HEO Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 Η κάρτα δεν είναι πακετο 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 H bundle card δεν είναι κάρτα ανανέωσης υπολοίπου, είναι αυτές που πουλάνε στο wifigreece κλπ, όπου πληρώνεις ένα ποσό, σου το τρώει όλο και κάνει ανανέωση δίνοντας συγκεκριμένες παροχές. Αν όντως σου είπαν πως χρειάζεται μόνο ανανέωση από την υποστήριξη και το έχεις γραπτώς μπορείς να πιέσεις για να κερδίσεις χαριστικά κάτι, αλλά δύσκολο το βλέπω. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 1 ώρα πριν, sp14 said: Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι bundle card είναι η κάρτα ανανέωσης. Αφού ανανεώσω με 13 ευρώ, να βάλω άλλα 13 ευρώ bundle card; Μου φαίνεται παράλογο. Και δεν μου είπαν αυτό στο τηλέφωνο, μου είπαν να αγοράσω και κάποιο από τα άλλα πακέτα. Αν αυτό ισχύει ΟΚ, αλλά δεν λέει αυτό στους όρους. Ας έλεγε πάρτε bundle card και μετά αγοράστε πακέτο, όχι πάρτε ένα από αυτά. Από περιέργεια, σε ποια εξυπηρέτηση σου το είπαν αυτό; Της frog ή της Cosmote; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 2 ώρες πριν, sp14 said: Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι bundle card είναι η κάρτα ανανέωσης. Αφού ανανεώσω με 13 ευρώ, να βάλω άλλα 13 ευρώ bundle card; Μου φαίνεται παράλογο. Και δεν μου είπαν αυτό στο τηλέφωνο, μου είπαν να αγοράσω και κάποιο από τα άλλα πακέτα. Αν αυτό ισχύει ΟΚ, αλλά δεν λέει αυτό στους όρους. Ας έλεγε πάρτε bundle card και μετά αγοράστε πακέτο, όχι πάρτε ένα από αυτά. Έχεις τώρα υπόλοιπο,κανεις την ενεργοποίηση ενός από τα πακέτα που σου αναφέρει στο site και σου μπαίνει και η προσφορά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 37 minutes ago, elkons said: Έχεις τώρα υπόλοιπο,κανεις την ενεργοποίηση ενός από τα πακέτα που σου αναφέρει στο site και σου μπαίνει και η προσφορά. no money, no honey να το πουμε ρωμεικα: χωρις να ξοδεψεις χρημα δεν σου δινουν τιποτα 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 41 minutes ago, elkons said: Έχεις τώρα υπόλοιπο,κανεις την ενεργοποίηση ενός από τα πακέτα που σου αναφέρει στο site και σου μπαίνει και η προσφορά. Ή δεν παίρνω τίποτα και ησυχάζω! 😁 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Καταλαβαίνω τι λέτε. Επιμένω όμως πως θα μπορούσε να είναι γραμμένο λίγο πιο ξεκάθαρα στο site τους. 1 hour ago, opmgls said: Από περιέργεια, σε ποια εξυπηρέτηση σου το είπαν αυτό; Της frog ή της Cosmote; Πήρα στην Frog & με πήραν πίσω από την Cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 @sp14 εσύ για ποιο λόγο προτιμήσεις την bandle αντί για μία κλασική ανανέωση με ενεργοποίηση πακέτου; Αφού 13€ κοστίζουν και τα δύο.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 On 20/5/2025 at 9:40 ΠΜ, sp14 said: Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι bundle card είναι η κάρτα ανανέωσης. Αφού ανανεώσω με 13 ευρώ, να βάλω άλλα 13 ευρώ bundle card; Μου φαίνεται παράλογο. Και δεν μου είπαν αυτό στο τηλέφωνο, μου είπαν να αγοράσω και κάποιο από τα άλλα πακέτα. Αν αυτό ισχύει ΟΚ, αλλά δεν λέει αυτό στους όρους. Ας έλεγε πάρτε bundle card και μετά αγοράστε πακέτο, όχι πάρτε ένα από αυτά. και πολύ καλά σου είπαν μήπως μπέρδεψες τις κάρτες όπως σου εξήγησαν ήδη ? άλλη η μία άλλη η άλλη φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) On 20/5/2025 at 9:40 ΠΜ, sp14 said: Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι bundle card είναι η κάρτα ανανέωσης. Αφού ανανεώσω με 13 ευρώ, να βάλω άλλα 13 ευρώ bundle card; Μου φαίνεται παράλογο. Και δεν μου είπαν αυτό στο τηλέφωνο, μου είπαν να αγοράσω και κάποιο από τα άλλα πακέτα. Αν αυτό ισχύει ΟΚ, αλλά δεν λέει αυτό στους όρους. Ας έλεγε πάρτε bundle card και μετά αγοράστε πακέτο, όχι πάρτε ένα από αυτά. Κοιτά, αν αγόρασες την προσφορά με τα απεριόριστα πρέπει να βάζεις μέσα από την εφαρμογή πακέτα. Το bundle είναι καλό αλλά όταν είσαι στη φρογκ χωρίς προσφορά. Edited May 21, 2025 by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Καλησπέρα. Μια χαζή ερώτηση. Το πακέτο από wifigreece και buypoint στα 15€ που δίνει απεριόριστο ίντερνετ και κάποια λεπτά ομιλίας είναι αρκετό καιρό. Σκέφτομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να το τιμήσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 1 hour ago, kostas123464 said: Καλησπέρα. Μια χαζή ερώτηση. Το πακέτο από wifigreece και buypoint στα 15€ που δίνει απεριόριστο ίντερνετ και κάποια λεπτά ομιλίας είναι αρκετό καιρό. Σκέφτομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να το τιμήσω. Ποια ακριβώς είναι η ερώτηση; 2 4 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 24 minutes ago, Saxtus said: Ποια ακριβώς είναι η ερώτηση; Ρωτάω αν υπάρχει καιρό τώρα. Για μελλοντικά δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει η είναι μόνιμο πακέτο στα σάιτ αυτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Στο buypoint εδώ και λίγες μέρες που πήγα να την αγοράσω δεν υπήρχε απόθεμα. Τη βάζεις στο καλάθι και όταν πας να πληρώσεις σου λέει ότι δεν υπάρχει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 On 22/5/2025 at 4:11 ΜΜ, kostas123464 said: Ρωτάω αν υπάρχει καιρό τώρα. Για μελλοντικά δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει η είναι μόνιμο πακέτο στα σάιτ αυτά. Δεν είναι μόνιμο πακέτο. Υπάρχουν πάντα περίοδοι που δεν ισχύει η προσφορά με τα απεριόριστα GB 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. May 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2025 On 30/4/2025 at 12:44 ΜΜ, patrickdrd said: εγω παντως ξανα πηρα τηλεφωνο, ξανα εστειλα και μειλ και βαιμπερ γιατι ο τυπος αφαντος... θα ενημερωσω για την οποια εξελιξη.. edit: με καλεσαν στο βαιμπερ και ειπαν οτι δρομολογουν την επιστροφη των 6 ευρω στην καρτα απο την οποια πληρωσα αμεσα Το ίδιο και εμένα. Μου επέστρεψαν τα 6 € 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. May 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2025 Καλησπέρα σε όλους Διπλασιασμό έχουμε αυτή την εβδομάδα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 12 ώρες πριν, Polson said: Καλησπέρα σε όλους Διπλασιασμό έχουμε αυτή την εβδομάδα ?? Ισχύει κανονικά. Επιβεβαιωμένο. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Αυτά τα πακέτα Combo XL και XXL που λένε X3data και δίνουν πολλά GB είναι πακέτα που υπάρχουν εδώ και καιρό ή κάποια προσφορά με ημερομηνία λήξης; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 13 ώρες πριν, George6633 said: Αυτά τα πακέτα Combo XL και XXL που λένε X3data και δίνουν πολλά GB είναι πακέτα που υπάρχουν εδώ και καιρό ή κάποια προσφορά με ημερομηνία λήξης; Μέχρι πριν 2 μήνες που ήμουν frog δεν υπήρχαν αυτά τα πακέτα. Δεν ξέρω αν λήγουν και πότε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Τωρα τα βαλανε. Αγνωστο ως ποτε θα ισχυουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Από προηγούμενα μηνύματα που είδα λογικά δεν έχει διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα 60+60 λεπτά? Πάντως έχασα την μπάλα ούτε την προηγούμενη εβδομάδα μου έγραφε 60+60 και με μπέρδεψε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 2 ώρες πριν, massive_attack said: Από προηγούμενα μηνύματα που είδα λογικά δεν έχει διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα 60+60 λεπτά? Πάντως έχασα την μπάλα ούτε την προηγούμενη εβδομάδα μου έγραφε 60+60 και με μπέρδεψε Ακριβώς 4 μηνύματα πριν το δικό σου υπάρχει μηνυμα που επιβεβαίωνει διπλασιασμο αυτή την εβδομάδα. Από τις αρχές του έτους καθε εβδομάδα έχει διπλασιασμό έστω και ανεπίσημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Απεριοριστα data για το τριημερο απο 18:00 της Παρασκευης ως 23:59 της Δευτερας, αρκει να εχει γινει ανανεωση υπολοιπου απο τις 5-5-2025 και μετα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Απεριόριστα GB για 3 ημέρες. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 16 minutes ago, r31134 said: Απεριοριστα data για το τριημερο απο 18:00 της Παρασκευης ως 23:59 της Δευτερας, αρκει να εχει γινει ανανεωση υπολοιπου απο τις 5-5-2025 και μετα. Αναφέρεσαι στο Mystery Token ή είναι κάτι άλλο αυτό που λες. Σε ποια εφαρμογή φαίνεται ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts