Jump to content

staurosmar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by staurosmar

  1. staurosmar

    CU Liquid

    Λέμε λέμε για την Cosmote. Ότι θα φύγουμε και θα πάμε εκεί και στο τέλος θα φάμε καμιά καμπανιά και από την cosmote με αυξήσεις (αν δει ότι ζοριζεται και αυτή με τους χρήστες) και δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε.
  2. Είχα κάνει κανονική ανανέωση 13 ευρώ. Οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι σίγουρο σε αυτό.
  3. Ίδια περίπτωση με την δική μου πριν μερικούς μήνες. Θα πάρεις συνδυαστικά τα πάντα! Εάν κανείς μια ανανέωση μέχρι τις 28 οποιασδήποτε αξίας θα πάρεις συνδυαστικά 1000 λεπτά για 30 μέρες + 5000 για 20 μέρες + 30 GB για 30 ημέρες + και απεριόριστα data για 20 μέρες. Αν τώρα βάλεις όχι οποιαδήποτε αξίας αλλά από 20 ευρώ και πάνω μέχρι τις 27 όμως, θα πάρεις όλα τα παραπάνω συν 20 GB για 30 μέρες. Έτσι είχαν λειτουργήσει στην δική μου περίπτωση και δεν το πίστευα. Το είχα ποσταρει και εδώ πριν μερικούς μήνες αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα να σου το παραθέσω. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωσή σου.
  4. Για περισσότερη ομιλία μπορεί να θέλει κάποιος να αλλάξει από frog σε Whatsup. Η frog δίνει πολλά giga και το Whatsup πολλή ομιλία. Έτσι τα έχω καταλάβει αυτά τα 2 προσωπικά.
  5. Βολικό θα είναι να μην χάνονται.
  6. Δεν έχω ιδέα. Αν κάποιο άλλο μέλος το έχει κάνει, μπορεί να μας πει. Εντάξει, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε τέτοια μετάβαση μπορούμε να φροντίσουμε να έχουμε μηδενικό υπόλοιπο πριν αλλάξουμε.
  7. Για ρίξτε και μια ματιά και σε αυτά: https://www.google.com/amp/s/www.euro2day.gr/amp/news/enterprises/article/2240350/h-volton-eiserhetai-se-kinhth-kai-statherh-thlefon.html https://techmaniacs.gr/i-dei-kai-stis-tilepikoinonies-aperiorista-gigabits-se-kathe-christi-ti-simainei/ Ίσως λίγο υπομονή να αξίζει για λίγους μήνες.
  8. staurosmar

    CU Liquid

    Ή να αυξήσει τις τιμές ανά λεπτό/mb/sms. Για μένα ήταν πάρα πολύ σωστή η φιλοσοφία του "ότι καταναλώνεις αυτό πληρώνεις". Μου ταίριαζε πολύ με την μέτρια προς χαμηλή κατανάλωση που έκανα. Πάντα με ξένιζαν τα fixed πακέτα γιατί ένιωθα ότι έπρεπε να τα φάω αλλιώς βγαίνω χαμένος.
  9. Μου ήρθε στο CU μου αυτό πριν από λίγο. Τι να τους πεις τώρα;
  10. 60 ευρώ; Αφού θα υπάρχει το week πακέτο που ναι μεν το ακριβαίνει στα 7 ευρώ (7x4=28) και γίνεται το CU το ακριβότερο, αλλά όχι και 60.
  11. Κάπως έχει ξεφύγει το CU τώρα τελευταία. Συνεχώς ακριβαίνει. Έτσι όπως τα κάνουν ας βγάλουν τον κόφτη των 4ων mbps στα απεριόριστα. Υ.Γ. Α, ρε blizard! Πάει το liquid! Και γω αυτό είχα συνέχεια ενεργοποιημένο με cashback.
  12. Και γω είχα ανεβάσει αυτό πριν μερικές μέρες. Υπόθεση: εάν όπως είμαστε με frog ενεργοποιήσουμε το cosmote neo, πάρουμε τον δωρεάν μήνα και μετά με ΑΛΠΑΚ το γυρίσουμε σε Whatsup ή Κοσμοκάρτα δεν θα γλιτώσουμε το 10ευρο;
  13. όταν λες δεύτερη φορά τι εννοείς; Το καλοκαίρι έκανα την μετάβαση από Q σε Frog και δεν έχω αλλάξει ούτε μία φορά πακέτο με το ΑΛΠΑΚ. Ακόμα έχω τα 60+60 λεπτά κάθε μήνα προς όλους.
  14. Σε μένα γιατί 10ευρο ρε μαμώτη. Στο πηγάδι κ......α; Φορητότητα από q σε frog είναι χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει την αλλαγή πακέτου μέχρι στιγμής.
  15. Θυμάμαι με online αίτηση, πήρε 14 μέρες σε μένα.
  16. Στο big bang app μου δείχνει 6.5 ευρω για 8GB για 30 μέρες ενώ το ίδιο πακέτο στο cu app το δείχνει με 9GB. Το ίδιο (+1 GB) και τα μιας εβδομάδας 3.5 ευρώ και 2.5 ευρώ. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα πακέτα του big bang ζητάνε μόνο 100 κρυστάλλους! Πειράζουν κάτι;
  17. staurosmar

    CU Liquid

    @gpapas640 Αυτό! ☝️
  18. staurosmar

    CU Liquid

    Μπορείς να μας δείξεις ένα screenshot (κρύψε τα προσωπικά στοιχεία σου); Το λέω γιατί και γω είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο και απλά έπρεπε να ξανά επιλέξω ένα-ένα από πάνω μέχρι κάτω: ποσό, πέρα-δώθε την ημερομηνία της μπάρας, την κάρτα και να βάλω το email. Τότε ξεκόλλησε και από αχνό έγινε έντονο το κουμπί "Αποθήκευση" και μπορούσε να πατηθεί.
  19. Πρώτα έγινε η ενεργοποίηση του αριθμού με φυσική κάρτα. Και μετά πήρα την e-sim. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν τις πήρα μαζί ή πήγα άλλη μέρα για να πάρω την e-sim. Νομίζω τις πήρα κατευθείαν τις κάρτες και έκανα την διαδικασία με το barcode. Είχα κάποια θεματάκια. Στην αρχή έπιανε μόνο 3G και μετά από λίγες μέρες 4G. Στο ρολόι δεν με ενόχλησε γιατί χρειάζεται λίγα δεδομένα, μόνο για notifications. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν κατήργησε το 3g δίκτυο η vodafone. Σταμάτησαν να λειτουργούν οι κλήσεις για κάποιο λόγο. Μου έδωσαν δωρεάν μια καινούργια e-sim αλλά τίποτα. Μίλησε ένας τεχνικός με τα κεντρικά και του είπαν ότι δεν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο ρολόι ενώ στο site της vodafone το έγραφε στις υποστηριζόμενες συσκευές. Τέλος πάντων άκρη δεν βρήκα. Πέρασαν αρκετοί μήνες και κάποια μέρα τυχαία είπα να ξαναδοκιμάσω αν λειτουργούν οι κλήσεις και όντως λειτουργούσαν. Τόση ώρα απλά σου λέω τον πόνο μου βέβαια. Ήταν πρόβλημα στην μετάβαση του δικτύου και συγκεκριμένα γι'αυτό το ρολόι. Πλέον και ειδικά σε κινητό δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
  20. Έχω e-sim vodafone cu σε Samsung Galaxy watch 4 όχι σε κινητό. Πες μου. Μπορεί να μπορώ να σε βοηθήσω.
  21. staurosmar

    CU Liquid

    Καλή σαρακοστή! Μια ερώτηση γιατί δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει. Μου ήρθε προσφορά 1000 λεπτά και 30gb αν βάλω κάρτα. Εγώ τώρα είμαι liquid. Αν βγω, βάλω κάρτα για να πάρω την προσφορά και ξανά μπω στο liquid θα μπορώ να εκδώσω κουπόνι για το efood;
  22. Μα έχουν μαζέψει 22000 πόντους κιόλας; Έχουν φύγει 10 smart κάμερες xiaomi. Προσωπικά εγκαταλείπω, δεν βρίσκω νόημα.
  23. Η ταλαιπωρία είναι στο ότι όταν βγω για να περάσω την απόδειξη δεν θα έχω ούτε liquid ούτε κανένα άλλο πακέτο. Και το Cashback κάνει 3-4 μέρες να μπει (ή και περισσότερο απ'ότι ακούω και λένε τώρα τελευταία). Οπότε αναγκάζομαι να ξανά μπω στο liquid για να μην ενεργοποιώ πακέτο για λίγες μέρες μόνο.
  24. Σωστό και αυτό! Έλεγα μήπως γλίτωνα την όλη διαδικασία του cashback αλλά συνεχίζει να αξίζει η ταλαιπωρία μου φαίνεται.
×
×
  • Create New...