Jump to content

staurosmar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

staurosmar's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

27

Φήμη

  1. Να φανταστώ ότι και η φραγή μπαίνει τον 5ο μήνα;
  2. Νομίζω πως σε έχασα κάπως. εφόσον ισχύουν για έναν μήνα πώς θα τα μαζέψεις (120 ευρώ); Εννοείς ό,τι απομένει από το πραγματικό υπόλοιπο;
  3. Mε τον κωδικό CITYDEALS τα 10 ευρώ εξτρά για πόσο διάστημα ισχύουν; Tον μήνα που αποδίδονται μόνο ή ακολουθούν κανονικά τις ανανεώσεις και αφομοιώνονται με το κανονικό υπόλοιπο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε κάπου; επίσης, ισχύουν για το big bang?
  4. staurosmar

    CU Liquid

    Τρώμε υπόλοιπα και πάμε προς frog. Τουλάχιστον οι ex-liquid που κάναμε μικρή χρήση.
  5. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Γιατί λέει στην προσφορά με τα 15 ευρώ και δώρο 10GB αν συνδυάζεται με σταθερό "για 1 χρόνο"; Δεν θα ισχύει μετά από ένα χρόνο;
  6. Μπα δεν νομίζω! Και την ίδια την εφαρμογή δηλαδή "CU Big Bang" την λένε. Οπότε δεν νομίζω.
  7. Ναι χάνεται. Όπως επίσης (φαντάζομαι) και κρύσταλλοι από το big bang και κουπόνια.
  8. Όχι! Είναι στο καρτοκινητό vodafone international. Με μια κλήση στο 1266 αλλάζεις από cu σε αυτό δωρεάν. Και μετά το βρίσκεις στα πακέτα του απ' ότι φαίνεται. Και γω cu έχω αλλά σκέφτομαι να πάω εκεί γι'αυτόν τον λόγο.
  9. Πήγαινε εδώ και διάλεξε το "voice to national destinations" https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-international/c-100185?i_term=no-cta&i_content=bundles&i_owner=mk-ma&i_name=20221103-international
  10. Βρε παιδιά! Το από κάτω ισχύει; Πακέτο του vodafone international με 8.5 ευρώ 600 λεπτά προς όλους για 30 μέρες; Ισχύει; Συμφέρει πιο πολύ και από big bang για χρόνο προς όλους για μικρή χρήση που χρειάζομαι.
  11. Μόνο να θυμάσαι και το 1.5 ευρώ που θα μπει με την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου και μετά.
  12. Φοβάμαι κι άλλον περιορισμό. Δεν μας λέει μέχρι πότε ισχύει. Θα πρέπει να το φάμε το 5ευρω εντός 30 ημερών ή θα πάει μέχρι την λήξη του διμήνου; Γιατί αυτό αλλάζει τα πράγματα. Θα μπορούσαμε με 15 ευρώ να τα κάνουμε 20 και με το 2,5 ευρώ πακέτο από το big bang να βγάλουμε δίμηνο. Και αν έχουμε και αλλά λεφτά μέσα μπορεί να ενεργοποιήσουμε και κάτι ακόμα και να βγάλουμε ίσως και περισσότερο. Για να μην μιλήσω τι θα γίνει αν βάλουμε και το cashback στην εξίσωση. Πάντως δεν βλέπω να το ενεργοποιώ. Μόνο αν στείλουν καινούργιο για τύπου διπλασιασμού της επόμενης κάρτας ή κάτι τέτοιο.
  13. Και σε μένα ήρθε ακριβώς το ίδιο! Αλλά περιμένω κάνα μήνα ακόμα για να φάω το υπόλοιπο μου και να φύγω για frog μάλλον και γω.
×
×
  • Create New...