fotisbasm_ Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Ερώτηση έχω ένα frog με την προσφορά στο Black Friday , με απεριόριστα όλα θέλω να αλλάξω τον κάτοχο (το έχω στο όνομα μου και να το περάσω στην κόρη μου λόγο aadee να φαίνετε αυτή στο αφμ της ) χάνω την προσφορά με τα απεριόριστα; Ή αλλάζω όνομα και όλα καλά ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 28 minutes ago, thant said: Αναφέρω ότι... Αν το γυρίσω σε What's Up μπορώ να μεταφέρω σε φρογκ και αν αυτό επεκτείνει το υπολοιπο. Δεν γινονται μεταφορές προς φρογκ. Μονο μεταξυ 2 αριθμών what's up και δεν επεκτεινει την ημερομηνια ληξης χρηματικού υπολοίπου. 4 minutes ago, fotisbasm_ said: Ερώτηση έχω ένα frog με την προσφορά στο Black Friday , με απεριόριστα όλα θέλω να αλλάξω τον κάτοχο (το έχω στο όνομα μου και να το περάσω στην κόρη μου λόγο aadee να φαίνετε αυτή στο αφμ της ) χάνω την προσφορά με τα απεριόριστα; Ή αλλάζω όνομα και όλα καλά ;;;; Την μοναδική έγκυρη απάντηση θα την λάβεις από το κατάστημα φρογκ που έκανες την αγορά του ετησιου πακέτου. ΥΓ: εαν γλιτωνει φπα το παιδι σου λογω ηλικιας, τη συμφερει να εχει δικο της νουμερο, να το δηλωσει και σε καθε ανανέωση θα κερδίζει απο την μη-χρεωση φόρου κινητής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pleits Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 11 ώρες πριν, thant said: Αναφέρω ότι... Αν το γυρίσω σε What's Up μπορώ να μεταφέρω σε φρογκ και αν αυτό επεκτείνει το υπολοιπο. Όχι και για τα δύο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 11 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Ερώτηση έχω ένα frog με την προσφορά στο Black Friday , με απεριόριστα όλα θέλω να αλλάξω τον κάτοχο (το έχω στο όνομα μου και να το περάσω στην κόρη μου λόγο aadee να φαίνετε αυτή στο αφμ της ) χάνω την προσφορά με τα απεριόριστα; Ή αλλάζω όνομα και όλα καλά ;;;; Πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγή ονόματος για να περάσεις το νούμερο σε ααδε και τράπεζα. Αν ζητήσουν βεβαίωση κυριότητας, πας τη βεβαίωση ότι είναι στο όνομά σου και μια υπεύθυνη δήλωση πως αποκλειστικός χρήστης της σύνδεσης είναι η κόρη σου. Στην απαλλαγή τελών δεν ζητάνε καν βεβαίωση, μόνο sms. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Εβδομάδα χωρίς διπλασιασμό. Μόλις ανανέωσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Τα απεριόριστα για 4 συνεχόμενα ΣΚ καταργήθηκαν; 1 Παράθεση Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone 13 mini | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung Galaxy Buds3 FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 3 minutes ago, nikosxeng3 said: Τα απεριόριστα για 4 συνεχόμενα ΣΚ καταργήθηκαν; Δυστυχως... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Ούτε αυτή την εβδομάδα έχει διπλασιασμό ή δεν το έχουν ανανεώσει ακόμα στην εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 2 ώρες πριν, staurosmar said: Ούτε αυτή την εβδομάδα έχει διπλασιασμό ή δεν το έχουν ανανεώσει ακόμα στην εφαρμογή; Απο τη στιγμη που δεν ειχε την προηγουμενη, θεωρω θα εχει κανονικα αυτην , παρολο που δεν το λεει. Θα το τσεκαρω την Κυριακη. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Μόλις αγόρασα πακέτο και πήρα 120 λεπτά! 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 11 ώρες πριν, NTAKOTA2 said: Μόλις αγόρασα πακέτο και πήρα 120 λεπτά! Ευχαριστώ! Μόλις το ενεργοποίησα και γω και πήρα 120! Στην εφαρμογή ωστόσο ακόμα 60 δείχνουν και είναι Τρίτη. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Ο μόνο διαχρονικά αξιόπιστος τρόπος για τον διπλασιασμό είναι η κλήση στο 1330. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 10 ώρες πριν, alany said: Ο μόνο διαχρονικά αξιόπιστος τρόπος για τον διπλασιασμό είναι η κλήση στο 1330. Πράγματι, με έχει σώσει το 1330. Αν λέει 60+60 ισχύει, όχι σαν την εφαρμογή που περιμένουμε πότε θα ασχοληθεί κάποιος να την ενημερώσει. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Για όσους δεν το γνωρίζουν το πακέτο με απεριόριστα data, ομιλία & 200 sms με 144€ τον χρόνο έχει όριο ορθής χρήσης στα data κατά την περιαγωγή τα 12,5Gb. 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamalas Δημ. Πέμπτη στις 10:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:45 πμ Είμαι πολύ παλιος συνδρομητης Frog, Εϊχα το διπλασιασμο της κάρτας κατά την ανανέωση, όλα αυτα τα χρόνια. Στην τελευταια ανανεωση που έκανα, δεν μου διπλασίασε τη κάρτα. Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατων και δεν ήξεραν καν οτι υπάρχει διπλασιασμός. και αν υπάρχει μου είπανε κακώς τον πέρνατε. 1 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. Πέμπτη στις 11:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:24 πμ Έκανα ονλαιν αίτηση με διατήρηση αριθμού την Δευτέρα. Χθες παρέλαβα την κάρτα από κούριερ. Πήγα στον Γερμανό για ενεργοποίηση (έτσι έγραφε επάνω) αλλά δεν ήξεραν κάτι. Πήρα μετά τηλέφωνο σε Frog και ούτε κι αυτοί είχανε κάτι στο σύστημα με τα στοιχεία μου. Μου είπανε να περιμένω κάνα δυο μέρες και θα ενεργοποιηθεί μόνο του. Έτσι γίνεται; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. Πέμπτη στις 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:36 πμ 12 minutes ago, akilleas said: Έκανα ονλαιν αίτηση με διατήρηση αριθμού την Δευτέρα. Χθες παρέλαβα την κάρτα από κούριερ. Πήγα στον Γερμανό για ενεργοποίηση (έτσι έγραφε επάνω) αλλά δεν ήξεραν κάτι. Πήρα μετά τηλέφωνο σε Frog και ούτε κι αυτοί είχανε κάτι στο σύστημα με τα στοιχεία μου. Μου είπανε να περιμένω κάνα δυο μέρες και θα ενεργοποιηθεί μόνο του. Έτσι γίνεται; Από που έκανες την αίτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 11:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:43 πμ 19 minutes ago, akilleas said: Έκανα ονλαιν αίτηση με διατήρηση αριθμού την Δευτέρα. Χθες παρέλαβα την κάρτα από κούριερ. Πήγα στον Γερμανό για ενεργοποίηση (έτσι έγραφε επάνω) αλλά δεν ήξεραν κάτι. Πήρα μετά τηλέφωνο σε Frog και ούτε κι αυτοί είχανε κάτι στο σύστημα με τα στοιχεία μου. Μου είπανε να περιμένω κάνα δυο μέρες και θα ενεργοποιηθεί μόνο του. Έτσι γίνεται; Κάνε την φορητότητα από το app της Cosmote και άσε τον Γερμανό.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. Πέμπτη στις 08:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:10 μμ Αίτηση έκανα από την σελίδα της Frog. Η εφαρμογή της Cosmote λογικά δεν θα τρέχει σε μένα γιατί είμαι Vodafone τώρα και θέλω φορητότητα με διατήρηση αριθμού. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. Πέμπτη στις 10:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:09 μμ 1 ώρα πριν, akilleas said: Αίτηση έκανα από την σελίδα της Frog. Η εφαρμογή της Cosmote λογικά δεν θα τρέχει σε μένα γιατί είμαι Vodafone τώρα και θέλω φορητότητα με διατήρηση αριθμού. Κατεβάζεις την εφαρμογή της cosmote κάνεις λογαριασμό και έπειτα κάνεις απο κει ενεργοποίηση σιμ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. Παρασκευή στις 02:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:28 πμ 4 ώρες πριν, spoukos said: Κατεβάζεις την εφαρμογή της cosmote κάνεις λογαριασμό και έπειτα κάνεις απο κει ενεργοποίηση σιμ Ωραίος! Θα το προσπαθήσω αργότερα όταν θα επιστρέψω σπίτι! Ευχαριστώ! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Παρασκευή στις 07:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:48 πμ (edited) 5 ώρες πριν, akilleas said: Ωραίος! Θα το προσπαθήσω αργότερα όταν θα επιστρέψω σπίτι! Ευχαριστώ! Και μέσω της εφαρμογής φρογκ κάνεις ενεργοποίηση. Edited Παρασκευή στις 07:50 πμ by Konsta_ntina 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Παρασκευή στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:08 μμ Σε κάποιους η εφαρμογή της frog δε λειτουργεί σωστά στην ενεργοποίηση αν σου τύχει γίνεται από την εφαρμογή της cosmote. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. Κυριακή στις 07:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:17 πμ Από Cosmote gigamax που λήγει σε 3 μήνες πώς μπορώ να το κάνω frog ? Θα αλλάξει η sim ή μπορεί να είναι η ίδια? Έχω βάλει τη sim σε ένα router σε χωριό και θέλω να μην κοπεί η σύνδεση. Σε Γερμανό γίνεται δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. Κυριακή στις 07:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:22 πμ 1 minute ago, skoupas said: Από Cosmote gigamax που λήγει σε 3 μήνες πώς μπορώ να το κάνω frog ? Θα αλλάξει η sim ή μπορεί να είναι η ίδια? Έχω βάλει τη sim σε ένα router σε χωριό και θέλω να μην κοπεί η σύνδεση. Σε Γερμανό γίνεται δουλειά? Δεν μπορεις να πας απο COSMOTE σε FROG. Εχεις 2 επιλογες πας σε ενα απο τα 2 καταστηματα της FROG και αγοραζεις με 144€ τα απεριοριστα για 1 χρονο Ή πας απο την COSMOTE σε καρτοτηλεφωνο με φορητοτητα αλλου Παρόχου και μετα απο 1-2 ημερες γυριζεις με φορητοτητα ξανα στην FROG. Η δευτερη επιλογη ειναι εφοσον θελεις να κρατησεις το ιδιο νουμερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts