kmpatra Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Τι απαντάει το ΑΛΠΑΚ? Μπορεί να θέλει 0,01 ή να μην υπάρχει φραγή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Συνήθως θέλει 10 ευρώ για την αλλαγή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Αν εχουν γινει 2 ανανεώσεις μέσα στο εξάμηνο μπορεί να πάει για ένα μήνα σε cosmote νέο με δωρεάν το πρώτο πάγιο (νομίζω ισχύει ακομα) και μετά να γίνει frog χωρίς κόστος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 4 ώρες πριν, kmpatra said: Τι απαντάει το ΑΛΠΑΚ? Μπορεί να θέλει 0,01 ή να μην υπάρχει φραγή σε νουμερο frog που δεν εχει κανει ποτε αλλαγη και εχει υπολοιπο 0.05 ευρω μου ζηταει 10 ευρω 😞 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 9 ώρες πριν, akalos said: Με μηδενικό υπόλοιπο γίνεται αλλαγή από φρογκ σε whatsapp,δεν έχω κάνει ποτέ πριν αλλά δεν με αφήνει Όπως έγραψε και ο @HEO αφού στείλεις sms ΑΛΠΑΚ μετά σου στέλνει απαντητικό sms που σου λέει πως να προχωρήσεις και συνήθως ζητάει ένα πόσο 3-10€. Εσένα τι γράφει το sms και συνεπερανες ότι δεν σε αφήνει. Edited 8 ώρες πριν by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Μου γράφει εβδομάδα διπλασιασμού, μέχρι και την Κυριακή 21/6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts