Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, μια ερώτηση παιδιά.

Το πακέτο 60ΜΒ με 3 ευρώ καταργήθηκε; Έστειλα μνμ στο 1313 και μου ήρθε απάντηση ότι καταργήθηκε, υπάρχει κανένα άλλο;

Στάλθηκε από το OnePlus 7pro χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, μια ερώτηση παιδιά.

Το πακέτο 60ΜΒ με 3 ευρώ καταργήθηκε; Έστειλα μνμ στο 1313 και μου ήρθε απάντηση ότι καταργήθηκε, υπάρχει κανένα άλλο;

Στάλθηκε από το OnePlus 7pro χρησιμοποιώντας Tapatalk

120MB έστειλες; Αυτό είναι.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

120MB έστειλες; Αυτό είναι.

Και αν θυμάμαι καλά στο 1330

Ναι αυτό, 60mb ή 120mb στο 1330. (Τελευταία φορά έστειλα 60ΜΒ στις 18/8) Προσθέτει 120 και ανανεώνει για 1 μήνα τα μαζεμένα MB/GB.

Από το MyCosmote βλέπω ότι το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας (Cosmote Prepay) της Frog κάρτας μου λήγει στις 23:59 της εκάστοτε ημερομηνίας λήξης. Αντιθέτως, οι χρόνοι λήξης των διαφόρων πακέτων (ομιλίας, δεδομένων) είναι εντός του 24ώρου αναλόγως πότε έγινε η αγορά του πακέτου (πχ 8.15, 21.33..) και δεν αφορούν ολόκληρες ημέρες.

Ισχύει και στην πράξη αυτό; Λήγουν τα πακέτα την ακριβή ώρα που αναφέρεται ή σου δίνει περιθώριο μέχρι το τέλος την εν λόγω ημέρας πριν γίνει μηδενισμός του υπολοίπου του πακέτου;

Διαφορετικά, για να μη ρισκάρει κανείς να χάσει το υπόλοιπό του, αν δεν καταφέρει να το ανανεώσει εγκαίρως λίγο πριν αυτό λήξει, είναι αναγκασμένος καλού-κακού να το κάνει από την προηγούμενη ημέρα (αν πχ αυτό λήγει τις πρωινές ώρες). Πως το διαχειρίζεστε εσείς;

Τελικα εστειλα μνμ στο 1313 το 60 και το 120, πηρα τηλεφωνο στο 1330, το πακετο δεν ειναι πουθενα διαθεσιμο.

Τελικα εστειλα μνμ στο 1313 το 60 και το 120, πηρα τηλεφωνο στο 1330, το πακετο δεν ειναι πουθενα διαθεσιμο.
120MB στο 1330 με SMS!

120MB στο 1330 με SMS!

Αυτό ήταν τελικά

Σε ευχαριστώ

Από το MyCosmote βλέπω ότι το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας (Cosmote Prepay) της Frog κάρτας μου λήγει στις 23:59 της εκάστοτε ημερομηνίας λήξης. Αντιθέτως, οι χρόνοι λήξης των διαφόρων πακέτων (ομιλίας, δεδομένων) είναι εντός του 24ώρου αναλόγως πότε έγινε η αγορά του πακέτου (πχ 8.15, 21.33..) και δεν αφορούν ολόκληρες ημέρες.

Ισχύει και στην πράξη αυτό; Λήγουν τα πακέτα την ακριβή ώρα που αναφέρεται ή σου δίνει περιθώριο μέχρι το τέλος την εν λόγω ημέρας πριν γίνει μηδενισμός του υπολοίπου του πακέτου;

Διαφορετικά, για να μη ρισκάρει κανείς να χάσει το υπόλοιπό του, αν δεν καταφέρει να το ανανεώσει εγκαίρως λίγο πριν αυτό λήξει, είναι αναγκασμένος καλού-κακού να το κάνει από την προηγούμενη ημέρα (αν πχ αυτό λήγει τις πρωινές ώρες). Πως το διαχειρίζεστε εσείς;

Προσοχή στην ανανέωση πακέτων δεδομένων. Έχασα την ανανέωση υπολοίπου τους τελευταίους μήνες μέχρι και 10 λεπτά πριν την καταγεγραμμένη λήξη. Συνέβη σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις!

Είναι φανερό ότι το ρίσκο να μηδενισθεί το υπόλοιπο είναι αυξημένο όσο πιο κοντά στην επίσημη ώρα λήξης…

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έστειλα εγώ προχθές και μου έδωσε 2gb (προστέθηκαν σε αυτά που είχα και ανανεώθηκε η λήξη τους για ένα μήνα) συν τα αχρείαστα για εμένα λεπτά προς Βουλγαρία .

Γνωρίζουμε αν τα δεδομένα από το πακέτο αυτό ισχύουν στην περιαγωγή για την ΕΕ και αν ναι αφορά το σύνολο των MB ή μέρος αυτών;

Στα καρτοκινητά της Cosmote, τα λεπτά ομιλίας λήγουν πάντα στις 12 το μεσημέρι, τα SMS στις 12 τα μεσάνυχτα και τα δεδομένα την ακριβή ώρα ενεργοποίησης του πακέτου.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί : Στο επίσημο site της Cosmote γράφει:

"Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου."

Τελικά τι ισχύει; Το 2μηνο ή το 3μηνο για να μην χάσεις το όποιο υπόλοιπο;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί : Στο επίσημο site της Cosmote γράφει:

"Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου."

2 μήνες το υπόλοιπο

3 μήνες για φραγή

12+1 μήνες για να χαθεί το νούμερο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το θέμα των 25 ημερών, λύνεται σχετικά εύκολα: Αντί για τα 2GB με 4,44€ (17317 στο 1330), ενεργοποιείς τα 2GB+500' προς Βουλγαρία ή Ρουμανία με 5€ (1717 ή 1818 αντίστοιχα στο 1330), που είναι για 31 ημέρες, διαθέσιμα σε όλα τα καρτοκινητά της Cosmote.

Καλημέρα! Ισχύει δηλαδή και για cosmokarta; Έχει δοκιμαστεί;

2 μήνες το υπόλοιπο

3 μήνες για φραγή

12+1 μήνες για να χαθεί το νούμερο

Και γιατί στο site τους που παρέθεσα παραπάνω γράφει για 3 μήνες;

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Πλέον είναι 2μηνο. Κάποτε ήταν για λίγο διάστημα αν έβαζες 12€ πήγαινε 3μηνο το υπόλοιπο και 4μηνο η φραγή. Δε ξέρω τώρα που το υπόλοιπο είναι 2μηνο αν έχει κάποιος όρεξη και χρόνο, βασιζόμενος σε ότι λέει το site να απαιτήσει το υπόλοιπο του να λήγει 3μηνο αλλά χλωμό..

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γιατί στο site τους που παρέθεσα παραπάνω γράφει για 3 μήνες;
Γιατί κοιμούνται και δεν το έχουν αλλάξει λες να σου λέμε ψέματα εμείς,

Πλέον είναι 2μηνο. Κάποτε ήταν για λίγο διάστημα αν έβαζες 12€ πήγαινε 3μηνο το υπόλοιπο και 4μηνο η φραγή. Δε ξέρω τώρα που το υπόλοιπο είναι 2μηνο αν έχει κάποιος όρεξη και χρόνο, βασιζόμενος σε ότι λέει το site να απαιτήσει το υπόλοιπο του να λήγει 3μηνο αλλά χλωμό..

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ...

Και σιγά μην το κάνουν bbbb θα πούνε ότι έχουμε κάνει λάθος ή το ξέχασαν και δεν άλλαξε και εκεί θα μείνει...

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Εχω καρτοσυμβολαιο κοσμοτέ που λήγει σε μερικές μέρες k θέλω να το κάνω frog. Πια είναι η διαδικασία? Γίνετε εύκολα μέσο τηλεφώνου η πρέπει να παω σε κατάστημα? Επίσης η διαδικασία είναι free η υπάρχει κάποια χρέωση?

Θα πας τώρα και θα ζητήσεις να γίνει FROG . Θα κανονίσεις πια μέρα θα γίνει αυτό.

Παρόλο που θα ζητήσεις FROG η κάρτα σου ια γίνει Cosmokarta.

Στην συνέχεια θα χρειαστεί να κάνεις μια ανανέωση των 12 ευρώ ώστε να έχεις 10 ευρώ καθαρά για να πληρώσεις την αλλαγή σε FROG .

Αν θές μπορεις να διαμαρτυρυθείς στην εξυπηρέτηση πελατών ζητώντας να σου επστραφούν τα 10 ευρώ μιας και ζήτησες από την αρχή FROG. Ίσως να στα επιστρέψουν.

Edited by Vasileios

MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 13/09.

Καλημέρα! Ισχύει δηλαδή και για cosmokarta; Έχει δοκιμαστεί;

Καλημέρα! Ναι, τα πακέτα "1717" και "1818" στο 1330, ισχύουν κανονικά για What's Up, Cosmoκάρτα και Frog.

Γιατί κοιμούνται και δεν το έχουν αλλάξει λες να σου λέμε ψέματα εμείς,

Συμφωνώ...

Και σιγά μην το κάνουν bbbb θα πούνε ότι έχουμε κάνει λάθος ή το ξέχασαν και δεν άλλαξε και εκεί θα μείνει...

Δεν είναι καθόλου έτσι. Αν έχουν κάνει λάθος έχεις δυνατότητα επιστροφής της χρέωσης , με.τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Πολύ απλά dispute the charge με ένα printscreen και θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω (πιθανότατα ο ΟΤΕ θα επικοινωνησει και θα σου πιστώσει το σύνολο του ποσού από μόνος του γιατί έχει penalties 50ευρω).

Το έπραξα στην αναδρομική αλλαγή των όρων φραγης/λήξης υπολοίπου. Μου πίστωσε την τελευταία ανανέωση που είχα κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ για 6 μήνες.

Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ με το συγκεκριμένο επιχείρημα, καθώς η σελίδα αφορά σε καρτοσυμβολαιο εκεί ΙΣΧΟΥΝ οι 90 μέρες (?)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι μπορώ....Το url γράφει https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cc_easyrenewal.html

Το CS σημαίνει ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.... Και αν δεις μετά αναφέρει επέκταση υπολοίπου καρτοσυμβολαιου. Σε καρτοσυμβολαιο ισχύει το 90 μέρες ΟΧΙ στα καρτοκινητά που ισχύει το 60 μέρες συν 90 μέρες φραγή..

Edited by Vasileios
επισκευή Παραπαομπής.

Καλημέρα! Ναι, τα πακέτα "1717" και "1818" στο 1330, ισχύουν κανονικά για What's Up, Cosmoκάρτα και Frog.

Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ:)

Εάν ενεργοποιηθούν σε cosmoκάρτα / whatsup, ισχύει το "rollover"; (μεταφέρονται τα MB που δεν καταναλώθηκαν; )

Edited by user_one

Πήρα μια προσφορά για το καρτοκινητό μου όπου θα μου βάζουν κάθε μήνα για ένα χρόνο 200λεπτά προς όλους και 600ΜΒ internet εντελώς δωρεάν και αντιμετωπίζω το εξής :

Δεδομένου οτι δεν καταναλώνω πάνω από 1-2 ώρες το πολύ σε τηλέφωνα το μήνα και δεν χρησιμοποιώ τα data παρά ελάχιστα , θα είμαι υποχρεωμένος να βάζω τουλάχιστον μια 10άρα κάρτα κάθε 2 μήνες για να μην γίνει φραγή στο κινητό.

Μέσα λοιπόν σε ένα χρόνο θα μαζευτούν 60 ευρώ.Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα εκμεταλευτώ αλλιώς; πχ να τα ανταλλάξω με δωροεπιταγή ή κάτι άλλο χρήσιμο τέλος πάντων;

Θα παραμείνεις σε frog? Αν ναι, μπορείς πάνω στο χρόνο να το γυρίσεις σε whatsup με κόστος 3€ και μετά να κάνεις easy transfer σε άλλο whatsup με μια καλύτερη τιμή και να πάρεις κάτι πίσω.. Αλλά.... Για να γυρίσεις πάλι σε frog θα χρειαστεί να πληρώσεις 10€..