Jump to content

kerber

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kerber

  1. Σε μένα μόλις κάνω την σύνδεση με διάφορα ακουστικά βγάζει μήνυμα "Η συνδεδεμένη συσκευή usb δεν υποστηρίζεται".
  2. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά. Εγω πάντως όσα δοκίμασα δεν δούλεψαν.
  3. Προσπαθώ να συνδέσω ενσύρματα hands free η ακουστικά μέσω αντάπτορα jack 3,5mm to type-c αλλά είναι αδύνατο. Μου γράφει "η συσκευή usb δεν υποστηρίζετε". Είναι θέμα δυνατότητας η ρύθμισης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Μπήκα και γω από χθες στην "οικογένεια". Όλα καλά εκτός από την αναγνώριση προσώπου που "δεν θέλει να με δει στα μάτια της"!!! χαχαχαχα Τραγική.
  5. Μάλλον θα μπω και γω στην "ομάδα" σας και θα αποχωριστώ το αξιολογότατο XIAOMI Mi 8. Ο ενδοιασμός μου έγκειται στο ποιό κατάστημα θα επιλέξω. Βλέπω ότι υπάρχει διαφορά τιμής περίπου 20% μεταξύ γνωστών αλυσίδων καταστημάτων σε σχέση με άλλα στο skroutz & bestprice. Tο ερώτημα είναι υπάρχει εγγύηση? Η samsung δημιουργεί "θέμα" σε περίπτωση προβλήματος? Αν έχετε κάποια προσωπική εμπειρία θα ήμουν υπόχρεος αν την μοιραζόσασταν. Ευχαριστώ.
  6. Έτοιμος είμαι για την αγορά αλλά με προβληματίζουν πολύ τα θέματα που αναφέρουν οι κάτοχοι του και έχουν να κάνουν με το ξεκλείδωμα (δακτύλου & προσώπου) και την ανεύρεση σήματος κινητής.
  7. Να με συγχωρείς αλλά τα εξωτερικά ποιοτικά χαρακτηριστικά δεν είναι υποκειμενικά αλλά απτά. Όσων αφορά τα υπόλοιπα συμφωνώ.
  8. Πήγα σήμερα σ ένα κατάστημα και το περιεργάστηκα. Ομολογώ ότι με απογοήτευσε λίγο με την ποιότητα των πλαστικών του. Το περίμενα πολύ πιο ποιοτικό τουλάχιστον εξωτερικά σε σχέση με το xiaomi mi8 που έχω στην κατοχή μου. Ενώ ήμουν έτοιμος να το αγοράσω .... έφυγα προβληματισμένος!!!
  9. Συσκευή!!! https://www.garmin.com/en-US/blog/featured-2/safety-and-tracking-features/ https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00078032/
  10. Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ένα smartwatche το οποίο εκτός από τις βασικές μετρήσεις (βήματα - παλμούς - οξυγόνο - καταγραφή ύπνου) θα ήθελα να έχει δυνατότητα για μετάδοση alarm σε περίπτωση πτώσης, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ίσως NFC & καρδιογράφημα με ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση η μπαταρία να διαρκεί τουλάχιστον 5-6 ημέρες. Γυμναστικές και τα συναφή όπως επίσης και η διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων δεν μ' ενδιαφέρουν. Τώρα έχω ένα Honor Band 5. Προσανατολίζομαι στο Garmin Venu 2. Είδα το Samsung Galaxy Watch 4 αλλά με αποτρέπει η διάρκεια της μπαταρίας του όπως γράφουν πολλοί χρήστες. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μοιραστεί την γνώση του και με βοηθήσει στην επιλογή.
  11. Το θέμα είναι ότι ενώ έχω κάνει την επαφή "Α" με τους αριθμούς κλήσης που θέλω και την έχω βάλει στα ανεπιθύμητα (google) αυτή η επαφή δεν μπαίνει στην λίστα αποκλεισμού του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να συνεχίζω να δέχομαι κλήσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Χρόνια πολλά
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως δεν έγινα κατανοητός ΑΛΛΑ δεν μπορώ με κανένα τρόπο να προσθέσω αριθμό.
  13. Μόλις ανακάλυψα με λύπη μου ότι δεν μπορώ να προσθέσω αριθμούς στην λίστα αποκλεισμού. Επίσης και αυτοί που είχα βάλει δεν υπάρχουν. Η λίστα είναι κενή. Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Από τις Ρυθμίσεις - Προβολή
  14. Έχω ένα Huawei P20 Lite το οποίο μόλις παρέδωσε πνεύμα από πτώση. Βρήκα στο Public (κ το έχω κρατήσει) ένα Samsung Galaxy Note 20 256 GB στα 499€ (το κατάστημα το έχει προσφορά) Πήγαινα για αγορά του Samsung Galaxy S20 FE 4G (500€) η 5G (600€) Με ενδιαφέρει μόνο η φωτογραφία, παιχνίδια δεν παίζω. Τι να προτιμήσω ? Ευχαριστώ
  15. Έχουμε μείνει εδώ? MIUI 12.0.1.0
  16. Ναι έχουμε εβδομάδα διπλασιασμού. Μου ήρθε μήνυμα.
  17. https://www.protectionfilms24.com
  18. Εδώ και μερικές ώρες. Πρέπει να έχουν μεγάλο πρόβλημα.
  19. Σίγουρα? Ρωτώ γιατί σε μένα δεν ήρθε ειδοποίηση.
  20. Εγώ ακόμη στην αναμονή με την 11.0.5.0 Αγορασμένο από το επίσημο δίκτυο. Για να δούμε πότε θα δεήσουν!!!
  21. Εγώ ξέρω ότι με περίπου 65€ τον χρόνο έχω 30Gb και κάνω την δουλειά μου. Επίσης με επιπλέον 36€ τον χρόνο έχω 24 ώρες προς όλους και μάλιστα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Μου έρχεται και κάθε δεύτερη εβδομάδα μήνυμα για αγορά με διπλασιασμό (60'+60') για να μην αγχώνομαι. Ο καθένας διαλέγει την εταιρία και τα πακέτα που τον καλύπτουν ανάλογα με την χρήση που κάνει. Για light χρήση η FROG είναι μια χαρά. Μια που αναφέρατε μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι φτηνότερες επιλογές για 30-50Gb τον χρόνο? :):):)
  22. Από τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μπες στο ΚΑΡΤΕΣ SIM & ΚΙΝΗΤΑ ΔΙΚΤΥΑ και κόψε την ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ από την κάρτα Frog
  23. Δεν νομίζω διότι η προσφορά των 1000' δεν εξασφαλίζει την παράταση του χρόνου ομιλίας που έχουμε έως τώρα μαζέψει.
  24. Λογικά θα έπρεπε να έχουμε...... αλλά ΔΕΝ
  25. Τι ζελατίνα βάλατε? Εγώ αυτήν που έβαλα είναι κακή αλλά δεν καλύπτει τους αισθητήρες της οθόνης.. Μια πιο ποιοτική που είδα η οποία κάλυπτε όλη την οθόνη φοβήθηκα να την βάλω διότι διάβασα ότι μερικές φορές δημιουργεί πρόβλημα στους αισθητήρες της.
×
×
  • Create New...