Jump to content

tarantules

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.069
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tarantules

  1. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι οτι πριν 2 ή 3 χρόνια όταν έκανα φορητότητα το νούμερο από vodafone σε cosmote , επειδή μου ενεργοποιούσε αυτόματα από μόνο του πακέτο data όταν μου τελείωναν τα δεδομένα και μου έτρωγε κάθε φορά 1€ αν θυμάμαι καλά , τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα πως μπορώ να το βγάλω αυτό το αυτόματο πακέτο και είτε μου το απενεργοποίησαν αυτοί είτε με έβαλαν να στείλω κάποιο κωδικό (δεν θυμάμαι πιο από τα 2). Δεν κάθομαι τώρα να ασχοληθώ και να τους παίρνω τηλέφωνα.Εγώ απλά ρώτησα εαν επάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να έστελνα με sms όταν δεν έχω data για να ενεργοποιήσω το πακέτο που σου δίνει δωρεάν για 2 ώρες internet.Εαν δεν υπάρχει πάμε παρακάτω.
  2. Εχει ληξει το πακετο.Οχι να εχω τα data κλειστα
  3. Οχι.Τελικά υπάρχει ή όχι sms να μπορείς να ενεργοποιήσεις τα free data για 2 ώρες , ξέρει κανεις;
  4. Ποτέ δεν μου έχει έρθει τέτοιο sms που λες
  5. Τι σχέση έχει η συσκευή μου; Samsung Galaxy S9 έχω.Που κολάει;
  6. Εμένα φίλε μου ούτε το app δουλεύει χωρίς internet ούτε η διεύθυνση που έβαλες.Πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
  7. Σε εμένα εαν δεν έχω data δεν φορτώνει καν την εφαρμογή.Εσύ δηλαδή μπαίνεις κανονικά στην εφαρμογή χωρίς data και σε αφήνει να αγοράσεις πακέτο;
  8. Φυσικά και δεν ισχύει αυτό που λες
  9. Γνωρίζει κανείς πως μπορείς να ενεργοποιήσεις το δωρεάν πακέτο data me now για απεριόριστα δεδομένα για 2 ώρες ΑΛΛΑ με sms μήνυμα και όχι μέσα από την εφαρμογή; Δηλαδή εαν είσαι έξω και ξεμείνεις και δεν έχεις data να μπεις μέσω της εφαρμογής frog να μπορείς να το ενεργοποιήσεις με απλό sms.
  10. Εγώ αν και έχω frog , ανανέωση έκανα μέχρι πρότινος από το site της cosmote πάντα με paypal.Τώρα όμως θα παίρνω κάρτα για να παίρνω τα 500mb+500mb μιας και δεν κάνω πολύ χρήση data αλλά θέλω να έχω πάντα δεδομένα για μια ώρα ανάγκης.
  11. Δεν ισχύει αυτό με το paypal που λες.Πριν μια εβδομάδα ανανέωσα και έκανα πληρωμή με paypal.Μπήκα και πριν λίγο στο site τους και έχει κανονικά την επιλογή :
  12. Κάτσε τώρα γιατί αυτό με ενδιαφέρει γιατί εγώ κάνω ανανέωση μέσω topup στο site της cosmote και παίρνω 1,5GB για 30 μέρες και τον επόμενο μήνα πρέπει αναγκαστικά να πάρω νέο πακέτο data.Το θέμα είναι οτι τα 1,5GB πάνε στράφι γιατί δεν πολυκάνω χρήση αλλά πάντα θέλω να έχω κάποια λίγα data στο κινητό. Για να έχω αυτά τα 500ΜΒ τον πρώτο μήνα και τα άλλα 500ΜΒ τον 2ο μήνα πρέπει να παίρνω κάρτα από το περίπτερο; Δεν υπάρχει επιλογή να το κάνω μέσω topup;
  13. Τελικά αυτή η εφαρμοφή του frog είναι για πολλές σφαλιάρες.Ενώ μου ήρθε σε sms η προσφορά εβδομάδας για τα 60+60 , στην εφαρμογή πουθενά.Ούτε με διαγραφή και επανεγκατάσταση εμφανίζεται.Έχει μόνο την κλασική απλή με 60 λεπτά μόνο.Τώρα τι κάνω; Πως ανανεώνω μου λέτε;
  14. Όχι όχι τίποτα τέτοιο.Πάντα Ελλάδα επιλέγω.Δεν έχω ασχοληθεί καν με άλλες χώρες
  15. Καλά που μου το είπες.Τράβηξα και screenshot.Όλα είναι λεπτά προς όλους.Σας τα βάζω να τα δείτε όλοι εδώ.Εντωμεταξύ θα με τρελάνουν.Μου γράφει οτι έχω και 30GB τα οποία ποτέ δεν πήρα από κάποιο πακέτο.Τι σκ@τα συμβαίνει μου λέτε; Δείτε :
  16. Με διαβεβαίωσε οτι θα μεταφερθούν....Κοντός ψαλμός....Φταίω κι εγώ που δεν το παρατήρησα από την αρχή το κακό και δεν τους το επισήμανα.Με βάλανε στο τρυπάκι να μην χάνω τα λεπτά ομιλίας ενώ πρώτα ανανέωνα κάθε 2 μηνο για να μην γίνει φραγή.Ε λέω κι εγώ ας έχω λεπτά και ας μην τα καταναλώνω.Ποτέ δεν ξέρεις εαν και πότε θα χρειαστούν.Και με αυτά και με αυτά , να που μαζεύτηκαν τόσα πολλά.
  17. Στις αρχές αγόραζα μονο τα 60λεπτα χωρίς διπλασιασμό.Κάποιες φορές αργότερα έπαιρνα και το πακέτο των 60+60 και όλα ενσωματώνονταν και έληγαν σε μια και μοναδική ημερομηνια.Εαν τα χώρισαν τα πακετα θα τους παρει ο διαλος. Λοιπον, με διαβεβαίωσαν στο τσατ οτι στις 19/08 όταν ξαναανανεώσω με πακετο 60+60 θα έχω συνολικά από πριν 1.500+481+120=2.101.Τα έχω κρατησει και σε screenshot γιατι δεν τους εμπιστευομαι πλεον καθολου υστερα απο αυτο.Θα ενημερωσω οταν φτασει η ωρα....
  18. Στις αρχές αγόραζα μονο τα 60λεπτα χωρίς διπλασιασμό.Κάποιες φορές αργότερα έπαιρνα και το πακέτο των 60+60 και όλα ενσωματώνονταν και έληγαν σε μια και μοναδική ημερομηνια.Εαν τα χώρισαν τα πακετα θα τους παρει ο διαλος.
  19. Ξαναλέω οτι σήμερα μπήκα και το είδα να είναι σπασμένο σε 2.Πριν ήταν ένα και μοναδικό.Έμπαινα , έβλεπα την ημερομηνια που λήγει για να βάλω υπενθυμηση και όποτε είχε εβδομαδα διπλασιασμου ανανεωνα. Τα λεπτά τα μάζεψα επειδη δεν τα μιλάω.Αναγκάζομαι να βάζω για να μην μου τα φανε.Τοσο απλά.
  20. Αυτο κανω τωρα.Μιλαω στο chat να βγαλω ακρη.Δεν μου τα λενε καλα και τα εχω παρει....
  21. Λοιπόν . έχω το εξής πρόβλημα και έχω πάρει ανάποδες με τη frog : Καταρχήν χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο τα πακέτα της προσφοράς του διπλασιασμού 60+60. Για κάποιο άγνωστο λόγο , ενώ πρώτα ανανέωνα λίγο πριν λήξουν τα πακέτα ομιλίας που είχα συγκεντρώσει και φαίνονταν οτι λήγουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία , σήμερα που μπήκα και πάτησα πάνω στο πακέτο να δω πότε μου λήγει , παρατήρησα οτι έχουν σπάσει σε 2 που λήγουν σε διαφορετική ημερομηνία.Το ένα με 1500 λεπτά ομιλίας λήγει στις 24/07 και το άλλο με 361 που λήγει στις 19/08.Πως διάλο μου το έκαναν αυτό και δεν πήρα χαμπάρι; Τώρα τι κάνω; Μπορώ να τα ενώσω σε ένα αυτά; Δεν γίνεται να ανανεώνω μια το ένα και μια το άλλο.Είναι τελικά πολύ κερατάδες με αυτό που έκαναν. Αγόρασα το πακέτο των 60+60 που τρέχει αυτή την εβδομάδα και μου το πρόσθεσε στα 361.Όχι στα 1500 που έχω μαζέψει. Τώρα δηλαδή στις 24/7 θα χάσω τα 1500; Πάνε καλά;
  22. Εβδομάδα διπλασιασμού 60'+60' σήμερα....
  23. Εαν κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της frog και ξαναμπεις στην εφαρμογή , θα στην εμφανίσει την προσφορά. Εγώ αυτό κάνω.Απλά είναι λίγο σπάσιμο να ξαναδηλώνεις τον αριθμό του κινητού και να σου στέλνει τον κωδικό επιβεβαίωσης αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
  24. Εαν τυχόν ενδιαφέρει κάποιον , δίνω ένα Galaxy Note 10 ολίγων ημερών άθικτο με την απόδειξη αγοράς στα 360€.Μαζί με θήκη Spigen αξίας 15€. Το βάζω εδώ μιας και το νήμα είναι περισσότερο ενεργό από το αντίστοιχο του Note10.
×
×
  • Create New...