opmgls Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 9 minutes ago, kostakiss said: καλησπερα, 1.σε περιπτωση που εχει καποιος frog μπορει να επωφεληθει τις προσφορες moments της cosmote? 2. στο πακετο πχ με τα 144 χρειαζεται και εξτρα ελαχιστη ανανεωση ανα καποιους μηνες? 3. συμφορουμιτες που ειστε εδω και διαβαζετε, πως και μεινατε σε αλλα πακετα καρτοκινητης ,αφου η καθε εταιρια εχει απο ενα πλεον? 2. Όχι 3. Πάρα πολλοί έχουν κάποιο από τα ετήσια πακέτα εδώ στο φόρουm. Όμως καποιοι, δεν θέλουν να τα δώσουν με τη μια για ένα χρόνο και άλλοι (ειδικά εδώ μέσα κάποια μέλη του φόρουμ) έχουν λίγες ανάγκες και έχουν βρει τρόπους και τις καλύπτουν ανετα με λιγότερα από 12€ το μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 23 minutes ago, opmgls said: 2. Όχι 3. Πάρα πολλοί έχουν κάποιο από τα ετήσια πακέτα εδώ στο φόρουm. Όμως καποιοι, δεν θέλουν να τα δώσουν με τη μια για ένα χρόνο και άλλοι (ειδικά εδώ μέσα κάποια μέλη του φόρουμ) έχουν λίγες ανάγκες και έχουν βρει τρόπους και τις καλύπτουν ανετα με λιγότερα από 12€ το μήνα. σχετικα με το 1 ? επισης απο whats up ,μπορει κανεις να γινει frog? επειδη διαβαζω και τα αλλα τοπικς , δεν βρηκα τι προσφορες τρεχουν πχ στη βονταφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου Frog Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του σε σύγκριση με άλλες εταιρείες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 29 minutes ago, .... said: Frog Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του σε σύγκριση με άλλες εταιρείες; Πληρώνεις μια φορά 144€ τώρα ή 120€ την εβδομάδα της BLACK FRIDAY και έχεις για ένα χρόνο πλήρως απεριόριστα τα πάντα. Έχω 3 γραμμές FROG σε ρουτερακια 5G σε 3 περιοχές της Ελλάδας και κατεβάζω 5-6TB στην κάθε γραμμή ξεχωριστά τον μήνα χωρίς καμία πτώση της ταχύτητας. Αν μου βρεις αντίστοιχο πρόγραμμα των υπολοίπων 2 εταιρειών που να μην σε κόβει σε ταχύτητα οσα DATA και να ανεβοκατεβάσεις θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να αλλάξω μετά από 3 χρόνια την FROG. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου (edited) 3 ώρες πριν, kostakiss said: σχετικα με το 1 ? επισης απο whats up ,μπορει κανεις να γινει frog? επειδη διαβαζω και τα αλλα τοπικς , δεν βρηκα τι προσφορες τρεχουν πχ στη βονταφον 1. Σχετικά με το 1 σου απάντησε ο @hercoulis ότι όταν είσαι στο ετήσιο frog έχεις τις προσφορές της φρογκ αλλά και τις προσφορές μέσα από την εφαρμογή της cosmote. (2 εφαρμογές ) 2. Ναι μπορείς να αλλάξεις απευθείας το νουμερό σου απο whatsup σε frog στέλνοντας sms στο 1314 με την λέξη ΑΛΠΑΚ. Θα λάβεις οδηγίες πως ακριβώς θα γίνει η μετατροπή. Όμως με αυτόν τον τροπο δεν μπορείς να πάρεις το ετήσιο πρόγραμα απεριόριστα όλα με €144. Για να το πάρεις πρεπει να κάνεις φορητότητα σε frog από άλλο δικτυο, όχι cosmote/telecom (ή να πάρεις νέο αριθμό). Edited 15 Ιουλίου by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 6 ώρες πριν, .... said: Frog Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του σε σύγκριση με άλλες εταιρείες; Έχει το φτηνότερο πακέτο ομιλίας με 3,02€/μηνα, το οποίο έχει κατανάλωση ανα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: Έχει το φτηνότερο πακέτο ομιλίας με 3,02€/μηνα, το οποίο έχει κατανάλωση ανα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μειονέκτημα κανένα ε; 😂😂😂 Αμερόληπτη δημοσιογραφία.. Edited 16 Ιουλίου by cu2goup 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Aylık 3,02 € ile en ucuz sesli görüşme paketine sahip ve bu pakette ilk saniyeden itibaren saniye başına tüketim ücreti uygulanıyor. Ποια είναι τα μειονεκτήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 12 minutes ago, .... said: Ποια είναι τα μειονεκτήματα; Ben herhangi bir dezavantaj göremiyorum. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 20 minutes ago, .... said: Ποια είναι τα μειονεκτήματα; Την ομιλία στα πακέτα τη δίνει με το σταγονόμετρο. Παρακάτω στο παράδειγμα δίνεις 20€ και παίρνεις μόνο 700 λεπτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Γιατί μιλάτε τούρκικα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου (edited) Ρε φίλε κι εμένα το ίδιο μου βγάζει. Edited 16 Ιουλίου by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Κατασκοπεία... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos24 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 17 ώρες πριν, Geokat2829 said: Πληρώνεις μια φορά 144€ τώρα ή 120€ την εβδομάδα της BLACK FRIDAY και έχεις για ένα χρόνο πλήρως απεριόριστα τα πάντα. Έχω 3 γραμμές FROG σε ρουτερακια 5G σε 3 περιοχές της Ελλάδας και κατεβάζω 5-6TB στην κάθε γραμμή ξεχωριστά τον μήνα χωρίς καμία πτώση της ταχύτητας. Αν μου βρεις αντίστοιχο πρόγραμμα των υπολοίπων 2 εταιρειών που να μην σε κόβει σε ταχύτητα οσα DATA και να ανεβοκατεβάσεις θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να αλλάξω μετά από 3 χρόνια την FROG. Απεριοριστα τα παντα; Μνμτα, λεπτα προς όλους και δεδομένα; Με φορητότητα αριθμου cu ή vodafone στη frog μπορω να το παρω αυτο το πακέτο αν παω στο κατάστημα της Ομόνοιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 2 minutes ago, daskalos24 said: Απεριοριστα τα παντα; Μνμτα, λεπτα προς όλους και δεδομένα; Με φορητότητα αριθμου cu ή vodafone στη frog μπορω να το παρω αυτο το πακέτο αν παω στο κατάστημα της Ομόνοιας; Φυσικά με φορητότητα γίνεται στην Ομόνοια στην Σταδίου απλώς έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να πας 2 φορές. Νομίζω δεν γίνεται την ίδια μέρα η φορητότητα και η ενεργοποίηση της FROG. Αν έχει πάει κάποιος με φορητότητα στη FROG από εδώ μέσα ας σε ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos24 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Just now, Geokat2829 said: Φυσικά με φορητότητα γίνεται στην Ομόνοια στην Σταδίου απλώς έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να πας 2 φορές. Νομίζω δεν γίνεται την ίδια μέρα η φορητότητα και η ενεργοποίηση της FROG. Αν έχει πάει κάποιος με φορητότητα στη FROG από εδώ μέσα ας σε ενημερώσει. Μωρε να παω αν ειναι και 2 και 3 και 4 χαχα ειναι πραγματικα συμφερον πακέτο...πρεπει να το ανανεώνω καθε χρόνο όμως, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 2 minutes ago, daskalos24 said: Μωρε να παω αν ειναι και 2 και 3 και 4 χαχα ειναι πραγματικα συμφερον πακέτο...πρεπει να το ανανεώνω καθε χρόνο όμως, σωστα; Σωστά και μόνο στο κατάστημα γίνεται δυστυχώς. Ίσως αυτό είναι το μειονέκτημα της FROG. Δηλαδή ότι θα πρέπει να πας σε 1 από τα 2 καταστήματα της για αυτήν την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 2 ώρες πριν, hercoulis said: Γιατί μιλάτε τούρκικα ? τουρκεψαν 😶 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 39 minutes ago, Geokat2829 said: Σωστά και μόνο στο κατάστημα γίνεται δυστυχώς. Ίσως αυτό είναι το μειονέκτημα της FROG. Δηλαδή ότι θα πρέπει να πας σε 1 από τα 2 καταστήματα της για αυτήν την προσφορά. Και για την ανανέωση μετά τον 1ο χρόνο πρέπει να πας στο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos24 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 8 minutes ago, opmgls said: Και για την ανανέωση μετά τον 1ο χρόνο πρέπει να πας στο κατάστημα; Φαντάζομαι ναι...μονο δια ζωσης γινεται απ όσα εχω καταλάβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 8 minutes ago, opmgls said: Και για την ανανέωση μετά τον 1ο χρόνο πρέπει να πας στο κατάστημα; Ναι και για την ανανεωση πρεπει να πας σε καποιο απο τα 2 καταστηματα για αυτο το προγραμμα. Τουλαχιστον αυτο ισχυε μεχρι και περσι τον Νοεμβριο που ανανεωσα εγω τις 3 γραμμες μου. Μπορει φετος να εχει αλλαξει αυτο και να γινεται και τηλεφωνικα. Παντως για οποιαδηποτε πληροφορια βρες το τηλεφωνο και καλεσε στο καταστημα της Θεσσαλονικης διοτι ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Στις Αθηνας δεν σηκωνουν τηλεφωνα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Αν θες και για την ανανέωση να τρέχεις κάθε χρόνο στο κατάστημα τότε δε λέει. Αλλα γιατί να θέλουν, τα στοιχεία τα έχουν και τα λεφτά θέλουν για την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) 32 minutes ago, hercoulis said: Αν θες και για την ανανέωση να τρέχεις κάθε χρόνο στο κατάστημα τότε δε λέει. Αλλα γιατί να θέλουν, τα στοιχεία τα έχουν και τα λεφτά θέλουν για την ανανέωση. Δεν το θέλει το χαφιεδοτσουρμό για να μην γεμίσει ο τόπος μπάσταρδα γατιά εεεεε βατράχια ήθελα να πω. 😽 ΥΓ. Αφού τους χαλάει την πιάτσα... Edited 17 Ιουλίου by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) 2 κάρτες απεριόριστα με 15€ από κατάστημα Σταδίου. Δίπλα ακριβώς το μισό μαγαζί έχει γίνει πακετομάγαζο αλλά ζητάει και αυτό φυσική παρουσία για λόγους ιδιωτικού απορρήτου. Έχουν ένα δίκιο γιατί η αποστολή σιμ με κούριερ έχει κάποια αδυναμία. https://www.frogmobile.gr/promo/bundle_card_15 Edited 17 Ιουλίου by Konsta_ntina 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Καλησπέρα να ρωτήσω επειδή ενδιαφέρομαι για το frog με 144€. Κάτι αναφέρθηκε πάνω ότι για φορητότητα πρέπει να πάω δύο φορές στο κατάστημα. Αυτό ισχύει ; Επειδή δεν είμαι από Αθήνα και τυχαίνει να πάω και το βρήκα ευκαιρία αλλά θα βρίσκομαι αυθημερόν εκεί. Τελικά γνωρίζει κανείς ;; Εγώ είμαι στη νόβα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts