηλ με το RCS (συν κάποιες άλλες προϋποθέσεις ασφαλείας). Τώρα όμως δε θυμάμαι σε ποιο νήμα το είχα ποστάρει ούτε ξέρω αν δεν έχουν αλλάξει κάτι και δουλεύει ακόμα γιατί δε μου έχει χρειαστεί ξανά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikou Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Άρα η συμβουλή σου είναι να περιμένω με το RCS στο on; Και κάτι ακόμα, πως ξέρουμε πότε έχει προσφορά για 120 λεπτά αντί για 60 με 3,02€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 11 minutes ago, spikou said: Άρα η συμβουλή σου είναι να περιμένω με το RCS στο on; Αν δε βιάζεσαι άστο στο on για να το καταλάβεις όταν ενεργοποιηθεί, το οποίο μάλλον θα γίνει γύρω στις δύο βδομάδες αν θυμάμαι καλά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 36 minutes ago, spikou said: ...πως ξέρουμε πότε έχει προσφορά για 120 λεπτά αντί για 60 με 3,02€; Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχει ειπωθεί εδώ ότι στέλνεις κενό sms στο 1330. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikou Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Δεν στέλνει κενό μήνυμα, πρέπει να γράψεις κάτι. Ευχαριστώ όμως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Βάλε ενα κενό με το space bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikou Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 28 minutes ago, georgemv said: Βάλε ενα κενό με το space bar Το έκανα δεν το δεχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, spikou said: Άρα η συμβουλή σου είναι να περιμένω με το RCS στο on; Και κάτι ακόμα, πως ξέρουμε πότε έχει προσφορά για 120 λεπτά αντί για 60 με 3,02€; Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα για το rcs μετά από 2 φορητοτητες που χω κάνει ;άστο στο on και ανά τακτά διαστήματα θα σου λέει επαλήθευση αριθμού.θα κάνεις επαλήθευση και πάλι .Μπορεί να σου βγάλει και σφάλμα ότι η sim δεν υποστηρίζει ή κατι τέτοιο.Μην δίνεις σημασία .κλείστο και ξανανοίξε το.Ξαφνικά θα μπεις και θα είναι ενεργοποιημένο.Την τελευταίο φορά μου πήρε 10 μέρες που δεν έκανα πειράματα,πριν παραπάνω.Προτεινουν διαφορά αλλά μάλλον καθυστέρηση θα δημιουργησεις Edited 14 Ιουλίου by glofiish 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikou Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 13 minutes ago, glofiish said: Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα για το rcs μετά από 2 φορητοτητες που χω κάνει ;άστο στο on και ανά τακτά διαστήματα θα σου λέει επαλήθευση αριθμού.θα κάνεις επαλήθευση και πάλι .Μπορεί να σου βγάλει και σφάλμα ότι η sim δεν υποστηρίζει ή κατι τέτοιο.Μην δίνεις σημασία .κλείστο και ξανανοίξε το.Ξαφνικά θα μπεις και θα είναι ενεργοποιημένο.Την τελευταίο φορά μου πήρε 10 μέρες που δεν έκανα πειράματα,πριν παραπάνω.Προτεινουν διαφορά αλλά μάλλον καθυστέρηση θα δημιουργησεις Ευχαριστώ φίλε μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Ποια η διαφορά του rcs με το απλό messaging; Όλο μου ζητάει επιβεβαίωση και παταω χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Just now, VIPdriver said: Ποια η διαφορά του rcs με το απλό messaging; Όλο μου ζητάει επιβεβαίωση και παταω χ Περνάει από τα δεδομένα ΑΝ έχει και ο άλλος (που του στέλνεις το sms) ενεργοποιημένο το rcs. Οποτε δεν χρεώνεσαι. Όπως Viber/WhatsApp. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου Άρα είναι πιο ασφαλή τα απλά σμσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 18 minutes ago, VIPdriver said: Άρα είναι πιο ασφαλή τα απλά σμσ. Πολύ μου αρέσει που τους μηδενίζεις σε μία μόνο σειρά.. 😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Άρα είναι πιο ασφαλή τα απλά σμσ. Αν με την λέξη ασφαλή εννοείς να σου υποκλέψουν συνομιλία η απάντηση είναι: αντιθέτως! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου (edited) Τα rcs έχουν κρυπτογράφηση μεταξύ χρηστών που χρησιμοποιούν και οι δύο Google messages Γι'αυτό όταν πας να στείλεις σου βγάζει και ένα λουκετακι.Εγω προσωπικά τα χρησιμοποιώ περισσότερο από viber γιατί τα θεωρώ ποιο αξιόπιστα και ποιο απλά και ενσωματώνονται καλύτερα με τις υπηρεσίες της google Edited 15 Ιουλίου by glofiish 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου (edited) 17 ώρες πριν, VIPdriver said: Ποια η διαφορά του rcs με το απλό messaging; Όλο μου ζητάει επιβεβαίωση και παταω χ 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Άρα είναι πιο ασφαλή τα απλά σμσ. Οπως είπαν αν εχουν και οι 2 ενεργοποιημενο το rcs sto google messages τοτε δουλεύει οπως το viber, instant message χωρις χρεωση και με κρυπτογραφηση end to end. Αν ο ενας απο τους 2 δεν το εχει ενεργοποιησει , θα το προχωρήσει σε sms και θα χρεωσει ανάλογα. Το sms υποψιν δεν εχει κρυπτογραφηση. Αρα αναποδα θα τα ελεγα απο αποψη ασφαλειας. 19 ώρες πριν, spikou said: Και κάτι ακόμα, πως ξέρουμε πότε έχει προσφορά για 120 λεπτά αντί για 60 με 3,02€; Παίρνεις τηλ το 1330 και αν εχει θα στο πει συνηθως στην αρχη του τηλεφωνηματος. Ωστοσο υπαρχει και το αλλο να σημειωσεις ποτε εχει και μετα παει βδομαδα παρα βδομαδα. Δηλ ο επομενος διπλασιασμος ειναι στις 20/7 και μετα θα παει στις 3/8. Edited 15 Ιουλίου by runner70 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 16 ώρες πριν, spikou said: Το έκανα δεν το δεχεται Για ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας του πακέτου κάλεσε δωρεάν στο 1298 ή στείλε δωρεάν το μήνυμα «Υ» στο 1330. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου (edited) 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Άρα είναι πιο ασφαλή τα απλά σμσ. Σωστός, μετα τα,…επερχόμενα των ανακοινώσεων , μόνο watts up και μηνύματα. safe sms Edited 15 Ιουλίου by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου καλησπερα, 1.σε περιπτωση που εχει καποιος frog μπορει να επωφεληθει τις προσφορες moments της cosmote? 2. στο πακετο πχ με τα 144 χρειαζεται και εξτρα ελαχιστη ανανεωση ανα καποιους μηνες? 3. συμφορουμιτες που ειστε εδω και διαβαζετε, πως και μεινατε σε αλλα πακετα καρτοκινητης ,αφου η καθε εταιρια εχει απο ενα πλεον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου Καλησπέρα. 1. έχεις τις προσφορές της φρογκ αλλά και τις προσφορές μέσα από την εφαρμογή της cosmote. (2 εφαρμογές ) 2. Όχι 3. Αν κατάλαβα καλά, μέσω της φορητότητας πας σε άλλο πακέτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts