Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, savvas15 said:

Να κανω μια ερωτηση, ειχα μηδενικο υπολοιπο κ στης 4/5 θα γινοταν φραγη, επρεπε δηλαδη να βαλω καρτα, Λογο μιας νεας συνδεσης σταθερου που εκανα στην κοσμοτε, καθε μηνα για 2 χρονια θα μου βαζουν 10 ευρω στο κινητο, Χθες μου βαλανε τα 10 ευρω κ τωρα γραφει ληξει υπολοιπου 22/6. Χρειαζετε τωρα εγω να βαλω καρτα? Η ανανεωθηκε για αλλους τρεις μηνες ο αριθμος?

Παίρνω την τελευταία εβδομάδα και μου λένε ότι τα 10 ευρώ δεν ισχύουν πια για φορητοτητα

εσυ πότε το πήρες;

6 ώρες πριν, akis8607 said:

Παίρνω την τελευταία εβδομάδα και μου λένε ότι τα 10 ευρώ δεν ισχύουν πια για φορητοτητα

εσυ πότε το πήρες;

Φορητότητα εκανα κ εγω απο κοσμοτε σε νοβα, και μου τα έδωσαν, κ μαλιστα απο 10 ευρω σε δυο κινητα, Στις 15 του μηνα την προηγουμενη Τεταρτη με πηραν απο το τμημα ειδικων προσφορων

On 23/4/2026 at 10:21 ΜΜ, savvas15 said:

Φορητότητα εκανα κ εγω απο κοσμοτε σε νοβα, και μου τα έδωσαν,

Απο νοβα σε κοσμοτε εννοεις; Δεν ήξερα οτι παίζει τέτοια προσφορά.

8 ώρες πριν, gag said:

Απο νοβα σε κοσμοτε εννοεις; Δεν ήξερα οτι παίζει τέτοια προσφορά.

Από κοσμοτε σε νοβα, ειχα συνδεση κοσμοτε και ηθελα να βαλω οπτικη ινα, κ η κοσμοτε μου εδινε κατι τιμες εκτος εποχης, εκανα φορητοτητα στη νοβα κ με πηρε η κοσμοτε για αντιπροσφορα, κ μεταξυ αλλον μου εδωσαν κ απο ενα δεκαρικο σε δυο κινητα

3 ώρες πριν, savvas15 said:

Από κοσμοτε σε νοβα, ειχα συνδεση κοσμοτε και ηθελα να βαλω οπτικη ινα, κ η κοσμοτε μου εδινε κατι τιμες εκτος εποχης, εκανα φορητοτητα στη νοβα κ με πηρε η κοσμοτε για αντιπροσφορα, κ μεταξυ αλλον μου εδωσαν κ απο ενα δεκαρικο σε δυο κινητα

Και το πέναλτι για να αποχωρήσεις από τη Nova και να επιστρέψεις στην COSMOTE; 

34 minutes ago, oregon said:

Και το πέναλτι για να αποχωρήσεις από τη Nova και να επιστρέψεις στην COSMOTE; 

Δεν ειχε πεναλτυ ημουν εντος τον 14 ημερων

Να μη διαβαζω πισω  που γινεται  χαμος, συντομη ερωτηση ..: 
Μπορω να βαλω μονο δεδομενα Frog σε κινητο με nova ..? εχω 2 sim = 1 ελευθερη και υποστηριζει και e-sim. (Redmi Note 13 Pro)
Τι κοστος εχει, θα μου βγει φθηνοτερα ..? τωρα εχω μια προσφορα που βαζω 1 φορα τους 2 μηνες καρτα, γιατι λογω παλιου συμβολαιου στο σταθερο μου δινουν 1000 λεπτα το μηνα στο κινητο. 

Δημήτρης

Εδω

https://www.frogmobile.gr/el/paketa-internet

θα δεις τα πακετα που περιλαμβανουν data στη φρογκ. Επισης με κάθε ανανέωση μεσω app παιρνεις λιγα data μπονους (και τα διπλασια αν χρησιμοποιήσεις καρτα  payzy

https://www.frogmobile.gr/el/frog-mobile-app#topapp

Μπορεις να βγαζεις e-sim με κοστος 5€ αλλα αν αλλαξεις συσκευη θα πρέπει να ξαναπληρωσεις 5€.

*Κατι εκτός θέματος για την nova: Αν είναι καρτοκινητο f2g ή q αυτο που εχεις στο συνδυασμό με το σταθερό δεν χρειάζεται απαραίτητα καθε 2 μηνες να "στοκαρεις" υπολοιπο. Στο τελος του διμηνου ενεργοποιεις καποιο πακετο (π.χ. 3gb με 4,5€ στο f2g) και το χρηματικό υπόλοιπο παίρνει αναλογη παράταση δηλ.την ημερομηνία λήξης του πακέτου που θα ενεργοποιήσεις. Περισσότερα στο αναλογο νημα.

Edited by kmpatra

14 ώρες πριν, spiliot said:

Μπορείς να το κάνεις, αλλά πόσα δεδομένα χρειάζεσαι το μήνα;

Δεν χρειάζομαι πολλά με 4-5 GB το μήνα είμαι κομπλέ αλλά δεν θέλω λόγο της προσφοράς που λέω πιο πάνω να δίνω 15 και 17 ευρώ το μήνα..

14 ώρες πριν, kmpatra said:

Εδω

https://www.frogmobile.gr/el/paketa-internet

θα δεις τα πακετα που περιλαμβανουν data στη φρογκ. Επισης με κάθε ανανέωση μεσω app παιρνεις λιγα data μπονους (και τα διπλασια αν χρησιμοποιήσεις καρτα  payzy

https://www.frogmobile.gr/el/frog-mobile-app#topapp

Μπορεις να βγαζεις e-sim με κοστος 5€ αλλα αν αλλαξεις συσκευη θα πρέπει να ξαναπληρωσεις 5€.

*Κατι εκτός θέματος για την nova: Αν είναι καρτοκινητο f2g ή q αυτο που εχεις στο συνδυασμό με το σταθερό δεν χρειάζεται απαραίτητα καθε 2 μηνες να "στοκαρεις" υπολοιπο. Στο τελος του διμηνου ενεργοποιεις καποιο πακετο (π.χ. 3gb με 4,5€ στο f2g) και το χρηματικό υπόλοιπο παίρνει αναλογη παράταση δηλ.την ημερομηνία λήξης του πακέτου που θα ενεργοποιήσεις. Περισσότερα στο αναλογο νημα.

Φίλε kmpatra πολύ ενδιαφέρον αυτό με την ανανέωση και αν θες βάλε το λινκ να το δω αν και πως γίνεται.Εχω F2GO και σταθερό στη Nova.

Υπάρχει νομίζω μια προσφορά σε κάποια καταστήματα με 100 ευρώ σου δίνουν απεριόριστα data για ένα χρόνο.. παίζει αυτό.. έχεις ακούσει τίποτα..

Δημήτρης

1 ώρα πριν, Lyngas1 said:

Εχω F2GO και σταθερό στη Nova.

γνωριζεις οτι με σταθερο στην Nova δικαιουσε 1000 λεπτα ομιλιας + 15 GB καθε μηνα δωρεαν στο f2G σου;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

46 minutes ago, HEO said:

γνωριζεις οτι με σταθερο στην Nova δικαιουσε 1000 λεπτα ομιλιας + 15 GB καθε μηνα δωρεαν στο f2G σου;;

Μόνο για νούμερα που έχουν ενεργοποιηθεί αφού ξεκίνησε η προσφορά 1000+15 (κάποια στιγμή το 2024 αν θυμάμαι καλά), τα παλιά παίρνουν μόνο τα 1000 λεπτά αλλά ας το συζητήσουμε στο κατάλληλο θέμα.

2 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Δεν χρειάζομαι πολλά με 4-5 GB το μήνα είμαι κομπλέ αλλά δεν θέλω λόγο της προσφοράς που λέω πιο πάνω να δίνω 15 και 17 ευρώ το μήνα..

Αφού ήδη έχεις κινητό με esim, με περίπου 2.5-3 ευρώ το μήνα μπορείς έχεις 5GB https://esimdb.com/greece

Edited by spiliot

2 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Φίλε kmpatra πολύ ενδιαφέρον αυτό με την ανανέωση και αν θες βάλε το λινκ να το δω αν και πως γίνεται.Εχω F2GO και σταθερό στη Nova.

Υπάρχει νομίζω μια προσφορά σε κάποια καταστήματα με 100 ευρώ σου δίνουν απεριόριστα data για ένα χρόνο.. παίζει αυτό.. έχεις ακούσει τίποτα..

Γραψε εδω τι ακριβώς εχεις και τι σου δινουν να μην είμαστε εκτος θεματος

On 29/4/2026 at 2:36 ΜΜ, VIPdriver said:

Frog store Αθηνας κ Θεσσαλονίκης με 144€

Ωραίος !!  ηταν 109 νομιζω .. ? το ανεβασανε .. 

On 29/4/2026 at 4:33 ΜΜ, spiliot said:

Μόνο για νούμερα που έχουν ενεργοποιηθεί αφού ξεκίνησε η προσφορά 1000+15 (κάποια στιγμή το 2024 αν θυμάμαι καλά), τα παλιά παίρνουν μόνο τα 1000 λεπτά αλλά ας το συζητήσουμε στο κατάλληλο θέμα.

Αφού ήδη έχεις κινητό με esim, με περίπου 2.5-3 ευρώ το μήνα μπορείς έχεις 5GB https://esimdb.com/greece

Φιλε spiliot  Τρελή φάση !!

On 29/4/2026 at 3:49 ΜΜ, HEO said:

Αυτο θα ηταν ευχης εργο, αλλα κοιτα τι λεει ο spiliot απο κατω ..

On 29/4/2026 at 4:45 ΜΜ, kmpatra said:

Γραψε εδω τι ακριβώς εχεις και τι σου δινουν να μην είμαστε εκτος θεματος

Ναι παω να τα γραψω και εκει 👍

Δημήτρης

5 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Ναι παω να τα γραψω και εκει 👍

Δεν χρειάζεται να ξαναγράψεις και εκεί (στο νήμα του f2g) τα ίδια που ρωτησες εδώ, γιατί εμείς τα ίδια μέλη θα σου απαντήσουμε τα ίδια πράγματα.

Αλλά,

από εδώ και πέρα ότι αφορά το f2g να το γράφεις εκεί. Για τηn Q ( και το vodafone CU) ύπάρχουν άλλα νήματα να ρωτήσεις. 

Γεια χαρά σε όλους!
Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι από τότε που μετέφερα τον αριθμό μου στη Frog. Όταν το κινητό μου είναι κλειστό ή δεν έχω σήμα, δεν λαμβάνω το κλασικό SMS που με ενημερώνει για το ποιος με κάλεσε όσο ήμουν "εκτός". 

Μόλις έλαβα αυτό το sms

WITH FROG YOU GET FREE 1GB +1200' TO FROG WITH THE 1ST TOPUP 10€  OF THE MONTH! 500MB +600' AUTOMATICALLY + DOUBLE THROUGH FROG APP https://frog.go.link/app. ME TO FROG EXEIΣ 1GB +1200' ΠPOΣ FROG ΣTH ΠPΩTH ANANEΩΣH 10€ TOY MHNA! 500MB +600' AYTOMATA + TA ΔIΠΛA ΠOY ENEPΓOΠOIEIΣ MEΣA AΠO TO FROG APP https://frog.go.link/app

Ό,τι να' ναι...

24 minutes ago, Frpix said:

Μόλις έλαβα αυτό το sms

WITH FROG YOU GET FREE 1GB +1200' TO FROG WITH THE 1ST TOPUP 10€  OF THE MONTH! 500MB +600' AUTOMATICALLY + DOUBLE THROUGH FROG APP https://frog.go.link/app. ME TO FROG EXEIΣ 1GB +1200' ΠPOΣ FROG ΣTH ΠPΩTH ANANEΩΣH 10€ TOY MHNA! 500MB +600' AYTOMATA + TA ΔIΠΛA ΠOY ENEPΓOΠOIEIΣ MEΣA AΠO TO FROG APP https://frog.go.link/app

Ό,τι να' ναι...

Και πού το περίεργο; 

On 10/1/2007 at 12:59 ΜΜ, alexis_21 said:

Δυστυχώς δεν νομίζω να κάνω λάθος.

Παραθέτω τον ορισμό της φορητότητας από την ΕΕΤΤ: Η Φορητότητα Αριθμών αφορά στη δυνατότητα των συνδρομητών να αλλάζουν τηλεπικοινωνιακό πάροχο διατηρώντας τον τηλεφωνικό αριθμό τους.

Όπως βλέπεις αναφέρει δυνατότητα αλλαγής τηλ.παρόχου. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η μετατροπή what' up είναι αλλαγή μέσα στον ίδιο πάροχο, την Κοσμοτέ. Οπότε δεν τίθεται θέμα φορητότητας.

(Βέβαια,πιο λογικά, μία τέτοια αλλαγή θα έπρεπε να την επιτρέπει ο ίδιος πάροχος όπως κάνει για μετατροπή what's up και cosmokarta...αλλά όπως προείπα η Κοσμοτε έχει επιλέξει για διάφορους λόγους να αντιμετωπίζει την frog ως ανεξάρτητο - άσχετο προϊόν)

Από όσους γνωρίζω που έκαναν μετατροπή what'up/cosmokarta σε frog την έκαναν με διπλή φορητότητα όπως περιέγραψα παραπάνω και σε εξυπηρέτηση πελατών που είχα ρωτήσει πάλι μόνο έτσι μου είχαν πει πως γίνεται.

Τώρα, επειδή συμπτωματικά, έχω και εγώ ένα καρτοκινητό what'up που θα ήθελα να το μετατρέψω frog, αν σίγουρα γνώριζεις/το έχεις κάνει με μία μονάχα φορητότητα θα σε παρακαλούσα (εσένα ή όποιος άλλος το πραγματοποίησε) να γράψεις αναλυτικά τι ακριβώς έκανες, που πήρες τηλέφωνο και το δέχτηκαν, και τι τους είπες.

Θα με βοηθούσες πολύ να ελαττώσω τον χρόνο και το κόστος της όλης διαδικασίας.

Πάντως, ενημερωτικά, να και όλα τα τηλεφωνά φορητότητας

• 13897 Για μεταφορά αριθμού προς το δίκτυο της Cosmote.
  • 13822 Για μεταφορά αριθμού προς το δίκτυο της Q-Telecom.
  • 13846 Για μεταφορά αριθμού προς το δίκτυο της TIM.
  • 13894 Για μεταφορά αριθμού προς το δίκτυο της Vodafone.

Αυτοί η αριθμοί ισχύουν και σήμερα ακόμα 

Vodafone The only scam company you can trust 

Παιδιά μόλις έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας στο 1310 με διπλασιασμό. Το γράφω  γιατί δεν το αναφέρει η εφαρμογή πως είναι εβδομάδα διπλασιασμού και παραλίγο να την πατήσω περιμένοντας την Δευτέρα.  🥴