cu2goup Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 1 hour ago, Konsta_ntina said: Δίνανε παρόμοια πακέτα σε αλλοδαπούς και με εθνικ συνεργάτες. Τα εθνικ δουλεύουν κανονικά και στέλνουν παντού, αρκεί να γίνεται σιωπηλά. Μετά άρχισαν την διαφήμιση, αλλά πάλι τοπικά σε λίγα άτομα. Συμφωνίες κυρίων λέγονται αυτά για να μην ξεκινήσει ανταγωνισμός προς όφελος του πελάτη. Κι εμένα μου είπε κάποιος συνεργάτης που δεν θα πω ποιος.. ότι το qvip υπάρχει πολλά χρόνια τώρα αλλά δεν το ξέραμε. Κάποιοι το ξέρανε και το είχαν. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Κι εμένα μου είπε κάποιος συνεργάτης που δεν θα πω ποιος.. ότι το qvip υπάρχει πολλά χρόνια τώρα αλλά δεν το ξέραμε. Κάποιοι το ξέρανε και το είχαν. Το ερώτημα ειναι, γιατι το προωθούν τώρα, αυτή τη στιγμή? Γιατί μάλλον έχουν, ή πιστεύουν, ότι έχουν βελτιώσει το σήμα και δεν θα έχουμε γκρίνιες και επιστροφή χρημάτων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Σήμερα που έβαλα 3.02€ μου έδωσε 60 λεπτά και και τέλος... Μετά από πολύ καιρό δεν έχει 60+60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 2 ώρες πριν, geotzia said: Σήμερα που έβαλα 3.02€ μου έδωσε 60 λεπτά και και τέλος... Μετά από πολύ καιρό δεν έχει 60+60 Ναι φυσιολογικα δεν εδωσε γιατι ειχαμε διπλασιασμο την προηγουμενη εβδομαδα. Εχει αλλαξει το μοντελο διπλασιασμου εδω και καιρο και παει βδομαδα παρα βδομαδα! 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos tasos Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Θα ξανακάνω την ερώτηση, μπας και βρεθεί κάποιος -κάποια και μου απάντηση. Είμαι νέος στην frog με φορητότητα. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Αν έχω κλειστο το κινητό μου, πώς μπορώ να έχω ειδοποίηση κλήσεων με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 12 minutes ago, tasos tasos said: Θα ξανακάνω την ερώτηση, μπας και βρεθεί κάποιος -κάποια και μου απάντηση. Είμαι νέος στην frog με φορητότητα. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Αν έχω κλειστο το κινητό μου, πώς μπορώ να έχω ειδοποίηση κλήσεων με sms. Για προσπάθησε τα παρακάτω της εικόνας ή/και τις εντολές δικτύου που ειναι κάτω κατώ στο pdf. VoiceMail_Idopoiisi.pdf Edited 30 Ιουνίου by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 14 ώρες πριν, tasos tasos said: Θα ξανακάνω την ερώτηση, μπας και βρεθεί κάποιος -κάποια και μου απάντηση. Είμαι νέος στην frog με φορητότητα. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Αν έχω κλειστο το κινητό μου, πώς μπορώ να έχω ειδοποίηση κλήσεων με sms. https://myphone.gr/forum/topic/25579/page/611/?tab=comments#comment-7421866 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου (edited) On 29/6/2026 at 7:13 ΠΜ, VIPdriver said: Εάν γινόταν τηλεφωνικά, δεν θα είχε νόημα η ύπαρξη frog stores, άσε που εάν γινόταν τηλεφωνικά και με κούριερ θα έπαιρναν πολυ περισσότερα άτομα και δεν συμφέρει την κοσμοτε να έχει μερίδιο αγοράς πάνω από 50%, αφού θα της έβαζε χέρι η ΕΕΤΤ λόγω μονοπωλίου. Είσαι πολύ μακριά και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη; E ναι... On 29/6/2026 at 7:22 ΠΜ, cu2goup said: Θέλουν προφανώς να είναι περιορισμένη η διάθεση. Φυσικά και μπορούσαν να το δίνουν και online. Δεν είναι θέμα προόδου αυτό. Καλα εγω για τηλεφωνικά ρώτησα, ουτε καν online, αλλά τωρα προσεξα αυτο, στη home page τους, σημαίνει οτι το δίνουν online με μεταφορά αριθμού; https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card Edited 1 Ιουλίου by gilbaba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 2 ώρες πριν, gilbaba said: Καλα εγω για τηλεφωνικά ρώτησα, ουτε καν online, αλλά τωρα προσεξα αυτο, στη home page τους, σημαίνει οτι το δίνουν online με μεταφορά αριθμού; https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card Ναι sim frog μπορείς να πάρεις οnline. Αν όμως θες το ετήσιο πακέτο της frog με €144, απεριόριστα όλα, θέλει φυσική παρουσία στο κατάστημα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Γνωρίζει κάποιος μέχρι τι ώρα της 30ης ημέρας από την ανανέωση με bundle card €10 μπορούν να ενεργοποιηθούν τα έξτρα 500mb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου 5 ώρες πριν, oregon said: Γνωρίζει κάποιος μέχρι τι ώρα της 30ης ημέρας από την ανανέωση με bundle card €10 μπορούν να ενεργοποιηθούν τα έξτρα 500mb; Λογικά είναι την ώρα που λήγουν τα προηγούμενα (δηλαδή την ίδια ώρα που τα εχεις ενεργοποιήσει). Δεν το γράφει πουθενά, αλλά εγώ αυτό ακολουθώ και δεν τα έχω χάσει ποτέ. Η ώρα λήξης των προηγούμενων φαίνεται στην εφαρμογή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis008 Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου On 1/7/2026 at 6:22 ΜΜ, opmgls said: Ναι sim frog μπορείς να πάρεις οnline. Αν όμως θες το ετήσιο πακέτο της frog με €144, απεριόριστα όλα, θέλει φυσική παρουσία στο κατάστημα. Ήθελα να ρωτήσω για αυτό το πακέτο άμα το έχει κανείς. Γιατί μόλις γύρισα από Κύπρο και δεν έχω καθόλου εμπειρία με την frog. Είναι 5g; έχει θέματα με το σήμα; Είναι όντως το ίδιο με την κοσμοτε;Και με το ετήσιο πακέτο χρειάζονται ενδιάμεσες ανανεώσεις για να μην μπει φραγή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου 40 minutes ago, giannis008 said: Ήθελα να ρωτήσω για αυτό το πακέτο άμα το έχει κανείς. Γιατί μόλις γύρισα από Κύπρο και δεν έχω καθόλου εμπειρία με την frog. Είναι 5g; έχει θέματα με το σήμα; Είναι όντως το ίδιο με την κοσμοτε;Και με το ετήσιο πακέτο χρειάζονται ενδιάμεσες ανανεώσεις για να μην μπει φραγή; Εάν υποστηρίζει η συσκευή σου 5τζι, θα έχεις 5τζι. Το σήμα είναι ίδιο με κοσμοτε. Αφού θα έχεις ήδη πληρώσει 144, με ποια λογική να ξαναβάλεις χρήματα; Αφού λέει ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΚΕΤΟ, πως θα μπει φραγή; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου 1 hour ago, giannis008 said: Ήθελα να ρωτήσω για αυτό το πακέτο άμα το έχει κανείς. Γιατί μόλις γύρισα από Κύπρο και δεν έχω καθόλου εμπειρία με την frog. Είναι 5g; έχει θέματα με το σήμα; Είναι όντως το ίδιο με την κοσμοτε;Και με το ετήσιο πακέτο χρειάζονται ενδιάμεσες ανανεώσεις για να μην μπει φραγή; Ότι είπε πιο πάνω ο VIPdriver. Δινεις 144€ και δεν ασχολείσαι για ένα χρόνο. Δεν υπάρχει κανενα θέμα/catch. Σημα κανονικά 5G από Cosmote όπου υπάρχει ΑΛΛΑ αν η συσκευή σου δεν είναι στην λίστα της Cosmote για 5G, θα πρέπει να βάλεις την sim σε κινητό που υποστηριζεται από την cosmtote να στείλεις από εκεί το sms ενεργοποίησης του 5G (γινεται άμεσα και αυτόματα), ανοίγει στην γραμμή το 5G και βάζεις παλι πισω την sim στο δικό σου κινητό. Αυτό το ετήσιο πακέτο το παίρνεις μόνο άμα πας εσύ προσωπικά σε ένα από τα 2 frog καταστήματα, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Πρέπει να πάρεις καινούργιο νούμερο ή να κάνεις φορητοτητα απο Vodafone/Nova. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Συσκευή εκτός λίστας την ενεργοποιούν και μέσω chat πάντως. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου On 1/7/2026 at 6:22 ΜΜ, opmgls said: Ναι sim frog μπορείς να πάρεις οnline. Αν όμως θες το ετήσιο πακέτο της frog με €144, απεριόριστα όλα, θέλει φυσική παρουσία στο κατάστημα. Ξέρει κανείς αν στο κατάστημα μπορούν να την κάνουν esim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 43 minutes ago, iganiats said: Ξέρει κανείς αν στο κατάστημα μπορούν να την κάνουν esim? Δεν μπορούν. Γερμανό ή COSMOTE. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 46 minutes ago, motoboots said: Δεν μπορούν. Γερμανό ή COSMOTE. Σωστά, και onine από την εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να γινει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Πως γίνεται απο εκει? Σου στέλνουν καρτελάκι με esim με αντικαταβολή 5€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 4 minutes ago, kmpatra said: Πως γίνεται απο εκει? Σου στέλνουν καρτελάκι με esim με αντικαταβολή 5€? Μου έχει πει φίλος ότι το έκανε. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες. Και από τηλέφωνο γίνεται, 13888. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου ερώτηση, βλέπω ότι υπάρχει bundle Καρτα με 15 € και unlimited data για έναν μηνα. Μπορώ να μετατρέψω ένα νουμερο WHAT'S UP σε frog και αν ναι ποια είναι η διαδικασία ? ωστε μετά να πάρω την παραπάνω κάρτα ? 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Καταρχας στελνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και λαμβάνεις απάντηση για το πώς θα αλλάξεις το πακέτο και πόσο κοστίζει. Χανεις tokens, το χρηματικο υπολοιπο διατηρείται και μαλλον και τα mb που τυχον έχεις απο πακέτο. Από εκεί και πέρα εάν το αλλάξεις, αγοραζεις το bundle και ακολουθείς τις οδηγίες ενεργοποίησης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 10 ώρες πριν, taliban said: ερώτηση, βλέπω ότι υπάρχει bundle Καρτα με 15 € και unlimited data για έναν μηνα. Μπορώ να μετατρέψω ένα νουμερο WHAT'S UP σε frog και αν ναι ποια είναι η διαδικασία ? ωστε μετά να πάρω την παραπάνω κάρτα ? Αν μπορείς, ενημέρωσέ μας για το κόστος και την έκβαση της όλης διαδικασίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 2 ώρες πριν, mp3buddy said: Αν μπορείς, ενημέρωσέ μας για το κόστος και την έκβαση της όλης διαδικασίας. το απόγευμα ναι θα το κάνω 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 13 ώρες πριν, mp3buddy said: Αν μπορείς, ενημέρωσέ μας για το κόστος και την έκβαση της όλης διαδικασίας. τζιφος, δεν έχω υπόλοιπο στο νουμερο , οπότε δεν μπορώ να στείλω sms Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts