Jump to content

broxopios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

broxopios's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Έχει μια επιλογή όταν βλέπω όλες τις εφαρμογές για "Διαχείριση". Εκεί μου ανοίγει ένα μενού "Επιλογή", όπου επιλέγω ποια εφαρμογή θέλω και μετά άλλη επιλογή "Προσθήκη" όπου τότε μου δίνει την επιλογή για να την βάλω στην επιφάνεια εργασίας. Το περίεργο είναι ότι σε κάποιες άλλες εφαρμογές μου δίνει τη δυνατότητα να τις σύρω. Κάποιες όχι και θέλει την παραπάνω διαδικασία. Με παίδεψε λίγο αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο.
  2. Ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν την σέρνει... Δεν κάνει κάτι αν κρατήσω παρατεταμένα κάποια εφαρμογή.
  3. Μια βοήθεια. Αν καταλάθος χαθεί μια εφαρμογή από την "επιφάνεια εργασίας" πως δημιουργώ ξανά το εικονίδιο; Φυσικά η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη.
  4. Τόσο απλό. Ευχαριστώ πολύ! Αν θελήσω να αλλάξω κάποια στιγμή φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος ποια είναι η διαδικασία;
  5. Αυτό το πράγμα που γίνεται update και σου αλλάζει κάποια πράγματα... Τώρα άλλαξε την εικόνα στην οθόνη κλειδώματος. Θα μου πεις οκ και τι έγινε. Είχα μια φώτο που δεν την έχω πλέον. Anyway. Πως βάζουμε δική μας φώτο στην οθόνη κλειδώματος μόνο; Γιατί μόνο ταπετσαρία μου λέει και δε θέλω να αντικαταστήσει και αυτές που έχω μέσα (ούτε αυτή την εικόνα μπορώ να την ξαναβρώ).
  6. Καλημέρα. Το cu έχει παρόμοια πράγματα όπως το what's up extras? Να δίνεις κάτι που δε θέλεις και να παίρνεις κάτι άλλο για 2-3 μέρες;
  7. Έβαλα το true phone dialer. Super φαίνεται μέχρι στιγμής. Μάλλον θα το κρατήσω. Δείχνει πιο ωραίο, γίνεται άμεσα η κλήση και έχει και την ταχεία κλήση που θέλω. Ευχαριστώ για την πρόταση Αθανάσιε.
  8. Δεν έχω βάλει ποτέ εξωτερική εφαρμογή για τηλέφωνα. Ίσως τη δοκιμάσω γιατί με βολεύει η ταχεία κλήση
  9. Ναι κανονικά. Αλλά δεν τις βγάζει στα γραφικά στοιχεία
  10. Δεν μου δίνει επιλογή για επαφές από τα γραφικά στοιχεία. Πως γίνεται;
  11. Καλημέρα. Πως ενεργοποιούμε τις ταχείες κλήσεις; Να κρατάω έναν αριθμό πατημένο και να παίρνει συγκεκριμένο αριθμό.
  12. Υπάρχει κάποια λύση;
  13. Κάτι άλλο που αντιμετωπίζω κατά καιρούς και δεν ξέρω αν είναι θέμα android ή κινητού. Βέβαια η γυναίκα μου και διάφοροι φίλοι που επίσης έχουν android δεν έχουν θέμα. Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από το messenger του FB. Μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή έρχονται όλες μαζί. Κοίταξα τις ρυθμίσεις και οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές, όπως και η ρύθμιση να "προβολή επάνω από άλλες εφαρμογές". Όπως και στην μπαταρία έχω ενεργοποιημένο το "να επιτρέπεται η δραστηριότητα στο παρασκήνιο". Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
  14. Καλησπέρα. Εδώ και κάμποσο καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν εγκαθιστώ μια νέα εφαρμογή, δε μου δημιουργεί εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Έγινε κάτι με κάποιο update ή άλλαξα εγώ κάτι κατά λάθος. Πως αλλάζει αυτό, γνωρίζει κάποιος;
  15. Μεγεια! Λέω να την χτυπήσω κι εγώ γιατί με την μαμά θήκη 2 φορές πηγέ να μου γλιστρισει απ τα χέρια. Τι τζαμάκι φοράς; Δε σου δημιούργησε θέμα η θήκη με το τζαμάκι? Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω για τα περισσότερα που ρωτάς. 3. Έχει ικανοποιητικό ήχο. Κυρίως σπίτι και στο αυτοκίνητο βάζω ανοιχτή ακρόαση και είναι οκ. 4. Προέρχομαι από το Redmi note 4 οπότε η σελφι και γενικά η κάμερα μου φαίνεται σούπερ. 5. Εγώ από Γερμανό το πήρα, αλλά γενικά δίνει διετή εγγύηση σαν εταιρία. 6. Επίφοβο για μένα εκτός αν βάλεις book θήκη. 7. Κι εγώ πρώτη φορά ψωνίζω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Καλές γιορτές.
×
×
  • Create New...