elkons Δημ. August 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2024 2 ώρες πριν, akalos said: από πότε αρχίζουν τα δωρεαν για το τριήμερο ? Εως τις 16 να τ βάλω στα τοκεν και μετά ενεργοποίηση όποτε θέλεις αν έχεις whats up 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2024 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2024 Καλημερα.Ερώτηση:είναι εβδομάδα διπλασιασμου;Γιατι το app Cosmote ενω λεει 60 +60 ..εδωσε μονο 60!!(με φρογκ πως επικοινωνουμε; ) Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2024 8 minutes ago, saviano said: Καλημερα.Ερώτηση:είναι εβδομάδα διπλασιασμου;Γιατι το app Cosmote ενω λεει 60 +60 ..εδωσε μονο 60!!(με φρογκ πως επικοινωνουμε; ) Ευχαριστω. Καλημέρα, με βάση την ατζέντα μου δεν είναι αυτή η εβδομάδα 2πλασιασμου. Η εφαρμογή της κοσμοτε πάντα δειχνει +60. Θα πρεπει να το δεις στην εφαρμογή του frog για σιγουριά. Ίσως λογω 15αυγουστου να δίνει, αλλά μπορεί και όχι. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. August 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2024 (edited) Ναι παιδιά το έχουν ξεχάσει και στο app το δείχνει. Αλλά γράφει και ότι είναι ως τις 11/8.. Δεν ισχύει. Αυτή η εβδομάδα είναι μόνο 60 λεπτά. Edited August 14, 2024 by Teiresias_ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2024 20 minutes ago, Teiresias_ said: Ναι παιδιά το έχουν ξεχάσει και στο app το δείχνει. Αλλά γράφει και ότι είναι ως τις 11/8.. Δεν ισχύει. Αυτή η εβδομάδα είναι μόνο 60 λεπτά. Αυτό έχει υπογραφή Μήτσου... Σε 3 ταμπλό ο Μήτσος! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. August 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2024 9 minutes ago, VIPdriver said: Αυτό έχει υπογραφή Μήτσου... Σε 3 ταμπλό ο Μήτσος! Μήτσος + 15αύγουστος = εκρηκτικός συνδυασμός. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. August 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2024 13 ώρες πριν, akalos said: υπάρχει στην εφαρμογή αλλά δεν ανοίγει Αυτό που βλέπεις στην εφαρμογή, έχει ξεχαστεί από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, γι' αυτό δεν ανοίγει. 13 ώρες πριν, akalos said: υπάρχει στην εφαρμογή αλλά δεν ανοίγει Αυτό που βλέπεις στην εφαρμογή, έχει ξεχαστεί από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, γι' αυτό δεν ανοίγει. 13 ώρες πριν, akalos said: υπάρχει στην εφαρμογή αλλά δεν ανοίγει Αυτό που βλέπεις στην εφαρμογή, έχει ξεχαστεί από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, γι' αυτό δεν ανοίγει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2024 άρα δεν ισχύει για frog σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2024 Ισχύει αλλά από την νέα εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 Έχω μια απορία με την λήξη του national combo. Κάθε μήνα που το ενεργοποιώ τα δεδομένα λήγουν μια μέρα νωρίτερα από την ομιλία. Για παράδειγμα το ενεργοποίησα σήμερα 9:20 και έκανε rollover τα mb τα οποία τώρα λήγουν 15/9 στις 9:20 και η ομιλία έκανε επισης rollover και λήγει 16/9 στις 12:00. Γιατί η διαφορά αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 On 16/8/2024 at 4:06 ΜΜ, Driver_3 said: Έχω μια απορία με την λήξη του national combo. Κάθε μήνα που το ενεργοποιώ τα δεδομένα λήγουν μια μέρα νωρίτερα από την ομιλία. Για παράδειγμα το ενεργοποίησα σήμερα 9:20 και έκανε rollover τα mb τα οποία τώρα λήγουν 15/9 στις 9:20 και η ομιλία έκανε επισης rollover και λήγει 16/9 στις 12:00. Γιατί η διαφορά αυτή; Είναι συνηθισμένο οι παροχές των πακέτων να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες λήξης. Σε what's up στο φοιτητικό πακέτο πχ τα sms λήγουν αργότερα από τις άλλες παροχές. Κάνεις δεν ξέρει τι παίζει. Το βέβαιο είναι ότι τα λεπτά ομιλίας λήγουν πάντοτε στις 12.00 το μεσημέρι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2024 10 ώρες πριν, gpapas640 said: Είναι συνηθισμένο οι παροχές των πακέτων να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες λήξης. Σε what's up στο φοιτητικό πακέτο πχ τα sms λήγουν αργότερα από τις άλλες παροχές. Κάνεις δεν ξέρει τι παίζει. Το βέβαιο είναι ότι τα λεπτά ομιλίας λήγουν πάντοτε στις 12.00 το μεσημέρι. Για τη διαφορετική ώρα το γνωρίζω αλλά μια μέρα διαφορά; Μίλησα στο τσατ και θα με ενημερώσουν με sms είπαν για την πορεία του αιτήματος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 Για όποιον ξέρει. Είμαι frog εδω και 2 μήνες, μου ήρθε το μήνυμα: ...SUPER ΠPOΣΦOPA: ME 12€ ANANEΩΣH ΠAIPNEIΣ 26GB + 200' ΠPOΣ OΛOYΣ + 1600' ΠPOΣ FROG! ANANEΩΣE TO YΠOΛOIΠO ΣOY KAI ENEPΓOΠOIHΣE TH ΠPOΣΦOPA MEΣA AΠO TO FROG APP... Η ερώτηση είναι: Ανανεώνω με 12€ σε ένα κατάστημα και μετά εμφανίζεται στην εφαρμογή στο «ΔΩΡΕΑΝ EXTRAS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» η προσφορά και μου μένουν τα 12 €; Και απλά ενεργοποιώ την προσφορά; Η τα «26GB + 200' ΠPOΣ OΛOYΣ + 1600' ΠPOΣ FROG» θα τα πάρω ΠΡΟΣΘΕΤΑ αν μετά την ανανέωση των 12€ ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο πχ το «NATIONAL COMBO M» οπότε και θα αφαιρεθούν από το υπόλοιπό μου 13€; Να υποθέσω οτι τα της προσφοράς δεν θα ισχύουν σε roaming; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 1 hour ago, blitz said: Για όποιον ξέρει. Είμαι frog εδω και 2 μήνες, μου ήρθε το μήνυμα: ...SUPER ΠPOΣΦOPA: ME 12€ ANANEΩΣH ΠAIPNEIΣ 26GB + 200' ΠPOΣ OΛOYΣ + 1600' ΠPOΣ FROG! ANANEΩΣE TO YΠOΛOIΠO ΣOY KAI ENEPΓOΠOIHΣE TH ΠPOΣΦOPA MEΣA AΠO TO FROG APP... Η ερώτηση είναι: Ανανεώνω με 12€ σε ένα κατάστημα και μετά εμφανίζεται στην εφαρμογή στο «ΔΩΡΕΑΝ EXTRAS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» η προσφορά και μου μένουν τα 12 €; Και απλά ενεργοποιώ την προσφορά; Η τα «26GB + 200' ΠPOΣ OΛOYΣ + 1600' ΠPOΣ FROG» θα τα πάρω ΠΡΟΣΘΕΤΑ αν μετά την ανανέωση των 12€ ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο πχ το «NATIONAL COMBO M» οπότε και θα αφαιρεθούν από το υπόλοιπό μου 13€; Να υποθέσω οτι τα της προσφοράς δεν θα ισχύουν σε roaming; Φίλε μου είναι προσφορά όπως γράφει το μήνυμα. Δεν είναι δώρο. Βάζεις 12 ευρώ και παίρνεις (εξαργυρώνοντας τα 12 ευρώ) 26Gb + 200' +1600' frog. Η λέξη προσφορά σημαίνει ότι αυτό το πακέτο δεν είναι από τα στάνταρ πακέτα της frog. Προσφέρεται μόνο στους νέους συνδρομητές για τους πρώτους τους 3 μήνες. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 Παιδιά η προσφορά με τα απεριόριστα για έναν χρόνο στα καταστήματα υπήρξε και στις αρχές Αυγούστου ή όχι; Καταργήθηκε άραγε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 46 minutes ago, Teiresias_ said: Παιδιά η προσφορά με τα απεριόριστα για έναν χρόνο στα καταστήματα υπήρξε και στις αρχές Αυγούστου ή όχι; Καταργήθηκε άραγε; Έχει αναφερθεί εδώ στο νήμα ότι κατά περιόδους εμφανιζεται περιορισμένος αριθμός καρτών με αυτήν την προσφορά στα δύο καταστήματα frog . Δεν διαφημίζεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 6 minutes ago, opmgls said: Έχει αναφερθεί εδώ στο νήμα ότι κατά περιόδους εμφανιζεται περιορισμένος αριθμός καρτών με αυτήν την προσφορά στα δύο καταστήματα frog . Δεν διαφημίζεται. Αυτό που μου λες, πώς έρχεται σε αντίθεση με αυτό που ρωτάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 (edited) 1 hour ago, Teiresias_ said: Αυτό που μου λες, πώς έρχεται σε αντίθεση με αυτό που ρωτάω; Τι εννοείς αντίθεση; Έκανες μια ερώτηση και απάντησα. Edited August 21, 2024 by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 (edited) Πήγα σήμερα σε κατάστημα κοσμοτέ για φορητότητα από vodafone (cu πρώην liquid) σε frog. Το κινητό είναι για ηλικιωμένο που τον τράβαγα μαζί. Μου είπαν ότι δεν έχουν κάρτες και να δοκιμάσω πάλι σε 10 μέρες. Σε 5 τετράγωνα είχε Γερμανό, πήγαμε και εκεί "είχαν". Η κυρία που εξυπηρέτησε δεν ήξερε πως, την άκουσα να ρωτάει μία άλλη αν πρέπει να το κάνει whatsup και μετά ΑΛΠΑΚ, ήμουν έτοιμος να της πω "άσε τις βλακείες" αλλά της απάντησε η άλλη ότι μπορεί να γίνει απ' ευθείας. Το περίεργο είναι ότι έκανε κάτι στον υπολογιστή, δεν μας έδωσε κανένα χαρτί ή κάρτα και μας είπε να περάσουμε πάλι αύριο αργά το απόγευμα να τα φτιάξουμε εκεί. Ο ηλικιωμένος είναι από αυτούς που αγχώνονται μήπως δε μπορούν να βγάλουν κλήση αν γίνει κάτι και δε θέλει να μείνει χωρίς τηλ. Πήγα δέκα σελίδες πίσω και εκτός και αν το έχασα μέσα στα μηνύματα δεν βρήκα πρόσφατη εμπειρία από φορητότητα σε κατάστημα να ξέρω τι θα περιμένω και να του πω. Να υποθέσω ότι αύριο μετά την επίσκεψη θα έχει τηλέφωνο στη cosmote ή θα περιμένουμε και την επόμενη, ξέρει κανείς; Edited August 21, 2024 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 7 minutes ago, opmgls said: Τι εννοείς αντίθεση; Έκανες μια ερώτηση και απσντησα. Μου απάντησες στο εάν υπήρξε στις αρχές Αυγούστου η προσφορά; Αν θυμάσαι, έβγαινε στις αρχές κάθε μήνα για περιορισμένα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 13 minutes ago, spiliot said: Πήγα σήμερα σε κατάστημα κοσμοτέ για φορητότητα από vodafone (cu πρώην liquid) σε frog. Το κινητό είναι για ηλικιωμένο που τον τράβαγα μαζί. Μου είπαν ότι δεν έχουν κάρτες και να δοκιμάσω πάλι σε 10 μέρες. Σε 5 τετράγωνα είχε Γερμανό, πήγαμε και εκεί "είχαν". Η κυρία που εξυπηρέτησε δεν ήξερε πως, την άκουσα να ρωτάει μία άλλη αν πρέπει να το κάνει whatsup και μετά ΑΛΠΑΚ, ήμουν έτοιμος να της πω "άσε τις βλακείες" αλλά της απάντησε η άλλη ότι μπορεί να γίνει απ' ευθείας. Το περίεργο είναι ότι έκανε κάτι στον υπολογιστή, δεν μας έδωσε κανένα χαρτί ή κάρτα και μας είπε να περάσουμε πάλι αύριο αργά το απόγευμα να τα φτιάξουμε εκεί. Ο ηλικιωμένος είναι από αυτούς που αγχώνονται μήπως δε μπορούν να βγάλουν κλήση αν γίνει κάτι και δε θέλει να μείνει χωρίς τηλ. Πήγα δέκα σελίδες πίσω και εκτός και αν το έχασα μέσα στα μηνύματα δεν βρήκα πρόσφατη εμπειρία από φορητότητα σε κατάστημα να ξέρω τι θα περιμένω και να του πω. Να υποθέσω ότι αύριο μετά την επίσκεψη θα έχει τηλέφωνο στη cosmote ή θα περιμένουμε και την επόμενη, ξέρει κανείς; αφορητό-τητα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 (edited) 25 minutes ago, spiliot said: Πήγα σήμερα σε κατάστημα κοσμοτέ για φορητότητα από vodafone (cu πρώην liquid) σε frog. Το κινητό είναι για ηλικιωμένο που τον τράβαγα μαζί. Μου είπαν ότι δεν έχουν κάρτες και να δοκιμάσω πάλι σε 10 μέρες. Σε 5 τετράγωνα είχε Γερμανό, πήγαμε και εκεί "είχαν". Η κυρία που εξυπηρέτησε δεν ήξερε πως, την άκουσα να ρωτάει μία άλλη αν πρέπει να το κάνει whatsup και μετά ΑΛΠΑΚ, ήμουν έτοιμος να της πω "άσε τις βλακείες" αλλά της απάντησε η άλλη ότι μπορεί να γίνει απ' ευθείας. Το περίεργο είναι ότι έκανε κάτι στον υπολογιστή, δεν μας έδωσε κανένα χαρτί ή κάρτα και μας είπε να περάσουμε πάλι αύριο αργά το απόγευμα να τα φτιάξουμε εκεί. Ο ηλικιωμένος είναι από αυτούς που αγχώνονται μήπως δε μπορούν να βγάλουν κλήση αν γίνει κάτι και δε θέλει να μείνει χωρίς τηλ. Πήγα δέκα σελίδες πίσω και εκτός και αν το έχασα μέσα στα μηνύματα δεν βρήκα πρόσφατη εμπειρία από φορητότητα σε κατάστημα να ξέρω τι θα περιμένω και να του πω. Να υποθέσω ότι αύριο μετά την επίσκεψη θα έχει τηλέφωνο στη cosmote ή θα περιμένουμε και την επόμενη, ξέρει κανείς; Και σε εμένα το κάνουνε αυτό στον Γερμανό της γειτονιάς μου. Στην ουσία περιμένουν να εγκριθεί η φορητότητα και οταν πάτε αύριο το απόγευμα τραβάνε εκείνη τη στιγμή τον αριθμό στην cosmote. Οπότε χωρίς τηλέφωνο δεν θα μείνει, όταν πάτε και κάνετε την αλλαγή τότε θα αλλάξει την κάρτα που θα σας δωθεί και τέλος. Εκείνη τη στιγμή υπογράφει και τα έγγραφα Edited August 21, 2024 by spoukos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Μου απάντησες στο εάν υπήρξε στις αρχές Αυγούστου η προσφορά; Αν θυμάσαι, έβγαινε στις αρχές κάθε μήνα για περιορισμένα νούμερα. Σωστά. Αλλά σου απάντησα στην 2η ερώτηση αν καταργήθηκε. Δεν καταργείται. Απλά κάποια στιγμή εξαντλούνται από τα καταστήματα οι κάρτες της συγκεκριμένης προσφοράς και κάποια στιγμή θα ξαναδώσουν στα καταστήματα. Αν αυτή την στιγμή τα καταστήματα έχουν κάρτες της προσφοράς δεν το γνωρίζω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 9 ώρες πριν, Teiresias_ said: Παιδιά η προσφορά με τα απεριόριστα για έναν χρόνο στα καταστήματα υπήρξε και στις αρχές Αυγούστου ή όχι; Καταργήθηκε άραγε; Το εχει με 144 ευρώ, τουλάχιστον στο κατάστημα Θεσσαλονίκης. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts