Vasileios Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 20 minutes ago, greatst said: Από την εμπειρία σας, υπάρχει καμιά διαφορά στην ποιότητα κλήσεων και διαδικτύου μεταξύ Frog από τη μια και COSMOKAPTA/Whatsup από την άλλη? Όχι δεν έχω διαπιστώσει καμμία διαφορά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Ξαναδίνουν πάλι την προσφορά κλησεις και δεδομένα απεριόριστα με 144 ευρώ 4 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 1 hour ago, greatst said: Από την εμπειρία σας, υπάρχει καμιά διαφορά στην ποιότητα κλήσεων και διαδικτύου μεταξύ Frog από τη μια και COSMOKAPTA/Whatsup από την άλλη? Όχι ούτε κλήσεις ούτε Data. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 (edited) ακυρο, απαντηθηκε Edited May 8, 2025 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Όχι. Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση να ρωτήσεις. Μπορεί λόγω προσφοράς να μην ισχύει για Ε.Ε. Στο 1299 μου είπαν ότι ισχύει το roaming στην Αγγλία αλλά με όριο 12GB, όχι απεριόριστα. 6 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 14 minutes ago, Hackerpcs said: Στο 1299 μου είπαν ότι ισχύει το roaming στην Αγγλία αλλά με όριο 12GB, όχι απεριόριστα. A, ok! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Καλησπέρα προσπαθώ να βάλω κάρτα από Buypoint αλλά λέει πως δεν υπάρχει διαθεσημη καμία κάρτα ούτε 12 ευρώ ούτε 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 16 minutes ago, Lourus said: Καλησπέρα προσπαθώ να βάλω κάρτα από Buypoint αλλά λέει πως δεν υπάρχει διαθεσημη καμία κάρτα ούτε 12 ευρώ ούτε 10 Καλησπερα.. Για δοκίμασε και δω,δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα και τι ωράρια,τα παιδιά εδώ θα ξέρουν περισσότερα https://www.wifigreece.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Εγώ μόλις αγόρασα απο το Buypoint μια κάρτα των 12€ και μου την έστειλε αμέσως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Ενώ στο app γράφει στο πακέτο 60+60 δώρο, όταν το πατήσεις γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 04-05. Το δίνει η ΔΕΝ το δίνει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 6 ώρες πριν, albiz said: Εγώ μόλις αγόρασα απο το Buypoint μια κάρτα των 12€ και μου την έστειλε αμέσως. Αυτό μου γράφει όταν πάω να πληρώσω Just now, Lourus said: Αυτό μου γράφει όταν πάω να πληρώσω 1 minute ago, Lourus said: Αυτό μου γράφει όταν πάω να πληρώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2025 9 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ενώ στο app γράφει στο πακέτο 60+60 δώρο, όταν το πατήσεις γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 04-05. Το δίνει η ΔΕΝ το δίνει τελικά? Ενεργοποιησα συτην την εβδομάδα και εδωσε 60+60 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. May 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2025 On 6/5/2025 at 6:57 ΜΜ, George6633 said: Σου πρότειναν την προσφορά με τα 144€ για ένα χρόνο unlimited ή έληξε; Όχι δεν μου ανέφερε κάποια άλλη επιλογή, μόνο αυτή με τα 120€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2025 On 9/5/2025 at 11:14 ΜΜ, GREGORYMO said: Ενώ στο app γράφει στο πακέτο 60+60 δώρο, όταν το πατήσεις γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 04-05. Το δίνει η ΔΕΝ το δίνει τελικά? Από το 2025 το δινει μονιμα πλεον, ανεπισημα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2025 7 ώρες πριν, runner70 said: Από το 2025 το δινει μονιμα πλεον, ανεπισημα. ΤΩΡΑ όμως γράφει καί καλά έως 04 Μαίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2025 Ήρθα στο frog. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μήν χρεωθώ από το υπόλοιπο μου όταν τελειώσουν τα ΜΒ του πακέτου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2025 1 minute ago, GREGORYMO said: Ήρθα στο frog. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μήν χρεωθώ από το υπόλοιπο μου όταν τελειώσουν τα ΜΒ του πακέτου? Τίποτα.. είναι ενεργοποιημένο από μόνο του.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2025 14 ώρες πριν, GREGORYMO said: ΤΩΡΑ όμως γράφει καί καλά έως 04 Μαίου Το ανανεωσαν για 18/5. 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. May 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2025 On 8/5/2025 at 3:20 ΜΜ, cu2goup said: Όχι. Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση να ρωτήσεις. Μπορεί λόγω προσφοράς να μην ισχύει για Ε.Ε. Η Cosmote στην Αγγλία έχει κανονικά free roaming On 12/5/2025 at 10:17 ΜΜ, runner70 said: Το ανανεωσαν για 18/5. Υπάρχει κάπου αυτό? Επίσης ξέρει κανείς αν μπορούμε να πάρουμε πακέτο με νέο αριθμό να το ενεργοποιήσουμε εντός ημερομηνίας και μετά να κάνουμε φορητότητα (εκτός ημερομηνίας) κρατώντας το πακέτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2025 19 minutes ago, jimger said: Η Cosmote στην Αγγλία έχει κανονικά free roaming Μιλάμε για την προσφορά που με 144€ σου δίνει απεριόριστα για έναν χρόνο. Δεν ξέρουμε αν από αυτά ένα μέρος ισχύει για ΕΕ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. May 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Μιλάμε για την προσφορά που με 144€ σου δίνει απεριόριστα για έναν χρόνο. Δεν ξέρουμε αν από αυτά ένα μέρος ισχύει για ΕΕ. Πρόσφατα στη Γαλλία μου έδωσε 9GB. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 20 ώρες πριν, jimger said: Υπάρχει κάπου αυτό? Επίσης ξέρει κανείς αν μπορούμε να πάρουμε πακέτο με νέο αριθμό να το ενεργοποιήσουμε εντός ημερομηνίας και μετά να κάνουμε φορητότητα (εκτός ημερομηνίας) κρατώντας το πακέτο? Στο frog app. Αναφορικα με τη φορητοτητα, προφανως εννοεις εντος cosmote αλλαγη se cosmokarta , δεν θυμαμαι αν μενει ο χρονος ομιλιας. Θα πιθανολογουσα πως οχι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 Παρακαλώ επιβεβαιώστε μου κάτι: στο FROG NATIONAL COMBO τα 200 λεπτά ομιλίας κάνουν rollover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 με βαση αυτο https://www.frogmobile.gr/el/oroi-kai-proypotheseis-hrisis-paketoy-elladas στα συνδυαστικα πακετα μονο το ιντερνετ μεταφερεται. Στην πραξη δεν ξερω τι παιζει ομως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 1 hour ago, greatst said: Παρακαλώ επιβεβαιώστε μου κάτι: στο FROG NATIONAL COMBO τα 200 λεπτά ομιλίας κάνουν rollover? Σε σύνδεση γνωστού μου που χρησιμοποιούσε αυτό το πακέτο σε παρελθόντα χρόνο (πριν από 6-8 μήνες) έκαναν roll-over και τα λεπτά ομιλίας προς όλους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts