Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, albiz said:

Αναφέρεσαι στο Mystery Token ή είναι κάτι άλλο αυτό που λες. Σε ποια εφαρμογή φαίνεται ?

Δώρο λόγω Αγίου πνεύματος 

8 minutes ago, albiz said:

Αναφέρεσαι στο Mystery Token ή είναι κάτι άλλο αυτό που λες. Σε ποια εφαρμογή φαίνεται ?

Μεσα στο app της frog κατω κατω

2 ώρες πριν, opmgls said:

Ακριβώς 4 μηνύματα πριν το δικό σου υπάρχει μηνυμα που επιβεβαίωνει διπλασιασμο αυτή την εβδομάδα.
Από τις αρχές του έτους καθε εβδομάδα έχει διπλασιασμό έστω και ανεπίσημα.

Ναι αυτό ακριβώς μιλάει για την προηγούμενη εβδομάδα 26/5 - 01/06 . Όπως και να χει ευχαριστώ 

εχει πέσει το δίκτυο σε περιοχή της βορειοανατολικής κρητης ούτε τηλέφωνο δεν μπορείς 

Edited by akalos

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν κάνω ΑΛΠΑΚ σε whatsup μεταφέρεται το χρηματικό υπόλοιπο που έχω στην frog? Και αν στείλω σε κάποιον 10€, αυτό μετράει ως ανανέωση χρόνου σε αυτόν που το στέλνω?

Just now, johnnykap1 said:

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν κάνω ΑΛΠΑΚ σε whatsup μεταφέρεται το χρηματικό υπόλοιπο που έχω στην frog? Και αν στείλω σε κάποιον 10€, αυτό μετράει ως ανανέωση χρόνου σε αυτόν που το στέλνω?

Το χρηματικού υπόλοιπο μεταφέρεται κανονικά. Το ποσό που θα στείλεις ΔΕΝ μετράει ως ανανέωση.

1 ώρα πριν, johnnykap1 said:

Με την ευκαιρία να θυμίσω κάτι..

Η μεταφορά από frog σε wu/cosmokarta κοστίζει 10€ (το γράφει στο sms ενημέρωσης και δεν είναι λάθος).

Μόνο μέσω cosmote NEO (frog-NEO-wu) είναι δωρεάν και το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται.

Για όσο ισχύει ο πρώτος μήνας δωρεάν, η χρέωση είναι μόνο 0,03€ για την ταυτοποίηση στη τράπεζα.

*Το easy transfer λογίζεται ως ανανέωση μόνο για μεταφορές από συμβόλαιο cosmote link 

Επειδή παίζει αυτή η προσφορά: 

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6_Ongoing_SIM&gad_source=1&gad_campaignid=21824492329&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-cx5F-0qNxTixdeQXY0a0PNCu187hRFwElyqtGUMrKU-h1_Vcvw3izBoCOc4QAvD_BwE

Θα ισχύει μόνο για νέο αριθμό & sim ή υπάρχει περίπτωση να γίνεται και σε μετάβαση από frog? 

( Αστεία ερώτηση ε; )

7 minutes ago, andre74 said:

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6_Ongoing_SIM&gad_source=1&gad_campaignid=21824492329&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-cx5F-0qNxTixdeQXY0a0PNCu187hRFwElyqtGUMrKU-h1_Vcvw3izBoCOc4QAvD_BwE

Θα ισχύει μόνο για νέο αριθμό & sim ή υπάρχει περίπτωση να γίνεται και σε μετάβαση από frog? 

( Αστεία ερώτηση ε; )

Δοκιμασα και δεν γίνεται άμα είσαι cosmote. Έχω frog τώρα.

33 minutes ago, andre74 said:

Δεν ισχύει με ΑΛΠΑΚ.

Ισχύει για νέες συνδέσεις ή φορητότητα.

50 minutes ago, andre74 said:

Αν σε ενδιαφέρει, δες αυτό το σχόλιο στο νήμα του wu για δωρεάν φορητότητα.

Edited by vslk

Στο διπλασιασμό, μπορεί ανεπίσημα να δίνει από την αρχή του χρόνου αλλά , όταν έχει , έχει και χρέωση ανά λεπτό. Ισχύει ακόμα αυτό ή έχουμε μόνο διπλασιασμό με 3λεπτα; Αν μπορεί κάποιος ας το τσεκάρει. 

45 minutes ago, hercoulis said:

Στο διπλασιασμό, μπορεί ανεπίσημα να δίνει από την αρχή του χρόνου αλλά , όταν έχει , έχει και χρέωση ανά λεπτό. Ισχύει ακόμα αυτό ή έχουμε μόνο διπλασιασμό με 3λεπτα; Αν μπορεί κάποιος ας το τσεκάρει. 

Το πακετο ειναι με χρεωση ανα δευτερολεπτο. Ουτε λεπτο , ουτε 3λεπτο. Και δεν αλλαζει κατι οταν εχει διπλασιασμο.

Στην ανανέωση όταν λέει ότι λήγει στις 14/06/2025 η προσθήκη χρημάτων για να μη χαθεί το υπόλοιπο πρέπει να γίνει νωρίτερα π.χ στις 13/06 ή μπορεί να γίνει και στις 14/06 ???

Ευχαριστώ

21 minutes ago, DITS said:

Στην ανανέωση όταν λέει ότι λήγει στις 14/06/2025 η προσθήκη χρημάτων για να μη χαθεί το υπόλοιπο πρέπει να γίνει νωρίτερα π.χ στις 13/06 ή μπορεί να γίνει και στις 14/06 ???

Ευχαριστώ

Εννοεί 14/06/2025 , 23:59

Μπορείς να κάνεις και στις 14/6 ανανέωση.

(Αν έχεις και το cosmote app, στη διαχείριση του αριθμού το γράφει)

On 2/6/2025 at 11:02 ΜΜ, massive_attack said:

Ναι αυτό ακριβώς μιλάει για την προηγούμενη εβδομάδα 26/5 - 01/06 . Όπως και να χει ευχαριστώ 

Τελικά τι έγινε, μάθαμε μήπως αν είχε διπλασιασμό την εβδομάδα 2-8/6?
Εγώ ανανέωσα στις 13/6 και πήρα κανονικά 120'.
Μέχρι στιγμής από την αρχή του χρόνου, μόνο ένας έγραψε πως δεν πήρε τα +60, αλλά την ίδια βδομάδα τα είχε πάρει  κι αλλος, οπότε μπορεί να ήταν λάθος του συστήματος.

On 13/6/2025 at 3:29 ΠΜ, runner70 said:

Το πακετο ειναι με χρεωση ανα δευτερολεπτο. Ουτε λεπτο , ουτε 3λεπτο. Και δεν αλλαζει κατι οταν εχει διπλασιασμο.

Χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο, αλλά μάλλον γίνεται στρογγυλοποίηση στο λεπτό.  Αλλιώς θα είχαμε στο υπόλοιπο και δευτερόλεπτα.  Πχ με το τελευταίο πακέτο είχα ακριβώς 120' γιατί είχαν λήξει τα προηγούμενα, κι η πρώτη κλήση έτυχε να είναι μόνο 4 δευτερόλεπτα (τύπου, "έφτασα, κατέβα").  Μετά το υπόλοιπο μου ήταν 119 κι όχι 119' 56".  🥴

3 ώρες πριν, gag said:

Μέχρι στιγμής από την αρχή του χρόνου, μόνο ένας έγραψε πως δεν πήρε τα +60, αλλά την ίδια βδομάδα τα είχε πάρει  κι αλλος, οπότε μπορεί να ήταν λάθος του συστήματος.

Χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο, αλλά μάλλον γίνεται στρογγυλοποίηση στο λεπτό.  Αλλιώς θα είχαμε στο υπόλοιπο και δευτερόλεπτα.  Πχ με το τελευταίο πακέτο είχα ακριβώς 120' γιατί είχαν λήξει τα προηγούμενα, κι η πρώτη κλήση έτυχε να είναι μόνο 4 δευτερόλεπτα (τύπου, "έφτασα, κατέβα").  Μετά το υπόλοιπο μου ήταν 119 κι όχι 119' 56".  🥴

Και ΕΓΩ αυτό βλέπω:

Κάνει στρογγυλοποίηση στο λεπτό 

Είναι παλιά ιστορία αυτή με τη στρογγυλοποιηση ειδικά στα καρτοκινητα της εταιρίας... Κάποτε είχαμε κάνει μέχρι και μαζική καταγγελία οι τότε "σκληροπυρηνικοι" του Forum μια 10ετια πίσω..😝

Το έχω ελέγξει όμως και φαίνεται να λειτουργεί σωστά και κάποιες φορές κατεβαίνει πιο γρήγορα και μετά δεν κατεβαίνει καθόλου για να έρθει σε ισορροπία. 

8 ώρες πριν, gag said:

Ναι στο app δειχνουν μονο λεπτα και αρα αναγκαστικα γινεται στρογγυλοποιηση προς τα κατω αλλα δεν χρειαζεται να μας απασχολει αυτο αφου η χρεωση ειναι ανα δευτερολπετο. Αντε να εχεις max αποκλιση 59". Αστειο.

6 minutes ago, xristosxristos said:

Πακέτο από την Cosmote με απεριόριστο internet για 1 χρόνο.

https://techmaniacs.gr/propliromeno-paketo-apo-tin-cosmote-me-aperioristo-internet-gia-1-chrono/

Ηλίθιοι είναι στο tech;;

Μέχρι 2/7 είναι..

Edited by cu2goup

13 ώρες πριν, cu2goup said:

Ηλίθιοι είναι στο tech;;

Μέχρι 2/7 είναι..

Ερώτηση είναι αυτή;:classic_biggrin:

Άσε που δεν διαβάζουν αυτά που γράφουν:

image.thumb.png.a466f319c18d0c19d5f9cd14d3630e67.png

Καλησπέρα από ένα επίδοξο βάτραχο.

Έχω what's up (και έληξε η προσφορά με τα 21 γίγα ανά μήνα με 11.5 ευρώ ανανέωση) και σε σημερινή ερώτηση στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της frog αν μπορώ να πάω τον αριθμό μου εκεί για να λάβω την προσφορά, μου απάντησαν θετικά.

Πάω στη Σταδίου 51 όπου η κυρία στο γραφείο μου ανέφερε ότι μπορώ να πάω στη frog αλλά δεν θα έχω την προσφορά μιας και έρχομαι από what's up, για να τη λάβω με φορητότητα θα πρέπει να έρχομαι από vodafone ή nova.

Έχετε σχετική εμπειρία; Είναι και esim και είχα πάει what's up ακριβώς γιατί μου έδινε esim σε καρτοκινητή. 

Γνωρίζετε αν παίζει να κάνω αλλαγή σε άλλη καρτοκινητή για μία μέρα και να πάω μετά στη frog?

33 minutes ago, SCHUMIFER said:

Καλησπέρα από ένα επίδοξο βάτραχο.

Έχω what's up (και έληξε η προσφορά με τα 21 γίγα ανά μήνα με 11.5 ευρώ ανανέωση) και σε σημερινή ερώτηση στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της frog αν μπορώ να πάω τον αριθμό μου εκεί για να λάβω την προσφορά, μου απάντησαν θετικά.

Η αλλαγή από WU σε frog με ΑΛΠΑΚ (χρέωση 3€) είναι εσωτερική αλλαγή και δεν χρειάζεται αλλαγή η sim.

Πάω στη Σταδίου 51 όπου η κυρία στο γραφείο μου ανέφερε ότι μπορώ να πάω στη frog αλλά δεν θα έχω την προσφορά μιας και έρχομαι από what's up, για να τη λάβω με φορητότητα θα πρέπει να έρχομαι από vodafone ή nova.

Ναι, οι προσφορές ισχύουν για νέους αριθμούς ή φορητότητα, δες εδώ.

Έχετε σχετική εμπειρία; Είναι και esim και είχα πάει what's up ακριβώς γιατί μου έδινε esim σε καρτοκινητή. 

Γνωρίζετε αν παίζει να κάνω αλλαγή σε άλλη καρτοκινητή για μία μέρα και να πάω μετά στη frog?

Ναι, μπορείς να κάνεις φορητότητα από wu σε nova/vd και να επιστρέψεις όπου θες  (frog/wu/cosmokarta).

Αυτή τη στιγμή, όλες τρέχουν προσφορά με απεριόριστα και 13€ ανανέωση. 

Δες αυτό το σχόλιο για δωρεάν φορητότητα.