Jump to content

staurosmar

Members
 • Δημοσιεύσεις

  85
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by staurosmar

 1. όταν λες δεύτερη φορά τι εννοείς; Το καλοκαίρι έκανα την μετάβαση από Q σε Frog και δεν έχω αλλάξει ούτε μία φορά πακέτο με το ΑΛΠΑΚ. Ακόμα έχω τα 60+60 λεπτά κάθε μήνα προς όλους.
 2. Σε μένα γιατί 10ευρο ρε μαμώτη. Στο πηγάδι κ......α; Φορητότητα από q σε frog είναι χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει την αλλαγή πακέτου μέχρι στιγμής.
 3. Θυμάμαι με online αίτηση, πήρε 14 μέρες σε μένα.
 4. Στο big bang app μου δείχνει 6.5 ευρω για 8GB για 30 μέρες ενώ το ίδιο πακέτο στο cu app το δείχνει με 9GB. Το ίδιο (+1 GB) και τα μιας εβδομάδας 3.5 ευρώ και 2.5 ευρώ. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα πακέτα του big bang ζητάνε μόνο 100 κρυστάλλους! Πειράζουν κάτι;
 5. staurosmar

  CU Liquid

  @gpapas640 Αυτό! ☝️
 6. staurosmar

  CU Liquid

  Μπορείς να μας δείξεις ένα screenshot (κρύψε τα προσωπικά στοιχεία σου); Το λέω γιατί και γω είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο και απλά έπρεπε να ξανά επιλέξω ένα-ένα από πάνω μέχρι κάτω: ποσό, πέρα-δώθε την ημερομηνία της μπάρας, την κάρτα και να βάλω το email. Τότε ξεκόλλησε και από αχνό έγινε έντονο το κουμπί "Αποθήκευση" και μπορούσε να πατηθεί.
 7. Πρώτα έγινε η ενεργοποίηση του αριθμού με φυσική κάρτα. Και μετά πήρα την e-sim. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν τις πήρα μαζί ή πήγα άλλη μέρα για να πάρω την e-sim. Νομίζω τις πήρα κατευθείαν τις κάρτες και έκανα την διαδικασία με το barcode. Είχα κάποια θεματάκια. Στην αρχή έπιανε μόνο 3G και μετά από λίγες μέρες 4G. Στο ρολόι δεν με ενόχλησε γιατί χρειάζεται λίγα δεδομένα, μόνο για notifications. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν κατήργησε το 3g δίκτυο η vodafone. Σταμάτησαν να λειτουργούν οι κλήσεις για κάποιο λόγο. Μου έδωσαν δωρεάν μια καινούργια e-sim αλλά τίποτα. Μίλησε ένας τεχνικός με τα κεντρικά και του είπαν ότι δεν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο ρολόι ενώ στο site της vodafone το έγραφε στις υποστηριζόμενες συσκευές. Τέλος πάντων άκρη δεν βρήκα. Πέρασαν αρκετοί μήνες και κάποια μέρα τυχαία είπα να ξαναδοκιμάσω αν λειτουργούν οι κλήσεις και όντως λειτουργούσαν. Τόση ώρα απλά σου λέω τον πόνο μου βέβαια. Ήταν πρόβλημα στην μετάβαση του δικτύου και συγκεκριμένα γι'αυτό το ρολόι. Πλέον και ειδικά σε κινητό δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
 8. Έχω e-sim vodafone cu σε Samsung Galaxy watch 4 όχι σε κινητό. Πες μου. Μπορεί να μπορώ να σε βοηθήσω.
 9. staurosmar

  CU Liquid

  Καλή σαρακοστή! Μια ερώτηση γιατί δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει. Μου ήρθε προσφορά 1000 λεπτά και 30gb αν βάλω κάρτα. Εγώ τώρα είμαι liquid. Αν βγω, βάλω κάρτα για να πάρω την προσφορά και ξανά μπω στο liquid θα μπορώ να εκδώσω κουπόνι για το efood;
 10. Μα έχουν μαζέψει 22000 πόντους κιόλας; Έχουν φύγει 10 smart κάμερες xiaomi. Προσωπικά εγκαταλείπω, δεν βρίσκω νόημα.
 11. Η ταλαιπωρία είναι στο ότι όταν βγω για να περάσω την απόδειξη δεν θα έχω ούτε liquid ούτε κανένα άλλο πακέτο. Και το Cashback κάνει 3-4 μέρες να μπει (ή και περισσότερο απ'ότι ακούω και λένε τώρα τελευταία). Οπότε αναγκάζομαι να ξανά μπω στο liquid για να μην ενεργοποιώ πακέτο για λίγες μέρες μόνο.
 12. Σωστό και αυτό! Έλεγα μήπως γλίτωνα την όλη διαδικασία του cashback αλλά συνεχίζει να αξίζει η ταλαιπωρία μου φαίνεται.
 13. Δεν το περιφρονώ καθόλου. Το χρησιμοποιώ το cashback απλά μου είναι λίγο κουραστική η διαδικασία και σκεφτόμουν άλλο σενάριο χρήσης. Όχι δεν είναι τα 15 ευρώ της πρώτης φοράς! Αυτά να 'ταν κι άλλα! Από πέρσι τα έχω φάει 😀 Οπότε μπορώ 2 μήνες liquid και 1 μήνας απλό cu με πακέτο. Και να βάζω 15 ή 16 ευρώ κάθε 3 μήνες. Αγαπάμε cashback αλλά χρονοβόρο. Thanks για τις απαντησεις σας.
 14. Γεια σας! Μπορώ να έχω το εξής σενάριο για την λίγη χρήση που κάνω; 1. Ας πούμε ότι τον πρώτο μήνα το liquid μου τραβάει 15 ευρώ και μου δίνει απεριόριστη ομιλία. 2. Τον δεύτερο μήνα τελειώνει η απεριόριστη ομιλία και από τα χρήματα που έχουν μείνει (από τα 15 ευρώ) τον περνάω με τις χρεώσεις του liquid. 3. Στο τέλος του δεύτερου μήνα και πριν μου φάει τα υπολοιπόμενα χρήματα το γυρνάω σε απλό CU από liquid και ενεργοποιώ κάποιο πακέτο από τα διαθέσιμα ώστε να βγάλω τον τρίτο μήνα. Παίζει κάτι τέτοιο; Ή θα πρέπει να έχω τον τρίτο μήνα έστω 0.01 euro υπόλοιπο ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το πακέτο από το βήμα 3; όπως ίσως καταλάβατε θέλω να γλιτώσω την διαδικασία του cashback.
 15. staurosmar

  Nova eSIM

  Προσωπικά πάντως έχω σε Galaxy watch 4 Vodafone cu. Και λειτουργούν όλα. Κλήσεις, μηνύματα, data.
 16. Βλέπω τώρα τα μηνύματά μου στο κινητό από το καλοκάιρι μέχρι σήμερα. Ένα πάρα πολύ συχνό μήνυμα είναι το "με 3 ευρώ 120 λεπτά προς όλους και 3GB για 20 μέρες" ή λίγο πιο σπάνια "με 6 ευρώ 240 λεπτά προς όλους και 6GB για 20 μέρες". Στο δίμηνο πάνω που είναι να λήξει το υπόλοιπο, μου έρχονται τέτοιες προσφορές του στυλ "Βάλε κάρτα και θα πάρεις 1000 λεπτά προς όλους και 20GB για 20 μέρες". Αλλά όσο θυμάμαι και βλέπω στα μηνύματα μου τώρα, ποτέ δεν ήρθε κάποια προσφορά με 30 μέρες όπως τώρα. Μάλλον επειδή είμαι και liquid και δεν βάζω κάθε μήνα κάρτα, επιμένει να μου στέλνει τέτοιες προσφορές. Στο ρολόι έχω cu ψιλό-παρατημένο γιατί το χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι μόνο για να μην παίρνω κινητό στην παραλία και του έρχονται προσφορές του στυλ "Βάλε κάρτα και θα πάρεις 1000 λεπτά προς όλους και απεριόριστα Data για 30 μέρες". Όποτε αν κάνεις να βάλεις κάρτα πολύ καιρό έρχονται αυτές οι προσφορές. Αυτό καταλαβαίνω.
 17. Τελικά έβαλα κάρτα πριν τις 25/01 όπως έγραφε και οι δύο παραπάνω προσφορές ενώθηκαν σε μία με ημερομηνία λήξης, την ημερομηνία της μεγαλύτερης σε διάρκεια προσφοράς (30 ημέρες). Δείτε:
 18. Σύμφωνα με τα τελευταία αυτά μηνύματα, τελικά ποια προσφορά θα ισχύσει αν βάλω 13 ευρώ; βασικά είμαι ήδη liquid. Οπότε θα το βάλω να τραβήξει τα 13 ευρώ. Αλλά τι θα ισχύσει; η τελευταία; και οι 2 μαζί; και οι 2 έχουν καταληκτική ημερομηνία την 25η Ιανουαρίου.
 19. staurosmar

  CU Liquid

  Δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο αλλά δεν το νομίζω να δουλεύει έτσι. Μάλλον χάνονται. Αλλιώς θα έλεγε κάτι του στυλ "όταν ξαναγίνεις liquid τα απεριόριστα θα σε περιμένουν εκεί".
 20. Ξέρουμε αν υπάρχει περίτπωση να μην καταναλώνει data βλέποντας Vodafone TV με κάποιο ενεργοποιημένο πακέτο από τα CU Popcorn που προσφέρουν το Vodafoe TV; Πόσο ωραίο θα ήταν αν δεν σου έτρωγε data σε αυτή την περίπτωση!
 21. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20240108-timologiakes-allages-kartokinitis/ Πάνε και τα 8 ευρώ ανανέωση από τα καταστήματα συν άλλα πολλά.
 22. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20240108-timologiakes-allages-kartokinitis/ Πάνε και τα 8 ευρώ ανανέωση από τα καταστήματα συν άλλα πολλά. EDIT: ΓΡΆΨΤΕ ΛΆΘΟΣ! Ζητώ συγγνώμη! νόμιζα ήμουν στο cu thread
 23. staurosmar

  CU Liquid

  Πάντως τόσο καιρό που περιμένεις μήπως θα ήταν μία λύση να κάνεις φορητότητα άλλου και μετά να ξανά γυρίσεις ώστε να ξεκινήσεις από την αρχή με το cu. Εκτός αν έχεις μεγάλο υπόλοιπο ή κρυστάλλους και τα λυπάσε.
 24. Χωρίς να πέφτω στη φωτιά, σαν να θυμάμαι στο CU που έχω στο ρολόι μου είχε βγάλει την προσφορά αυτή και την ενεργοποίησε με cashback. Ήταν όμως cashback με επιστροφή γύρω στο 1,5 ευρώ. Και θυμάμαι είχα στο ρολόι 978 gb και με το ζόρι το ρολόι καταναλώνει καμιά 15αριά mb την ημέρα 😁. Υ.γ. Στο μεταξύ, το ρολόι έτσι το συντηρώ με Cashback και liquid λόγω της υπερβολικά μικρής χρήσης που κάνω. Και δεν μπορώ να κάνω περισσότερη και να ήθελα. Μόνο τα notifications καταναλώνουν data και από ομιλία πόσο να μιλήσει κανείς σε ανοικτή ακρόαση. Το liquid είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίπτωση χρήσης.
×
×
 • Create New...