Jump to content

Polson

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Polson

  1. 250€ ήταν η τιμή του στο JMCtech τον Γενάρη , πλέον δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η τιμή . Ναι είναι καλύτερο το κανονικό edge 40 από το neo.
  2. Είχα το ίδιο θέμα πριν μερικά χρόνια . Κατέβασα την εφαρμογή transfer contacts και όλα κομπλέ . Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα
  3. Στην οθόνη του Edge 40 πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι....ίσως κάνω λάθος βέβαια . Καλό βράδυ
  4. Καλησπέρα... Μιας και το έχω εδώ και ένα μήνα και είμαι ευχαριστημένος edge 40 το κανονικό . Καλύτερος επεξεργαστής και καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το neo . Δεν ξέρω για το neo αλλά , κάμερα καλή όπως και οθόνη και γρήγορο είναι το κανονικό edge 40 . Το αγόρασα 202€ με απαλλαγή ΦΠΑ ( κλέβεις εκκλησία ) από το JMCtech, αλλά και στα 250€ κανονική τιμή νομίζω ότι είναι μονόδρομος . Μοναδικό μειονέκτημα ο μεγάλος χρόνος ( 20-30 μέρες περίπου ) παραλαβής από το κατάστημα . Καλό απόγευμα
  5. Καλησπέρα..... Έχω πάρει το update εδώ και 20 μέρες περίπου (λίγες μέρες αφότου παρέλαβα) Ερώτηση Δεν βλέπω διαφορά μεταξύ κάμερας και gcam , θα έλεγα ότι στην αυτόματη λειτουργία είναι πολύ καλές οι νυχτερινές φωτογραφίες . Έχω δοκιμάσει 8.4 , 8.8 , 9.1 εκδόσεις της gcam . Χρησιμοποιείτε κάποια άλλη ?? Ευχαριστώ Καλό απόγευμα !!!
  6. Polson

    Moto G84

    Πολύ καλό το Edge 40, στα χρήματα δε που το πήρα είναι τζάμπα !!! Καλό βράδυ
  7. Polson

    Moto G84

    Σωστά..... Παρέλαβα πριν λίγες μέρες από το ίδιο μαγαζί ( JMC tech ) το Motorola edge 40 με απαλλαγή ΦΠΑ στα 202€ , δεν υπάρχει αυτή η τιμή . Προχώρα άφοβα. Το μόνο αρνητικό είναι η μεγάλη αναμονή ( γύρω στις 25 ημέρες ) , αξίζει όμως τον κόπο . Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα
  8. Κάτοχος εδώ και 20 ημέρες του motorola edge 40 με αγορά από best price στα 200€ με απαλλαγή ΦΠΑ , 250€ η κανονική τιμή. Οθόνη , κάμερα , επεξεργαστής όλα είναι εντάξει . Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα Καλό απόγευμα
  9. Ευχαριστώ.....θα ψάξω να βρω ποια έκδοση
  10. Καλημέρα σε όλους !!! Έχει ασχοληθεί κανείς με gcam παιδιά ?? Αν ναι , είναι καλύτερες οι φωτογραφίες??..... ικανοποιημένος είμαι από την κάμερα αλλά λέω μήπως έχει πιο καλό αποτέλεσμα . Επίσης τζάμι και θήκη έχετε κάτι υπόψη ?? Τζάμι είδα στον Γερμανό με 16€ περίπου... κάποια άλλη πρόταση ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο !!!
  11. Σημερινή ενημέρωση ασφαλείας στο edge 40..... από χτες που το λειτουργώ έχει κάνει τρεις ενημερώσεις Καλό βράδυ
  12. Επανέρχομαι σχετικά με το τηλέφωνο..... Σε σχέση με το OnePlus Nord 2 που είχα πριν , είναι σχετικά καλύτερο σε όλα νομίζω...πιο smooth . Στην τιμή δε που το πήρα ( με αφαίρεση ΦΠΑ από το ) best price 202€ κυριολεκτικά κλέβεις εκκλησία , δεν υπάρχει άλλη πρόταση ανάλογη μέχρι 300€ .
  13. Καλημέρα...... Όλα εντάξει με το hotspot . Με εξέπληξε θετικά η συσκευή .
  14. Καλησπέρα σας...... Ήρθε τελικά το τηλέφωνο. , οι πρώτες εντυπώσεις θετικοτατες. . Έχω ένα θέμα όμως Μόλις πατάω το κουμπί για να το κλείσω , αυτόματα με πάει στον βοηθό google. . Αν το κρατήσω πατημένο κάνει επανεκκίνηση. ( λογικό. ) Κάποια βοήθεια. ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό βράδυ
  15. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο
  16. Καλησπέρα σας..... Σε αναμονή παραλαβής έχω μια απορία . Περιεργαζόμουν πριν το G32 της συζύγου και είδα ότι δεν μπορούν να αλλαχτούν τα εικονίδια με άλλα της αρεσκείας μας . Ισχύε στο edge 40 ?? Ευχαριστώ και καλό βράδυ !!
  17. Μια πολύ καλή πρόταση στα χρήματα που διαθέτεις το Motorola edge 40.... Δες , ρώτα και αποφάσισε μετά
  18. Polson

    Moto G32

    Καλησπέρα.... Η σύζυγος δεν έχει προβλήματα με την συσκευή πάντως , όλα λειτουργούν άψογα . Μήπως είναι ελαττωματική η συσκευή η κάτι άλλο ?? Καλό βράδυ
  19. Συμφωνώ απόλυτα..... Αν υπάρχει τρόπος προπληρώστε και επιπλέον ζημιές , ( που ενδεχομένως υπάρξουν στο μέλλον )
  20. Συμφωνώ για την αναμονή και το ρίσκο αλλά . Ποια η διαφορά ότι είναι εκτός Αττικής.....ποιος σας είπε ότι όλοι μας ζούμε στην Αττική ?? Και δηλαδή πέρα από την Αττική είναι το χάος ??
  21. Ακριβώς..... Ειδικά στην τιμή του best price είναι μονόδρομος !!!
  22. Ευχαριστώ για την απάντηση.... Καλό βράδυ !!!
  23. Ψάχνοντας το Motorola g 32 της συζύγου , δεν βρήκα επιλογή για αλλαγή εικονιδίων . Ισχύει ότι δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής εικονιδίων ?? Στο Nord 2 έχω το glass pack free . Ευχαριστώ , καλό βράδυ και καλή εβδομάδα !!!
  24. Ευχαριστώ για την απάντηση..... Είμαι κάτοχος του ONEPLUS Nord 2 , δεν νομίζω να δω διαφορές . Καλό βράδυ και πάλι καλή χρονιά !!!
  25. Περιμένω να παραλάβω...... Στο θέμα κάμερας πως είναι ?? Με ενδιαφέρει λόγω δουλειάς Επίσης η μπαταρία του ?? Κρατάει μια μέρα με καλή χρήση ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή χρονιά εύχομαι !!!
×
×
  • Create New...