kmpatra Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Τι απαντάει το ΑΛΠΑΚ? Μπορεί να θέλει 0,01 ή να μην υπάρχει φραγή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Συνήθως θέλει 10 ευρώ για την αλλαγή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Αν εχουν γινει 2 ανανεώσεις μέσα στο εξάμηνο μπορεί να πάει για ένα μήνα σε cosmote νέο με δωρεάν το πρώτο πάγιο (νομίζω ισχύει ακομα) και μετά να γίνει frog χωρίς κόστος. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 4 ώρες πριν, kmpatra said: Τι απαντάει το ΑΛΠΑΚ? Μπορεί να θέλει 0,01 ή να μην υπάρχει φραγή σε νουμερο frog που δεν εχει κανει ποτε αλλαγη και εχει υπολοιπο 0.05 ευρω μου ζηταει 10 ευρω 😞 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου (edited) 9 ώρες πριν, akalos said: Με μηδενικό υπόλοιπο γίνεται αλλαγή από φρογκ σε whatsapp,δεν έχω κάνει ποτέ πριν αλλά δεν με αφήνει Όπως έγραψε και ο @HEO αφού στείλεις sms ΑΛΠΑΚ μετά σου στέλνει απαντητικό sms που σου λέει πως να προχωρήσεις και συνήθως ζητάει ένα πόσο 3-10€. Εσένα τι γράφει το sms και συνεπερανες ότι δεν σε αφήνει. Edited 18 Ιουνίου by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Μου γράφει εβδομάδα διπλασιασμού, μέχρι και την Κυριακή 21/6. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 14 ώρες πριν, hercoulis said: Μου γράφει εβδομάδα διπλασιασμού, μέχρι και την Κυριακή 21/6. σε μένα στην εφαρμογή frog γράφει 60+60 λεπτά.η προσφορά ισχύει μέχρι 14-06.ενώ στην εφαρμογή mycosmote λέει μόνο για 60 λεπτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Κανονικά η εβδομάδα που έρχεται δεν είναι διπλασιασμού; Θυμάμαι είχα υπολογίσει να ξαναβάλω πακέτο 28/6. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, nasos_79 said: σε μένα στην εφαρμογή frog γράφει 60+60 λεπτά.η προσφορά ισχύει μέχρι 14-06.ενώ στην εφαρμογή mycosmote λέει μόνο για 60 λεπτά. Έχω την εντύπωση ότι δε λέει της κοσμοτε η εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου (edited) On 18/6/2026 at 12:38 ΜΜ, opmgls said: Όπως έγραψε και ο @HEO αφού στείλεις sms ΑΛΠΑΚ μετά σου στέλνει απαντητικό sms που σου λέει πως να προχωρήσεις και συνήθως ζητάει ένα πόσο 3-10€. Εσένα τι γράφει το sms και συνεπερανες ότι δεν σε αφήνει. Τίποτα δεν γράφει το στέλνω και από cu ίσως για αυτό,δεν πάει καν ,ίσως πρέπει να βάλω κάρτα πράγμα που δεν θέλω Edited 19 Ιουνίου by akalos 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Πώς θα πάει αν το στέλνεις από cu; 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Πρόβα έκανα ελπίζω να κρατήσει 13 μήνες ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου (edited) 52 minutes ago, akalos said: Πρόβα έκανα ελπίζω να κρατήσει 13 μήνες ακόμα Το αλπακ το στελνεις οταν εχεις καρτοκινητο κοσμοτε/what's up/frog και θες να μεταφερθείς σε καποιο απο τα άλλα 2. Ειναι αποκλειστική υπηρεσία της κοσμοτέ. Εαν εισαι σε καποιο καρτοκινητο της βονταφον και θελεις να αλλάξεις πρόγραμμα καρτοκινητού της βονταφον, καλείς στο 1266 και αλλαζεις δωρεαν 1 φορα καθε 30 μερες. Edited 19 Ιουνίου by VIPdriver 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου On 18/6/2026 at 8:06 ΜΜ, hercoulis said: Μου γράφει εβδομάδα διπλασιασμού, μέχρι και την Κυριακή 21/6. Στο 1330 λέει για 60´ μόνο, άρα τη Δευτέρα που έρχεται θα είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos tasos Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Εχω frog καρτοκινητο.Γνωρίζει κάποιος , Πώς ενεργοποιούμαι την υπηρεσία. Όταν μιλάω ήδη στο τηλέφωνο και με παίρνει κάποιος άλλος να μου έρχεται SMS μήνυμα με ποιος με κάλεσε; Ή όταν βρίσκομαι εκτός δικτύου ή εκτός κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου επειδή ψάχνω στο site και δεν το βρίσκω, μπορεί να μου πει κάποιος κάθε πότε κλειδωνει τα εισερχόμενα η frog αν δεν βάζεις χρήματα? Ψάχνω για νούμερο μόνο για το gov.gr και για OTP Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 57 minutes ago, smpt said: Ψάχνω για νούμερο μόνο για το gov.gr και για OTP πηγαινε στην νοβα, 13 μηνες εισερχομενα μηνυματα και κλησεις 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 3 ώρες πριν, smpt said: επειδή ψάχνω στο site και δεν το βρίσκω, μπορεί να μου πει κάποιος κάθε πότε κλειδωνει τα εισερχόμενα η frog αν δεν βάζεις χρήματα? Ψάχνω για νούμερο μόνο για το gov.gr και για OTP Κλήσεις κόβονται στο 3μηνο. Τα sms μένουν ανοιχτά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 2€ έκπτωση στο νέο box food FRE98TAO9HMZ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου On 19/6/2026 at 11:36 ΠΜ, dasnowy said: Κανονικά η εβδομάδα που έρχεται δεν είναι διπλασιασμού; Θυμάμαι είχα υπολογίσει να ξαναβάλω πακέτο 28/6. Ισχύει. Μόλις έβαλα 60+60, τελευταία μέρα εβδομάδας διπλασιασμού σήμερα. Εγώ καλώ το 1330 που το λέει πάντα, την εφαρμογή δεν την εμπιστεύομαι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Συγγνώμη γιατι σίγουρα θαχει απαντηθεί πολλάκις, απο επαρχία δέχονται τηλεφωνικά? ( φορητότητα, αποστολή sim κλπ) Εν ετη 2026 γιατί αυτό το κόλλημα στη φυσική παρουσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) 3 ώρες πριν, gilbaba said: Συγγνώμη γιατι σίγουρα θαχει απαντηθεί πολλάκις, απο επαρχία δέχονται τηλεφωνικά? ( φορητότητα, αποστολή sim κλπ) Εν ετη 2026 γιατί αυτό το κόλλημα στη φυσική παρουσία; Εάν γινόταν τηλεφωνικά, δεν θα είχε νόημα η ύπαρξη frog stores, άσε που εάν γινόταν τηλεφωνικά και με κούριερ θα έπαιρναν πολυ περισσότερα άτομα και δεν συμφέρει την κοσμοτε να έχει μερίδιο αγοράς πάνω από 50%, αφού θα της έβαζε χέρι η ΕΕΤΤ λόγω μονοπωλίου. Είσαι πολύ μακριά και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη; Edited 29 Ιουνίου by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Εάν γινόταν τηλεφωνικά, δεν θα είχε νόημα η ύπαρξη frog stores, Πριν τη μόδα με τα ετήσια, τι κάνανε τα frog stores; 4 ώρες πριν, gilbaba said: Εν ετη 2026 γιατί αυτό το κόλλημα στη φυσική παρουσία; Θέλουν προφανώς να είναι περιορισμένη η διάθεση. Φυσικά και μπορούσαν να το δίνουν και online. Δεν είναι θέμα προόδου αυτό. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 1 hour ago, cu2goup said: Πριν τη μόδα με τα ετήσια, τι κάνανε τα frog stores; Το ίδιο έκαναν, αφού η φρογκ το ξεκίνησε το ετήσιο. Τότε δεν υπήρχε και ανταγωνισμός, φαντάσου να έδιναν και τηλεφωνικά + κούριερ... Όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. εάν θέλεις πραγματικά απεριόριστα gb και το γρηγορότερο δίκτυο, θα πρέπει να ιδρώσεις τη φανέλα και να βάλεις πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εαν σε εξυπηρετούν τα άλλα 2 δίκτυα, πας εκεί με λιγότερα χρήματα και χωρίς κούραση. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Πριν τη μόδα με τα ετήσια, τι κάνανε τα frog stores; Δίνανε παρόμοια πακέτα σε αλλοδαπούς και με εθνικ συνεργάτες. Τα εθνικ δουλεύουν κανονικά και στέλνουν παντού, αρκεί να γίνεται σιωπηλά. Μετά άρχισαν την διαφήμιση, αλλά πάλι τοπικά σε λίγα άτομα. Συμφωνίες κυρίων λέγονται αυτά για να μην ξεκινήσει ανταγωνισμός προς όφελος του πελάτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts