Jump to content

sp14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    298
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sp14

  1. Cool. Δωράκια και πάλι! Τυλίξτε μου ένα, παρακαλώ :cool::lol:
  2. Απ´ότι είδα σε βιντεάκια, λίγο μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, καθώς και καλύτερες μετρήσεις. Αυτό όμως μειώνει λίγο την αντοχή της μπαταρίας, σε σχέση με το 4.
  3. Το έχω βάλει στο μάτι, μάλλον σε λίγες μέρες θα το αποκτήσω κι εγώ.
  4. adi32, ποια είναι τα εικονίδια της κάτω σειράς στην τελευταία φωτογραφία;
  5. Πςςςςςςςς, είναι και κιτρινόμαυρο :clap::yahoo: Μια χαρά! Το θέλω! :lol:
  6. Αγόρασα έναν αριθμό WhatsUp και θέλω να τον κάνω Frog. Στο Γερμανό μου είπαν πως αν κάνω αλλαγή πακέτου σε cosmokarta είναι δωρεάν, ενώ σε frog θα χρεωθώ 10 ευρώ! Είναι αλήθεια; Γιατί κι εγώ και η γυναίκα μου πριν λίγους μήνες δεν είχαμε πληρώσει τίποτα (το ποσό αφαιρέθηκε και ξαναμπήκε μέχρι το βράδυ, αλλά ήμασταν από φορητότητα). Ευχαριστώ!
  7. Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση; Για ανανέωση καρτοκινητού frog ζητάς από τον περιπτερά frog ή cosmote; Δηλαδή, έχει δικές της κάρτες ανανέωσης η φρογκ ή είσαι εντάξει με τις κάρτες της κοσμοκάρτας; :thanks:
  8. Σε Γερμανό σου λένε πως δεν έχουν κι ούτε ξέρουν πότε θα ξαναφέρουν. Σε κατάστημα Κοσμοτέ κάνεις κανονικά την αίτηση και λένε ότι θα σε ειδοποιήσουν μόλις τους στείλουν κάποιες κάρτες SIM. Εγώ σε 2-3 εργάσιμες την είχα στα χέρια μου, ήταν πολύ γρήγοροι. (Κόστος 5 ευρώ)
  9. Κρίμα, μια χαρά ήταν η CYTA για μένα. Από εχθές πάντως το γύρισα σε Frog...
  10. Εφτακοσιοστός δέκατος! :p:lol: Good luck!
  11. :( Μόλις μου ήρθε το εξης μήνυμα: "Η Cyta Ελλάς ενημερώνει οτι 28/2/2019 θα διακοπεί οριστικά η υπηρεσία καρτοκινητής Cyta. Τυχόν υπόλοιπο θα πρέπει να καταναλωθεί. Για να μη χάσετε τον αριθμό σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε ένα κατάστημα Vodafone για να μεταφέρετε το καρτοκινητό σας".
  12. Προσωπικά, έχοντας δοκιμάσει αρκετά αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης, προτιμώ την Ζώνιου. Δεύτερη επιλογή τα Dust and Cream.
×
×
  • Create New...