geotzia Δημ. 24 Αυγούστου Δημ. 24 Αυγούστου Παιδιά ποια είναι η εβδομάδα διπλασιασμού 60+60 ; αυτή ή η επόμενη; Παράθεση
Raskonikas13 Δημ. 24 Αυγούστου Δημ. 24 Αυγούστου 1 hour ago, ckoul said: Ένα non-expiring plan (χωρίς χρονική λήξη) από εδώ: https://www.bnesim.com/sim-cards/plans/gr/ Εφόσον τη θες για περιστασιακή μετάδοση και όχι συνεχή ροή (επειδή γράφεις λίγα δεδομένα). Υπάρχει και η δυνατότητα για Μobile internet με κάρτα της cosmote που με 20€ δίνει 15gb για 12 μήνες!Αν σε συμφέρει δες για αγορά της σιμ στην εφαρμογή της Κοσμοτε ή σε ένα κατάστημα Γερμανός ή Κοσμοτε. 2 Παράθεση
hercoulis Δημ. 24 Αυγούστου Δημ. 24 Αυγούστου 5 ώρες πριν, geotzia said: Παιδιά ποια είναι η εβδομάδα διπλασιασμού 60+60 ; αυτή ή η επόμενη; Από Την άλλη Δευτέρα 2 1 Παράθεση
darios Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου έχω φρογκ κάτι χρόνια. Δεν χρησιμοποιούσα δεδομένα. Τώρα χρειάζομαι για πολύ χρόνο δεδομένα. Μπορώ να βάλω το ετήσιο των 144 ευρώ ? Θα είναι ανεξάρτητο από την ομιλία (13 ευρώ κάθε τρίμηνο) ? Σας ευχαριστώ Παράθεση
opmgls Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου 1 hour ago, darios said: έχω φρογκ κάτι χρόνια. Δεν χρησιμοποιούσα δεδομένα. Τώρα χρειάζομαι για πολύ χρόνο δεδομένα. Μπορώ να βάλω το ετήσιο των 144 ευρώ ? Θα είναι ανεξάρτητο από την ομιλία (13 ευρώ κάθε τρίμηνο) ? Σας ευχαριστώ Αν είσαι παλιός σύνδρομητής όχι δεν μπορείς να πάρεις το έτήσιο. Πρέπει να πας με φορητότητα σε άλλο δίκτυο εκτός Cosmote και να ξαναγυρίσεις στη frog. Μπορείς αμέσως να το γυρισεις στη frog. Δεν χρειάζεται να κάτσεις στο άλλο δίκτυο για καιρό. Ακόμη και λίγες ώρες αρκούν. Το ετήσιο με 144€ στη frog εκτός από πραγματικά απεριόριστα δεδομένα δίνει και απεριορίστα λεπτά ομιλίας. 2 Παράθεση
kmpatra Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου Και δεν θα χρειάζεται άλλη ανανέωση για 1 χρόνο. 2 Παράθεση
Raskonikas13 Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου 2 ώρες πριν, darios said: έχω φρογκ κάτι χρόνια. Δεν χρησιμοποιούσα δεδομένα. Τώρα χρειάζομαι για πολύ χρόνο δεδομένα. Μπορώ να βάλω το ετήσιο των 144 ευρώ ? Θα είναι ανεξάρτητο από την ομιλία (13 ευρώ κάθε τρίμηνο) ? Σας ευχαριστώ Αν δεν θες να κάνεις φορητότητα και μετά να ξαναγυρίσεις στην Κοσμοτε χάνοντας χρόνο, μπορείς να πάρεις κατευθείαν μια σιμ -αν μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη- και να τη χρησιμοποιείς κυρίως για δεδομένα απεριόριστα! 2 Παράθεση
darios Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ράσκο πόσο κάνει μια σιμ (μάλλον με καινούργιο αριθμό), μπορώ να την παραγγείλω από νησί σε μαγαζί Αθ-Θεσ, θα μπορέσω την ίδια σιμ να την "ξαναφορτώσω" του χρόνου ? Χρήση data. 1 Παράθεση
Raskonikas13 Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου 5 minutes ago, darios said: σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ράσκο πόσο κάνει μια σιμ (μάλλον με καινούργιο αριθμό), μπορώ να την παραγγείλω από νησί σε μαγαζί Αθ-Θεσ, θα μπορέσω την ίδια σιμ να την "ξαναφορτώσω" του χρόνου ? Χρήση data. Αν και δεν το έχω κάνει ο ίδιος από ο,τι γνωρίζω πρέπει να γίνει στο κατάστημα στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και πληρώνεις τη σιμ μια και έξω 144€!Επειδή υποψιάζομαι ότι αδυνατείς να το κάνεις ο ίδιος θα πρέπει να κάνεις μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr σε ένα γνωστό σου φίλο ή συγγενή! Παράθεση
cu2goup Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου (edited) 23 minutes ago, Raskonikas13 said: Αν και δεν το έχω κάνει ο ίδιος από ο,τι γνωρίζω πρέπει να γίνει στο κατάστημα στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και πληρώνεις τη σιμ μια και έξω 144€!Επειδή υποψιάζομαι ότι αδυνατείς να το κάνεις ο ίδιος θα πρέπει να κάνεις μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr σε ένα γνωστό σου φίλο ή συγγενή! Εσένα ποιος σου είπε αυτό με την εξουσιοδότηση ; Εγώ μίλησα με το καταστήμα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου είπανε κάτι τέτοιο. Θέλει φυσική παρουσία. Edited 25 Αυγούστου by cu2goup 1 Παράθεση
Raskonikas13 Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου 3 ώρες πριν, cu2goup said: Εσένα ποιος σου είπε αυτό με την εξουσιοδότηση ; Εγώ μίλησα με το καταστήμα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου είπανε κάτι τέτοιο. Θέλει φυσική παρουσία. Δε μου το είπε κανείς αλλά υποθέτω ότι μπορείς μέσω gov.gr!Γιατί να μη μπορείς;Αρκεί να τη συντάξεις σωστά! Παράθεση
VIPdriver Δημ. 25 Αυγούστου Δημ. 25 Αυγούστου (edited) 37 minutes ago, Raskonikas13 said: Δε μου το είπε κανείς αλλά υποθέτω ότι μπορείς μέσω gov.gr!Γιατί να μη μπορείς;Αρκεί να τη συντάξεις σωστά! Ρώτησε το κατάστημα. Edited 25 Αυγούστου by VIPdriver 2 Παράθεση
cu2goup Δημ. 26 Αυγούστου Δημ. 26 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Raskonikas13 said: Δε μου το είπε κανείς αλλά υποθέτω ότι μπορείς μέσω gov.gr!Γιατί να μη μπορείς;Αρκεί να τη συντάξεις σωστά! Απαιτείται φυσική παρουσία. Μακάρι να ίσχυε αυτό που υποθέτεις. Το υποθέσαμε κι άλλοι νωρίτερα.. 1 Παράθεση
VIPdriver Δημ. 26 Αυγούστου Δημ. 26 Αυγούστου 36 minutes ago, cu2goup said: Απαιτείται φυσική παρουσία. Μακάρι να ίσχυε αυτό που υποθέτεις. Το υποθέσαμε κι άλλοι νωρίτερα.. Ίσως να μη θέλουν εξουσιοδοτήσεις επειδή δεν χρειάζονται προσωπικά δεδομένα για την ενεργοποίηση. Όσες φορές πήγα σε κατάστημα δεν μου ζήτησαν ταυτοποίηση, παρά μόνο τον αριθμό τηλεφώνου και τα λεφτά. Παράθεση
cu2goup Δημ. 26 Αυγούστου Δημ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ίσως να μη θέλουν εξουσιοδοτήσεις επειδή δεν χρειάζονται προσωπικά δεδομένα για την ενεργοποίηση. Όσες φορές πήγα σε κατάστημα δεν μου ζήτησαν ταυτοποίηση, παρά μόνο τον αριθμό τηλεφώνου και τα λεφτά. Εγώ πιστεύω ότι το έχουν λιγάκι αυστηρό γιατί από τα κινητά περνάνε τράπεζες κλπ.. Παράθεση
spiliot Δημ. 26 Αυγούστου Δημ. 26 Αυγούστου Πιο απλό, με εξουσιοδότηση έρχεται ένας διεκπεραιωτής και μετατρέπει 35 νούμερα τη φορά τα οποία του τα έχουν δώσει από όλη την Ελλάδα μέσω ίντερνετ, white sailing φάση, βγάζοντας και αυτός το κατιτίς του και αναιρώντας την δυσκολία να πας στο κατάστημα που έχουν βάλει για να μη το κάνουν όλοι. 1 Παράθεση
VIPdriver Δημ. 26 Αυγούστου Δημ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, cu2goup said: Εγώ πιστεύω ότι το έχουν λιγάκι αυστηρό γιατί από τα κινητά περνάνε τράπεζες κλπ.. Βασικά βάζεις λεφτά και ενεργοποιούν πακέτο, δεν χάνει κάτι ο κάτοχος της γραμμής. Ούτε προσωπικά δεδομένα διαρρέουν, ούτε λεφτά χάνει, αντιθέτως παίρνει απεριόριστα για 12 μήνες και δεν βλέπει κανείς προσωπικά δεδομένα 1 Παράθεση
lalakis Δημ. 26 Αυγούστου Δημ. 26 Αυγούστου Σε roaming τι δικαιουσαι με αυτο το πακετο ? Εντος ΕΕ ? Παράθεση
kerber Δημ. 26 Αυγούστου Δημ. 26 Αυγούστου 16 minutes ago, lalakis said: Σε roaming τι δικαιουσαι με αυτο το πακετο ? Εντος ΕΕ ? Το όριο ορθής χρήσης στα data κατά την περιαγωγή είναι 12,5Gb. 1 Παράθεση
KostasD7 Δημ. 27 Αυγούστου Δημ. 27 Αυγούστου On 26/8/2026 at 7:11 ΠΜ, cu2goup said: Απαιτείται φυσική παρουσία. Μακάρι να ίσχυε αυτό που υποθέτεις. Το υποθέσαμε κι άλλοι νωρίτερα.. γιατι να μην ισχύει; νομιμη διαδικασία είναι, αμα υπάρχει καλή εξουσιοδώτηση μέσω gov.gr κτλπ σίγουρα γίνεται 1 2 Παράθεση
cu2goup Δημ. 27 Αυγούστου Δημ. 27 Αυγούστου (edited) 8 minutes ago, KostasD7 said: γιατι να μην ισχύει; νομιμη διαδικασία είναι, αμα υπάρχει καλή εξουσιοδώτηση μέσω gov.gr κτλπ σίγουρα γίνεται Μπορείς να μην συνεχίσεις την παραπληροφόρηση; Πήρες στο κατάστημα και σου είπαν πως γίνεται;; Εμας μας είπαν όχι. Edited 27 Αυγούστου by cu2goup 2 Παράθεση
KostasD7 Δημ. 27 Αυγούστου Δημ. 27 Αυγούστου Ναι,γιατι έχω μεταφερει νουμερο σε αυτο το πακετο. Εσύ μήπως έχεις πάρει ή λες οτι δεν γίνεται από μόνος σου; 1 1 Παράθεση
cu2goup Δημ. 27 Αυγούστου Δημ. 27 Αυγούστου (edited) 4 minutes ago, KostasD7 said: Ναι,γιατι έχω μεταφερει νουμερο σε αυτο το πακετο. Εσύ μήπως έχεις πάρει ή λες οτι δεν γίνεται από μόνος σου; Μίλησα μόλις με το κατάστημα. Δεν γίνεται. Η εσύ ή ο υπάλληλος λέτε ψέματα. Και σας προκαλώ όλους να πάρετε τηλ στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης να ρωτήσετε. Edited 27 Αυγούστου by cu2goup 1 Παράθεση
KostasD7 Δημ. 27 Αυγούστου Δημ. 27 Αυγούστου 1 minute ago, cu2goup said: Μίλησα μόλις με το κατάστημα. Δεν γίνεται. Η εσύ ή ο υπάλληλος λέτε ψέματα. Και σας προκαλώ όλους να πάρετε τηλ στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης να ρωτήσετε. Φίλε μου λέω την εμπειρία μου και τι ξέρω για να βοηθήσω κόσμο,δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση,οπότε οποιος θελει να παρει να δει αν ισχυει η οχι. Eγω απο αθηνα στη σταδιου πηρα τον μαρτιο. 1 Παράθεση
Vasileios Δημ. 27 Αυγούστου Δημ. 27 Αυγούστου Από την εμπειρία μου, πολλά καταστήματα δεν δέχονται υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης με εξουσιοδότηση. Νομικά δεν γνωρίζω τι ισχύει. Αλλά κάθε κατάστημα έχει την δική του πολιτική. 2 Παράθεση
Recommended Posts